torstai 28. toukokuuta 2020

PE 29.05.2020 Hyvä FB-kaverini ja kansanedustaja Riikka Purra, Ritva Elomaa, Juha Mäenpää, Ville Tavio, Ari Koponen, Arja Juvonen, Vilhelm Junnila, Jani Mäkelä, Rami Lehto, Ano Turtiainen, Sakari Puisto, Minna Reijonen, Sebastian Tynkkynen, Kaisa Juuso, Sami Savio, Kristian Sheikki Laakso, Katja Hänninen, Markus Mustajärvi, Olli Immonen, Jenna Simula, Ville Vähämäki , Sanna Antikainen, Hanna-Leena Mattila, Juha Pylväs


PE 29.05.2020 Hyvä FB-kaverini ja kansanedustaja Riikka Purra, Ritva Elomaa, Juha Mäenpää, Ville Tavio, Ari Koponen, Arja Juvonen, Vilhelm Junnila, Jani Mäkelä, Rami Lehto, Ano Turtiainen, Sakari Puisto, Minna Reijonen, Sebastian Tynkkynen, Kaisa Juuso, Sami Savio, Kristian Sheikki Laakso, Katja Hänninen, Markus Mustajärvi, Olli Immonen, Jenna Simula, Ville Vähämäki , Sanna Antikainen, Hanna-Leena Mattila, Juha Pylväs

Hanna-Leena Mattila
Juha Pylväs
Riikka Purra
Sebastian Tynkkynen
Katja Hänninen
Hyvä fb-kaverini,minulla on fb-kaverina 24 kansanedustajaa. Pyydän Sinulta ja Teiltä apua seuraavassa asiassa ja pyydän Sinulta vastausta vimeistään maanantaina 1.6.2020. Mihin toimenpiteisiin aiot ryhtyä jotta saan oikeutta asiassani, jossa todistusaineistot ovat kiistattomat ja rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa ?

Hyökkäys oikeusvaltiota vastaan Eetu Iston maalaus

Suomen kotitekoisen 1990-luvun laman asiat on edelleenkin selvittämättä ja syylliset vastuuseen saattamatta. Kysymys on näistä asioista:

Koiviston konklaavi - ilman musiikkia

SSP-sopimus

Olen yksi pankkikriisin ja valtiopetoksen uhri. Todistusaineistot ovat kiistattomat ja rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä, oikeus ei ota käsiteltäväkseen ja laillisuusvalvojat eivät näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan.

Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunu hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni.
Katson, että viranomaisten toiminta asiassani täyttää kidutuksen tunnusmerkistön. Kysymyksessä on ennenkaikkea Oulun poliisin sekä Raahenseudun ulosottoviranomaisten toiminta.

Nämä asiat olen ilmoittantu Suomen hallitukselle ja kaikille kansanedustajilleTodelliset syylliset ovat tässä
 • kihlakunnansyyttäjä Sulo Heiskari, edelleenkin vapaalla jalalla
 • asianajaja Antti Latola, edelleenkin vapaalla jalalla, päämies Arsenal Oy
 • asianajaja Hannu Maskonen ( tehnyt itse oman lopullisen ratkaisunsa), päämies Kera Oy
 • varatuomari Paavo M. Petäjä, kuollut ( tunnustanut rikoksensa)
 • entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen ( tunnustanut rikoksensa, saanut ehdottoman vankeustuomion muista rikoksista)

Rikollisten suojelijat
 • poliisi Raimo Ollila
 • poliisi Petri Oulasmaa
 • Oulun poliisipäällikkö Sauli Kuha
 • Oulun KRP

Kiduttajat
 • kihlakunnanvouti Anssi Tuomaala
 • ulosottomies Eveliina Nissilä

Asioista vastuussa olevat ministerit tällä hetkellä

 • pääministeri Sanna Marin

 • oikeusministeri Anna-Maja Henriksson

 • sisäministeri Mari Ohisalo
Terv.FB-kaveri Erkki Aho , huom. facebook esti fb-viestin lähettämisen fb-kansanedustajakavereilleni.

Hyvä Fb-kaveri, Facebook esti fb-viestin lähettämisen Sinulle ja siksi joudun käyttämäään sähköpostia.


Kalajoki 29.05.2020
Erkki Aho
Merenojatie 9 B 16
85100 Kalajoki
044-3025948
Nimeni on Erkki Aho


Kalajoki

Iäkäs mies löytyi merestä menehtyneenä Kalajoella
Kalastamaan lähtenyt iäkäs mies löytyi viime yönä merestä menehtyneenä Kalajoen Kekolahdessa.
Omaiset käynnistivät kello 21.45 etsinnät, kun soutuveneellä liikkeellä ollut mies ei ollut palannut takaisin kokemasta verkkojaan.
Etsintään osallistui useita yksiköitä Jokilaakson pelastuslaitokselta, poliisipartioita, Kokkolan merivartioaseman partio ja päivystävä meripelastushelikopteri Turusta.
Pelastuslaitoksen drooni paikansi uponneen soutuveneen puolen tunnin etsintöjen jälkeen. Meripelastuskopteri löysi miehen menehtyneenä merestä hieman ennen kello yhtä.


Kalajoella tammikuussa puolustuskyvyttömän naisen surmannutta kaksikkoa epäillään todennäköisin syin murhasta
Kalajoella tammikuussa tapahtuneen henkirikoksen esitutkinta on valmistunut.
Kalajokisia 35-vuotiasta miestä ja 34-vuotiasta naista epäillään todennäköisin syin murhasta.
Esitutkinnan mukaan epäillyt surmasivat yksissä tuumin keski-ikäisen liikuntarajoitteisen naisen teräaseella.

Erikoiskuljetus Kalajoen läpi 24.3.2020

Alueuutiset

Kevätkylvöt kiivaimmillaan Keski-Pohjanmaalla: jo puolet pelloista kylvettynä
Kevätkylvöt ovat kiivaimmillaan keskipohjalaispelloilla ja lämmin sää siivittää töitä.
Pitkään jatkunut sateettomuus voi kuivattaa peltoja liiaksi ja siksi kylvöjä on kiirehditty.
Viljelijät yrittävät hyödyntää maassa olevaa kosteutta, siksi pelloilla on nyt kova kiire, kertoo ProAgria Keski-Pohjanmaan kasviasiantuntija Jari Tikkanen.

Kotimaan uutiset

Kunta-alan uudet työehtosopimukset hyväksyttiin: kiky-tunnit poistuvat, palkankorotukset yleisen linjan mukaisia
KT Kuntatyönantajat ja kunta-alan pääsopijajärjestöt ovat hyväksyneet uudet virka- ja työehtosopimukset. Kuntatyönantajien mukaan palkankorotukset ovat yleisen linjan mukaisia. Kiky-tunnit poistuvat, mutta työajan lyhentymistä on kompensoitu useilla sopimusmääräyksillä.

Suomessa ei yhtään uutta koronakuolemaa, uusia tartuntoja 51 – katso tilanne eri kunnissa
Koronavirukseen liittyviä kuolemia on tällä hetkellä tiedossa yhteensä 313, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL.
Sairaalahoidossa on 83 ihmistä. Määrä on neljä vähemmän kuin eilen. Tehohoidossa heistä on 11 eli sama määrä kuin eilen.

Euroopan suunta -podcast: Keskusta ja sdp tyystin eri linjoilla elvytyspaketista – “Saksan ja Ranskan esitys oli järkytys, komission esitys vielä huonompi”
Hallituspuolueiden sdp:n ja keskustan edustajat Tytti Tuppurainen ja Jouni Ovaska kommentoivat hyvin eri sävyyn Euroopan komission elvytysesitystä Eurooppalaisen Suomen tuottamassa podcastissa.

Jopa puolet Husin alueen korona­tartunnoista jää edelleen jäljittämättä – apulais­yli­lääkäriltä tärkeä muistutus: ”Se on jokaisen ymmärrettävä”
Husin apulaisylilääkäri Eeva Ruotsalaisen mukaan koronavirus leviää edelleen väestössä tilanteen tasaantumisesta huolimatta.
Koronavirus kiertää tämän hetken rauhallisesta tilanteesta huolimatta suomalaisessa väestössä eikä merkittävää osaa todettujen tartuntojen lähteistä ole viime viikkoina pystytty jäljittämään, varoittaa Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin infektiolääkäri ja apulaisylilääkäri Eeva Ruotsalainen.

Koronavirus leviää helposti sisätiloissa – En lähtisi vielä toimistolle töihin, sanoo tutkija
Erkin kommeentti: Koronaepidemian leviämisen estämikseksi on noudatettava annettuja ohjeita – käsienpesu ja desinfiointi sekä etäisyydet. Mielestäni virus leviää ilmassa laajemmalle kuin on annettu ymmärtää, siksi kasvomaskien käyttö on kriittisillä tartunta-alueilla tärkeää. On kuitenkin toimittava alueellisten tarpeiden mukaan eli siellä missä ei ole todettu tartunttoja voidaan elää lähes normaalia elämää.

Miksi tuhlaisimme rahamme hävittäjiin, jotka Venäjä kuitenkin ampuisi sodassa heti alas? Seitsemän kysymystä hävittäjähankinnoista
Koronaepidemia on syöksemässä Suomea ennennäkemättömään taloustaantumaan.
Samaan aikaan puolustusministeriö valmistelee ilmavoimien 64 Hornetin korvaamista uusilla koneilla. Kaupan hinnaksi on arvioitu 7–10 miljardia euroa.
Kyseessä on Suomen valtion kallein ostos. Hankinnan tarpeellisuus on asettunut koronan aiheuttaman talouskriisin myötä uudenlaiseen valoon.

Ulkomaan uutiset

Wuhanin kohu­laboratorion ”lepakko­nainen” puolustaa tutkimus­työtään – kertoo pelänneensä aluksi, että korona karkasi laboratoriosta
VIROLOGI Shi Zhengliä on kutsuttu Kiinan ”lepakkonaiseksi” – hän on tutkinut yli 15 vuotta lepakoissa ja muissa nisäkkäissä esiintyviä viruksia, jotka voivat siirtyä ihmiseen. Koronaviruspandemian alettua ovat sekä Shi että hänen työpaikkansa, Kiinan tiedeakatemiaan kuuluva Wuhanin virologinen instituutti, joutuneet jatkuvan arvostelun ja salaliittoteorioiden kohteeksi.

Yhdysvalloissa koronavirukseen on kuollut jo yli 100 000 ihmistä
Alle neljä kuukautta sitten kirjattiin Yhdysvaltain ensimmäinen koronaan menehtynyt potilas. Keskiviikkona maan uhriluku nousi jo yli 100 000.
Toukokuun aikana keskimäärin 1 400 yhdysvaltalaista kuoli päivässä koronavirustartuntaan. Määrä on laskussa, sillä huhtikuun vastaava päiväkohtainen keskimäärä oli 2000 ihmistä.
Tartuntojen määrä maassa on yli 1,7 miljoonaa.

Talousuutiset

Eurooppa-kirje: Eurooppa ottaa paikkansa – Luvassa kovaa vääntöä rahasta, kun EU-maita autetaan uuteen kuntoon
Kolmen kuukauden Euroopan laajuinen koronasulku on hämmentänyt ihmisiä. Yhtäältä on odotettu EU:n yhtenäisiä ohjeita, toisaalta jäsenmaat ovat nopeassa kriisitilanteessa toimineet niin kuin omilta poliitikoilta on oikeus odottaa, maakohtaisesti.
Keskiviikko oli lähtölaukaus normaaliin ainakin poliittisesti. Komission puheenjohtaja Ursula von der Leyen esitteli komission koronaviilatun ehdotuksen
(siirryt toiseen palveluun)
 unionin tulevien vuosien budjetista ja jälleenrakennusrahastosta (siirryt toiseen palveluun)
. 1 850 miljardia euroa on iso summa rahaa.


Professori Korkman: Suomen eurojäsenyys oli vakava erehdys
Torstaina julkaistussa professori Sixten Korkmanin Väärää talouspolitiikkaa -kirjassa Korkman toteaa, että Suomen eurojäsenyys oli vakava erehdys.

EUROON: eduskunnassa v.1998 Lipponen, Niinistö, Esko Aho

Isänmaan mies Jorma Jaakkolan lähihistoriatiivistelmä ja ohjeistus Suomen pelastamiseksi

Urheilu-uutiset

1980 Olympics 10000m

Men's 5000m - Munich 1972 - 50 fps

Rocky Marciano knocks out Joe Louis

Kimmo Kinnunen ja isä-Jorman reaktiot - MM-kulta Tokio 1991

Rivals Help Injured Runner Across Finish Line

Mielipiteet

Tämä on toimittaja Jari Hurrin kirjoitus vuodelta 2011. Euroopan unionin komissio taivuttelee euromaita entistä päättäväisemmin liittovaltioksi yhteisine taloudenpitoineen – kriisin varjolla. Ensin komissio tasaisi toinen toistaan velkaisempien valtioiden velkoja. Pian olisi tasattava myös verotuloja. Suomelle kertyisi rutkasti uutta velkaa ja maksettavaa. Niinpä lienee korkea aika kysyä, suostuuko Suomi velkaunioniin maksajaksi? Komissio tätä tuskin kysyy.
Suostuuko Suomi velkasuon kantojuhdaksi?

Nyt vain kiltisti maksatte, sanoo herrat EU:n
Taisi olla Churchill, joka ensimmäisenä sanoi: "Älä koskaan anna hyvän kriisin mennä hukkaan". Merkel onkin jo viitannut EU:n perussopimusten uusimisen tarpeeseen, koska EU on viime vuosina siirtynyt osin oikeudettomaan tilaan. EU:n kriisitoimet ovat perussopimusten vastaisia sekä Suomen perustuslain vastaisia. Merkel haluaa saattaa EU:n lailliseen tilaan, eli aika on nyt kypsä perustaa liittovaltio. Suomalaiset eivät ole koskaan äänestäneet liittovaltion puolesta, päinvastoin meille on toistuvasti vakuuteltu, ettei yhteisiä velkoja tule sekä Suomi saa säilyttää kansallisen suvereniteettinsa. Nyt tämän sekasorron keskellä voi enää miettiä: millainen autonomia Suomelle loppujen lopuksi jää? EU saatiin aikoinaan näyttämään siltä, mitä se ei ollut.

Analyysi:Poliisin esitutkintapäätös sisältää tikittävän juhannuspommin – Nerg-vyyhdistä saattaa paisua ministerivastuuasia
Erkin kommentti: Minulle on muodostunut mielikuva, että toimittaja Lauri Nurmi on sosiaalidemokraatti.

Professorit: EU:sta tehdään nyt liittovaltiota – ”Suuri harppaus, entistä selvemmin tulonjakomekanismi”

Suomen ei tule osallistua elvytysrahastoon
EU:n jälleenrakennusrahastosta käyty keskustelu osoittaa, kuinka kauas Suomessa on etäännytty elävän elämän tosiasioista.
Komission ehdotus suuntaa keskustelun sen yksityiskohtiin. Perustavanlaatuiset kysymykset jäävät kokonaan esittämättä.
On helppo ennustaa, kuinka keskustelu etenee ja millaisiin ratkaisuihin ollaan päätymässä.

Yle Areena

Ulkolinja: Voittoa vedellä
Vuonna 2050 joka neljännen ihmisen arvellaan kärsivät vesipulasta. Sen ovat huomanneet myös maailman talousmahdit ja vedestä on tullut uusi kulta. Monet suursijoittajat ovat perustaneet sijoituksiaan ja rahastojaan veteen - kilpailu veden monopolista on kova.

Ulkolinja: Takaisin Fukushimaan
Japanin Fukushimassa on siivottu ydinturman jälkiä yhdeksän vuotta ja alueelta paenneita houkutellaan palaamaan takaisin. Mutta vain harva on suostunut palaamaan. Ohjaus: Marko Lönnqvist

Alfa-tv
KoronaLive 28.05.2020
Vieraina: Jyri Häkämies EK:sta ja Jarkko Eloranta SAK:sta. Aiheena työmarkkinat ja työmarkkinapolitiikka.
Paavo Väyrynen; aiheena hallituksen koronapolitiikka.

Yuotube

Kultaranta-keskustelut 2020

Pysäyttävä totuus koronan takaa paljastuu
Tekstitimme juuri suomeksi koskettavan tarinan huippuvirologista, joka päätti seistä totuuden puolesta vankilaan joutumisesta välittämättä. Tämä on kaikkein koskettavin ja pysäyttävin asiantuntijahaastattelu, mitä olemme nähneet koko tämän koronapandemian aikana! Haastattelussa mikrobiologi, virologi, tohtori Judy Mikovits kertoo koronaviruksista, rokotteiden kehittämisestä sekä lääketieteen ja rokoteteollisuuden alalla vallitsevasta syvästä korruptiosta, jonka kanssa hän on joutunut kamppailemaan jo yli kolmen vuosikymmenen ajan.
Tahdommekin haastaa sinua nyt katsomaan tätä videota sekä kuuntelemaan todella tarkasti, mitä tämä virologi kertoo. Voisiko olla niin, ettei siihen olekaan mitään luottamista, mitä valtionviranomaiset kertovat ja suosittelevat meille? Sanoohan Jumalakin sen jo ihan suoraan meille Raamatussa, että tämä maailma on pahan vallassa! Onneksi me kaikki voimme olla itse osana ratkaisua, mikäli emme vain jää täysin uutispimentoon näissä asioissa tai päätä kylmäsydämisesti jatkaa silmiemme ummistamista tämän maailman pahuuden suhteen oman välinpitämättömyytemme takia.
Jokaisen on korkea aika tehdä päätös. Seisommeko hyvän vai pahan puolella? Totuuden vai valheen puolella? Nyt ei ole enää aikaa olla pässinä siellä narun päässä. JAA SIIS ROHKEASTI TÄTÄ VIDEOTA ETEENPÄIN, jotta mahdollisimman monella suomalaisella olisi mahdollisuus kuulla myös näitä valtamedian virrasta poikkeavia ääniä, kuten Judy Mikovits. Annetaan kaikkien puhua ja kuunnellaan avoimin mielin, jotta jokaiselle meistä tarjoutuisi todellinen mahdollisuus tehdä aidosti ne omat itsenäiset johtopäätöksensä asiasta kuin asiasta ja tarjotaan tämä mahdollisuus myös jokaiselle kanssaihmiselle omassa maailmassamme! Rakkaus kertoo totuuden

Hanhet Kouluun, Suomi Maksaa - Suoraa Puhetta Arto Luukkanen

Hätähuuto Suomesta

Toimialarationalisointi

Huumori

Se oli Tonnin Seteli

Ilkka Kanerva - Oletteko koskaan törmännyt poliittiseen valheeseen?

Paavo Arhinmäki Sotshin olympiamitalijuhlissa

Paavo Arhinmäki räyhäsi humalassa

Musiikki

Vanha Merimies Muistelee

Sissel Kyrkjebø - Shenandoah - 2001

Kuntoilu

What Will Happen to Your Body If You Walk Every Day

What Happens If You Walk (30 MIN PER DAY)

Do Squats Every Day And See What Happens To Your Body

14 Tips to Lose Belly Fat Effortlessly

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti