sunnuntai 3. toukokuuta 2020

MA 04.05.2020 Ulosottoa ei ole keskeytetty. Miksi?
Oulun käräjäoikeuden laamanni Antti Savela R20/925

Te johdatte Oulun käräjäoikeutta. Olen pyytänyt Teitä seuraamaan asian R20/925 käsittelyä, jossa käräjätuomarina on Sari Morko. Olen vaatinut ulosottoni keskeyttämistä välittömästi, koska kaikki minua koskevat ulosottosaatavat ovat syntyneet rikosten avulla ja ovat siksi perintäkelvottomia. Ulosoton keskeyttämisen olisi voinut lain mukaan tehdä myös kihlakunnanvouti, mutta hän on kieltäytynyt tekemästä sitä. Siksi olen tuonut asian käräjäoikeuden käsittelyyn. Korkein oikeus ei ole purkanut eri oikeusasteiden vääriä päätöksiä vedoten okeudenkäymiskaareen. Perustuslain mukaan jos perustuslaki ja tavalline laki ovat ristiriidassa niin perustuslailla on etusija. Toimiiko korkein oikeus perustuslain vastaisesti?

Olen esittänyt Oulun käräjäoikeudelle ja ulosottoviranomaisille kiistattomat tosiasiat asiassa ja rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa. Juridisen argumentointini on tarkastanut oikeustieteen tohtori. Koska en ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen, niin kysymys on varmasti kidutuksesta ja ihmisoikeusrikoksista. Minulla on perustuslain mukaan omaisuuden suoja. Kidutuksesta laki määrää 2-12 vuotta vankeutta. Vaadin ulosoton välitöntä keskeyttämista. Vaadin oikeudenkäynnin pikaista toteuttamista ja kaikkien ulosottosaatavien palauttamista ajalta 30.06.1996 tähän päivään saakka 7 %:n korolla korkoa korolle menetelmällä minulle kahden viikon kuluessa oikeuden päätöksestä.
Pyydän Oulun käräjäoikeudelta tietoa siitä miksi ulosottoa ei ole keskeytetty vaikka asia on ollut Oulun käräjäoikeuden käsittelyssä jo kolme vuotta. Pyydän tietoa siitä miksi ulosottoani ei ole keskeytetty vielä tämän päivän aikana sähköostiosoitteeseen e.ahoky@gmail.com
Tästä selviää tosiasiat

Kalajoki 04.05.2020

Erkki Aho
Merenojantie 9 B 16
85100 Kalajoki

PS. Minulla on oikeus saada oikeutta ja oikeudensaannin edellytykset on turvattu lailla. Siihen kuuluu myös asianajajan määrääminen. Suomen valtion velvollisuus on toimia niin, että rikoksiin syyllistyneet joutuvat oikeudelliseen ja taloudelliseen vastuuseen teoistaan. Siksi jakelu laillisuusvalvojille, poliisiviranomaisille, syyttäjäviranomaisille sekä ulosottoviranomaisille. Mikään rikos ei ole vanhentunut koska ulosotto on voimassa ja asiat ovat olleet koko 25 vuoden ajan keskeytyksettä vireillä.


Lähetin perussuomalaisten kansanedustajille sähköpostiviestin. Perustuslain mukaan kansanedustajien pitää noudattaa Suomen lakia. Ainoastaan yksi perussuomalaisten kansanedustaja vastasi minulle ja hänkin lupasi vain entistä heikompia aikoja. Lisääköhän tämä perussuomalaisten kannatusta? Vastausprosentti oli siis 2,5 % ja siinäkin vastauksessa luvattiin aikojen huonontumista. Mitä johtopäätäksiä kansalaisten tulee tehdä perussuomalaisten luotettavuudesta ja toiminnasta?

Perussuomalaisten on puolustettava oikeutta ja totuutta

Perussuomalaisten kannatus sukeltaa, koska perussuomalaiset eivät uskalla puolustaa oikeutta ja totuutta. 1990-luvun laman ja pankkikriisin asiat on selvitettävä. !990-lama oli kotikutoinen ja siihen sisältyy valtiopetos, kun pankit pelastettiin ja laman maksajiksi valitiin yrittäjät ja heidän yrityksensä sekä takaajansa. Tasavallan presidentin johdolla puututtiin riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaan ja tähän liittyi osana myös SSP-sopimus, mikä tehtiin Esko Ahon hallituksen ja neljän pankin kesken. Olen todella pettynyt perussuomalaisten toimintaan.

Pyydän vastausta pääministeri Sanna Marin

Koiviston konklaavi

SSP-sopimus

Suomen 1990-luvun lama, Jaakko Kiander - Talouskriisit luentosarjan osa 2

Miksi asioiden hoitaminen jäi kesken tai oikeastaan ei alkanut ollenkaan?
Laura Huhtasaari: 1990-luvun pankkikriisin uhrit

Erkki Aho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti