sunnuntai 6. syyskuuta 2020

SU 06.09.2020 Tuutin täydeltä urheilua - Suomi-Ruotsi-yleisurheilumaaottelut

 

JHT – Hermes

Kokkolan Hermes haki voiton JHT Kalajoen 60-vuotisjuhlaottelusta maalein 2–5 (0–2, 0–1, 2–2). JHT:ltä puuttui pelistä tärkeitä pelaajia Silvennoinen, Klemetti jne. Siksi Hermeksen voitto oli niin selkeä.

Hannu Tiluksen kuvia pelistå

https://htphoto.1g.fi/kuvat/JHT+Edustus+2020++-+2021/JHT+vs+Hermes+60-vuotis+Juhlaottelu++2-5/


Suomi – Ruotsi maaottelu lauantai

Kolmoisvoitto keihäässä helpotti naisten hankalaa tilannetta, miehissä Suomi johdossa ensimmäisen päivän jälkeen – näin kisatapahtumat etenivät

https://yle.fi/urheilu/3-11529353

Yleisurheilun Suomi-Ruotsi-maaottelun ensimmäinen päivä kilpailtiin lauantaina Tampereen Ratinan stadionilla. Voit katsoa päivän kisatapahtumat kuvaa klikkaamalla.

Suomi – Ruotsi maaottelu sunnuntai

Katso tallenne: Suomelle keihään kolmoisvoitto, miehet hävisivät ottelun Ruotsille todella täpärästi – Yle Urheilu seurasi maaottelun toisen päivän tapahtumia hetki hetkeltä

https://yle.fi/urheilu/3-11530157

Suomi–Ruotsi-maaottelun sunnuntaipäivää voi seurata Yle TV2:ssa, Yle Areenassa ja Yle Puheella kello 12.30 alkaen. Areena-lähetys aukeaa tämän jutun pääkuvaa klikkaamalla.

Yleisurheilun Suomi-Ruotsi maaottelu

https://yle.fi/aihe/t/18-166922

Suomi-Ruotsi-maaottelut Tulokset kautta aikojen

https://ruotsiottelu.fi/etusivu/info/tulokset-kautta-aikojen/

Suomi-Ruotsi Yle Areena

https://yle.fi/aihe/kategoria/elava-arkisto/suomi-vastaan-ruotsi?page=1

Tervetuloa uuteen kotiin keskustalaiset!

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/artoluukkanen/tervetuloa-uuteen-kotiin-keskustalaiset/?fbclid=IwAR3oppHucSX19Uz0CDWf-P560EcXxBjI4Qh5wwyJuz-fLfNYZl5qYOf5Lt8

Yhteydenottojen summa: keskusta on tämän valinnan perusteella vajonnut nyt lopullisesti viher-vasemmistolaiseksi puolueeksi. Siitä on tullut hyödyllinen liima, joka pitää hallitusta yhdessä – joidenkin harvojen etujen puolesta. Ei kaikkien. Ei keskustaväen eikä etenkään isänmaan.

En osaa sanoa  oikeaa mallia miten protestoida. Kun poliittinen koti ja torppa on tulessa ja kaikki on mennyt niin sanat ovat vähissä.

Surulliseksihan siitä tulee.

Se mitä voin tulijoille luvata on aitoa poliittista toimintaa isolla sydämellä. Alkiolaisuuden ydinmehua. Meillä on tarjota kaikille kokeneille järjestöihmisille mielekästä tekemistä, oikeata aatteen paloa, isänmaallisuutta ja intohimoa paremman Suomen puolesta. Ei ketään vastaan mutta kaikkien puolesta. Kohtuuden puolesta – siksi että meidän lapsillammekin olisi toivoa ja uskoa.

Sekä rakkautta.

Tervetuloa kotiin! Perussuomalaisiin!

Päätoimittajan kommentti: Keskusta ei kaipaa pulinoita, mutta niitäkin saattaa olla tulossa – Keskusta sai puheenjohtajan, jonka miehen juuret ovat Ylivieskassa

https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/600813

Paikallisesti on tietysti mukava yksityiskohta, että keskustan uudella puheenjohtajalla Annika Saarikolla on henkilökohtainen side meidän seudullemme. Saarikon mies on demaritaustainen Erkki Papunen, joka on kotoisin Ylivieskasta ja ollut muun muassa Ylivieskan kaupunginvaltuustossa.

Erkin kommentti: Saarikko allekirjoitti keskittämisasetuksen jonka perusteella Oulaskankaan synnytyssairaala lakkautettiin. Saarikon mies on demari joten aatteenpaloa on Saarikon perheessä. Saarikko haluaa lisää maahanmuuttajia ja imaamikoulusta. Minulla on sellainen näkemys tulevaisuuteen, että Saarikon valinta Keskustan johtajaksi varmisti Keskustan siirtymisen marginaalipuolueiden joukkoon.


Keskustan tähti: tällainen on uusi puheenjohtaja Annika Saarikko

https://www.hs.fi/politiikka/art-2000006625729.html


Pettymys purkautui Kulmunin tukijoukoissa: ”Puheen­johtajakisa on tuntunut hyvin epämiellyttävältä”

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006625957.html

SAARIKON mies, valtiovarainministeriön kuntaosastolla lakimiehenä työskentelevä Erkki Papunen kuvaili kampanjaa erittäin intensiiviseksi.

Erkin kommentti: Appilan pappilan apupapin Papusen papupata pankolla kiehuu ja kuohuu. Saarikolla on mahdoton tehtävä yhdistää keskusta. Saarikolla tulee olemaan Soinin kohtalo, kun puolue karkaa alta. Ei normaali keskustalainen hyväksy toimimista vihervasemmiston aisankannattajana ja 750 miljardin EU:n tukipaketia eikä haitallisen maahanmuuton lisäämistä eikä haikaile imaamikoulutusta.

Laila Kinnunen - Kielletyt leikit (1966)

https://www.youtube.com/watch?v=tkR6dbkuiO0

Laila Kinnunen - Tuhon tietä kuljen (I`m a fool to want you) 1966

https://www.youtube.com/watch?v=fefzCXDFTDo

Laila Kinnunen - Bää bää karitsa

https://www.youtube.com/watch?v=iHgkGo0ioh0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti