perjantai 17. toukokuuta 2019

PE 17.05.2019 Eduskuntavaalitulos on mitätöitävä ja järjestettävä uudet vaalit.


Keskustan ja Juha Sipilän on puhallettava peli poikki. AY-liikkeen sekaantuminen vaaleihin ja vaalituloksen vääristäminen on suuri rikos.

Tein kantelun oikeuskanslerille ammattiliitojen vaikuttamisesta eduskuntavaaleihin ja niiden tulokseen ja laitoin asian tiedoksi tasavallan presidentti Sauli Niinistölle, joka on vastuussa Antti Rinteen hallituksen nimittämisestä. Mielestäni nyt eduskuntavaalien tulos on mitätöitävä ja määrättävä uudet eduskuntavaalit, koska ulkopuolinen taho on vaikuttanut merkittävällä ja ratkaisevalla tavalla eduskuntavaalien tulokseen.
Ay-liikkeen sekaantuminen vaaleihin ja vaalituloksen vääristäminen on niin suuri rikos, että keskustan on syytä puhaltaa peli poikki. Hallitus on muodostettava perussuomalaisten, kokoomuksen, keskustan, kristillisten ja RKP:n kesken. On todennäköistä, että uusia eduskuntavaaleja ei järjestetä Suomen EU-puheenjohtajuuskauden johdosta. Siksi hallitus on saatava aikaan ennen juhannusta.

Rikoslaki 14 luku 4 § Vaalituloksen vääristäminen
4 § (21.4.1995/578)
Vaalituloksen vääristäminen
Joka aiheuttaakseen sen, että yleisen vaalin tai yleisen äänestyksen tulos ei ole oikea tai että sitä ei saada selville,
1) laskee väärin ääniä,
2) hävittää, turmelee, piilottaa tai lisää äänestyslippuja tai muuttaa niihin tehtyjä merkintöjä taikka
3) muulla niihin rinnastettavalla tavalla puuttuu yleisen vaalin tai yleisen äänestyksen asianmukaiseen toimittamiseen,
on tuomittava vaalituloksen vääristämisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.
Yritys on rangaistava.

From: Erkki Aho
Sent: Friday, May 17, 2019 10:34 AM
To: kirjaamo@okv.fi
Cc: sauli.niinisto@tpk.fi
Subject: vaarantaako ammattiliittojen massiivinen tuki demokratian toteutumisen

Lähetin informaatiota keskustan kansanedustajille mielestäni Antti Rinteen vilpillisestä toiminnasta. Onko Antti Rinne rehellinen ja taitava suomen kansalainen? Voidaanko Antti Rinne tuomita vaalituloksen vääristämisestä vankeuteen?

From: Erkki Aho
Sent: Friday, May 17, 2019 5:09 AM
To: juha.sipila@eduskunta.fi ; antti.kaikkonen@eduskunta.fi ; katri.kulmuni@eduskunta.fi ; antti.rantakangas@eduskunta.fi ; mikko.kinnunen@eduskunta.fi ; hannu.hoskonen@eduskunta.fi ; antti.kurvinen@eduskunta.fi ; mikko.karna@eduskunta.fi ; mika.lintila@eduskunta.fi ; juha.pylvas@eduskunta.fi ; matti.vanhanen@eduskunta.fi ; anu.vehvilainen@eduskunta.fi
Subject: keskustaan on syytä vetäytyä hallitusneuvotteluista - törkeää toimintaa vaalirahoituksessa ay-liikkeeltä

Liikemiesten Kehittyvien Maakuntien Suomi -suhmurointi on kevyttä kauraa SAK:laisen ay-liikkeen Antti Rinne -operaatioiden rinnalla, kirjoittaa Iltalehden Mika Koskinen.
Muistin virkistämiseksi:3 liikemiestä keräsi vuoden 2007 eduskuntavaaleissa noin 400 000 euroa vaalirahaa päämääränään porvarihallitus. Rahat jaettiin ehdokkaille Kehittyvien Maakuntien Suomi (KMS) -nimisen yhdistyksen kautta.Rahat menivät lähes poikkeuksetta keskustan ja kokoomuksen ehdokkaille.Suomeen tuli keskustajohtoinen porvarihallitus.
SAK ja sen liitot masinoivat vuoden 2019 eduskuntavaaleja varten Vapaiden valtakunta -nimisen ”kansanliikkeen” Tavoitteena oli heittää Juha Sipilän (kesk)hallituksen puolueet vallasta.
Hankkeen puuhamies, Teollisuusliiton järjestämisvastaava Aslak Haarahiltunen kommentoi Vapaiden valtakunnan kampanjaa Kansan Uutisille viime marraskuussa seuraavasti:
Taustalla on halu muuttaa politiikan suuntaa. Tyytymättömyys hallituksen politiikkaan on ollut laajaa. Tulevissa vaaleissa on esillä paljon myös työelämän kysymyksiä ja niihin liittyviä vapauksia. Nuoret laittoivat kampanjan liikkeelle, mutta se ponnistaa laajemmasta kokemuksesta, että suunta mihin ollaan menossa, ei ole hyvä ja halutaan herätellä ihmiset siihen, että tulevissa vaaleissa ratkaistaan aika paljon myöskin näihin asioihin liittyviä kysymyksiä.
Kampanjan suurimmat tukijat olivat julkisten alojen JHL, palvelualojen PAM ja Teollisuusliitto. Nämä kolme SAK:n mahtiliittoa tukivat kampanjaa kukin 400 000 euron summalla.
Järjestö ei ole avannut rahoitustaan, mutta se vakuuttaa, että rahaa ei ole mennyt suoraan puolueille eikä yksittäisille ehdokkaille.
Haarahiltunen kertoi Iltalehdelle torstaina, että ay-rahat paloivat satojen tilaisuuksien järjestämiseen eri puolilla Suomea, televisio- ja radiomainontaan, kampanjan järjestelmä- ja ylläpitokuluihin.
Kampanja oli menestys.
Äänet on tarkastuslaskettu - tulos on upea: eduskuntaan valituista 200:sta kansanedustajista peräti 49 henkilöä on Vapaiden valtakunnan tukijoita ja jokaisesta vaalipiiristä löytyy edustajia, liikkeen Facebook-sivulla hehkutettiin 18.huhtikuuta.
Liikken kotisivuilla todetaan, että ”Meillä on hyvä syy uskoa, että myös työelämäasiat ovat vahvasti esillä hallitusohjelmassa - tämän kokoonpanon mukaisesti hallituspuolueiden 117:sta kansanedustajasta yhteensä 48 on sitoutunut Vapaiden valtakunnan tukijaksi.
Valituista 31 on demareita. Antti Rinne on luonnollisesti yksi heistä. Vihreitä on neljä, perussuomalaisia yksi (Laura Huhtasaari). Loput ovat vasemmistoliittolaisia.
1,4 miljoonaa euroa on valtava summa rahaa, kun puhutaan vaalivaikuttamisesta.Yle listasi maaliskuussa puolueiden vaalibudjetit. Listauksen mukaan suurin budjetti oli keskustalla (1,6 milj. euroa). SDP:n ja kokoomuksen budjetit olivat 1,5 miljoonaa euroa. Muiden puolueiden budjetit olivat 400 000 - 700 000 euron haarukassa, poikkeuksena siniset, joiden budjetti jäi 50 000 euroon.
Ay-liike poltti rahaa. Nyt Rinteelle ja vasemmistoliiton Li Anderssonille on koittanut takaisinmaksun aika, ja se näkyy Säätytalon neuvottelupöydissä.
Erityisesti Rinne on paljosta velkaa SAK:lle. SDP:n vaalivoitto oli äärimmäisen täpärä.SDP nousi suurimmaksi puolueeksi vain 7 666 äänen ja yhden eduskuntapaikan erolla perussuomalaisiin.
Olisiko voitto irronnut ilman Vapaiden valtakunnan jättimäistä tukea? Jos minulta kysytään, niin tuskinpa.Vaikka hallitusneuvottelu ovat pahasti kesken ja mitä tahansa saattaa vielä tapahtua, niin tässä kohtaa ei voi muuta kuin onnitella SAK:laista ay-liikettä hienosti junaillusta vaikuttamisesta. SAK on vaalien suurin voittaja, vaikka se ei suoraan vaaleihin osallistunutkaan.
Kiinnostavaa on nähdä, miten pitkään 4 vuotta SAK:laisen ay-liikkeen maalitauluna ollut Juha Sipilä ja hänen johtamansa keskusta kestää tätä leikkiä.
Ja lopuksi pikku ennuste.
Jos ja kun Antti Rinne onnistuu kasaamaan hallituksen keskustan, vasemmistoliiton, vihreiden ja RKP:n kanssa, niin todennäköisesti käy niin kuin hallituskaudella 2011-2015.Silloin SDP:n ministereiden erityisavustaja- ja valtiosihteeripaikat täytettiin suurimmaksi osaksi SAK:n ja SAK:laisten ay-liittojen väellä.
Näkökulma: Ay-liike runttasi Antti Rinteen SDP:n johtoon, varmisti rahoillaan SDP:n vaalivoiton ja juhlii nyt SDP:n kanssa Säätytalolla
Erkin kommentti: Käytettiinkö ammattiliittojen rahat oikeaan tarkoitukseen? Mitä varten ammattiliitot keräävät varoja? Mielestäni on syytä tarkistaa ja julkistaa ammattiliittojen rahahanat – kiinteistöbsnekset jne. Rahoitetaanko ammattiyhdistysliikeitä asuntotuella? Onko Antti Rinne rehellinen ja taitavaksi tunnettu suomalainen? Siinä eduskunnalle keskustelun aihe kun päätetään hallituksesta ja sen ohjemasta ja tasavallan pressidentille miettimisen aihe, kun nimittää hallitusta? Voiko tällaisia henkilöitä nimittää ministereiksi? Onko kysymyksessä jäsenistön rahojen väärinkäyttö? Onko kysymys rikollisesta toiminnasta? Mielestäni nyt viimeistään keskustan on tarkistettava kantansa hallitusyhteistyöhön Antti Rinteen ja SDP:n kanssa hallitusneuvotteluissa!

Kalajoki

Koululaisyleisurheilun Hese-kisat käytiin Kalajoella – Lohtajan kirkonkylän koulu voittoon

Alueuutiset

Nelli Tanhuala pääsi varastetun pyöränsä jäljille Facebookin avulla – yhä harvempi kysyy enää ajopeliään poliisilta

Kotimaan uutiset

Alma-gallup: Perussuomalaisilla hurja kannatusloikka kärkeen – sdp kovassa luisussa

Presidentti Sauli Niinistö Finlandia-talolla: "Vahva Eurooppa tarvitsee Euroopan neuvostoa, joka ikistä sen jä­sen­val­tiois­ta – Ja ennen kaikkea ihmiset jokaisessa jä­sen­val­tios­sa tarvitsevat Euroopan neuvostoa"
Erkin kommentti: Miksi Euroopan neuvosto ei puolusta suomalaisten ihmisoikeuksia?

Sipilä: Olemme edelleen kaukana maalista, hallituksen kasaan saaminen vaikeaa – Yle seuraa

Sipilän purkaus yllätti neuvottelukumppanit: ”Tuntuu ikävältä - ei tässä mikään kriisi ole”

Säätytalolla ihmetellään Sipilän ulostuloa: ”Vähän ikäviä tässä vaiheessa prosessia”
Erkin kommentti: Hallituskiimassaan ja hillotolppa halusaan neuvottelijat eivät halua huomata ammattiyhdistysliikkeen rikolliseksi epäiltävää toimintaa. Minä valistin keskustalaisia asiassa ja se näkyy tuottaneen tulosta.

Ulkomaan uutiset

Lavrov: Venäjä pysyy Euroopan neuvostossa ja huolehtii jäsenmaksuistaan – Euroopan neuvoston ulkoministerit puivat järjestön tulevaisuutta

Talousuutiset

Saako vääntö metsähakkuista uuden käänteen hallitusneuvotteluissa? – Suomi on laskenut hakkuumetsien alan väärin

Raision kaupungin työterveyspalvelut yksityiselle Pihlajalinnalle – 6000 työntekijän työterveys siirtyy uudelle omistajalle

Urheilu-uutiset

Kaapo Kakko veivasi erikoisen rankkarin Leijonien treeneissä - NHL innostui ja jakoi miljoonayleisölle

Finland vs. Denmark - Game Highlights

Czech Republic vs. Latvia - Game Highlights

Canada vs. France - Game Highlights

Sweden vs. Austria - Game Highlights

Taksi odotti Hesperian takana tasan kello 17 – kiekkoilija kertoo dramaattisesta paostaan Helsingin MM-kisoista 1982

Christian Ruutun ovikello soi yhdeltä yöllä Buffalossa – ovella seisoi KGB:ltä Tukholmassa paennut loikkari Aleksandr Mogilny

Maailmalla tapahtuu

Kunniamurhat ovat järkyttäneet Euroopassa pitkään – isä tappoi ruotsalaisen Fadimen väärän poikaystävän takia, väkivaltainen ex-mies vainosi Anooshea

MEP-kiista: Petri Sarvamaa teki Heidi Hautalasta tutkintapyynnön - Syynä vanha aborttiäänestys: ”Minulla meni vati lopullisesti nurin

Yle Areena

2/3. Miten yksi Euroopan pienimmistä talouksista, Kreikka, ajoi koko Euroopan konkurssin partaalle? Koko yhteisvaluutta Euroa uhkasi rauhallisen Angela Merkelin ja tulisen Nicolas Sarkozyn näkemyserot Kreikan kriisin hoidosta. Neuvottelut olivat tiukat ja tunnelma niin tukala, ettei Euroopan vahvimpien johtajien kyyneliltäkään vältytty. T: Brook Lapping / BBC.
Jakso 2: Eurokriisi

5/6. Riika - Tampere. Tämä jakso on suomalaisittain erityisen mielenkiintoinen, sillä nyt maailmanmatkaaja Michael Portillon kohteena ovat Baltian maat ja Suomi, erityisesti Tampere. Ensin on vuorossa Latvian pääkaupunki Riika, sitten Viron pääkaupunki Tallinna, Suomen pääkaupunki Helsinki ja "Suomen Manchester" eli Tampere. Portillo tutustuu mm. Riian merkittävään menneisyyteen, Viron laulavaan vallankumoukseen, grillaa makkaraa Helsingissä ja lähtee vesille Tampereella. Jakso 5: Riika - Tampere

Youtube

Tynkkysen ollessa paikalla EU:n varakomissaarin valehtelusta ei tule mitään

Ilmastovouhotus menee liian pitkälle | Näkökulma

Watch Russia's Victory Day Parade 2019 in Moscow - Troops Marching!

Tappaja, Jääkäri, Everstiluutnantti Nikke Pärmi

Eurovaaliehdokas Kotro: EU-virkaeliitti kuriin

Samuli Sibakoff, perussuomalaisten eurovaaliehdokas 2019

Mielipiteet

26.5. VOITON PÄIVÄ EUROOPALLE

Kotimaan matkailu

Helsinki, Finland: Vibrant Baltic City

Helsinki and Tallinn: Baltic Sisters

Ulkomaan matkailu

Sicilian Delights

Tuscany's Dolce Vita

Florence, Italy: Antipasti Feast

Musiikki

Only You ~ GIOVANNI MARRADI 

Francis Goya & Damian Luca - So Close To You

EDVARD GRIEG - Morning

Loppukevennykset

Sauli Niinistön ja Harry Harkimon siteet ovat vahvat - kaksikko tutustui 1990-luvulla yöelämässä viihtyneiden Ankkalinnan kokoomuslaisten riennoissa

Jösse Järvenpää: Rasismi Humppa

Jösse Järvenpää: Tää on suomalaisten ikioma maa

Panaman Nalle

Kuntoilu

10 Exercises to Tone Your Thighs in 10 Minutes a Day

5 Amazing Things That Happen When You Stretch Just 10 Minutes A day

Put Legs Up The Wall For 15 Minutes A Day and See What Happens

Liikunta ja terveys

Verenpaine 146 / 98, pulssi 58 , Paino 103.0 kg. Jumppa 30 /2790 min, kuntosali 0/ 2920 min, kävely 0/336 km , uinti 0/10700 m, pyöräily 32/511 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti