keskiviikko 15. toukokuuta 2019

KE 15.05.2019 Rikosliiga, hyvä-veli-verkosto ja lestadiolaismafia – törkeä petos, prosessipetos. kidutusrikos


Mielestäni apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeen, valtiosyyttäjä Jorma Äijälän ja kihlakunnansyyttäjä Sulo Heiskarin toimet on tutkittava tarkasti. Mielestäni he ovat syyllistyneet rikolliseen toimintaan ja muodostavat oman hyvä-vei-organisaation.
Kun nimismies Sulo Heiskari valittiin kihlakunnansyyttäjäksi niin jostain syystä Kalajoen päättäjillä oli suuri hätä mennä onnittelemaan tulevaa syyttäjää. Kalajen matkailussa oli tuolloin paljon asioita, joita salattiin päättäjiltä ja haluttiin, ettei niitä nosteta oikeudelliseen tarkasteluun. Siksi monia rikoksia jäi tutkimatta ja syytteet nostamatta.

Rovaniemen hovioikeudelle, Oulun käräjäoikeudelle, oikeuskanslerille ja korkeimmalle oikeudelle

Ilmoitan, että en hyväksy Rovaniemen hovioikeuden laskua 1503366735 laskua enkä myöskään laskua 1503377679, koska ne perustuvat Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden tuomarin rikolliseen menettelyyn. Oikeudenkäynti ei ollut oikeudenmukainen eikä esitettyjä todistusaineistoja otettu lainkaan huomioon asian käsittelyssä.

Kysymyksessä on kidutusrikos, mikä on kestänyt nyt jo yli 24 vuotta. Kidutusrikoksen tunnusmerkistön täyttää laittomat pidätykset ja väärä 75 päivän ehdoton vankeustuomio. Katson, että myös Rovaniemen hovioikeus on syyllistynyt kidutusrikokseen hyväksyesään Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden rikollisen menetttelyn. Tilanne on se, että olen ollut nyt rikollisen ulosoton kohteena yli 24 vuotta. Rahani eivät riitä enää edes lääkkeiden hankkimiseen. Sairastan korkeaa verenpainetta, mikä johtuu valtion rikollisesta toiminnasta. Syöpätaudin olen todennäköisesti voittanut. Syyttäjä Sulo Heiskarin rikollisen toiminnan johdosta olen joutunut kärsimään neljä knkurssia sekä yhden 75 päviän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Lisäksi syyttäjä Sulo Heiskarin rikosliigaan kuului asianajaja Hannu Maskonen, joka tappio itsensa hyppmällä parveekkeelta alas sekä varatuomari Paavo M. Petäjä, joka tunnusti rikoksensa KRP:lle, mutta KRP ei reagoinut asiaan ja lisäksi nykyinen varatuomari ja entinen asianajaja Asko Keränen on tunnustanut rikoksensa. Kysymys on Arsenal Oy:n ja Kera Oy:n rikollisesta toiminnasta. Kaikki nämä olisi pitänyt ottaa asian käsittelyssä huomioon ja näistä asioista johtuu tämäkin väärän päätöksen aiheuttama lasku. Osasyynä on ollut Oulun poliisin ja KRP:n rikollinen toiminta. Oulun poliisissa on paljon lestadiolaisisa poliiseja, jotka ovat suojelleet aateveljiensä liiketoimia. Olen odottanut , että valtakunnansyyttäjä ja korkein oikeus korjaa tilanteen, mutta mitään ei ole tapahtunut.

Tässä on kirjallinen selvitys asioista

Tässä on kolme youtube-videota asiasta

ns. Koiviston konklaavi

SSP-sopimus

ARSENAL-kauppa ja sen tuhoisat seuraukset - Liisa Mariapori

Tässä on laajempi selvitys pankkikriisin asioista

Tässä on selvitys ja todistusaineisto asiassani

Tilanne on ja oli tämä
Konkurssisääntö 50 a § (31.1.1995/110)
Väliaikainen pesänhoitaja voi myydä velallista ja suurimpia velkojia kuultuaan konkurssipesään kuuluvaa irtainta omaisuutta siinä laajudessa kuin se on välttämätöntä tappioiden välttämikseksi tai kka konkurssipesän hallinnosta tai hoidosta aiheutuvien kustannusten maksamiseksi.
Kera Oy käytti saattohoitajaa, jonka tehtävänä oli tuhota yritys. Saattohoitaja teki muiden osakkaiden tietämättä Kera OY:n kanssa kuvassa olevan sopimuksen. Kysymyksessä on törkeä petos, koska myyjä Kera Oy oli päättänyt poistaa perustettavan yhtiön markkinoilta. Siihen liittyy kuvassa oleva sopimus.
Väliaikaiset pesänhoitajat eivät konkurssisäännön mukaan saa myydä kiinteää omaisuutta. He kuitenkin myyjät kiinteää omasuutta maakaaren vastaisesti. Heillä ei ollut valtakirjoja ja he myivät toisen omaisuutta omanaan.
Kaupanteossa salattiin 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset. Kysymyksessä oli törkeä petos.
Kaupanvahvistajaksi on merkitty tuleva syyttäjä Sulo Heiskari, joka ei kauppakirjan allekirjoittajan mukaan ollut paikalla, kun kauppasopimus allekirjoitettiin.
Kaupanvahvistajan kutsuma todistaja todistaa, ettei hän ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin.
Kaupanvahvistajaksi merkitty nimismies Sulo Heiskari  toimi syyttäjänä kaikissa kauppasopimuksista johtuvista oikeudenkäynneistä. Syyttäjistä annetun lain mkaan hän ehdottomastai esteellinen toimimaan syyttäjänä näissä asioissa.
Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä purki kaupat. Kaupan purku on aina lopullinen ja peruuttamaton. Kun pääsopimus puretaan niin liitännäiset eli takaukset eivät voida voimaan. Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä haki konkurssituomion väärillä tiedoilla, koska kaupat oli purettu.
Varatuomari Paavo M. Petäjä antoi Ylivieskan käräjäoikeudelle väärän lausuman asiassa ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja. Paavo M. Petäjä tunnustaa asian KRP:lle
Silloiselle asianajajalle Asko Keräselle annettiin valtakirjat asioiden hoitamiseksi, koska hän pyysi niitä sillä perusteella, että konkurssi on laiton, koska kaupat oli purettu.
Entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen tunnustaa, että hän jätti valituksen tekemättä. Nyt ainoa mahdollisuus on saada purku korkeimmalta oikeudelta, mutta korkein oikeus ei suostu purkamaan vääriä tuomioita eikä Ylivieskan käräjäoikeus ota asiaa käsiteltäväkseen. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä eikä laillisuusvalvonta näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan.
Tutkinnanjohtajana ollut poliisi Raimo Ollila on jättänyt kaikki rikostutkintapyynnöt tutkimatta.
Asianajaja Hannu Maskonen teki asiassa oman lopullisen ratkaisunsa, putosi parvekkeelta ja kuoli.
Ennen kuolemaansa asianajaja Hannu Maskonen haastoi Erkki ja Eila Ahon oikeuteen velallisen epärehellisyydestä Merita-pankin nimissä pankinjohtajan tietämättä asiasta. Tässä pankinjohtajan todistus.
Erkki Aho tuomittiin asiassa 75 päivän ehdottomaan vankeuteen sellaisen velan perusteella jota ei edes ollut olemassa.
Koska oli eduskuntavaalit tulossa niin kansanedustajaehdokas Kalajoen kaupunginvaltuuston silloinen puheenjohtaja organisoi asiat niin, että Erkki Ahon piti antaa valtuustolle selvitys vankeustuomiosta otsikolla Luottamusmiehen rikollinen toiminta luottamustoimen ulkopuolella. Valtuutettu Erkki Aho teki parissa viikossa 1879-sivun selvityksen asioista. Valtuuston puheenjohtaja Raili Myllylä apunaan Kalajoen kaupungin virkamiesjohto estivät valtuutettu Erkki Ahoa esittämästä asioita valtuutetuille. Kysymyksessä oli törkeä luottamusaseman ja virka-aseman väärin käyttö sekä rikollisten suojelu.

Tässä on tarkempi ja yksityiskohtaisempi selivitys ja todistusaineisto asiassa

Tässä selostus ja todistusaineistot
PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 3

Tässä videoina selvitys asioista
Erkki Ahon videot ( 8 videoa)

Tässä selvitys 24 vuotta kestäneestä oikeustaistelustani
Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun

oikeustoimi ja poliisiblogi

Kaikki valtion rikollinen toiminta minua kohtaan perustuu valtiopetokseen ja valtiopetos ei vanhene koskaan. Kysymyksessä on 10.5.1995 alkanut kidutusrikos, mikä on jatkunut tähän päivään saakka.
Koiviston konklaavi – SSP-sopimus ja muut salatut sopimukset

Vakaan markan politiikka ja Koiviston konklaavi

Terve Juha

Kalajoella 15.05.2019

Erkki Aho

Kalajoki

Kalajoen lukion uudet ylioppilaat

Alueuutiset

Kansanlääkintäkeskusta Kaustisella pyörittäneen Terveyskyläsäätiön varat eivät riittäneet edes konkurssimenettelyyn - hotellitoiminta rakennuksessa alkanut kohtuullisesti

Kotimaan uutiset

Antti Kaikkoselle ehdollinen vankeustuomio

KL: SAK ehdotti hallitusneuvotteluissa miljardin euron edestä veroja
Erkin kommentti: Onko SAK on mahdollisesti tulevan Rinteen hallituksen sylttytehdas? Varmistaako SAK:n ohjaus hallitusneuvotteluiden kaatumisen Suomen onneksi?

Rakennusteollisuus syötti ja juotti poliitikkoja EK:n päämajassa kesken hallitusneuvottelujen - illan isäntä vaikenee osallistujien nimistä

Poliitikkoja ei koskaan pidä aliarvioida. He pystyvät parhaina päivinään selittämään mustan valkoiseksi ja päin vastoin. Sipilälle ja kumppaneille tulee kuitenkin todella vaikea paikka puolustaa kynnyskysymyksiään, jos Sdp:n verolinja muistuttaa SAK:n tiistaina esittämiä tavoitteita.
SAK kävi Säätytalolla haastamassa keskustan – kuin hansikkaan läimäys päin kasvoja

Tästä väännetään Säätytalolla nyt – superlobbarit arvioivat, voiko Antti Rinteen hallituskokoonpano vielä kaatua

Poliittista väkivaltaa ihannoiva vasemmistoliittolainen hallitusneuvotteluissa - Li Andersson: ”Hän on hyvin selvästi pahoitellut”

Onko tämä vitsi? Poliiseja sioiksi kutsuva Dan Koivulaakso johtaa hallitusneuvottelujen oikeusvaltiotyöryhmää

GCM-sopimus on yllättäen EU-komission selvityksen mukaan sitova

GCM sopimus Eduskunta | Huhtasaari vs Soini 29.11.2018

Hylkeistä ja merimetsoista miljoonavahingot kalastajille – "Rannikkokalastuksella ei ole tulevaisuutta, jos emme tee mitään"

Sipilä sai valtionyhtiön lainalla 25 miljoonan euron voiton. Miksi hän ei halua avata lainansa taustoja?

Nyt aukeaa Pekka Haavistolle unelmien työ? Antti Rinne vihjaisi torikahveilla vihreiden suuresta mahdollisuudesta: ”Täytyy arvostaa”

SAK:n ja Sdp:n veromallit lähes yksi yhteen – Antti Rinne: ”Meillä on ihan oma tahtotila verotukseen liittyen”

Poliisi pöyhi omin päin poliitikkoon liittyvää paritusjuttua – nyt oikeus totesi, että poliisiin kohdistettu kotietsintä oli laillinen
Erkin kommentti: Jäikö sittenkin jotakin tutkimatta? Miksi poliisi piti hyllyttää? Kansa jää kaipaamaan tietoja nimeltä mainittujen poliitikkojen toiminnasta.

Ulkomaan uutiset

Russia's Lavrov Puts Pompous Pompeo In Place: What's USA Doing In The Eastern Hemisphere?

Joku heistä saattaa olla EU-komission seuraava puheenjohtaja – Seuraa kärkiehdokkaiden vaalitenttiä ja liveanalyysiä suorana klo 21.30 alkaen

Talousuutiset

SAK:n vaatimukset miljardin euron lisäveroista herättävät pelkoa yrittäjissä - ”Meillä on ylisuuri valtion ja kuntien byrokratia”

Suomen talous pysyi kohtuullisen hyvässä vedossa alkuvuonna

Suomalainen arkkitehti keksi uuden keinon muuttaa valtameren aallot sähköksi – nyt kiinnostuneita yhteydenottoja tulee ympäri maailmaa

Vladimir Putinilla jopa 160 miljardin dollarin omaisuus”

Arctechin Helsingin telakan myynti varmistui – ostaja pyörittää Venäjän suurinta jokiristeilijäyhtiötä

Urheilu-uutiset

Everyone's talking about Kaapo Kakko | #IIHFWorlds 2019

Kaapo Kakko - Liiga Highlights 2018-2019 | HD

Great Britain vs. Denmark Game Highlights | #IIHFWorlds 2019

Norway vs. Sweden - Game Highlights

Russia vs. Czech Republic - Game Highlights

Slovakia vs. Canada - Game Highlights

Italy vs. Latvia Game Highlights | #IIHFWorlds 2019

Great Britian vs. Canada - Game Highlights

Latvia vs. Switzerland - Game Highlights

Switzerland vs. Austria Game Highlights | #IIHFWorlds 2019

Germany vs. France Game Highlights | #IIHFWorlds 2019

Zdeno Chara fights Evander Kane 2/26/19

Top 5 fight NHL Zdeno Chara

Top 18 NHL fights of 2018 | NHL | NBC Sports

Skandaali MM-kisoissa - Jukka Jalonen raivostui täysin poikkeuksellisella tavalla: ”Katastrofi, täysi vitsi, ei jumalauta! Kurinpito paskoi housuihinsa”

Maailmalla tapahtuu

Kainuulainen kirvesmies pöyristyi: Venäjän tulli takavarikoi 1 700 euron edestä työkaluja

Yle Areena

Kuka saa kulmahuoneen ja kuka ei löydä yhtään ystävää? Katso kahdessa minuutissa, millainen draama europarlamentissa alkaa heti vaalien jälkeen

Youtube

190514 Jukka Davidsson - Totuudesta muutokseen

Koiviston konklaavi: VAIETTU RIKOS

Vladimir Putin scores eight goals in ice hockey match then falls over on victory lap

Tieto lisää tuskaa | Tutkijoiden hämärät kohtalot

Mielipiteet

Analyysi: Juuri kun luulit, että se on ohi – soten paluu

Halla-aho ennakoi erittäin yrittäjä- ja teollisuusvihamielistä hallitusta – luvassa veronkorotuksia, haittamaahanmuuttoa ja Suomen rapauttamista ilmastoposeeraamisella

Näin SAK perustelee miljardin euron veroehdotustaan – EK:n Häkämies: ”Suoranainen veronkiristysten tsunami”

Kommentti: Sdp:n viime kauden räksytys ei unohdu – keskustan alahuuli lerpattaa kulisseissa

Menot rahoittavat itsensä

SDP valehtelijoiden klubi

Kotimaan matkailu

Tehdassaari ja Souranderintie Nokialla

Tässä viisi kotimaan matkakohdetta, jotka olet unohtanut

Ulkomaan matkailu

Rick Steves' The Holy Land: Israelis and Palestinians Today

The Best of Israel

10 Best Places To Visit In Israel | 2018

10 THINGS TO KNOW before visiting TEL AVIV // ISRAEL

JERUSALEM 2019

Musiikki

T.T. Purontaka - Tähtitaivas tähtisilmät

T.T.Purontaka - Tuhat ja yksi yötä.wmv

T.T.Purontaka - Näetkö mun silmissä rakkautta.wmv

Loppukevennykset

Ilmasto | Jukka Lindström & Noin viikon uutiset

40 САМЫХ нелепых моментов в футболе

Спортивные приколы #1

Спортивные приколы #2

Спортивные приколы #3

Спортивные приколы #4

Спортивные приколы #5

Спортивные приколы #6

Спортивные приколы #7

Kuntoilu

10 Minute Home Workout | No Equipment Needed

Day 1 | 30 Minute at Home Strength Workout | Clutch Life: Ashley Conrad's 24/7 Fitness Trainer

Day 2 | At Home Cardio and Core Workout | Clutch Life: Ashley Conrad's 24/7 Fitness Trainer

Liikunta ja terveys

Verenpaine 146 / 98, pulssi 58 , Paino 103.0 kg. Jumppa 0 /2760 min, kuntosali 0/ 2790 min, kävely 0/336 km , uinti 1000/10700 m, pyöräily 2/475 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti