sunnuntai 6. syyskuuta 2020

LA 05.09.2020 Suomi takaisin oikeusvaltioksi


                                                    Oikeuden jumalatar

Kalajoki

KALAJOEN KAUPUNKI MYÖNTÄÄ VÄLIAIKAISTA TUKEA TURKISTALOUDELLE

https://kalajoki.fi/kalajoen-kaupunki-myontaa-valiaikaista-tukea-turkistaloudelle/?fbclid=IwAR2bDDHLWjveAaizY6UiTJV0O7fhIJn3OSjSGcqm5GZwYDI6mM22Ef_KWmw

Kalajoen kaupunginvaltuusto myönsi lisämäärärahan kohdistettavaksi väliaikaisiin yritysten kehittämisavustuksiin koronaviruspandemian vaikutusten lieventämiseksi. Kaavoitus- ja elinvoimalautakunta päätti kokouksessaan 1.9. jyvittää tästä lisämäärärahasta yhteensä 100.000 euroa paikallisille turkistiloille kohdistettaviin tukiin. Turkistaloustukea haetaan kaupungilta sähköisellä lomakkeella, joka julkaistaan hakuohjeineen muutaman viikon kuluessa.

Erkin kommentti: Kalajoen kaupungin tuki ei tule riittämään. Tarvitaan lisää tukea Kalajoen kaupungilta. Vetoan Kalajoen Osuuspankkiin jotta tämä olisi mukana taakanjaossa. On tehtävä sellaainen tukikokonaisuus jolla selvitään tämän vaikean kauden yli. Yksi mahdollisuus voisi olla kaupungin takaama laina, jossa pankki on omalla panoksella mukana. Mielestäni pankin täytyy ottaa riskiä taakanjaossa.

Kallamatka DMS Matildalla

https://www.youtube.com/watch?v=2QOu8BHayJs

Olen tyytyväinen siihen, että JHT:n Juhlajulkaisuussa on julkaistu Kalajokisen jääkiekon histroria koko 60 vuoden ajalta. Minä olen kirjoittanut 50 ensimmäistä vuotta ja Mika Siipola 10 viimeistä vuotta. Historiasta olisi saatu elävämpi jos olisi lisätty valokuva joka vuodelta. Silloin lehden suuruus olisi pitänyt olla 4 sivua suurempi, mutta se olisi edellyttänyt myös lisää mainoksia lehteen. Ehkä se olisi ollut mahdollisuuksien rajoissa toteuttaa erittäin näyttävänä 60-vuotishistoriikkina. Kiitos Mika Siipolalle historiikin loppuosan kirjoittamisesta.

Ruokintapöydän luukun kautta navettaan livahtanut susi ehti raadella vasikan, mutta sitten tuli kiire ulos: ”Emolehmät sen verran ryskää”

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2c589c48-09fd-459d-ab2e-84eed915c97e

Keskiviikkoaamun navettatapauksen jälkeen susihavaintoja oli raportoitu Ängeslevän mukaan pari kappaletta. Hän arvelee alueella liikkuvan kolme, jopa neljä sutta. Jälkien perusteella on kuitenkaan mahdotonta sanoa varmasti, kuinka monta eri sutta alueella liikkuu ja tuhoja aiheuttaa.

Alueuutiset

Ylivieskalaisen Kärkkäinen Oy:n yrityssaneeraus päättyi – Liikevaihto kaksinkertaistunut kymmenessä vuodessa

https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/600739

Ylivieskalaisen Kärkkäinen Oy:n kymmenen vuotta kestänyt yrityssaneerausohjelma on päättynyt elokuun puolivälissä. Saneerausohjjelma on yrityksen mukaan viety onnistuneesti läpi, ja ohjelmassa asetetut tavoitteet saavutettu.

– Yrityssaneeraus on yhteiskunnallisesti ajatellen tärkeä työkalu väliaikaisesti taloudellisissa vaikeuksissa olevien yritysten ja niissä olevien työpaikkojen säilyttämiseksi, toteaa toimitusjohtaja Juha Kärkkäinen yhtiön tiedotteessa.

Ylivieskan käräjille sadan rikosjutun ruuhka - Ihmisten oikeusturva on vaatimassa asioiden joutuisaa käsittelyä

https://www.kalajokilaakso.fi/uutinen/600693

Erkin kommentti. Mielenkiintoinen kuva, jossa kolme henkilöä. Syyttäjästä minulla on raskauttavaa näyttöä sähköpostiviestimme perusteella. Pidän häntä syyttäjä Heiskarin kumppanina. Kyseinen syyttäjä sai minulle tuomion sellaisen velan perusteella jota ei todellisuudessa ollut olemassakaan. Hyvä me! Käräjätuomari taas ei erottanut ihmisoikeusrikosta ulosottovalituksesta. Hyvä me! Asianajaja on henkilö, joka on toiminut muun muassa minun vastapuolen asianajajana esteellisen syyttäjän organisoimissa oikeusjutuissa. Esteellinen syyttäjä peitteli teatterioikeudenkäynneillä omia rikoksiaan. Asianajajan toimisto lähetti haastemiehen tuomaan minulle ilmoituksen vuokrasopimukseni loppumisesta. Minun tulkintani mukaan kysymys on häädöstä. Asunnon, joka oli kotini, omisti tyttöni mies. Asianajaja on toiminut myös rikoksista epäillyn poliisin asianajajana. Onko tässä valokuva paikallisen oikeusmafian ytimestä?

Val­ko­pos­ki­han­het las­ke­taan vii­kon­lop­pu­na – Oulussa ha­vait­tu 250 linnun parvi

https://www.kaleva.fi/valkoposkihanhet-lasketaan-viikonloppuna-oulussa-h/2845208

Valtakunnallinen Suomessa pesivien valkoposkihanhien syyskannan laskenta tehdään jälleen viikonloppuna 5.-6.9. Syyslaskennalla on seurattu lajin pesimäkannan kehitystä jo vuodesta 2008 lähtien.

Vuoden 2019 syyslaskennassa havaittiin yhteensä noin 33 700 valkoposkihanhea. Määrä oli 13 prosenttia suurempi kuin vuonna 2018. Perämerellä hanhia havaittiin muun muassa Raahessa, Oulussa ja Torniossa.

Tänä syksynä valkoposkihanhia on havaittu Oulussa noin 250 linnun parvi, joka on ruokaillut muun muassa Äimäraution raviradalla ja Heinäpään pallokentällä.

Kokkolassa on laskettu noin 350 valkoposkihanhen ja Torniossa runsaan sadan hanhen kerääntymät.

Kotimaan uutiset

Juha Sipilältä tyly tuomio hallitukselle – ”Työllisyystoimissa on tähän saakka epäonnistuttu”

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006624220.html

EX-PÄÄMINISTERI ja keskustan ex-puheenjohtaja Juha Sipilä antoi keskustan puoluekokouksessa Oulussa tylyn tuomion hallituksen työllisyyspolitiikalle.

– Yhtään tointa ei ole pystytty vielä tekemään, joka lisäisi työllisyyttä. Ainoastaan niitä on tehty, jotka ovat vähentäneet työllisyyttä, päätöksiä on peruttu. Työllisyystoimissa on tähän saakka epäonnistuttu, Sipilä tiivisti.

Sipilän mukaan budjettiriihessä on rima korkealla, mutta odotukset matalalla.

IS-kysely: Niukka enemmistö keskustavaikuttajista hallituksesta lähtemisen kannalla, jos työllisyystavoite ei toteudu

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006623399.html

NIUKKA enemmistö IS-kyselyyn vastanneista keskustavaikuttajista on sitä mieltä, että keskustan on lähdettävä hallituksesta, jos hallituksen työllisyystavoite ei toteudu.

Keskusta aloitti puolue­kokouksensa – Kulmuni puhui työllisyys­toimista, Vanhanen nosti esiin hallitus­vastuun: ”Toimitus­ministeristö ei voi johtaa maata”

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006624142.html

Erkin kommentti: Vanhasella on oma lehmä ojassa. Kysymyksessä on hänen elämänsä viimeinen ministeripesti ja hillotolppa, josta on pidettävä kynsin ja hampain kiinni. Oma etu on tärkeämpi kuin yhteiskunnan etu.

100 000 suomalaiselle luvattu ”ikuinen oikeus” vaakalaudalla – Lakiaikeelle asumisesta sataa kritiikkiä

https://www.uusisuomi.fi/uutiset/100000-suomalaiselle-luvattu-ikuinen-oikeus-vaakalaudalla-lakiaikeelle-asumisesta-sataa-kritiikkia/5e0ec460-e978-4be2-a9b6-bda23942ea60?fbclid=IwAR0UUacPR1MsT54CzygL2TT-jS8gCwjz-DN3BshusYL864Rjt0UFvzau-Tw

Ympäristöministeriössä valmistellaan asumisoikeusalain muuttamista.

Ministeriön suunnitelman mukaan asumisoikeuteen kuuluva ”pysyvä asumisoikeus asuntoon” voitaisiin irtisanoa jatkossa tietyissä tilanteissa.

Lakiesitys oli lausuntokierroksella kesän aikana. Nyt se on jatkovalmistelussa”, ympäristöministeriön lainsäädäntöneuvos Anu Karjalainen kertoi.

Vastaako yksi suomalainen hävittäjä kymmentä venäläistä?

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006623340.html

KANSALAISET ihmettelevät usein sitä, miksi Puolustusvoimat ylipäätään kertoo julkisuuteen hankinnoistaan ja suunnitelmistaan? Eikö olisi parempi pitää ne salassa?

Julkisuus on suunniteltua hyökkäyskynnyksen nostamista. Kyse on emeritusprofessori Vesa Kanniaisen sanoin ”puolustustahdon kommunikoinnista viholliselle”: niin sanotun deterrenssin luomisesta.

Tätä maanpuolustustahdon viestittämistä Puolustusvoimat on tehnyt viime aikoina hyvin näkyvästi. Esimerkiksi alkuvuonna Maavoimien komentaja Petri Hulkko kehui viestimille avoimesti, että ”Maavoimat on itsenäisen Suomen historiansa parhaassa kunnossa, suhteutettuna myös turvallisuusympäristöön”.

Ilmavoimatkaan ei ole vuosiin salannut tiedotustilaisuuksissaan, että se kokee olevansa ainakin yhtenä kukkona tunkiolla kiekumassa Pohjolan taivaalle.

Kansanedustaja Hoskonen taistelee turpeen puolesta: ”Turpeen alasajo on taivaanrannan maalareiden aiheuttama kotimainen murhenäytelmä”

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b8d44ce8-f2fd-4144-b92d-59d834ff61d8

Hoskosen mukaan turpeen polton kiihtyvä alasajo johtaa puuhakkeen rahtaamiseen ulkomailta ja kotimaisen kuitupuun polttamiseen lämpökattiloissa.

Valtiovarainministeri Matti Vanhanen: Suomi aikoo käyttää EU:n elpymisrahoja turpeesta irtautumiseen

https://yle.fi/uutiset/3-11527927

Ulkomaan uutiset

Serbia ja Kosovo solmivat taloussopimuksen, sopu sinetöitiin Valkoisessa talossa

https://yle.fi/uutiset/3-11528969

Samalla kun sopivat taloussuhteista, Kosovo ja Serbia sopivat myös parantavansa suhteita Israeliin. Kosovo lupasi virallisesti tunnustaa juutalaisvaltion ja Serbia myöntyi siirtämään lähetystönsä Tel Avivista Jerusalemiin.

Kosovon ja Serbian suhteita on hiertänyt pahasti kaksi vuosikymmentä sitten käyty sota, jossa sai surmansa ainakin 13 000 ihmistä. Serbia on niin ikään toistuvasti kieltäytynyt tunnustamasta Kosovon itsenäisyyttä.

Henkeä ei saa enää takaisin pulloon: HS:n kirjeen­vaihtaja vietti viikkoja Valko-Venäjällä ja teki kahdeksan havaintoa

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006624934.html

ITSEVALTAISTA presidenttiä Aljaksandr Lukašenkaa vastustavat ja uusia vaaleja vaativat mielenosoitukset ovat keränneet jo kolmena viikonloppuna valtavia ihmisjoukkoja Minskin ja muiden kaupunkien kaduille.

Protestiliikehdintä on siis niin suurta ja sitkeää, ettei Lukašenka ole saanut sitä murskattua. Se ei kuitenkaan ole ainakaan nyt riittävän suurta järisyttämään hallintoa.

Lukašenka on tehnyt selväksi, ettei suostu mihinkään vuoropuheluun. Pienen tauon jälkeen hän kovensi taas otteitaan runsas viikko sitten.

Talousuutiset

Neljä Suomen maakuntaa on nyt Italian veroisia koronariskiltään – Katso miltä kotimaakuntasi tilanne näyttää THL:n liikennevalomallin perusteella

https://yle.fi/uutiset/3-11526136

Pohjalaisyrityksistä kolmasosa aikoo vähentää väkeään lähiaikoina – koronaepidemia iskee vientiyrityksiin vasta syksyllä

https://yle.fi/uutiset/3-11526991

Koronaepidemia kurittaa edelleen pohjalaisyrityksiä myös tulevina kuukausina. Pohjanmaan kauppakamarin kyselyn mukaan 73 prosenttia yrityksistä arvioi liikevaihtonsa pienenevän seuraavan kahden kuukauden aikana.

Koronavirusepidemian isku talouteen ja työpaikkoihin on ollut syvä, eikä kriisi ole ohi. Taloutemme jälkisyklisestä luonteesta seuraa, että kriisi tulee iskemään kunnolla teollisuuteen ja vientiyrityksiin vasta syksyn kuluessa, arvioi Pohjanmaan kauppakamarin johtaja Paula Erkkilä.

Urhelu-uutiset

Helppo viimeinen puolituntinen siivitti Sifan Hassanin maailmanennätykseen

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006625125.html

HOLLANTILAISJUOKSIJA Sifan Hassan juoksi perjantai-iltana Brysselin Timanttiliigassa tunnin ratajuoksun naisten maailmanennätyksen 18 930 metriä. Edellinen ennätys oli Etiopian Dire Tunen 18 517 metriä kesäkuulta 2008, mutta Brysselissä Hassanin lisäksi myös Israelin Lonah Chemtai Salpeter (18 571) ylitti entisen ME-tuloksen.

Raju takaisku: Yleisurheilu­maaotteluun nimetyllä ruotsalaisella huippujuoksijalla on koronavirus – joukkueen lääkäri vähätteli tartuntariskiä

https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006625110.html

Hän tartuttaa vain, jos suutelee voimakkaasti hänen kanssaan. Hänen kanssaan voi jakaa huoneen ja syödä illallista ilman ongelmia. Tartunta tulee vain syljen kautta”, sanoo Ruotsin joukkueen lääkäri Sverker Nilsson.

Käsittämätön suomalaissensaatio NHL:ssä! Täysin puskista noussut Joel Kiviranta teki hattutempun jatkoaikatrillerissä

https://www.is.fi/nhl/art-2000006625224.html

Dallas eteni läntisen konferenssin finaaleihin todelliseksi yllätyssankariksi nousseen Joel Kivirannan johdolla. Kyseessä on jopa kaikkien aikojen suomalaissensaatio NHL:ssä.

Video selostaja Antti Mäkisen sekoamisesta suomalaisen NHL-sensaation jälkeen leviää vauhdilla Pohjois-Amerikassa

https://www.is.fi/nhl/art-2000006625273.html

Mo Farah juoksi uuden ME:n – päihitti Haile Gebrselassien 13 vuotta vanhan ennätyksen

https://www.is.fi/yleisurheilu/art-2000006625206.html

Maailmalla tapahtuu

Nelikymppinen mies raiskasi naisen useita kertoja – jätti tekojen jälkeen vastaajaan tappouhkauksia

https://www.is.fi/oulun-seutu/art-2000006621622.html?fbclid=IwAR2GvPxRJIxUmrOjyIhLDHwYiYpyYeurLcuxAJSOlrE1KkRh2xHDXgMqcu8

OULUN käräjäoikeus on tuominnut 40-vuotiaan miehen Oulussa tapahtuneista raiskauksesta, pahoinpitelystä, kahdesta laittomasta uhkauksesta ja lähestymiskiellon rikkomisesta yhteiseen kolmen vuoden ehdottomaan vankeusrangaistukseen.

Turvatalossa piileksivän hakkerin oikeuden­käynti alkaa: Onko jalkapallo­tähtien veron­kiertoa paljastanut Rui Pinto korvaamaton tieto­vuotaja vai rikollinen hakkeri?

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006624022.html

Rui Pinto loi kansainvälistä jalkapalloilua koskevan Fooball Leaks -alustan, jonka vuodot ovat johtaneet rikostutkimuksiin eri maissa.

Poliisi painoi putkassa käsiraudoitettua miestä niin, että uhri meni elottomaksi – ehdollista vankeutta törkeästä pahoin­pitelystä ja virka­velvollisuuden rikkomisesta

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006623648.html

Erkin kommentti: Todellisuudessa ei mitään rangaisusta vaan pään silitys. Hyvä poika!

Täyteen lastattu öljytankkeri ilmiliekeissä Intian valtamerellä – yhden uskotaan kuolleen

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006625164.html

Öljytankkeri New Diamond on liekehtinyt Intian valtamerellä Sri Lankan itärannikolla jo toista päivää. Torstaiaamuna konehuoneesta alkunsa saanut palo levisi laivan kannelle. Aluksen lastina on noin 2 miljoonaa barrelia raakaöljyä, mutta palo ei ole Sri Lankan laivaston mukaan edennyt ruumaan. Yksi barreli vastaa noin 159 litraa.

Lucas, 25, ikuisti kuviinsa hylättyjen kirkkojen uskomattoman kauneuden

https://www.is.fi/matkat/art-2000006624595.html

Osa hylätyistä kirkoista rapistuu paikoillaan, osa on saanut uuden käyttötarkoituksen. Lucas Mackin karunkauniit kuvat autioista kirkoista on otettu eri puolilta Amerikkaa.

BBC: Näin tapahtumat etenivät lentokoneessa, jossa Aleksei Navalnyi sairastui – ”Hän ei puhunut – hän vain huusi”

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006623873.html

BBC:n mukaan Navalnyi oli ollut vessassa noin 20 minuuttia kello 8.30 Tomskin aikaa. Vessan ulkopuolelle alkoi muodostua jonoa. 20 minuuttia myöhemmin kaikki neljä matkustamon henkilökunnan jäsentä oli tietoisia siitä, että yksi matkustajista ei voinut hyvin.

Korona vaati uuden uhrin - Euroopan suurin bordelli Saksassa meni konkurssiin

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/b1394bad-85d6-4608-8df6-5fca32eb4dc4

12-kerroksinen Pascha Neuehrenfeldin kaupunginosassa Kölnin keskustan tuntumassa on Euroopan suurin bordelli. Vuonna 1972 avattu erotiikkatehdas on työllistänyt noin 120 prostituoitua ja satakunta muuta henkilöä, muun muassa tarjoilijoita, kokkeja ja kampaajia.

Rohkeat kuvat morsiamesta levisivät juhlaväen keskuudessa – venäläisen maailmanmestarin hääseremonia päättyi skandaaliin

https://www.iltalehti.fi/kamppailulajit/a/64e1409b-0e1e-4b40-a348-20dcbf856c49

Venäläinen huippupainija Zaurbek Sidakov meni elokuun lopussa naimisiin mielitiettynsä Madina Plijevan kanssa Vladikavkazissa, Kaukasusvuoriston lähistöllä.

Hääjuhla oli hyvässä vauhdissa, kun Sidakovin ystävillä alkoivat puhelimet piippailemaan. Sulhasen sukulaiset saivat luureihinsa rohkeita kuvia ja videoita morsiamesta.

Mielipiteet

Miksi minun, Erkki Ahon, asiani käsittely on kestänyt Suomen oikeusjärjestelmässä jo kohta 26 vuotta, vaikka todistusaineisto on kiistaton ja rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa? Olen tehnyt erittäin paljon rikostutkintapyyntöjä asiassani, mutta esteellinen syyttäjä on estänyt rikostutkinnat yli 20 vuoden ajan. Hänen kumppaneinaan on ollut muita syyttäjiä, joiden toiminnasta minulla on kiistattomat näytöt. Siis syyttäjät Heiskari, Oulasmaa ja Mustonen. Erityisesesti Petri Oulasmaan kanssa käymämme sähköpostivaihto on erittäin raskauttava näyttö Petri Oulasmaan toiminnasta. Mielestäni poliisit Ollila, Tasanto ja Kuha muodostivat L-positiivisen värisuoran. On todennäköistä, että keskustalais-lestadioainen hyvä-veli-verkosto on estänyt rikosten tutkinnan ja oikeuden toteutumisen. Epäilen, että Piispanen kuuluu ainakin tähän keskustalaiseen hyvä-veli-verkostoon. Arponen on ollut Kera ruumiinpesuryhmän johtajana ja tiukassa yhteistyössä juridisen puolen kanssa kuten esim. asianajaja Maskosen kanssa. Arponen oli 1995 Kärppien puheenjohtaja sen jälkeen kun Kärpät ajatui konkurssiin. Pahat kielet kertovat, että Keralta yritykset saivat rahaa jos lupasivat tukea Kärppiä. Tätä tietoa en pysty vahvistamaan enkä todistaamaan vaan olen lukenut sen eräästä kirjasta. SSP-sopimus on erittäin tärkeä todistusaineisto asiassani.

Syyteharkinta

Kun syyttäjä on saanut poliisilta esitutkintapöytäkirjan, hän päättää syytteen nostamisesta eli siitä, viedäänkö asia tuomioistuimen käsiteltäväksi.

Jos rikoksesta ei esimerkiksi ole näyttöä, rikos on vähäinen tai asiassa on tehty sovinto, syyttäjä voi jättää syytteen nostamatta. Uhrilla on oikeus saada tieto syyttäjän päätöksestä olla nostamatta syytettä. Jos uhri on jo esitutkinnassa ilmoittanut vaativansa rangaistusta, hän voi nostaa syytteen itse, jos syyttäjä ei nosta syytettä.

Videoni todistavat tapahtumat ja tosiasiat

Erkki Ahon videot ( 8 videoa)

Hätähuuto Suomesta

https://www.youtube.com/watch?v=4nXGEkuiAvs&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=8&t=86s

Rikolliset konkurssit

https://www.youtube.com/watch?v=ypfexhxQT64&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=2

Oikeudenkäynti tietämättämme

https://www.youtube.com/watch?v=XiEVYhhx4DU&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=3

Saattohoitajat

https://www.youtube.com/watch?v=mB1U6KXh3rA&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=4

Toimialarationalisointi

https://www.youtube.com/watch?v=MKxCNequ31E&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=5

SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=6

Hätähuuto Suomesta

https://www.youtube.com/watch?v=4nXGEkuiAvs&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=7

Ahojahti

https://www.youtube.com/watch?v=njyMvw7qrik&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=8

Luovutin puolipakolla eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtajalle Riikka Purralle SSP-sopimuksen kopion, joka oli muistitikulla. Tässä selostus videolla

SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=6

SSP-sopimus on jatkoa ns. Koivoston konklaaville

http://jormajaakkola.fi/

ns. Koiviston konklaavi

https://www.youtube.com/watch?v=qxYWewCG9M8 '

Valtiopetos on tosiasia

http://valtuustoaloite.blogspot.com/

Vetoomus Eurooppaneuvostolle

https://www.velallistentuki.fi/yleinen-fi/kiireellinen-toimenpidepyynto-euroopan-neuvostolle/

Kidutusrikos

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/09/ti-01092020-kidutusrikos.html

Olen joutunut Suomen valtion kidutusrikoksen kohteeksi. Kidutus on kestänyt nyt lähes 26 vuotta.

Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunu hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni. Minulle on aiheutetu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän vaikea asia.

Katson, että viranomaisten toiminta asiassani täyttää kidutuksen tunnusmerkistön.Suomen viranomaisten toiminta asiassani on ollut perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaista. Kohtelu täyttää kiistatta ihmisoikeusrikosen tunnusmerkistön ja ennenkaikkea kidutuksen tunnusmerkistön. Toiminta on ollu perustuslain vastaista.

Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa ja todistusaineistot ovat kiistattomat. Miksi en saa oikeutta? Entinen asianajaja Asko Keränen on tunnustanut rikoksensa ja varatuomari Paavo M. Petäjä ovat tunnustaneet rikoksensa. He ovat toimineet syyttäjä Sulo Heiskarin ja poliisi Raimo Ollilan rikoskumppaneina. Esteellinen syyttäjä on estänyt rikostutkinnat ja poliisi Raimo Ollila on laiminlyönyt virkavelvollisuutensa. Lestadiolaiset poliisit ovat suojelleet lestadiolaisten poliisien rikoksia sekä muita uskonveljiään eri instansseissa.


LA 01.08.2020 Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html

Poliisi ei tutki

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/09/pe-04092020-hei-tomi.html

Oikeus ei ota käsiteltäväkseen

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/

Ajoin tahallisen ylinopeuden jotta saisin esitutkintalain mukaisen rikostutkinnan. En saanut. Ylivieksan poliisi Leskinen ei toiminut esitutkintalain mukaisesti.

Sitten minä syyllistyin velallisen epärehellisyyteen kun siirsin omaisuuttani yritykseni nimiin velkojieni ulottumattomiin. Ilmoitin asiasta ulosottoviranomaisille. Ulosottoviranaomiaset eivät noudattaneet lakia. He eivät ryhtyneet oikeudellisiin toimiin asiassa. Siksi minä tein itsestäni rikosilmoituksen Kalajoen poliisille. Poliisi jätti asian tutkimatta. Minä haastoin poliisin oikeuteen virkavelvollisuuden laiminlyönnistä. Raahen käräjäoikeuden tuomari Timo Tammiketo jätti asian käsittelemättä ja suojeli Kalajoen poliisin virkarikosta. Kuinka suuri rikos minun pitää tehdä ennenkuin pääsen rikostutkintaan?

Kaksi vuotta sitten Oulun käräjäoikeuden tuomari Sarianne Ervasti teki minusta rikosilmoituksen virkamiehen väkivalaisesta vastustamisesta. Silloin olin tyytyväinej, koska se merkitsi sitä että viimeinkin sitä, että pääsen rikostutkintaa ja saan oikeutta. Tilanne oli paras mahdollinen, kun saan puolustaa oikeuksiani. Syytetyllä on vahva asema. Tutkinnanjohtaja Hannu Mensonen oli pyytänyt Oulun käräjäoikeutta määräämään minulle asianajajan. Minä ilmoitin Oulun käräjäoikeudelle, että en tarvitse asianajaja tässä asiassa. Tutkijana asiassa oli poliisi Pekka Niskakangas. Rikostutkinta tetiin minun oikeustajuni mukaan esitutkintalain, poliisilain, perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaisesti. Minä en saanut esittää mitään todistusaineistoa asiassa eikä todistajiani kuultu. Kuulustelija ilmoitti jo etukäteen, että kysymykset ja vastaukset on tehty valmiiksi.

Minä olin varannut asiassa loppulausuntomahdollisuuden. Sainkin tehdä asiassa loppulausunnot. Sen jälkeen asiasta ei ole kuulunut mitään. MIKSI?

Tässä loppulausuntoni

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2019/12/loppulausunto.html

loppulausunto 1. jatko-osa

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2019/12/loppulausunto-1.html

loppulausunto 2.jatko-osa

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2019/12/loppulausunto-2.html

Loppulausunto tutkintailmoitukseen

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2020/01/tarkistamatonloppulausunto.html

loppulusunto käräjätuomarin kuulustelukertomukseen

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2020/01/loppulusunto-karajatuomarin.html

loppulausunto käräjäsihteerin kuulustelukertomukseen

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2020/01/loppulausunto-karajasihteerin.html

Loppulausuntotäydennys koskien tutkinnanjohtajan toimintaa

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2020/01/loppulausuntotaydennys-koskien.html

Loppulausunto ulosottomies Eveliina Nissilän rikosilmotukseen 5770/R/15736/19

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2020/01/loppulausunto-ulosottomies-eveliina.html

Rikostutkinta cd 5770/R/53493/18 loppulausunto asiasta

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2020/01/rikostutkinta-cd-5770r5349318.html

5770/R/53493/18.

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2020/01/rikostutkinnassatama-on-kaanteentekeva.html

Katsoin Suomen valtion ja Raahen poliisin toiminnan niin rikolliseksi, että päätin hakea poliittista turvapaikkaa Bulgariasta

Pyydän poliittista turvapaikkaa Bulgarian valtiolta

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/

Tässä vain pieni osa viranomaistenn vääristä päätöksistä

Kauppasopimuksissa on toiminut kaupanvahvistajana tuleva syyttäjä Sulo Heiskari, joka on myöhemmin toiminut syyttäjänä kaikissa oikeudenkäyneissä, joissa on käsitelty näitä sopimuksia tai näistä sopimukista johtuvissa asioita oikeudessa. Syyttäjä Sulo Heiskari on toiminut esteellisenä syyttäjänä näissä oikeudenkäynneissä:

R98/503 Ylivieskan käräjäoikeus 01.06.1998 R98/71 144

R02/393 Ylivieskan kärjäoikeus 15.02.2002 RD01/361 10046

S01/320 Ylivieskan käräjäoikeus 30.01.2001 K00/1003 148

S00/1437 Ylivieskan käräjäoikeus 13.11.2000 K00/1003 1311

S01/447 Ylivieskan käräjäoikeus 28.02.2001 K001/1003 280

R98/692 Ylivieskan käräjäoikeus 26.08.1998 R98/90 224

R03/150 Ylivieskan käräjäoikeus 19.12.2002 R02/276 R1.OH.KP

Ylivieskan käräjäoikeuden päätös 30.05.1996 nro 860

Ylivieskan käräjäoikeuden päätös 03.01.1997 96/531

Ylivieskan käräjäoikeuden päätös 28.06.1996 nro 900

Ylivieskan käräjäoikeuden tuomio 26.08.1998 nro 228

Ylivieskan käräjäoikeudenpäätös 19.09.2000 bro 1066

Ylivieskan käräjäoikeuden tuomio 03.10.2000 nro 1050

Vaasan hovioikeuden tuomio 21.05.1999 nro 521

Vaasan hovioikeuden päätös 08.12.2000 nro 1376

Vaasan hovioikeuden päätös 07.05.2001 nro 545

Vaasan hovioikeuden päätös 13.01.2000 nro 39 R98/692

Vaasan hovioikeuden päätös 31.01.2000 nro 39

Korkeimman oikeuden päätös 11.01.2002 R2000/206 nro 0017

Korkeimman oikeuden päätös 24.01.2001 H2000/386 nro 0143

Korkeimman oikeuden päätös 20.09.2001 nro 1841

Korkeimman oikeuden päätös 10.07.2003 H2001/318 nro 1800

Korkeimman oikeuden päätös 10.07.2003 H2002/16 nro 1801

Korkeimman oikeuden päätös 10.07.2003 H2002/210 nro 1802

Korkeimman oikeuden päätös 28.06.2002 H2001/138 nro 1771

Korkeimman hallinto-oikeuden päätös 22.12.2004 3383 nro 17602/04

konkurssiasiat
K 96/531,         PR-Teollisuus Oy (hja Alavieskan Puurakenne )
                Konkurssituomio 3.1.1997/1
K 97/1236        International Timber (hja Eläke-Varma Keskinäinen yhtiö)
                Konkurssituomio 7.9.1998/963
K 00/1003        Erkki Aho (hja Alavieskan Puurakenne)
                ratkaisu 28.2.2001/280, rauennut/sillensä, valitettu hovioikeuteen
K 10/5019        Erkki Aho (hja Mikko Kovalainen)
                ratkaisu 4.1.2011/38, peruutettu
K 10/3862        Erkki Aho (hja Mikko Kovalainen)
                ratkaisu 30.8.2010/4430, sillensä, muu syy
K 11/1589        Erkki Aho (hja Mikko Kovalainen)
                ratkaisu 26.9.2012/7257, rauennut, sillensä
ITC Finland Oy:n konkurssi, ei löytynyt diaarista
Rikosasiat:
R 98/71                Asia: velallisen vilpillisyys
                ratkaisu 1.6.1998/144
R 98/90                Asia: muut rikoslakia vastaan tehdyt rikokset
                ratkaisu 26.8.1998/1
                ratkaisu 13.8.1998
RD 01/361        ratkaisu 15.2.2002/10046 , jätetty tutkimatta
R 05/506        asianomistajana Tapio Lahola
                Tuomio 28.11.2005/529, valitettu hovioikeuteen
R 10/506,        asianomistaja Mikko Kovalainen
                Tuomio 6.9.2010/1034, valitettu hovioikeuteen
R 11/537        asianomistaja Markku Koski
                Tuomio 27.7.2011/587, valitettu hovioikeuteen
Rikosasiaa, jossa asianomistajana Torsti Kalliokoski, ei löytynyt diaarista
Rikosasia R 97/288 koskee muuta vastaajaa, rikosilmoituksen numerolla ei löydy diaarista
S 95/1488        Kja Alavieskan Puurakenne, vjat: Erkki Aho, Kari Konu, Markku Koski, PR-Teollisuus Oy, Remes Jouni ja Virta Heino, asiaan osallisena PR-Teollisuus Oy:n                         konkurssipesä
                Ratkaisu 28.6.1996 , hyväksytty kokonaan tai osittain
Katriina Rantinsalo
hallintosihteeri

Olen toimittanut Oulun käräjäoikeuteen ( Ylivieskan käräjäoikeus) kaikki nämä asiakirjat valokopioina:

Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2016/02/tyytymattomyyden-ilmaisu-ylivieska.html

Raimo Ollila, Ylivieskan poliisi, jokainen tutkintapyyntö on jätetty tutkimatta. Tutkintapyynnöt on tehty ajoissa, mm.

15.3.1997, täydennys 23.3.1997, päätös

26.06.1997 6870/5406/97

9.10.1997 6870/R/891/97, S10109/01,

13.08.2002 6870/S/10109/01,

13.08.2002 S/10456/02,

03.01.2002 R/1690/ Olli Sikala Haapajärven poliisi

Erkki Huhtakallio, Ylivieskan poliisi 3.8.1998 tehty tutkintapyyntö

Kaarlo Similä, Ylivieskan poliisipäällikkö, tutkintapyyntö 12.07.2002

lausuma Ylivieskan käräjäoikeudelle 25.2.2004

Tapio Mäkelä Oulun KRP, tutkintapyyntä 20.08.1997

10.1.1998

26.8.1998 2521/R/737/97, kirje 30.3.200,

varatuomari Jorma Herttuaisen tekemä tutkintapyyntö 22.5.1998, lausuma 30.3.2000

Eero Klemetti, Oulun KRP:n päällikä 2400/R/506/00

Pentti Yliniva, KRP:n päällikkä. Pohjoinen osasto

18.11.1999 tehty tutkintapyyntä

10.09.1998 tehty tutkintapyyntö

2400/R/760/9919.4.2000

2400/R/737/97.19.12.1997

2400/R/760/99,18.11.1999

2400/S/13013/9919.11.1999

2400S/13077/99 15.12.1999 ,

19.5..2000 106/TUP/98

Kauko Aaltomaa, KRP, apulaisjohtaja, tutkintapyyntö 5.5.2000,

ratkaisu 30.5.2000 106/TUP/98,

tutkintapyyntö Aaltomaalle 4.6.2000,

3.4.2001 28/TUP/01

Rauno Ranta, KRP:n päällikkö tutkintapyyntö 18.8.1998,

Rauno Ranta, Juha Keränen, päätös 15.12.1998 106/TUP/98

2.5.2000 106/TUP/98 Rauno Ranta ja Kauko Aaltomaalle

1.9.2003 64/TUP/03 Rauno Ranta ja Marko Viitanen

Jouko Rajaniemi, poliisiylitarkastaja Oulun läänin hallitus 6.7.1999 POL 374 B

Erkki Haikola, Oulun läänin poliisiosaston päällikkö, tutkintapyyntö 18.8.1998

Jorma Vuorio ja Jonne Lähteenmäki, sisäasiainministeriön poliisiosasto 10.8.1998 84/662/98,

poliisiministeri Jan-Erik Enestamille tehty tutkintapyyntö 20.7.1998

17.8.1998 kirje ja tutkintapyyntä poliisiylitarkastaja Jorma Vuoriolle

10.8.1998 päätös 84/662/98

28.6.2000 SM-2000-1060/Ri-2 Jorma Vuorio ja Jonne Lähteenmäki

Jorma Toivanen ja Jonne Lähteenmäki 20.3.2000 dnro 49/662/98

11.6.2002 SM-2002-1312/Ri-

Kimmo Markkula KRP Vantaa 12.7.2002 88/TUP/02,

12.7.2002 88/TUP/02

12.7.2002 93/TUP/02

Juha Vehmaskoski KRP:n rahanselvittelykeskus, kieltäytyi tutkimasta Rinstrojen rahanpesua, vaikka Rienstra oli tuomittu USA:ssa rahanpesusta ja Suomessakin näytöt olivat kiistattomat

Reijo Naulapää, poliisiylijohtaja sisäasiainministeriö tutkintapyyntö 16.8.1998

kirje 20.3.2000 dnro 49/662/98,

tutkintapyyntö Naulapäälle 29.5.2000

Kari Häkämies sisäministeri 25.8.1999, vastaus kansanedustajien Risto Kuisma, Raimo Vistbacka, Bjarne Kallis, Tapio Karjalainen, Matti Huutola, Marja-Leena Kemppainen, Pekka Vilkkuan tutkintapyyntöön, yksi kansanedustaja pyyhki nimensä yli tutkintapyynnöstä. Hänen nimensä on Antti Rantakangas

Rauno Rannan vastaus kansanedustaja Raimo Vistbackalle

Ville Itälän keskustelunvahvistus 8.1.2001 SM-2001-776/Tu-411

Tapio Kalliokosken päätökset 22.10.2004

20.10.2004.

25.10.2004

22.10.2004

22.9.2004, päätökset ovat koodittomia

Tapio Mäksen päätös 22.4.2005 2400/s/10249/05

6870/S/10431/99, Aho, Virta

6870/R/1104/97, Aho

6870/R/372/97, Aho, Virta

6870/R/1279/98, Aho

6870/R/1372/99, Aho

6870/S/10148/00, Aho

6870/R/1371/99, Aho

6870/R/833/00, Aho

6870/S/10109/01, Aho

6870/R/137/01, Aho

6870/R/412/97, Aho

4728/R/288/96, Aho

4728/R/339/96, Aho

6870/S/10375/02, Aho

6870/R/120/03, Aho

6870/R/1041/07, Aho

6870/R/1521/04, Aho

6870/R/4131/07, Aho

6870/R/10837/06, Aho

6870/S/10225/08, Aho

6030/R/1690/02, Aho

6610/S/10590/05, Aho

6610/S/11066/05, Aho

6610/S/10599/06, Aho

Keskusrikospoliisin asiankäsittelyjärjestelmästä löytyvät diaarinumerot:

106/TUP/98

28/TUP/01

88/TUP/02

93/TUP/02

157/TUP/03

156/TUP/04

923/7/08

328/7/10

360/7/10

2400/2011/1106

2400/2011/1376

2400/2011/1639

2400/2012/609

POL-2015-2595

Poliisiasiain tietojärjestelmästä löytyvät, Keskusrikospoliisin piirikoodille kirjatut ilmoitusnumerot:

2400/S/10176/14

2400/S/10104/14

2400/S/10078/14

2400/s/10615/11

2400/S/10357/08

2400/S/10249/05

2400/S/10591/04

2400/S/10590/04

2400/S/10589/04

2400/S/10588/04

2400/S/10736/03

2400/R/760/99

2400/R/737/97

Valtakunnansyyttäjäviraston ilmoitus

Valtakunnansyyttäjänvirastoon toimittamianne kirjoituksia on käsitelty seuraavilla diaarinumeroilla:

186/41/98, 217/22/98,
109/42/99, 239/42/99, 80/41/99, 108/41/99,
58/42/00, 83/42/00, 184/42/00,
2/42/01, 111/42/01, 142/42/01,
126/42/02, 198/42/02,
11/41/03,
137/42/04, 7/41/04, 63/41/04, 148/41/04, 155/41/04,
159/41/05,
136/41/08,
37/42/09, 74/42/09, 9/41/09, 155/21/09,
44/41/11,
96/21/12,
45/21/13

Lisäksi kirjoituksianne on diarioitu seuraaville diaarinumeroille:

2/92/08, 1/92/09, 2/82/10, 2/92/11, 2/92/12, 2/92/13 ja 2/92/14

Valtakunnansyyttäjänvirasto
PL 333
00181 Helsinki
p. 02956 
20810vksv@oikeus.fi

Laillisuusvalvojien päätökset

apulaisoikeusasiamies Petri Jääskeläinen päätös 24.11.2004 Dnro 2406/4/04

suppea luettelo löytyy tästä osoitteesta

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.fi/2015/03/suppea-asialuettelo.html

Lisäksi varastossani on 9 banaanilaatikolliista asiakirjoja todisteena Suomen valtion rikollisesta toiminnasta.

Suomen valtio eli Marinin hallitus ei reagoi asianan eikä eduskunnan perustuslakivaliokunta, EIT ei ota käsiteltäväkseen, Kansainvälinen rikostuomioistuin ei ota käsiteltäväkseen, Interpol ei ryhdy tutkimaan asiaa, Euroopan oikeuskomissaari ei reagoi asiaan, YK:n Ihmisoikeuskomitea ei reagoi asiaan. Tiedotusvälineet vaikenevat asioista.

Miksi vastuualueiden ministerit eivät hoida ministerin tehtäviä ministerivalan mukaisesti?


oikeusministeri Anna-Maja Henriksson

sisäministeri Maria Ohisalo


pääministeri Sanna Marin


ja miksi maan ylin oikeusvalvoja oikeuskansleri Tuomas Pöysti laiminlyö tehtävänsä?

Pääkirjoitus: Keskusta on historiallisessa tienhaarassa – soivatko puolueelle poliittiset kuolinkellot?

https://www.is.fi/paakirjoitus/art-2000006625014.html

Keskusta valitsee lauantaina uuden puheenjohtajan puolueen oudoimmassa puoluekokouksessa, eikä pelkästään koronan takia oudoimmassa. Keskusta on poliittisessa tienhaarassa ja kyse on siitä, soivatko sille jo lopun ajan kellot.

Kommentti: Mekastus on hirveää, mutta onneksi avainhenkilöillä on pysynyt maltti

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000006624248.html

Kaiken riitelyn ja syyttelyn keskellä on ilo nähdä, että ratkaisujen kannalta oikeiden ihmisten välit ovat kunnossa. Se antaa toivoa, että koronakriisistä tullaan jotenkin järkevästi ulos, kirjoittaa erikoistoimittaja Heidi Hagelin.

Keskusta valitsee tänään puheen­johtajansa harvinaisessa ahdingossa: On epäselvää, onko sille ”kerta kaikkiaan enää ollenkaan tilausta”

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006625089.html

Keskusta valitsee lauantaina uuden tai vanhan puheenjohtajan hajautetussa korona-ajan puoluekokouksessaan. Ensimmäinen näytön paikka valitulle on estää romahdus kevään kunnallisvaaleissa.

Herää kysymys, että ollaanko saavuttu tilanteeseen, jossa Suomen elinkeinorakenne ja väestön maantieteellinen jakautuminen eri paikkakunnille on muuttunut asentoon, jossa keskustan kaltaiselle puolueelle ei kerta kaikkiaan ole enää ollenkaan tilausta.”

Suursuosikki Annika Saarikko valmistautuu hyvin erilaiseen vaalitaisteluun – tavoitteena huippusalkku jo tällä kaudella?

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b3adc412-f280-48f9-b49c-a0a60dd9fe81

Saarikko ei sulje pois mahdollisuutta, etteikö hän voisi siirtyä jossain vaiheessa vaalikautta tiede- ja kulttuuriministerin paikalta valtiovarainministeriksi.

Seuraavat eduskuntavaalit järjestetään huhtikuussa 2023.

Analyysi: Keskustaa uhkaa Soinin perussuomalaisten kohtalo – ja se johtaisi radikalisoitumiseen

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/23610757-017c-439c-b6bf-0fefb524c121

Keskustan uudella puheenjohtajalla on edessään valinta, yrittääkö hän säilyttää keskustan yleispuolueena vai ei.

Ja vaikka hän yrittäisikin, ajan henki saattaa viedä puolueen hänen altaan ja tehdä siitä luonteeltaan uudenlaisen radikaalipuolueen.

Yle Areena

A-Talk: Miten vientiteollisuuden työpaikoille käy?

https://areena.yle.fi/1-50331036

Kuinka Suomen talous ja työpaikat selviävät tästä syksystä? Keskustelemassa Minna Helle Teknologiateollisuudesta, Riku Aalto Teollisuusliitosta, Elina Pylkkänen Palkansaajien tutkimuslaitoksesta ja Aki Kangasharju Etlasta. Juontajana Annika Damström. #yleastudio

Venyttääkö EU rajojaan?

https://areena.yle.fi/1-50330931

EU tulkitsee luovasti omia perussopimuksiaan. Rikkooko se samalla periaatteitaan ja menettää kansalaisten luottamusta? Studiossa Eurooppa- ja omistajaohjausministeri Tytti Tuppurainen (sd.) ja kansanedustaja Sari Essayah (kd.). Ministeri Tuppurainen kertoo myös uudesta postiesityksestä. Kulkeeko posti yhä jatkossa syrjäseuduillekin? Karmeimpia asioita, joita elämässä voi joutua kohtaamaan, on oman läheisen väkivaltainen kuolema. Miltä tuntuu karhuta korvauksia suoraan tekijältä? Keskustelemassa Lakimiesliiton hallituksen puheenjohtaja Antero Rytkölä ja Jaana Koivukangas Rikosuhripäivystyksestä.

Tyyntä myrskyn edellä?

https://areena.yle.fi/1-50330935

Valko-Venäjän suurmielenosoitus suju rauhanomaisesti. Mihin suuntaan maa tästä nyt lähtee? Joko itsevaltaisen presidentti Aljaksandr Lukasenkan aika on ohi? Entä mitä Venäjällä? Saksalaissairaalan mukaan oppositiojohtaja Aleksei Navalnyin kehosta on löytynyt jälkiä myrkystä. A-studiossa keskustellaan myös siitä, mikä koronarajoitusten hinta on Suomen taloudelle. #yleastudio

Youtube

Autoilijat hallituksen ruoskapolitiikkaa vastaan Helsingissä 3.9.2020

https://www.youtube.com/watch?v=5Zofv6cPYAs

Kyselytunti 3.9

https://www.facebook.com/kansanedustajaleenameri/videos/363079491522927/UzpfSTEwMDAwNDM3MTM3Mjc2NDoxODk3NjIzMTE3MDYwMDQ5/

Tuomas Malinen | Fixit & Elpymisrahasto 1.9.2020

https://www.youtube.com/watch?v=MIeUck-zSEE&feature=share&fbclid=IwAR1dtK0gG8WwT46O27LNM8KQM4ac2g6B4tuT2NhtvZkJvmq7Bc-nkuJhVKo

Katso videolta, miten paljon vasikat nauttivat kiehnätä navetan uutta selkäharjaa vasten – tuotantoeläinten hyvinvointi on kasvava ala

https://yle.fi/uutiset/3-11524908?utm_campaign=yleuutiset&fbclid=IwAR081n9e5u3QBi7ZTbV71ALrkrInwwKCq6MYxfBl8p3AgJndd6Qkca7ES9g

Huumori

heating Boss Prank - Just For Laughs Gags

https://www.youtube.com/watch?v=0p8VpDGAY_U

Caught Cheating With Sexy Girl Prank - Just For Laughs Gags

https://www.youtube.com/watch?v=xwXq9SeBi9k

Naughty Adults - Best of Just For Laughs Gags

https://www.youtube.com/watch?v=IkxbFuqOo7E

Musiikki

Cielito Lindo - André Rieu

https://www.youtube.com/watch?v=rweAUQW9U3I

The Second Waltz - André Rieu (official video 2020)

https://www.youtube.com/watch?v=fd16sNr9T2Q

André Rieu - Granada

https://www.youtube.com/watch?v=PvTOmNSmbdw

Amira Willighagen & Patrizio Buanne ~ Amigos Para Siempre

https://www.youtube.com/watch?v=wILh10ToQIo

Susan Boyle's First Audition 'I Dreamed a Dream' | Britain's Got Talent

https://www.youtube.com/watch?v=yE1Lxw5ZyXk

Kuntoilu

10 Minutes to Stronger Knees

https://www.youtube.com/watch?v=UEx09O6FFro

10 Exercises for a Stronger Knee

https://www.youtube.com/watch?v=BYt51d9U_qk

10 Exercises for a More Flexible Knee

https://www.youtube.com/watch?v=ah7XEBP9M74

Terveys

How to Memorize Anything 10X Faster!

https://www.youtube.com/watch?v=QHyEU_Se-jo

Remember What You Read - How To Memorize What You Read!

https://www.youtube.com/watch?v=FyehamdlV3w

The Most Powerful Way to Remember What You Study

https://www.youtube.com/watch?v=eVajQPuRmk8

7 Best Foods For Prostate Health (2020)

https://www.youtube.com/watch?v=WlZrRVA90BY

6 Foods For Prostate Health

https://www.youtube.com/watch?v=pTFIH6ea6_w

7 Foods to Lower Your Blood Pressure

https://www.youtube.com/watch?v=jrCfbFRrgAs

How to lower blood pressure in MINUTES

https://www.youtube.com/watch?v=1lwYseaL4m8&t=72s
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti