maanantai 8. helmikuuta 2021

TI 09.02.2021 Ulosoton keskeytyspyyntö ja -vaatimus

 


Arvoisa Rovaniemen hovioikeuden presidentti

Tiedustelen, miksi ulosottoani ei ole keskeytetty. Olen kiistattomasti osoittanut, että kaikki ulosotossa olleet ja olevat saatavat on aikaansaatu rikollisesti ja ovat siten perintäkelvottomia.

Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html


Oulun käräjäoikeuden istunto oli Euroopan Ihmisoikeussopimuksen 6 artiklan ja 3 artiklan vastainen. Käräjätuomari jätti kutsumatta todistajani oikeuteen eikä ottanut todistusaineistoa vastaan. Lisäksi hän esti kuulustelemasta minua todistajana esiintynyta vastapuoltani käräjätuomari Sarianne Ervastia. Nämä kaikki menettelyt ovat Euroopan Ihmisoikeussopimuksen vastaisia.

Lisäksi rikostutkinnassa tutkinnanjohtaja poliisi Hannu Mensonen tunnustaa esteellisyytensä ja esteellisyys on virkarikos. Rikostutkija Pekka Niskakangas on tehnyt rikostutkinnat esitutkintalain, poliisilain, perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaisesti. Hän ei ole huomioinut todistusainestojani eikä loppulausuntojani. Ns. kuulustelussa en saanut esittää mitään todistusaineistoja eikä todistajaani kuultu. Todistajaani ei kuultu poliisin rikostutkinnassa eikä Oulun käräjäoikeuden istunnossa.

Lisäksi syyteharkinta oli tehty rikollisesti tehdyn esitutkinnan perusteella ja syytekirjelmä oli laadittu Oulu poliisin asiakirjayksikön mukaan väärän asiakirjan perusteella.

Ei voi välttyä vaikutelmalta, että kysymyksessä oli hyvä-veli-verkoston toiminta, jossa lestadiolainen poliisi suojeli mahdollisesti lestadiolaista käräjätuomaria, joka teki perättömän ilmiannon minusta eikä antanut oikeudenmukaista oikeudenkäynti minulle asiassa.

En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa, koska Ylivieskan lestadiolainen poliisi Raimo Ollila jätti rikokset tutkimatta. Oulun poliisin talousrikosyksikän lestadiolainen poliisi Tapani Tasanto jätti rikokset tutkimatta ja Oulun poliisin lestadilainen poliisijohtaja jätti rikokset tutkimatta. He suojelivat Kera Oy:n lestadolaisen varatoimitusjohtaja Seppo Arposen toimia kuten todistusaineistoni Rovaniemen hovioikeudessa todistaa. Kaiken lisäksi entinen asianajaja AskoKeränen on tunnustanut tekonsa eli hän jätti valituksen tekemättä Vaasan hovioikeuteen väärillä tiedoila haetusta PR-Teollisuus Oy:n konkurssista. Keränen tunnustaa tekonsa, Varatuomari Paavo M. Petäjä tunnustaa, ettei hänellä ole ollut valtakirjoja ja toimeksiantoja konkurssiasiassa. Siitä huolimatta hän on antanut väärän lausuman asiassa ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja asianomaisten tietämättä. Varatuoamri Petäjä tunnustaa tekonsa. Syyttäjä Sulo Heiskari on toiminut kaupanvahvistajana kaupoissa, jossa hän on toiminut esteellisenä syyttäjänä kaikissa oikeudenkäynneissä, jotka johtuvat ko. kauppasopimuksista. Kauppasopimuksissa tehtiin 63 miljoonan törkeä petos, jossa väliaikaiset pesänhoitajat myivät toisen omaisuutta omanaan konkurssisäännön ja silloin voimassa olleen oikeustoimilain vastaisesti sekä maakaaren ja kauppakaaren vastaisesti. Syyttäjä Sulo Heiskari on toiminut esteellisenä syyttäjänä asioissani n. 20 vuoden ajan. PR-Teollisuus Oy:n konkurssissa tehtiin törkeä prosessipetos kun väärillä tiedoilla haettiin yritys konkurssiin vaikka kaupat oli purettu eikä saatavaa ollut.

Kaikista näistä asioista on todistusaineisto Rovaniemen hovioikeudessa.

Lisäksi nämä videot todistavat valtiopetoksen muun todistusaineistoni lisäksi

Koiviston konklaavi ilman musiikkia 18 min 40 sek

https://www.youtube.com/watch?v=qxYWewCG9M8

SSP-sopimus 8 m 14 sekuntia

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY

ARSENAL-kauppa ja sen tuhoisat seuraukset - Liisa Mariapori 11 m 27 sek

https://www.youtube.com/watch?v=yIzuxVsuEzI

Pyydän ja vaadin ulosoton keskeytystä välittömästi. Kiirehdin samalla Rovaniemen hovioikeuden pätöstä asiassa ja vaadin oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä ja tarvittaessa julkista suullista käsittelyä

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

Kuvassa kansanedustaja Juha Pylväs, Erkki Aho ja kansanedustaja Mikko Kinnunen


Tervehdys Juha!

Kalajoella käydessäsi pyysin Sinua perehtymään kuluttajasuojalain pykälään, joka minun mielestäni estää kohtuuttomat sähkönhinnankorotukset. Lupasit selvittää asian. Miten selvitystyö kuluttajasuojalain pykälän osalta on edistyntyt?

Minua edelleenkin vaivaa sähkön siirtohintojen mielestäni perusteettoman korkeat hinnat. Pyydän Sinua katsomaan MOT-ohjelman

Kohtuullinen siirtohinta on kohtuuton

https://areena.yle.fi/1-50654049

Hallituksen lupaama sähkön siirtohintojen hillitseminen ei puutu siihen, miten niin sanotun kohtuullisen tuoton laskentamalli hyödyttää monopoliyhtiöitä ja nostaa sähkönkäyttäjien kustannuksia. MOT kertoo miten ja miksi.


Haluan tietää mitä aiot tehdä asian johdosta? Sähkönsiirron kohtuuttoman korkeisiin siirtohintoihin on saatava muutos. Ota tarvittaessa ministeri Lintilään yhteys. Ministeri Lintilä on vastuussa asiasta Suomen kansalle yhdessä kansanedustajien kanssa.

Pyydän Sinua perehtymään myös Suomen lähihistoriaan tämän tekstini pohjalta

MA 08.02.2021 Suomi on vallankumouksen kynnyksellä, koska Suomi ei ole oikeusvaltio, kirjoittaa Erkki Aho

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/02/ma-08022021-suomi-on-vallankumouksen.html

Mitä ajatuksia teksti Sinussa herätti? Olen pyytänyt asian johdosta myös eduskunnan puhemies Anu Vehviläiseltä kommenttia. Jos oikein muistan niin Sinulla ja eduskunnan puhemies Anu Vehviläisellä on yhteinen eduskunta-avustaja. Sinulla on kirjani, johon on kopioitu asiani todistusaineisto, Tarvittaessa voit näyttää kirjani odistusaineistoa eduskunnan puhemies Anu Vehviläiselle ja yhteiselle avustajallenne. Perustuslain mukaan kansanedustajan pitää noudattaa lakia.

Hyvää kevään jatkoa

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki


Terve!

Kiitos viestistäsi!

Pykälä on tsekattu ja ministeri Lintilä informoitu. Seurauksena on sähkön siirtohintojen korotuksen hillintään lakimuutos, joka tovi sitten uutisoitiin.

Yhteinen avustaja meillä puhemiehen kanssa toki on.

Lakia jokainen kansanedustaja noudattaa, kuten myös jokaisen Suomen kansalaisen pitää sitä noudattaa. Kansanedustajat eivät ole kansalaisia korkeammassa asemassa.

Mukavia talvikelejä!

-Juha


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti