sunnuntai 20. syyskuuta 2020

MA 21.09.2020 Maalaisliitto/Keskustan tarina


                                                                          Ennen


Tasavallan presidentti hoiti taitavasti ulkopolitiikkaa. Tässä hän on saunomassa Kalajoella Aleksei Ksyginin kanssa.


Kun tasavallan presidenttinä oli Urho Kekkonen niin Suomella oli JOHTAJA

                                                                      1990-luvulla

 

                         


Kun Kannuksen elinkeinoasiamiehestä tuli maan pääministeri niin hän toimi tasavallan presidentti Mauno  Koiviston juoksupoikana ja hallituksen ohjelmaan kirjattiin vakaan markan politiikka. Esko Ahon hallitus joutui korjaamaan katastrofaalisen vakaan markan politiikan seurauksia ja maan johtajien aikaan saaman keinotekoisen laman vahinkoja, joita Harri Holkerin hallitus oli aikaansaanut.

Ns. Koiviston konklaavissa sovittiin pankkien pelastamisesta. Kysymyksessä oli valtiopetos, kun tasavallan presidentti puuttui riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaan. Pankki voitti asiansa ylemmissä oikeusasteissa. Tämä ei ollut muuten mahdollista, mutta rikollisille annettiin syytesuoja. Koiviston konklaavin seurausta oli SSP-sopimus, missä sovittiin toimialarationlaisoinnista tietyillä aloilla ja sovittiin yritysten kaatamisperusteet. Pankit tekivät luettelot poistettavista yrityksistä ja markkinoilta poistettiin 60 000 yritystä, aiheutettiin 500 000 ihmisen työttömyys sekä 280 000 ihmisen ylivelkaantuminen sekä saatettiin 14500 yrittäjää niin vaikeaan asemaan, että he päättivät tehdä oman lopullisen ratkaisunsa itse, koska eivät kestäneet tälläistä kohtelua. 

                                                                                


                                                                                
PR-Teollisuus Oy oli yksi yritys, joka oli markkinoilta poistettavien listalla ja poistettiin rikollisesti markkinoilta.

Suomessa on vaikea saada oikeutta, koska tuomarikunta on organisoitu poliittisten valtaelinten alaisuuteen,


Yritykset kaadettiin ja yrittäjistä tehtiin rikollisia oikeuden väärillä pätöksillä.


Tämä politiikka oli hyökkäys oikeusvaltiota vastaan.

                                                                       2000-luvulla

Vaalirahakohu vaikutti Keskustan kannatuksen laskuun. Kehittyvien Maakuntien Suomi oli pääosin keskustalainen operaatio.

Keskustan entinen puoluesihteeri Jarmo Korhonen kertoo tarkasti kirjassaan miten likaista vaalirahasysteemiä pyöritettiin ja kenelle rahoja jaettiin.Myös yksityiselämänsä johdosta keskustalaiset poliitikot nousivat otsikoihin. 

                                                                                

2010-luvulla


Pääministeri lupasi kotinsa pakolaisten käyttööön
Kuvaa pääministerin kodista ja Suomen ihanista tytöistä levisi arabimaiden tiedotusvälineissä


Alkoi organisoitu maahantunketuminen. Suomi eli Keskustan johtama hallitus ei sulkenut maan rajoja ja päästi maahan n. 32 000 maahantunkeutujaa joiden joukossa oli n.1000 ISIS-sotilasta ja muita rintamakarkureita


                                                                              Irakilaisten "pakolaisten" mielestä oli lottovoitto päästä Suomeen. 

Suomessa viranomaiset suhtaautuivat lämmöllä kaikenlaisiin maahantunketujiin.


Maahantunkeutujat raiskasivat suomalaisia lapsia ja jopa mummujakin. Kansa ei voinut tällaista hyväksyä ja vaativat pääministeri Sipilän ja sisäministeri Orpon eroa.


Tavallinen keskustalainen ei ymmärrä maahantunkeutujien holhoamista ja n. 3,2 miljardin kustannuksia suomalaisen veronmaksajien rahoilla.

Sipilän hallitus noudatti kokoomuslaisempaa politiikkaa kuin kokoomus

Rinteen hallitukseen meno oli Keskustan lopun alku
Monen keskustalaisen mielestä reilusti yli miljardi kyseenalaiseen kehitysapuun on liikaa.Keskusta meni mukaan vihervasemmistohallitukseen aisankannattajaksi, vaiikka keskustan äänestäjistä suuri osa vastusti hallitukseen menoa, koska perusarvot perinteisellä keskustalaisella olivat erilaiset.


Tavallinen keskustalainen ajattelee näin.

Tavallisen keskustalainen on realisti eikä ymmärrä ilmastohömpötystä. Suomi on pieni tekijä maailman ilmaston muutoksessa ja toimet tulisi olla sen kaltaisia. Peerinteinen keskustalainen on realisti ja rehellinen ihminen. Nyky-keskustalta on taju karannut kun se on lähtenyt vihreiden ilmastovouhotuksen tukijaksi vastoin jäsenistön ja äänestäjien tahtoa.
Keskustalaisten äänestäjien arvomaailma ei välttämättä


 ollut samanlainen hallituskumppanien kanssa.
Keskustan liian myönteinen suhtautuminen EU:n 750 miljardin tukipakettiin ihmetyttää monen entisen keskustalaisen mieltä. Rahat menevät todellisuudessa Ranskan ja Saksan pankkien tukemiseen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti