maanantai 18. toukokuuta 2020

KE 20.05.2020 Vastaus Oulun käräjäoikeudesta


kari.hietala@oikeus.fi, teija.moilanen@om.fi, anna-maja.henriksson@eduskunta.fi, katri.kulmuni@eduskunta.fi 

VL: R20/925

Leinonen-Light Niina (KO) <niina.leinonen-light@oikeus.fi>

9:13 AM (5 hours ago)Huomenta ja kiitos viestistä!

Perumme siis huomiseksi kaavaillun tilaisuuden ja samalla ilmoitan, että koskien pyyntöänne ratkaisun siirtämisestä, odotamme
yhteydenottoa JOA Kari Hietalalta.

Ystävällisin terveisin,
Niina Leinonen-Light
Käräjäsihteeri
Puh 02956 49695

Ylläoleva viesti oli vastaus tähän viestiin:
Perustuslain etusija ja ihmisoikessopimusten noudattaminen

Pyydän Oikeusapu-ja edunvalvontapiirin johtaja Kari Hietala, p.050 5436450, kari.hietala@oikeus.fi olemaan yhteydessä Oulun käräjäoikeuteen asiassa R20/295 ja järjestämään minulle oikeusapua haastehakemuksen tekemisessä. On todennäköistä, että Oulun käräjäoikeus ei ole hyväksynyt haastehakemustani. Siksi tarvitsen apua haastehakemuksen tekemiseen. Parhaiten mnut tavoittaa sähköpostitse.

Minun ensisijainen tavoite on saada sopimus Suomen valtion kanssa 25 vuoden kidutuksesta. Tällöin säästettäisiin valtion varoja ja tuomioistuimien ja muiden viranomaisten aikaa muihin asioihin. Ensimmäiseksi tulee katkaista ulosotto ja toiseksi on palautettava kaikki minulta ulosotossa perityt saatavat 30.6.1996 lähtien 7 %:n korolla korkoa korolle menetelmällä. Lisäksi on purettava kaikki minua ja yrtystoimintaan koskevat eri oikeusasteiden päätökset.

Asiat selviävät oikeuskanslerille tekemästäni kantelusta

Tärkeimmät todistusaineistot on kirjani Olet maamme armahin Suomenmaa sekä korkeimmalle oikeudelle tekemäni tuomionpurkuhakemus sekä Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun. Kaikki nämä asiakirjat ovat valmiina Oulun käräjäoikeudessa.
tässä aineistossa on todistusaineistonan olevat liitteet ja oikeuksien päätökset kopioituna

sekä blogikirjoitukseni ja videoni. Mikään rikos ei ole vanhentunut koska ulosotto on voimassa ja asia on ollut koko ajan keskeytyksestä vireillä vuodesta 1995 lähiten. Lisäksi asia johtuu ns. Koivison konklaavista ja SSP-sopimuksesta, joista jälkimmäisen kopio on todistusaineistona käräjäoikeudessa.

Kalajoki 18.05.2020

Erkki Aho
Merenojatie 9 B 16
85100 Kalajoki
044-3025948
Nimeni on Erkki Aho


Tiedoksi oikeusministeri Anna-Maja Henriksson

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti