lauantai 9. toukokuuta 2020

LA 09.05.2020 Tietyt suvut ja tietynlainen toiminta – kansalaisen perusoikeudet ja oikeusturva




Olen erittäin pettynyt apulaisoikeuskansleri Mikko Puumalainen toimintaan valtakunnanvouti Anssi Tuomaalan asiassa. Vaadin apulaisoikeuskanslerilta rehellisyyttä ja lain kunnioitusta. Minun oikeustajuni mukaan khlakunnanvouti Tuomaala suojelee rikollista toimintaa ja rikollisia. Hän toimii rikoslain 15 luvun vastaisesti. Kidutus on kiistatta ihmisoikeusrikos ja minulla on perustuslain suoma omaisuuden suoja. Hän on kiistattomasti tietoinen siitä, että minun kaikki ulosottosaatavani ovat olleet ja ovat edelleenkin rikollisesti aikaansaatuja ja siksi perintäkelvottomia. Siksi hänen olisi tullut toimia asiassa toisin. Hänen olisi tullut auttaa rikosten selvittämisessä. Hän toimi tietoisesti toisin. Minun oikeustajuni mukaan kun tietoinen toiminta täyttää rikoksen tunnusmerkistön niin se on rikos. Kihlakunnanvouti Anssi Tuomaala ei voi olla niin tyhmä ettei tajua näitä asioita:

PR-Teollisuus Oy:n markkinoilta poistamisessa ja PR-talojen konkurssivyyhdessä tehtiin muun muassa seuraavia rikoksia:
  • törkeä petos kauppasopimuksissa
  • esteellinen syyttäjä n. 20 vuoden ajan kaikissa kauppasopimuksista ja niistä johtuvista asioista käydyissa oikeudenkäynneissä, syyttäjä Sulo Heiskari
  • konkurssi haettiin väärillä tiedoilla, koska kaupat oli purettu eikä konkurssin hakijalla ollut saatavia vaan päin vastoin konkurssiinhakija oli velkaa konkurssinhaettavalta toinen konkurssipesänhoitaja Antti Latola lienee vielä hengissä
  • prosessipetos konkurssiasiassa, varatuomari Paavo M. Petäjän ( kuollut) väärä lausunto käräjäoikeudelle ilman toimeksiantoja
  • asianajaja Asko Keränen (vankilassa ?) jätti valituksen tekemättä Vaasan hovioikeudelle, konkurssi oli laiton
  • rikolliset käyttivät hyväkseen väärää konkurssipäätöstä uusien rikosten tekemiseen, poliisi jätti kaikki rikokset tutkimatta, syyttäjä syyttämättä ja laillisuusvalvojat ja konkurssiasiamiehet jättivät asiat selvittämättä
  • en ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen.
  • Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunu hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan ainakin toistaiseksi, mutta korkea verenpaine on tuhonnut tuntemukseni mukaan elimistöäni.

Pyydän oikeuskansleria kiireellisesti ryhtymään 25-vuoden kidutusrikokseni johdosta asian vaatimiin toimenpiteisiin kaikkia niitä Suomen viranomaisia kohtaan jotka ovat tehneet päätöksiä asioissani ( poliisit, syyttäjät, eri oikeusasteiden tuomarit, ulosottoviranomaiset, valtiokonttorin henkilöt, laillisuusvalvojat sekä myös varatuomarit ja asianajajat sekä johtavat poliitikot, jotka ovat laiminlyöneet velvollisuutensa kidutusrikokseni selvittämisessä ministerit ja kansanedustajat). Siis vuosilta 1995-2020. Kidutusrikos on kestänyt jo 25 vuotta. Kidutus on ihmisoikeusrikos.
Kidutusrikokseni todistusaineistoa
lisäksi blogini ja kirjani

Johtava kihlakunnanvouti Anssi Tuomaala ja kihlakunnan ulosottomies Vesa Heikkinen
Nämä blogit todistavat kiistattomasti viranomaisten rikollisen toiminnan ja rikollisten suojelun sekä rikosten peittelyn.

En tiedä onko kihlakunnanvouti Anssi Tuomaala asianajaja Hannu Tuomaalan poika. Jos on, niin ei ole omena kauksi puusta pudonnut. Hannu Tuomaala toimi aikanaan Lauri Ylipukin kanssa Alavieskan Puurakenne Oy:n velkasaneerausmiehenä. He rahastivat lyhyessä ajassa yli miljoona markkaa, kun yritys piti saada konkurssiin. Lisäksi velkasaneerausmies Hannu Tuomaalan toimintaan velkasaaneusmiehenä liittyi monia ihmeellisiä asioita mm. tarkastusmatkaan Saksaan. Hän ei mennyt sinne yksin vaan jonkun toisen kanssa. Velkasaneerausmiehen toiminta tehtaalla herätti huomiota ja ennenkaikkea tiettyjen aineiden käyttö työssä.
Lainaus toisesta blogistani: Velkasaneerausmiehet aloittivat likaisen työn

Alavieskan Puurakenne Oy:lle tehtiin velkasaneeraussuunnitelma, minkä Kera Oy ja Suomen Säästöpankki hyväksyivat velkasaneerauksen pohjaksi. Velkasaneerausmiehet 
Hannu Tuomaala ja Lauri Ylipukki laskuttivat varsin lyhyestä ajasta yli miljoona markkaa. Tuomaala kävi Saksassa tutustumassa Alavieskan Puurakenne Oy:n kohteisiin oikein "sihteerin" kanssa. Siitä ei ole selvyyttä millainen ammattitaito sihteerillä oli ja mihin asiaan.

On täysin selvää, että Alavieskan Puurakenne Oy:n markkinoilta poistaminen tapahtui rikollisesti ja perustui SSP-sopimukseen ja toimialarationalisointiin. Siksi viranomaiset saivat sikailla asioiden hoidossa laillisuusvalvojen silmien alla ja poliisien ja syyttäjien suojeluksessa.

PR-talojen markkinoilta poistaminen
valitettavasti todistusaineistot tästä blogikirjoituksesta on hävitetty jonkun toimesta, mutta ne löytyvät täältä

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen

PR-Talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2

PR-Teollisuus Oy:n konkurssivyyhti todistusaineistoon 3

Tämä on sitä 1990-luvun pankkikriisin hoitoa
Erkki Aho suomalainen oikeustaistelija

Vakavaa asiaa kansanedustajille, ministereille ja medialle.
3. AA Hannu Tuomaalan toiminta pesänhoitajana.
Kaikkien ns. Juurikko yhtiöiden pesänhoitajana toimiva AA Hannu Tuomaala on yksiselitteisesti ja toteen näytettävästi toiminut yksinomaan SKOP:n etujen ajajana pesissä saaden toiminnastaan palkkion suoraan SKOP:lta ohi pesien. Kysymyksessä on useiden miljoonien markkojen siirto laittomasti pesästä SKOP:lle niin, että pesä on ottanut vastatakseen SKOP:lle kuuluvia kuluja mutta saanut niistä kaiken tuoton ja kieltäytymällä pesän edun mukaisten kanteiden nostamisesta  SKOP:a vastaan.
Palkkioksi tästä toiminnasta Tuomaala SKOP on maksanut mm. Katinkullan konkurssipesässä Kajaanin käräjäoikeuden määräämän 100.000,- markan palkkion sijasta 300.000,- markkaa.
Tuomaalan toimia tutkitaan poliisin toimesta lahjus- ja luottamusaseman väärinkäyttöepäilynä, Asianajajaliitossa hyvän tavan vastaisena ja sopimattomana asianajotoimintana ja konkurssiasiamiehen toimesta hyvän pesänhoitotavan vastaisena toimintana. Pesässä on suoritettu erityistilintarkastus ja Tuomaalan rinnalle on asetettu toinen pesänhoitaja, AA Aatos Sarvi Kuopiosta.

Laillistettua rosvousta
SKOP ja Arsenal
SKOP ja Arsenal käyttävät poliittisten päätöksentekijöittemme niille ohjaamaa veronmaksajien rahaa häikäilemättömästi palvelujen ostamiseen mm. tilintarkastus- ja asianajotoimistoilta. Pankkien konkurssiin ajamien yritysten konkurssipesien hoitamisesta ja tilintarkastusten pitämisestä on tullut todellinen kultakaivos sellaisille asianajajille ja tilintarkastajille, jotka kiinnittävät huomiota oikeisiin asioihin eivät nuuski pankille kiusallisia asioita. Pankit teettävät säännöllisesti kaatamissaan yrityksissä erityistilintarkastuksen. Tilintarkastajat tietävät kyllä millainen tilintarkastuskertomus heidän on kirjoitettava. Pesänhoitajien tehtävänä on ollut torjua kaikki mahdolliset oikeudenkäynnit päävelkojien asemassa olevaa pankkia vastaan. SKOP siirsi juuri ennen Katinkullan konkurssia ainakin 20 miljoonan markan tontin itselleen 6,5 miljoonalla markalla. SKOP:n pesänhoitajaksi valitsema Hannu Tuomaala ja Arsenalin Modula Oy:n pesänhoitajaksi asettama Martti Turkka kuittasivat palveluksistaan hyvät rahat, mutta ei toki lähellekään niin suuria summia, etteikö kauppa olisi kannattanut. SKOP ja säästöpankit ryöstivät ja tuhosivat kaikkialla. Ja kaikkialla siellä, missä ne tuhosivat, niiden apureina häärivät Widerin kaltaiset tilintarkastustoimistot ja Hannu Tuomaalan "kaltaiset" asianajajat. Apureiden tehtävänä on ollut varmistaa pankin saalistus. Sen ne ovat mielellään tehneet, sillä niiden palkkiot ovat ruhtinaalliset. Katinkullan kaappaus kertoo yrittäjien arjesta ja todellisuudesta sekä häikäilemättömien rahastajien ja saalistajien maailmasta. Pahinta tässä asiassa on se, että se on totta. Totuudenpuhujalla ei ole paikkaa auringossa. Sen ovat saaneet kokea niin Timo kuin Tapani Hautamäkikin. Raaheen oli tarkoitus perustaa vientiä kasvattava ja työpaikkoja luova yritys. Kun avustushakemuksissa esiintyi nimi Timo Hautamäki, niin kauppa- ja teollisuusministeri Seppo Kääriäinen ei hyväksynyt hakemusta.

Otetaanpa huomioon vielä se, että Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesän pesänhoitajana toimi asianajaja Antti Latola ja hän on kiistatta syyllistynyt kauppasopimuksissa törkeään petokseen ja konkurssiasiassa törkeään prosessipetokseen. Poliisit, syyttäjät ja laillisuusvalvojat ovat suojelleet asianajaja Antti Latolan rikollista toimintaa, estäneet rikostutkinnat ja suojelleet rikollista, niin ei ole ihme vaikka minua alkoi kiinnostaa Latolan sukutausta. Onko asianajaja Antti Latola pankinjohtaja Matti Latolan poika? Kun olen selvittänyt ympäri maata näitä pankkikriisin rikoksia, niin olen lukemattomia kertoja törmännyt nimeen pankinjohtaja Matti Latola.

Olen edelleenkin sitä mieltä, että asianajaja Antti Latola on saatettava oikeudelliseen ja taloudelliseen vastuuseen rikoksistaan. Valtiopetos pitää rikokset avoimena. Valtiopetokseen kuuluu ns. Koiviston konklaavi, SSP-sopimus ja Aktiv Hansa-kauppa.
Olen edelleenkin sitä mieltä, että kihlakunnanvouti Anssi Tuomaalan toiminta on tietoista ja tarkoituksellista ja täyttää rikoksen tunnusmerkistön. Siksi kihlakunnan vouti Anssi Tuomaala on saatettava vastuuseen teoistaan. Hän ei voi jatkaa kihlakunnanvoutina.
Ei voi välttyä vaikutelmalta, että tietyt asiat kulkevat suvuissa ikäänkuin perintönä.

Kaksi oikeusvaltiota - Venäjä ja Suomi

Tuomioiden purkuperusteita korkeimmalle oikeudelle


Jos yhteiskunta ei voi taata kansalaisten oikeusturvaa ja perusoikeuksien toteutumista ja kansalaisten on otettava oman käden oikeus käyttöön. Mielestäni ja kokemukseni perusteella laillisuusvalvonta on Suomessa täysin kelvotonta ja kansalaisten perusoikeuksia halveksivaa ja oikeusturvaa loukkavaa.

Erkki Aho
Merenojantie 9 B 16
85100 Kalajoki
044-3025948

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti