tiistai 1. syyskuuta 2020

TI 01.09.2020 Kidutusrikos

 

Kiitos Jussille ja muille perussuomalaisten kansanedustajille vierailusta Kalajoelle. Taustalla Riikka Purra ja Erkki Aho keskustelevat. Erkki Aho luovutti Riikka Purralle salaiseksi julistetun SSP-sopimuksen kopion muistitikulla. Salaiseksi julistetussa SSP-sopimuksessa sovittiin Esko Ahon hallituksen ja 4 ostajapankin välillä toimialarationalisointi tietyillä aloilla ja yritysten kaatamisperusteet. Pankit tekivät luettelot poistettavaista yrityksistä ja markkinoilta poistettiin Velallisten Tukiryhmän mukaan 60 000 yritystä jotta pankit saatiin pelastettua. SSP-sopimus on osa valtiopetosta. Ns.Koiviston konklaavissa sovittiin, että pankki voittaa ylemmissä oikeusasteissa ja rikollisille annetaan syytesuoja.

Olen joutunut Suomen valtion kidutusrikoksen kohteeksi. Kidutus on kestänyt nyt lähes 26 vuotta.

Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunu hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni. Minulle on aiheutetu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän vaikea asia.

Katson, että viranomaisten toiminta asiassani täyttää kidutuksen tunnusmerkistön.Suomen viranomaisten toiminta asiassani on ollut perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaista. Kohtelu täyttää kiistatta ihmisoikeusrikosen tunnusmerkistön ja ennenkaikkea kidutuksen tunnusmerkistön. Toiminta on ollu perustuslain vastaista.

Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa ja todistusaineistot ovat kiistattomat. Miksi en saa oikeutta? Entinen asianajaja Asko Keränen on tunnustanut rikoksensa ja varatuomari Paavo M. Petäjä ovat tunnustaneet rikoksensa. He ovat toimineet syyttäjä Sulo Heiskarin ja poliisi Raimo Ollilan rikoskumppaneina. Esteellinen syyttäjä on estänyt rikostutkinnat ja poliisi Raimo Ollila on laiminlyönyt virkavelvollisuutensa. Lestadiolaiset poliisit ovat suojelleet lestadiolaisten poliisien rikoksia sekä muita uskonveljiään eri instansseissa.


LA 01.08.2020 Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html

Rikostutkintapyyntö asiasta R20/644 AHO

https://haastehakemus.blogspot.com/2020/08/rikostutkintapyynto-asiasta-r20644-aho.html


Olkaamme vain rehellisesti edelleenkin rehellisiä suomalaisia.

Kirjoitin blogissani seuraavaa:

Luovutin puolipakolla eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtajalle Riikka Purralle SSP-sopimuksen kopion, joka oli muistitikulla. Tässä selostus videolla

SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=6

SSP-sopimus on jatkoa ns. Koivoston konklaaville

http://jormajaakkola.fi/

ns. Koiviston konklaavi

https://www.youtube.com/watch?v=qxYWewCG9M8

Kansanedustaja ja Perussuomalaisten varapuheenjohtaja Riikka Purra sanoi minulle, ettei hän voi puuttua yksityisiin asioihin. Minun mielestä hän voi jos haluaa puuttua. Ei halunnut. Pankkikriisi ja valtiopetos koskivat noin miljoonaa suomalaista. Mielestäni miljoona on enemmän kuin yksi. Purra kieltäytyi vastaanottamasta todistusaineistoja asiassa.



Perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho pyysi minulta tarkennuksia asiaan.

Hei,

Itsekin kuulisin mielelläni hiukan täsmällisemmin, mikä on ongelma. Epämääräiset vihjailut ovat aika arvottomia.

T. Jussi

Vastasin Jussille ja koko Perussuomalaisen puolueen johdolle näin:

Hei Jussi

Tämä on se ongelma. Suomessa tapahtui valtiopetos ns. Koivston konklaavissa 6.5.1992 ja sen jatko SSP-sopimus 22.10.1993 Esko Ahon hallituksen ja 4 ostajapankin välillä. Suomessa pankit pelastettiin ja yritykset tuhottiin. Aktiv-Hansa-kauppa tehtiin rikosten peittelmiseksi. Luovutin Riikka Purralle kopion salaiseksi julistetusta SSP-sopimuksesta. Hän totesi, että asia on ykityisasia. Mielestäni 60 000 yrityksen tuhoaminen ja 500 000 ihmisen työttömäksi tekeminen, yli 280 000 ihmisen ylivelkaannuttmainen ja n. 11 500 -16.000 ihmisen itsemurhan aiheuttaminen ei ole yksityisasia.

Tässä todistusaineisto,mikä todistaa, että olen syytön 4 konkurssiin 75 päivän ehdottomaan vankeustuomioon ja 7 kunnianloukkaustuomioon. Suomi ei ole oikeusvaltio. En ole saanut 25 vuoteen esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä.

https://haastehakemus.blogspot.com/2020/08/rikostutkintapyynto-asiasta-r20644-aho.html

Velallisten Tukiryhmän sivuilla on runsaasti tietoa asiasta

https://www.velallistentuki.fi/yleinen-fi/kiireellinen-toimenpidepyynto-euroopan-neuvostolle/

Täältä löytyy enemmän tietoa. Mielestäni tämä ei ole mitään epämäääristä vihjailua, vaan tosiasioiden esilletuontia. Koska Perussuomalaiset eivät ole olleet valtopetoksessa ja pankkikriisissä mukana, niin katson, että perussuomalaisilla on velvollisuus ja mahdollisuus ottaa asia esille. Velallisten Tuki ry:ltä ja minulta löytyy tietoa.

Terveisin Erkki Aho

Erkin kommentti: Perussuomalaisten on nyt nostettava kissa pöydälle. Heillä on todistusaineisto KIDUTUSRIKOKSESTA. Se on ihmisoikeusrikos ja tietoisesti ja tarkotuksellisesti toteutettu. Valitettavasti tiedotusvälineet vaikenevat KIDUTUSRIKOKSESTA ja laiminlyövät journalististen ohjeiden noudattamista. Rikos ei ole vanhentunut, koska ulosotto on voimassa ja lisäksi rikostutkintapyynnöt on tehty ajoissa ja asiat ovat olleet koko ajan keskeytyksettä vireillä lähes 26 vuotta. Lisäksi valtiopetos vahvistaa sen, että rikokset eivät ole  vanhentuneita, koska valtiopetos ei vanhene koskaan. Suomen valtio on vahinkonkorvausvelvollinen aiheuttamistaan suurista  taloudellisista vahingoista ja hirvittävistä henkisistä kärsimyksistä. 

Kalajoki

Kalajoelle on myönnetty suden kaatolupa – Poikkeuslupa on voimassa vielä kaksi viikkoa, mutta sudesta ei ole näkynyt jälkeäkään

https://www.kalajokiseutu.fi/uutinen/600460

Erkin kommentti:Nyt  sudet on jo hyökänneet Kytöläntien varressa olevaan emolehmänavettaan, yksi vasikka on jouduttu lopettamaan.

Mielestäni yhden suden kaatolupa on liian vähän. Ei ole Kalajoen matkailulle eduksi kun sudet pyörivät matkailualueella ja Golf-kentän liepeillä. Kalajoen matkailualue on saatava vapaaksi susista ja matkailijan on tunnettava että hän voi vapaasti liikkua lastensa ja lemmieläintensä kanssa pyöräteillä ja pururadoilla ja golfkentällä sekä kaikkialla Kalajoen matkailualueilla. Siksi susikantaa lähialueellamme on harvennettava huomattavasti ja kaatolupa on hankittava ainakin 4-5 sudelle ja 3-4 karhulle.

Kalajoen markkinat peruttu tiettävästi ensimmäisen kerran sitten 1620-luvun

https://www.kalajokiseutu.fi/uutinen/600291

Kalajoki avaa koronan drive in -testauspisteen maanantaina Ymmyrkäisessä olevaan halliin – Aluksi avoinna arki-iltapäivisin, aika varattava etukäteen aamupäivällä

https://www.kalajokiseutu.fi/uutinen/600507

Kalajoen keskustaan avataan koronan drive in -testauspiste maanantaina Ymmyrkäisessä sijaitsevaan halliin. Nimestään huolimatta sinne ei voi noin vain huristella, vaan aika on varattava etukäteen terveyskeskuksen ajanvarauksesta. Vastaanottopalveluiden osastonhoitaja Anu Niemi-Himanka kertoo, että aluksi testauspiste on avoinna iltapäivisin ja aikoja sinne annetaan aamupäivällä. Viikonloppuisin näytteitä ei oteta.

Alueuutiset

Luvattomia käsiaseita poliisin haltuun Kokkolassa – venetsialaisten aikaan paljon järjestyshäiriöitä

https://yle.fi/uutiset/3-11518896

Kotimaan uutiset

Sudenpyynnistä tehty kansalaisaloite on kerännyt ensimmäisen päivän aikana yli 25 000 allekirjoitusta

https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/600481

Koronavilkku-sovellus ladattu jo yli puoli miljoonaa kertaa – näin tartuntaketjuja jäljittävä mobiilisovellus toimii

https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/600488

Suomalaiset innostuivat Koronavilkusta – THL-johtaja Ylellä: Jo yli puoli miljoonaa latausta

https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/0c124077-a3fe-4adc-a847-77f44eea9a28

Tämä Kuhmon koronaan sairastuneista tiedetään – pandemia­päällikkö uskoo, että lisää tapauksia on tulossa

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006619524.html

KAINUUN SOTEN pandemiapäällikkö ja hallintoylilääkäri Olli-Pekka Koukkari arvelee Kuhmossa koronalle altistuneiden sairaustapausten lisääntyvän tulevina päivinä.

– Jos uusia tapauksia ei tule, olen syvästi hämmästynyt, Koukkari sanoo Ilta-Sanomille.

– Tämä ei sammu meidän keinoillamme vaan yksittäisten ihmisten vastuullisen käyttäytymisen myötä.

Toistaiseksi noin 8 000 asukkaan kaupungissa on vahvistettu 16 koronatartuntaa. Samaan tartuntaketjuun kytkeytyviä sairastumisia on todettu muualla Kainuussa yksi Sotkamossa ja toinen Kajaanissa. Tartunnalle on altistunut maakunnassa 160 henkeä. Myös altistumisista reipas enemmistö sijoittuu Kuhmoon.

Suomessa todettu 56 uutta koronatartuntaa – HS kertoo reaaliaikaiset tiedot koronaviruksen etenemisestä

https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000006564428.html

TERVEYDEN ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) tilastojen mukaan Suomessa on todettu 56 uutta koronavirustartuntaa.

Tiistaihin mennessä koko Suomessa on raportoitu yhteensä 8 142 koronavirustartuntaa.

Uusia tartuntoja raportoitiin esimerkiksi Helsingissä (12 tartuntaa), Espoossa (9 tartuntaa), Turussa (8 tartuntaa) sekä Vantaalla, Jyväskylässä ja Kuhmossa viisi tartuntaa kussakin.

Maanantaina THL tiedotti yhdestä uudesta koronavirukseen liittyvästä kuolemantapauksesta. Suomessa koronaviruksen aiheuttamaan tautiin on nyt kuollut 336 ihmistä.

Näin poliisi pääsi Porvoon epäiltyjen poliisiampujien jäljille – hurja takaa-ajo päättyi piikkimattoon

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006620445.html

Poliisin tiistaina julkiseksi tulleesta esitutkintamateriaalista selviää, miten poliisi pääsi Porvoon epäiltyjen poliisiampujien jäljille. Tapauksen oikeuskäsittely alkoi tiistaina valmisteluistunnolla.

Ruotsalaisveljeksiä syytetään muun muassa 13 murhan yrityksestä, törkeästä ryöstöstä ja sivullisten vaarantamisesta. 23- ja 31-vuotiaat veljekset ovat kiistäneet syytteet murhan yrityksistä, mutta myöntäneet osan muista syytteistä.

Poliisipartion epäillään joutuneen veljesten uhkailujen ja laukausten kohteeksi Porvoossa sijaitsevalla teollisuusalueella varhain aamuyöllä 25. elokuuta 2019. Toinen poliiseista sai ampumavamman, toinen selvisi ruhjeilla. Kun molemmat poliiseista olivat päässeet pakenemaan paikalta, veljekset suuntasivat esitutkinnassa kerättyjen tietojen perusteella takaisin autolleen ja lähtivät ajamaan Helsingin suuntaan.

Ulkomaan uutiset

Miksi Ruotsi ei onnistunut estämään väkivaltaisia mellakoita? Tutkija varoittaa myös Suomea taustalla kytevästä ilmiöstä

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/5f259913-9ee7-4733-a9b5-9f59c05e845d

Ruotsin Malmö oli perjantain ja lauantain välisenä yönä mellakoiden näyttämönä, joissa sytytettiin parikymmentä tulipaloa ja ihmiset heittelivät poliisia kivillä ja kananmunilla. Paikalla oli noin 300 henkilöä, ja usea poliisi loukkaantui lievästi.

Ennen mellakoita äärioikeistolaisen Stram Kurs -puolueen kannattajat olivat polttaneet Koraanin ja potkiskelleet Koraania kadulla Malmössä.

Viron korona­tartunnat ylittivät Suomen hallituksen asettaman rajan – tartunta­ketjuja jäljitetään baareista kaivos­yhtiöihin

https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006619462.html

VIRON koronavirustartuntojen määrä näyttää vakiintuneen tasolle, joka on yli Suomen hallituksen ohjeellisen raja-arvon matkustusrajoitusten suhteen.

Virossa on ollut 13,8 tartuntaa sataatuhatta asukasta kohti 14 vuorokauden aikana, kertovat esimerkiksi Viron yleisradioyhtiö ERR ja Helsingin Sanomien päivittyvä grafiikka.

Talousuutiset

Bangkok, Kapkaupunki, New York – Virkamatkojen taloudellisuutta valvovan viraston johtaja matkusti viime vuonna 55 000 eurolla

https://yle.fi/uutiset/3-11514399

Pitkiä lentoja Yhdysvaltoihin, Intiaan, Brasiliaan ja Afganistaniin. Seminaareja, kokouksia ja kahdenvälisiä tapaamisia. Useita öitä hotelleissa. Sellaista oli monen virkamiehen matkustaminen ennen koronavirusta.

Koronavirus saattaa muuttaa virkamatkustamista pysyvästi. Etätapaamiset voivat korvata ainakin osan virkamatkoista. Enää ei ole aina pakko olla paikan päällä.

Ranskalaisyritys rakentaa itärajan pintaan Pohjoismaiden suurimman sähkövaraston – valtavat akut moninkertaistavat sähkön varastoinnin Suomessa

https://yle.fi/uutiset/3-11519166

Urheilu-uutiset

Tässä ovat Suomen ja Ruotsin maajoukkueet: Legendan 15-vuotias poika mukana, Ruuskanen heittää Tampereella

https://www.iltalehti.fi/yleisurheilu/a/8fe64d74-1bfc-4e6b-83b1-6490b2f3979c

Ruotsi-maaottelun kokoonpano julki – Samuelsson, Kemppinen sekä Baas urakoivat, Kruger jää pois

https://yle.fi/urheilu/3-11520362

Uusiutuvaan energiaan erikoistuvalla ranskalaisyhtiö Neoenilla on Etelä-Australiassa Hornsdalessa maailman suurin akkukäyttöinen sähkövarasto

(siirryt toiseen palveluun)

 eli akusto. Teslan vuonna 2017 toimittama akusto on nimellisteholtaan 100 megawattia ja energiakapasiteetiltaan 129 megawattituntia.

Hornsdalessa rakentaminen sai paljon julkisuutta, koska Teslan johtaja Elon Musk ilmoitti rakentavansa akuston ilmaiseksi, jos se ei valmistu sadassa päivässä.

Tesla pysyi aikataulussa. Viime vuonna Neoen ilmoitti akuston laajentamisesta 50 prosentilla.

Mielipiteet

Pääkirjoitus: Keskusta kipuilee rajusti vasemmistohallituksessa

https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/ea39979b-45da-49ce-9740-d1f1e382c3cc

Keskustalaiset tai keskustataustaiset talousvaikuttajat ovat myös esittäneet näkemyksiä tehokkaamman työllisyyspolitiikan ja tasapainoisemman talouspolitiikan puolesta. Mainittakoon vaikkapa valtiovarainministeri Matti Vanhanen, Suomen Pankin pääjohtaja Olli Rehn, elinkeinoministeri Mika Lintilä ja professori Vesa Vihriälä.

Hallituksen tulisi nyt löytää tehokas talouspolitiikan linja budjettiriihen päätösten yhteydessä. Ajankohtaisia asioita vyöryy päälle koko ajan. Koronakriisi on syössyt matkailualan vaikeaan yt-kierteeseen. Ilman ulkomaisia turisteja Lapin matkailusta uhkaa kadota nyt talvikaudella suuri osa yrityksistä ja työpaikoista.

Keskipohjanmaan pääkirjoitus: Kalajoen vahinkosutta aletaan jahdata – eduskunta joutunee miettimään hukan kannanhoidollisen metsästyksen sallimista

https://www.keskipohjanmaa.fi/uutinen/600473

Kalajoella lähes 50 lammasta tappaneen suden kaatamiseen on myönnetty poikkeuslupa (KP digilehti 31.8). Suomen riistakeskus katsoi, että yhden suden kaatamiseen ovat riittävät perustelut.

Näinä hetkinä on myös avautumassa valtakunnallinen kansalaisaloite suden kannanhoidollisen metsästyksen aloittamisesta ja susivahinkojen estämisestä. Jos ja kun aloite saa riittävästi nimiä, eduskunta joutuu ottamaan siihen kantaa.

Maailmalla tapahtuu

Salolaisessa navetassa rehotti kannabis­kasvattamo, jonka olosuhteita käräjäoikeus luonnehti ”poikkeuksellisen erinomaisiksi”

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006619502.html

Varsinais-Suomen käräjäoikeus tuomitsi maanantaina pitkiin vankeus­rangaistuksiin naisen ja kaksi miestä, jotka kasvattivat kannabista ammattimaisesti vuosien ajan salolaisessa navetassa. Lisäksi heidät määrättiin menettämään valtiolle rikoksen tuottamana hyötynä yhteisvastuullisesti lähes 1,35 miljoonaa euroa.

Johtava venäläinen oppositiobloggari hakattiin Moskovassa

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/a164bfe7-eb86-4525-a9d0-ac2449458b49

Vaikutusvaltainen venäläinen oppositiobloggari Jegor Žukov on hakattu Moskovassa ja viety sairaalaan hoitoon. Hänen kannattajansa julkaisivat Facebookissa kuvan Žukovin verisistä ja turvonneista kasvoista.

Hyökkäys tapahtui Moskovassa lähellä Žukovin kotia sunnuntaina illalla.

Kuva voi järkyttää: Vaasasta löytyi kissa, jonka pää näytti räjäytetyltä

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ec7a4846-c76c-4176-8204-5d88fae0dd65

Nainen teki tiistaina Vaasan Kivihaassa järkyttävän löydön: maassa makasi kissan ruumis, jonka pää oli ruhjoutunut erittäin pahasti.

Ilmoittaja kertoi löydöstä Vaasan eläinsuojeluyhdistyksen puheenjohtaja Maija Raatikaiselle, joka ohjeisti viemään asian kaupungin pieneläinklinikalle.

Klinikka olisi voinut tehdä siruluvun kissalle ja lähettää ruumiin Eviralle kuolinsyyn selvitykseen.

Kissaa ei kuitenkaan ollut sirutettu, joten sen omistajaa ei tavoitettu.

Ainakin 20 ajoneuvon ikkunat särjettiin Helsingin Alppikylässä – poliisi löysi epäillyn puskaan piiloutuneena

https://yle.fi/uutiset/3-11521633

Helsingissä poliisi epäilee miehen rikkoneen lukuisten ajoneuvojen laseja Alppikylän alueella eilen maanantaina. Poliisi kertoo asiasta tiedotteessaan

Poliisi toteaa saaneensa myöhään illalla ilmoituksen, jonka mukaan joku rikkoo Alppikylässä autojen ikkunoita. Paikalle saavuttuaan poliisi löysi tuntomerkkeihin sopineen miehen puskaan piiloutuneena.

Miehen epäillään poliisin mukaan rikkoneen laseja vähintään kahdestakymmenestä ajoneuvosta. Suurin osa on henkilöautoja, mutta mukana on lisäksi muutama pakettiauto ja moottoripyörä.

Yle Areena

Ulkolinja: Afganistanin kallis rauha

https://areena.yle.fi/1-50525232

Afganistan on kärsinyt sodasta yli 20 vuotta. Helmikuussa 2020 Yhdysvallat liittolaisineen päätti vetäytyä Afganistanista ja jättää maan talibanien haltuun. Afganistanin siviilien, naisten ja lasten, kärsimys jatkuu.

Paluu Olympiastadionille

https://areena.yle.fi/1-50278165

MOT kertoi maaliskuussa Olympiastadionin ulkomaalaisten rakentajien ylipitkistä työpäivistä, korvaamattomia ylitöistä ja vaientamisyrityksistä. Mikä on heidän tilanteensa nyt?


Korona II: Valtio takaa, pankit jakaa

https://areena.yle.fi/1-50278140

Monelta meni koronan myötä elanto yhdessä yössä. Meille kuitenkin luvattiin, ettei talouskriisin anneta upottaa meitä. Voiko lupauksen lunastaa, kun pandemian hinta on hämärän peitossa?

Youtube

Jussi halla-aho perussuomalaiset : etenee kuin panssarijuna

https://www.youtube.com/watch?v=oAlMiVN6Cd4

Sanna Ja Suomen Kallein Koulutus

https://www.youtube.com/watch?v=7-ddIrsIfUQ

Jussi Halla-aho perussuomalaiset : meillä ei ole varaa leikkiä koko maailman sosiaalitoimistoa

https://www.youtube.com/watch?v=ES_xDaR64Wg

Huumori

BEST 2019 Just For Laughs Gags | NEW Compilation [#60]

https://www.youtube.com/watch?v=xfOikkJg9MI

BEST 2019 Just For Laughs Gags | NEW Compilation [#55]

https://www.youtube.com/watch?v=ODyI7awW9Ek

2019 NEW Just For Laughs Gags | FunnyTV Pranks [#66]

https://www.youtube.com/watch?v=8deVxER7Txw

Musiikki

Engelbert Humperdinck - Please release me - 1987

https://www.youtube.com/watch?v=5keee-Wkd5s

Engelbert Humperdinck - How I Love You (1994)

https://www.youtube.com/watch?v=4wK9qQW6WVI

Engelbert Humperdinck - A Man Without Love

https://www.youtube.com/watch?v=YwJqnh8qBCI

Terveys

What Will Happen if You Eat 2 Bananas a Day

https://www.youtube.com/watch?v=2URebOQM8G8

Eat One Apple a Day, See What Happens to Your Body

https://www.youtube.com/watch?v=-N8ssJQapUk&t=70s

Take Fish Oil Every Day for 20 Days, See How Your Body Changes

https://www.youtube.com/watch?v=YvYU9s8hv2U

Liikunta

10 Min Abs Workout -- At Home Abdominal and Oblique Exercises

https://www.youtube.com/watch?v=1919eTCoESo

10 Minute Butt and Thigh Workout At Home - No Equipment Butt and Thigh Toning Workout

https://www.youtube.com/watch?v=C8X96ItgyOg

10 Minute Butt and Thigh Workout - No Equipment Lower Body Workout

https://www.youtube.com/watch?v=YyBcMVQylas


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti