lauantai 17. heinäkuuta 2021

LA 17.07.2021 Virkamafian taustoja

 

Suomessa on tapahtunut valtiopetos, mikä ei vanhene koskaan. Tarkemmin asiasta Jorma Jaakkolan sivuilla.


Valtiopetokset Suomessa

http://jormajaakkola.fi/Valtiopetokset%20Suomessa


Tässä Jorma Jaakkola kertoo tarkemmin asiasta

Koiviston konklaavi

https://www.youtube.com/watch?v=jjWF2Bs5sUA


Tässä blogikirjoitukseni asiasta

Vakaan markan politiikka ja Koiviston konklaavi

http://kalajokinen.blogspot.com/2017/06/vakaan-markan-politiikka-ja-koiviston.html


Olen mieluummin yksin oikeassa kuin lauman kanssa väärässä

https://kalajokinen.blogspot.com/2020/11/olen-mieluummin-yksin-oikeassa-kuin.html


Presidentti Tarja Halonen julisti valtiopetosta koskevat ns. Koiviston konklaavin asiakirjat salaisiksi. Miksi?


Presidentti Sauli Niinistö on hoitanut tasavallan presidentin tehtävät mallikkaasti.

HS: Niinistön suosio jopa huipussaan – vain prosentti kansalaisista tyytymättömiä

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f1e9b2f0-39cf-4325-87c1-7288fcbd8c20

Kansalaisten luottamus tasavallan presidentti Sauli Niinistöön on yhä hyvin korkealla, käy ilmi Helsingin Sanomien gallupista.

HS:n mukaan peräti 90 prosenttia suomalaista arvioi, että Niinistö on onnistunut tehtävissään presidenttinä erittäin hyvin tai melko hyvin. 52 prosentin mukaan Niinistö on onnistunut erinomaisesti.

Tilanne on samalainen kuin Pohjois-Koreassa.


Presidentti Sauli Niinistä esti Veli-Pekka Viljasen valinnan oikeuskansleriksi. Hänellä oli siihen varmaan joku syy.


Veli-Pekka Viljanen

https://fi.wikipedia.org/wiki/Veli-Pekka_Viljanen

Ehdokas oikeuskansleriksi

Oikeusministeriö esitti Viljasta uudeksi oikeuskansleriksi Jaakko Jonkan seuraajaksi, mutta asia vedettiin pois valtioneuvoston esityslistalta, koska presidentti Sauli Niinistö oli tyytymätön esitykseen ja ilmaisi kantansa pääministeri Juha Sipilälle, joka vaikutti nimityksen käsittelyn poistamiseen valtioneuvoston yleis­istunnon asialistalta. Viljanen oli aiemmin arvostellut Niinistön valtiopäivien avajaisissa pitämää puhetta, jossa tämä käsitteli turvapaikkakriisin hoitoa. Vaihtoehtoisesti on esitetty, että taustalla oli Viljasen esittämät kriittiset asiantuntijalausunnot perustuslakivaliokunnassa lakiesityksestä ulkomaisen sotilaallisen avun antamisen ja vastaanottamisen osalta. Viljasen sijasta oikeuskansleriksi nimitettiin alivaltiosihteeri Tuomas Pöysti.


Ehkä presidentti Sauli Niinistö halusi estää valtiopetoksen paljastumisen syrjäyttämällä nimitysprosessista Veli-Pekka Viljasen ja nimittämällä oikeuskansleriksi Tuomas Pöystin muodollisesti pääministeri Juha Sipilän esityksestä.

Minä olin iloinen silloin kun Juha Sipilä nimitettiin pääministeriksi. Odotukset olivat suuret. Vihdoinkin Suomi oli saanut hyvän pääministerin, Olin saanut Juha Sipilästä kanssakäymisessämme erittäin hyvän kuvan ja olihan hänen sukujuurensa kotikylässäni Rautiossa. Juha isovanhemmat ja minun isovanhemmat olivat hyviä perhetuttuja ja meillä on yhteistä sukujuurtakin. Toisin kuitenkin kävi.


Terve Juha!

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2017/07/erkki-ahio-ja-paaministeri-juha-sipila.html


Pääministeri Juha Sipilän taustajoukoissa on pyörinyt entinen pääministeri Esko Aho, jonka johdolla tehtiin Suomen valtion ja neljän ostajapankin välillä salaiseksi julistettu SSP-sopimus 22.10.1994. Sopimus on kiinteä osa valtiopetosta. Kerron sopimuksesta videollani

SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY

ja blogissani

Koiviston konklaavi – SSP-sopimus ja muut salatut sopimukset

http://kalajokinen.blogspot.com/2017/06/koiviston-konklaavi-ssp-sopimus-ja-muut.html


Presidentti Sauli Niiniston nimittämä oikeuskansleri Tuomas Pöysti näytti kykynsä ja taitonsa


Yli-Viikari eteni VTV:ssä ilman julkisia hakuja, palkka tuplaantui – Pöysti: ”Kiistän jyrkästi väitteet suosimisesta

https://www.is.fi/politiikka/art-2000007922190.html

Nykyinen oikeuskansleri Tuomas Pöysti ajoi Tytti Yli-Viikarin VTV:n johdon asiantuntijasta esikuntapäälliköksi ja ylijohtajaksi ilman avoimia hakuja. Työoikeuden emeritusprofessorin Seppo Koskisen mukaan tehtävämääräykset ovat ”hyvin problemaattisia”.


Yli-viikarin humppa

https://www.youtube.com/watch?v=dxvzNgc3Odk


Eduskunta päätti irtisanoa VTV:n pääjohtajan Tytti Yli-Viikarin

https://yle.fi/uutiset/3-12000386

Eduskunta irtisanoi Valtiontalouden tarkastusviraston pääjohtajan Tytti Yli-Viikarin. Eduskunnan kansliatoimikunta päätyi esittämään eroa tiistaina ja erottamisesta päätettiin lopullisesti täysistunnossa. Kansliatoimikunta ei luottanut enää Yli-Viikarin kykyyn toimia VTV:n johdossa.


Sauli Niinistö oli Lipposen hallituksen valtionvarainministerinä mukana Aktiv-Hansakaupoissa kuten ministeri Suvi-Anne Siimeksen viestit osoitttavat.


Jälkien peittely

Säästöpankkien pilkkomissopimusta tehtäessä 22.10.1993 perustettiin ongelmaluottoja varten omaisuudenhoitoyhtiö Arsenal Oy. Perustamisvaiheessa yhtiöön siirrettiin n. 3600 lainaa ja kesäkuuhun 1994 mennessä n. 34 000 lisää. Kaikkiaan Arsenaliin siirrettiin lähes 80 000 ongelmaluottoa, joista luottotappiot korvattiin siirtäjäpankeille n. 50 miljardin pankkituella eli kansalaisten maksamilla verovaroilla. Arsenal sai salaiseksi valtiontalouden tarkastusviraston raportin sillä perusteella, että sille voi koitua vahinkoa raportin julkistamisesta. Valtiontalouden tarkastusviraston mukaan Arsenalin on syytä varautua noin 500 miljoonan korvauksiin 13 yksityiselle ihmiselle tai yritykselle. On todennäköistä, että raportissa oli vain jäävuoren huippu. Raportin salaamisesta vastasi ministeri ja silloinen Vasemmistoliiton puheenjohtaja Suvi Anne Siimes.

Aktiv Hansa Oy ja C&A Finland Oy ostivat 31.3.2000 ministeri Suvi Anne Siimeksen allekirjoittamalla kauppakirjalla Arsenal omaisuudenhoitoyhtiöiden 12,2 miljardin markan saatavat 5 %:lla todellisesta arvosta eli 600 miljoonalla markalla. Ongelmaluottoja oli n. 60 000 kappaletta.
Nyt näitä saatavia ulkomainen perintäyhtiö perii täydestä arvosta korkealla korolla suomalaisilta kansalaisen kuolemaan saakka ja eduskunnan päätöksellä vielä senkin jälkeen eli kuolinpesältä.
Erikoista kauppakirjassa on se, että ministeri myi nämä ongelmaluotot vaikka Arsenal Oy:llä oli oma toimiva johto. Kauppasopimukseen sisältyy vielä ns. korvausklausuuli, jonka mukaan jos sopimus puretaan niin koko kauppasumma laukeaa maksettavaksi. Tämä korvausklausuuli on perustuslain vastainen.

Velallisille ei kuitenkaan annettu mahdollisuutta selvitä veloistaan tuolla 5 %:n summalla. Helsingin Sanomien 1.4.2000 uutisen mukaan osa lainoista oli jo maksettu ja siis perintäkelvottomia. Perintäkelvottoman velan luovuttamisesta perittäväksi on säädetty rikoslain 35 luvun 1-3 %:ssä (petos). Jo maksettujen lainojen perimisestä on raportoitu Arsenalin tarkastusvaliokunnan kertomuksessa v. 2000. Siinä todetaan, että n. 1000 tarkastetusta reklamaatiosta n. 100 todettiin aiheellisiksi. Lainaa ei ollut olemassa. Lisäksi noihin myytyihin saataviin liittyi valtava määrä yrittäjien velkoja, mikä merkitsee sitä, että nuo yrittäjät ovat lopun elämäänsä velkahirressä ja Suomessa on yrittäjäpula.


Näin Suvi-Anne Siimes vastasi

Suvi-Anne Siimeksen vastaus turkulaisen Kalevi Kannuksen kyselyyn:

"Arsenalin saatavakannan myyntiä on käsitelty esityksestäni hallituksen talouspoliittisessa ministerivaliokunnassa kahteen kertaan syksyllä 1999 eli 29.11 1999 ja 8.12.1999. Käsittelyn pohjana oli saatavien myynnistä järjestetyn tarjouskilpailun tulokset, ja 8.12 kokouksessa valiokunta puolsi saatavakannan myyntiä Cargill Inc + Aktiv Hansalle, jonka kanssa kauppa toteutui ja kauppakirja allekirjoitettiin 31.3.2000. Saatavakannan myynti perustui jo edellisen hallituksen aikana tehtyyn päätökseen ajaa omaisuudenhoitoyhtiön toiminta alas."

Mainitun valiokunnan kokouksessa 29.11. mukana olivat Paavo Lipponen, Olli-Pekka Heinonen, Suvi-Anne Siimes ja Eva Biaudet. Kokouksessa 8.12.: Sauli Niinistö, Olli-Pekka Heinonen, Sinikka Mönkäre, Kalevi Hemilä, Suvi-Anne Siimes ja Erkki Tuomioja.

Liisa Mariapori kertoo videolla Aktiv-Hansakaupasta

Aktiv-Hansa-kauppa - ARSENAL-kauppa ja sen tuhoisat seuraukset - Liisa Mariapori

https://www.youtube.com/watch?v=yIzuxVsuEzI

Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta kuten muissa maissa. Siksi Suomessa oikeuslaitos on alitettu poliittiseen valvontaan.

Perustuslakituomioistuin

https://fi.wikipedia.org/wiki/Perustuslakituomioistuin

Käräjätuomari Jussi Nilssonin lausunto


Poliisiylijohtaja Mikko Paateroa tapaamassa

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2013/06/poliisiylijohtaja-mikko-paateroa.html

Perjantaina 07.06.2013 klo 11.00-12.00 minulle järjestyi poliisiyliohtaja Mikko Paateron tapaaminen. Tapaaminen oli lämminhenkinen ja poliisiyllijohtaja Mikko Paateroa hämmentävä. Olin vamistautunut tapahtumaan siten, että esitin otin mukaan mapillisen tavaraa eri oikeustapauksista sekä pari kirjaa ja Keskipohjanmaa lehden numeroin sunnuntailta 28.4.2013.


Poliisiylijohtaja Mikko Paatero

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2014/03/poliisiylijohtaja-mikko-paatero.html

Hallintovaliokunnan puheenjohtaja kansanedustaja Pirkko Mattila järjesti tapaamisemme 07.06.2013 klo 11.00-12.00. Olen tehnyt tapaamisestamme seuraavan muistion, jossa näkyy mitä asioita olen Teille esitellyt ja toimittanut. Tein ko. asioista kirjallinen todistusaineiston ja juridisen argumentoinnin Teille.

                                 Henriksson ja Aho 

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson on Kalajoen rovastin ja entisen kansanedustajan Vilho Heikki Kiviojan tyttären tytär, joka oli paljastamassa isoisänsä muotokuvaa taidenäyttelyssäni Kalajoella Tapion Tuvalla. Olemme siis tuttuja toisillemme. Nykyisin oikeusministeri Anna-Maja Henriksson ei vastaa sähköpostiviesteihini.

Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Virkamafian ydinjoukon Suomessa muodostavat  tasavallan presidentti, pääministeri, oikeusministeri, oikeuskansleri, valtakunnansyyttäjä, korkein oikeus, hovioikeuden presidentit, poliisiylijohtaja ja poliisihallitus.

Kuvassa vielä vapaalla jalalla oleva perkele ja Virkamafian edustajia.

Minulla on kiistattomat näytöt syyttömyydestäni

Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2016/02/tyytymattomyyden-ilmaisu-ylivieska.html

Korkein oikeus on määrännyt sen säilytyksen Ylivieskan käräjäoikeuden tehtäväksi. Tässä Ylivieskan käräjäoikeuden ilmoitus asiasta:

Muut asiakirjat kuten haastehakemus, sen täydennys ja vahingonkorvauslaskelma sekä asian tiimoilta lähettämänne sähköpostit arkistoidaan käräjäoikeuteen ja niistä Teillä on mahdollisuus saada jäljennöksiä jäljennösmaksua vastaan.

Korkeimman oikeuden valituslupa-asian S 2015/796 asiakirjat (ennakkopäätösvalituksenne Ylivieskan-Raahen käräjäoikeuden päätöksestä 29.10.2015 nro 15/6857) korkein oikeus on lähettänyt arkistoitavaksi Ylivieska-Raahen käräjäoikeuteen, koska valituslupaa ei myönnetty. Niitä ei siten luovuteta Teille. Halutessanne Teillä on luonnollisesti mahdollisuus saada jäljennösmaksua vastaan jäljennöksiä kyseisistä asiakirjoista. Viranomaiskäyttöön asiakirjoja voidaan luovuttaa "lainaksi" viranomaisen pyynnöstä.

Jyrki Jylhä, käräjätuomari
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus, Ylivieskan kanslia
PL 32, 84101 YLIVIESKA
p. 029 56 49 358, 040 508 9340, fax. 02956 49 410
email:
jyrki.jylha@oikeus.fiPerusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.htmlRovaniemen hovioikeuden päätökset R20/855 ja R20/834 ovat kiistattomia näyttöjä Suomen valtion rikollisuudesta.

TI 13.07.2021 Vastustan Rovaniemen hovioikeuden rikoksilla aikaansaatua laskua ja vaadin asioissa kiireellistä rikostutkintaa.

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/07/ti-13072021-vastustan-rovaniemen.htmlKuitenkin tilanne on tämä

Olen joutunut Suomen valtion kidutusrikoksen kohteeksi. Kidutus on kestänyt nyt lähes 26 vuotta.

Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 4 kuukauden vankeustuomion, mitkä muutattiin ehdonalaisiksi sekä 8 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana yli 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunu hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni ja on edelleenkin hengenvaarallisen korkea. Minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän vaikea asia.

Koska poliisi ei tutki ja korkein oikeus ei pura eri oikeusasteiden vääriä päätöksiä, niin minulla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin haastaa ulosottoviranomaiset oikeuteen sen johdosta, että he perivät minulta sellaisia saatavia, mitkä on saatu aikaan rikosten avulla ja siksi ne on perintäkelvottomia.


Oulun poliisijohtaja Sauli Kuha ja muut lestadiolaiset poliisit Raimo Ollila ja Tapani Tasanto sekä Ylivieskan poliisipäällikkö Petri Oulasmaa ovat olleet esteenä sille, ettei asioitani ole saatu rikostutkintaan.


Ylivieskan poliisipäällikkö Petri Oulasmaa

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/03/ylivieskan-poliisipaallikko-petri.html

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti