maanantai 27. toukokuuta 2019

MA 27.05.2019 Tänään on syntymäpäiväniTänään on syntymäpäiväni. Täytän 69 vuotta. Kiitos kaikille merkkipäivääni muistaneille. Ikääntymisen ja elämänkokemuksen tuomat merkit alkavat näkyä minussa. Olen huomannut, että näkökykyni heikkenee – hämäränäkö ennenkaikkea. Muisti ei ole enää yhtä nopea ja terävä kuin nuorempana. Liikkuminen on kankeampaa. Olen sairastanut korkeaa verenpainetta jo yli 20 vuoden ajan. Se johtuu osittain perimästä, mutta nähdäkseni suurin vaikutus verenpaineen vaihteluihin on elämäntilanteella. Olen joutunut kärsimään neljä konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion ja seistemän kunnianloukkaustuomiota. Kaikki tuomiot on saatu rikollisten toiminnan avulla aikaan. Olen taistellut tässä maanpäällisessä helvetissä rikollisen ulosoton kohteena jo yli 24 vuotta. Olen joutunut maan päällisen perkeleen eli nimeltä mainitsemattoman syyttäjän toimien ja ihmisoikeusrikosten kohteeksi. Syyttäjän rikollista toimintaa on suojellut Suomen valtion hyvä-veli-verkosto nyt jo yli 24 vuoden ajan.

Olen sairastanut syövän. Se oli rankka kokemus. Eturauhassyöpä havaittiin kesäkuussa 2015. Silloin OYKS:n magneettikuvauksessa syövän todettiin levinneen leukaan, rintaan, lapaluihin, polviin jne. Oulaskankaan sairaalan ultrakuvassa saatoin nähdä tumman läiskän eturauhasessani. Koska minulla oli ulkomaalaisia ystäviä, jotka olivat ammatiltaan lääkäreitä, käännyin heidän puoleensa. Sain heiltä vinkkejä ruoka-aineista, jotka voivat tappaa syöpäsoluja. Muutin ruokavalioni sen mukaiseksi. Otin pankista 3000 euron lainan, jonka veljeni takasi. Menin Helsinkiin Docrates syöpäsairaalaan lokakuun 6.päivänä ja siellä tehtiin syövänhoitosuunnitelma. Siellä otettiin myös TT-kuvaus, jossa todettiin – ei löydöksiä , ei levinneisyyttä. OYKS:n lääkärit eivät uskoneet syövän kadonneen vaan määräsivät minulle sädehoidon. Se oli minulle rankka kokemus, koska se vaurioitti elimistöäni. Nyt PSA:ni on alle 0,1. Yleensä kohonneet veren PSA-arvot antavat aiheen epäillä syöpää. Nyt PSA-arvoni ovat pysyneet alhaisina.

Ihminen on sitä mitä hän syö ja miten hän elää. Ihminen on psykofyysinen kokonaisuus. Vasta vanhemmalla iällä olen ryhtynyt noudattamaan terveellistä ruokavalioa. Harrastan liikuntaa mielestäni erittäin paljon. Nyt alkavat iän tuomat rasitukset näkyä. Painonhallinta tuottaa vaikeuksia. Siihen vaikuttaa myös psyykkiset tekijät. Verenpaineenhallinnassa on vaikeuksia.
Olen ollut politiikassa mukana pitkän ajan ja kokenut politiikan raadollisuuden. Keskeiset periaatteeni ovat olleet rehellisyys, avoimmuus, tasapuolisuus ja oikeudenmukaisuus. Nämä periaatteet ovat politiikalle vieraita. Siksi olen joutunut poliittisen syrjinnän kohteeksi Kalajoella ja poliittisissa piireissä, koska olen pitänyt periaatteistani kiinni. Kalajoella saavutin periaatteideni johdosta suuren kannatuksen äänestäjien keskuudessa, mutta se on ollut polittiisille kilpailijoille ja virkamiehille myrkkyä. Siksi jouduin syrjinnän kohteeksi.

Olen purkanut stressiäni positiivisella tavalla, kirjoittamalla. Blogeissani on jo noin 6,5 miljoonaa käyntikertaa. Olen kiinnostunut urheilusta, paikallishistoriasta, Suomen historiasta ja maailman historiasta. Minulla on hyviä kavereita, jotka ovat taitavia taitelijoita – maan parhaita. Kirjoitin ja kokosin kalajokista historiaa historiikkien muotoon. Jotta Kalajoen merkittävästä historiasta saatiin elävämpää niin taitelijat maalasivat tilauksestani muotokuvia tunnetuista kalajokisista henkilöistä ja maalasivat tauluja merkittävistä Kalajoen rakennuksista. Lisäksi ehkä yksi maan parhaimista rakennusten pienoismallien tekijöistä teki minulle merkittävistä Kalajoen rakennuksista pienoismalleja. Myös yksi ulkomaalainen henkilö teki minulle rakennusten pienoismalleja.
Valitettavasti Kalajoen päättäjät – ennekaikkea eräs tietty virkamies – ei Kalajoki-näyttelyä eikä Kalajoen historiaa arvostanut. Kalajoki-näyttelylle ei löytynyt Kalajoelta muuta paikkaa kuin oma kotini. Kalajoen kaupunki ei avustanut Kalajoki-näyttelyn tekemisessä eikä Kalajoki-näyttelyn pitämisessä. Se oli virkamiehen ja sivistyslautakunnan päätös.

Olin oppinut tuntemaan Juha Sipilän miellyttävänä, luottamusherättävänä, uskovaisena henkilönä. Onhan hän sukumme jäsen ja hänen sukujuuret oli kotikylässäni Rautiossa. Olin iloinen siitä, että hänet valittiin Keskustan puheenjohtajaksi ja pääministeriksi. Odotin Juha Sipilältä rehellisyyttä ja sitä, että hän toimillaan palauttaisi Suomen oikeusvaltioiden joukkoon. Pettymykseni oli valtava, kun huomasin, että hänen politiikkansa oli köyhiä kurjistava ja rikkaita suosiva. Saman pettymyksen koki myös Suomen kansa ja ennenkaikkea 1990-luvun laman uhrit, jotka odottivat, että heidän asiansa vihdoinkin saa ratkaisun. Pettymys oli todella valtava, kun seurasin Sipilän hallituksen toimintaa. Köyhät ja muut vähäosaiset olivat riiston kohteena. Sen seurauksena Keskusta koki vuosisadan suurimman eduskuntavaalitappionsa ja nyt jatkona sille vielä eurovaalitappion.

Elämässä on iloja ja murheita. Iloinen asia oli se, että lähipiirini sai kokea odottamattoman onnenpotkun. Silloin minä ajattelin, että Jumala on sittenkin olemassa. Koska olin joutunut kärsimään valtion rikollisen toiminnan ja Kalajoen kaupungin syrjinnän johdosta valtavat taloudelliset tappiot ja mittaamattomat henkiset kärsimykset, niin odostusarvot olivat odottamattoman onnenpotkun johdosta luonnollisesti korkealla. Huomasin, että totuus oli toinen. Ihminen on itsekäs. Onnenpotku ei tuonut onnea vaan entistä ennemmän epäonnea. Seurauksena oli minulle vaikea avioero ja häätö kodistani, jonka häätäjä omisti. Avioeron syynä oli valtion rikollinen toiminta, käräjätuomarin tahallinen virhe ja minä itse. Tällä on ollut äärettömän suuri vaikutus terveyteeni. Erittäin suuri vaikutus sillä on ollut verenpaineeni hallintaan. Sydämeni ja elimistöni on joutunut erittäin suuren paineen kohteeksi. Olen vanhentunut parin viime vuoden aikana ehkä noin 10 vuotta. On todennäköistä, että elimistöni ei kestä enää kovin monta vuotta tällaista elämää. Viimeiset vuoteni ovat menossa. Olen elämäni loppusuoralla. Elän yksin köyhyydessä ja leipäjonon asiakkaana. Olen rikollisen ulosoton kohteena. Olen menettänyt valtion rikollisen toiminnan ja Kalajoen kaupungin syrjinnän johdosta kotini, kesämökkini, omaisuuteni sekä yritykseni ja maineeni on tuhottu ikiajoiksi. Luottokelvottomana en ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. Olen ihmisoikeusrikosten uhri. Nyt nautin vielä niistä hetkistä ja päivistä mitä on jäljellä, jos rikolliset sen vain sallivat.

Erkki Aho 69 vuoden kokemuksella


4 kommenttia:

  1. Hyvää syntymäpäivää Sinulle Erkki!

    VastaaPoista
  2. Oli puhuttelevaa tekstiä ja minulle surullista, olenhan Erkki ystäväsi ihan lapsuuden vuosista saakka. Toki ei yllättävää, olen nämä kaikki mainitsemasi asiat jollain tavalla tiedostanut. Kunpa pystyisin auttamaan?

    VastaaPoista
  3. Voimia ja terveyttä alkavalle merkkivuodelle! Tiedän Erkki mitä osassasi oleva ihminen kokee silloin, kun Suomesta puhutaan oikeusvaltiona. Oma aktiivinen taisteluni kesti kaikiaan yli 30 vuotta. Kaikki kokemani vääryydet ovat voimassa, sillä ainuttakaan tuomiota ei ole purettu vaikka valtio maksoi nimellisen korvauksen kokemistani vääryyksistä. Pahinta on se, että vääryyttä kokenut syyllistetään, mutta rikokseen syyllistynyt viranhaltija nauttii "koskemattomuuden" suojaa ja näin oikeusvaltion imagon ylläpitäjät edustavat oikeusvaltiota. - Kun viranhaltija tekee riittävän suuren rikoksen, sitä ei voida ratkaista lakiin perustuvin keinoin.

    VastaaPoista