maanantai 27. toukokuuta 2019

TI 28.05.2019 Valtiopetos on tosiasia ja todistusaineisto on kiistaton – täydennys haastehakemukseen


Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske, valtiosyyttäjä Jorma Äijälä ja syyttäjä Sulo Heiskari

From: Erkki Aho
Sent: Tuesday, May 28, 2019 3:52 AM
To: oulu.ko@oikeus.fi
Subject: taydennys haastehakemukseen

Valtiopetos on tosiasia ja todistusaineisto on kiistaton
Erkki AhoOulun käräjäoikeus, hallitusneuvottelijat Antti Rinne, Juha Sipilä, Pekka Haavisto, Li Andersson, Anna-Maja Henriksson

Pyydän kiirehtimään asiani käsittelyä, koska

 1. entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen on tunnustanut kirjallisesti, että hän jätti valituksen tekemättä konkurssiasiassa ja on kiistaton todistusaineisto, että hän on saanut kirjalliset valtakirjat valituksen hoitamiseksi. Lukuisista rikostutkintapyynnöistä huolimatta poliisi ei tutki asiaa, valtakunnansyyttäjä ei tutki asiaa, oikeus ei ota käsiteltäväkseen asiaa, laillisuusvalvojat ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan vaikka asioista on tehty kymmeniä kanteluita kuluneiden 24 vuoden aikana.
 2. Varatuomari on Paavo M. Petäjä on tunnustanut KRP:lle KRP:n kirjallisen ilmoituksen mukaan, ettei hänellä ollut valtakirjoja konkurssiasiassa eikä hänellä näin ollen ole myöskään toimeksiantoja asiassa. Hän on kuitenkin antanut väärän lausuman Ylivieskan käräjäoikeudelle asiassa. Lukuisista rikostutkintapyynnöistä huolimatta poliisi ei tutki asiaa, valtakunnansyyttäjä ei tutki asiaa, oikeus ei ota käsiteltäväkseen asiaa, laillisuusvalvojat ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan vaikka asioista on tehty kymmeniä kanteluita kuluneiden 24 vuoden aikana.
 3. Syyttäjä Sulo Heiskari, joka oli kaupanvahvistajana Alavieskan Puurkaneen Oy:n konkurssipesän ja Euronio Oy:n välisissä kaupoissa on toiminut kaikissa oikeudenkäynneissä esteellisenä syyttäjäna. Hän on syyttäjistä annetun lain mukaan esteellinen toimimaan asioissa syyttäjänä. Kaupoissa tehtiin törkeä petos. Kaupoissa salattiin 48 miljoonan pantatut kiinnitykset ja iloitettin keskeneräisen tilauskannan suuruus 15 miljoonaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli. Törkeä petos on 63 miljoonaa markkaa. Väliaikaiset pesänhoitajat myivät konkurssisäännön vastaisesti kiinteää omaisuutta kauppakaaren vastaisesti ostajille, Lukuisista rikostutkintapyynnöistä huolimatta poliisi ei tutki asiaa, valtakunnansyyttäjä ei tutki asiaa, oikeus ei ota käsiteltäväkseen asiaa, laillisuusvalvojat ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan vaikka asioista on tehty kymmeniä kanteluita kuluneiden 24 vuoden aikana.
 4. Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä purki kaupat ja haki väärillä tiedoila PR-Teollisuus Oy:n konkurssiin. Kysymyksessä on prosessipetos ja prsessipetoksen tekijiden päämiheinä ovat Arsenal Oy ja Kera Oy eli siis Suomen valtio. Lukuisista rikostutkintapyynnöistä huolimatta poliisi ei tutki asiaa, valtakunnansyyttäjä ei tutki asiaa, oikeus ei ota käsiteltäväkseen asiaa, laillisuusvalvojat ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan vaikka asioista on tehty kymmeniä kanteluita kuluneiden 24 vuoden aikana.
 5. Eläkkeellä oleva syyttäjä Sulo Heiskari häiritsee minua jatkuvasti häirintäsoitoilla ja kirjoittelee facebook-sivuilleni törkeitä kommentteja, joita joudun jatkuvasti poistaamaan. Olen tehnyt asioista lukuisia rikostutkintapyyntöjä Oulun poliisille ja KRP:lle, mutta mitään ei tapahdu. En ole hyväksynyt Sulo Heiskaria facebook-kaverikseni.
 6. Olen lähettäny kaikille Antti Rinteen päähallitustunnustelijoille ja sen oikeusturvatyörymälle tiedoksi asiani ja Suomen oikeusvaltiotilanteen. En ole saanut mitään vastausta asiassa. Asiaa pyritään salaamaan. Tämäkin osoittaa valtiopetoksen tapahtuneen.
  Myös Velallisten Tukiryhmä on lähettänyt aineistoa hallitustunnustellijoille

Velallisten tuki ry tekee hartiavoimin töitä saadakseen 90-luvun laman ja oikeuslaitoksen uhrien asiat kuntoon ja lakkauttaakseen ulosoton ja perintätoimistot, luottotietorekisterit, yksipuoliset tuomiot jne. jne. Suomesta on tehtävä oikeusvaltio ja Suomeen on perustettava perustuslakituomioistuin ja Suomeen on saatava totuusfoorumi, jossa nämä asiat 90-luvulta lähtien tutkitaan, tehdään uudet päätökset ja määrätään valtio korvaamaan aiheuttamansa vahingot yrittäjille ja yksityisille.
VELALLISTEN TUKI RY:N TARKENNETTU 13.5.2019 ESITYS HALLITUKSELLE
 1. Koko ajan tulee lisää todistusaineistoa valtiopetoksesta. Tärkein asia on 100 vuodeksi salaiseksi julistettu SSP-sopimus, josta olen todistanut sekä kirjallisesti että youtubevideoillani. Lukuisista rikostutkintapyynnöistä huolimatta poliisi ei tutki asiaa, valtakunnansyyttäjä ei tutki asiaa, oikeus ei ota käsiteltäväkseen asiaa, laillisuusvalvojat ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan vaikka asioista on tehty kymmeniä kanteluita kuluneiden 24 vuoden aikana. Uutta todistusaineistoa asioista tulee koko ajan ja tärkein niistä on tohtori Jukka Davidssonin haastattelut 27.05.2019 ja tutkimukset, jotka tukevat omia todistusaineistoja
  Totuudesta muutokseen
 2. Salaiseksi julistetut Koiviston konklaavi ja 25 vuodeksi salaiseksi Aktiv Hansa-kauppasopimus tukevat valtiopetosta asiassa.Lukuisista rikostutkintapyynnöistä huolimatta poliisi ei tutki asiaa, valtakunnansyyttäjä ei tutki asiaa, oikeus ei ota käsiteltäväkseen asiaa, laillisuusvalvojat ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan vaikka asioista on tehty kymmeniä kanteluita kuluneiden 24 vuoden aikana.
 3. Perustuslain mukaan minulla on oikeus saada asiani käsiteltyä ilman aiheetonta viivytystä. Nyt on kuitenkin kulunut jo 24 vuotta. Lukuisista rikostutkintapyynnöistä huolimatta poliisi ei tutki asiaa, valtakunnansyyttäjä ei tutki asiaa, oikeus ei ota käsiteltäväkseen asiaa, laillisuusvalvojat ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan vaikka asioista on tehty kymmeniä kanteluita kuluneiden 24 vuoden aikana.
 4. Rikokset eivät voi olla vanhentuneita, koska ulosotot ovat voimassa. Ei voi olla niin, että rikokset vanhenevat ja rikoksilla aikaansaadut ulosotot jäävät voimaan. Kysymys on tietoisesta rikollisuudesta.Lukuisista rikostutkintapyynnöistä huolimatta poliisi ei tutki asiaa, valtakunnansyyttäjä ei tutki asiaa, oikeus ei ota käsiteltäväkseen asiaa, laillisuusvalvojat ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan vaikka asioista on tehty kymmeniä kanteluita kuluneiden 24 vuoden aikana.
Tämä on täydennys tähän haastehakemukseen

Tänään on syntymäpäiväni

Nimeni on Erkki Aho
https://www.youtube.com/watch?v=sJN6sWVJ5C4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti