perjantai 26. helmikuuta 2021

LA 27.02.2021 Paikallispuolustusharjoituksissa varaudutaan yhteiskunnan häiriötiloihin

 Maavoimien harjoitukset tuovat sotilaita katukuvaan ympäri maata

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000007825957.html

Paikallispuolustusharjoituksissa varaudutaan yhteiskunnan häiriötiloihin, mutta ne eivät liity hallituksen julkistamiin poikkeustoimiin.


Olen ilmoittanut suojelupoliisille, että Rovaniemen hovioikeuden mahdollinen oikea päätös asiassani voi aiheuttaa yhteiskunnan häiriötiloja. Olen käynyt oikeustaistelua jo lähes 26 vuotta Suomen valtiota vastaan. Rovaniemen hovioikeus on pyytänyt vastineet vastapuoliltani aluesyyttäjä Juha Karikoskelta ja käräjätuomari Sarianne Ervastilta 25.2.2021 menessä. Tämän jälkeen Rovaniemen hovioikeus antaa tuomionsa asiassa. Katson, että aluesyyttäjä Karikoski on vastapuoleni eikä puolueeton syyttäjä.


Olen todistanut, että Suomessa on tapahtunut valtiopetos, jonka keskeiset asiat ovat nämä


Sekä syyttäjällä että käräjätuomarilla on tiedossa nämän asiat ennen oikeuskäsittelyäKoiviston konklaavi ilman musiikkia 18 min 40 sek

https://www.youtube.com/watch?v=qxYWewCG9M8


SSP-sopimus 8 m 14 sekuntia

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY&index=6&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA


ARSENAL-kauppa ja sen tuhoisat seuraukset - Liisa Mariapori 11 m 27 sekä

https://www.youtube.com/watch?v=yIzuxVsuEzI


PE 12.02. 2021 R20/834

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/02/pe-1202-2021-r20834.html


Valtiopetos on tosiasia

http://valtuustoaloite.blogspot.com/


TI 28.05.2019 Valtiopetos on tosiasia ja todistusaineisto on kiistaton – täydennys haastehakemukseen

http://kalajokinen.blogspot.com/2019/05/ti-28052019-valtiopetos-on-tosiasia-ja.html


Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle

http://pankkikriisi.blogspot.com/


Vakaan markan politiikka

Suomi koki 1990-luvun alussa erittäin syvän taloudellisen laman johtuen vakaan markan politiikasta. Talouspolitiikan virheet moninkertaistuivat liberalisoinnin kanssa. Vahvan markan politiikasta tuli tappava myrkky. Presidentti 
Mauno Koivisto nimitti Suomen Pankin johtajan Harri Holkerin sinipunahallituksen. Hän oli sinipunahallituksen kätilö. Vahvan markan politiikka kirjattiin Holkerin hallituksen ohjelmaan kuten myös Esko Ahon hallituksen ohjelmaan. Kun vahvan markan politiikan aikana rahaa tuotiin keinottelutarkoituksiin, yhteiskunta salli sen tapahtua. Valvojat eivät valvoneet. Rahoitustarkastus laiminlöi tehtävänsä. Lamasyyllisiä löytyy pankkien ohella Suomen Pankista ja Pankkitarkastusvirastosta. Suomen 1990-luvun alun lama oli Suomen poliittisten ja talouden päättäjien aikaansaama.Koivisto ei toiminut yksin. Hänen sisäpoliittiseen junttaansa kuuluivat Suomen johtokunnan jäsenet Rolf Kullberg, Markku Puntila, Harri Holkeri ja Kalevi Sorsa. Junttaan kuului myös sinipunahallituksen valtionvarainministeri Erkki Liikanen, jonka kardinaalimunaus oli verotuksen keventäminen noususuhdanteessa.

Vahvan markan politiikalla aiheutettiin Suomeen yli 500 000 ihmisen työttömyys. Ylivelkaantuneita oli yli 280 000. Markkinoilta poistettiin n. 48 000 elinkelpoista yritystä vuoden 1997 loppuu mennessä ja itsemurhia tehtiin Stakesin tilaston mukaan 11500. Pankit pelastettiin. Suoritettiin Suomen historian suurin omaisuuden ryöstö. Yrittäjät valittiin maksumiehiksi. Voidaanko puhua kansanmurhasta?


Rovaniemen hovioikeus teki jo aikaisemmin tietoisen väärän päätöksen R20/855 suojellessaan poliisi Tiina Sarparannan rikolliseksi epäiltävää toimintaa ja Oulu käräjäoikeuden käräjätuomarin Jyrki Määtän rikolliseksi epäiltävää toimintaa. En ole hyväksynyt Rovaniemen hovioikeuden väärän päätöksen 260 euron laskua, vaan olen ritauttanut sen ja vaatinut asiassa KRP:n tutkintaa.


Olen useita kertoja vaatinut EU:n oikeuskomissaarin puuttumista Suomen valtion rikolliseen toimintaan.

Olen pyytänyt poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/


Minulle ei ole tullut ilmoitusta siitä, että rikoksilla aikaansaatu ulosottoni jatkuisi. Ehkä vihdoinkin on tulossa Rovaniemen hovioikeudesta oikea päätös. Päätös tulee varmasti aiheuttamaan häiriötiloja suomalaisessa yhteiskunnassa, sillä kotitekoinen 1990-luvun laman, pankkikriisi ja valtiopetos koskettivat noin miljoonaa suomalaista. Silloin pankit pelastettiin ja yrityksiä tuhottiin salaiseksi julistetun SSP-sopimuksen perusteella, mikä oli Esko Ahon hallituksen ja neljän pankin välinen sopimus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti