tiistai 20. heinäkuuta 2021

KE 21.07.2021 Suomi takaisin itsenäiseksi oikeusvaltioksi

 

Rovaniemen hovioikeudelle

Oikeuskanslerille

Valtakunnansyyttäjälle

Keskusrikospoliisille

valtionevostolle

oikeusministerille


Suomi takaisin itsenäiseksi oikeusvaltioksi


Sain eilen 19.07.2021 postin väärään postilaatikkoon viemän Rovaniemen hovioikeuden lähettämän kirjallisen laskun Rovaniemen hovioikeuden päätöksestä R20/834. Olen jo aikaisemmin reagoinut näihin Rovaniemen hovioikeuden tietoisiin vääriin päätöksiin R20/855 ja R20/834.

TI 13.07.2021 Vastustan Rovaniemen hovioikeuden rikoksilla aikaansaatua laskua ja vaadin asioissa kiireellistä rikostutkintaa.

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/07/ti-13072021-vastustan-rovaniemen.html


Molemmissa oikeusprosseissa poliisit, käräjäoikeuden tuomarit ja hovioikeuden hovioikeudenneuvokset ovat jääneet todistettavasti rikoksista kiinni. Oikeusprosessissa R20/834 myös aluesyyttäjä jäi rikoksista todistettavasti kiinni. Nämä molemmat oikeusprosessit täyttävät kidutusrikoksen tunnusmerkistön ja laskutus molemmissa oikeusprosesseissa täyttää törkeän petoksen tunnusmerkistön. Kysymys on törkeästä virkavallan väärinkäytöstä ja valton virkamiesten tietoisesta ja tarkoituksellisesta rikollisesta toiminnasta, mikä tapahtuu Rovaniemen hovioikeuden presidentin tieten. En voi hyväksyä rikoksilla aikaansaattuja laskuja, Siksi olen tehnyt asiassa kantelun oikeuskanslerille, valtakunnansyyttäjälle ja rikostutkintapyynnön keskusrikospoliisille.


Suomessa Marinin hallitus ei kykene takaamaan kansalaisilleen perustuslain määräämiä perusoikeuksia eikä oikeusturvaa. Suomen valtion viranomaiset toimivat perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaisesti.

Katson, että Marinin hallituksen asioista vastaavien ministereiden pääministeri Sanna Marin , oikeusministeri Anna-Maja Henriksson ja sisäministeri Maria Ohisalo on jätettävä eronpyyntönsä ja samalla koko Marinin hallituksen. Suomi ei ole itsenäinen oikeusvaltio. Eduskunta on hajotettava ja määrättävä uudet vaalit. Laillisuusvalvojat laiminlyövät tehtävänsä ja valtakunnansyyttäjä keskittyy aivan toisarvoisiin asioihin. Suomen poliisi on ylhäältä johdettu organisaatio, joka toteuttaa esimiesten ohjeita. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että kysymyksessä rikollinen mafiaorganisaatio.


Olen joutunut Suomen valtion kidutusrikoksen kohteeksi. Kidutus on kestänyt nyt lähes 26 vuotta.

Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 4 kuukauden vankeustuomion, mitkä muutattiin ehdonalaisiksi sekä 8 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana yli 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunu hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni ja on edelleenkin hengenvaarallisen korkea. Minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän vaikea asia.

Olen todistanut Suomen valtion rikollisen toiminnan:

TI 20.07.21 Kantelu oikeuskanslerille Virkavallan väärinkäytöstä ja viranomaisten rikollisesta toiminnasta. Ulosotto pitää rikokset avoimena

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/07/ti-200721-kantelu-oikeuskanslerille.html


Olen todistanut valtiopetoksen, josta kaikki perimmältään johtuu

Valtiopetos on tosiasia

http://valtuustoaloite.blogspot.com/


Olen todistanut virkamafian toiminnan. Sellainen ei kuulu itsenäiseen oikeusvaltioon.

LA 17.07.2021 Virkamafian taustoja

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/07/la-17072021-virkamafian-taustoja.html


Olen todistanut ettei oikeusministeri Anna-Maja Henriksson ole tehtäviensä tasalla ja siksi hänen on jätettävä eronpyyntönsä.

TO 15.07.2021 Olkaa rehellinen , oikeusministeri Anna-Maja Henriksson!

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/07/to-15072021-olkaa-rehellinen.htmlOikeustieteen kandidaatti Jaana Kavonius on oikeassa kun hän vaati asioihin muutosta

https://www.virkamafia.fi/wp-content/uploads/2021/05/Tutkintapyynto-valtiopetos-ym.-31.5.2021-1.pdf


Koska eduskunta, hallitus eikä virkamafia eikä myöskään viralliset tiedotusvälineet reagoi asihin, niin Suomen kansan on palautettava Suomi takaisin itsenäiseksi oikeusvaltioksi oikeustieteen kandidaatti Jaana Kavoniuksen johdolla ja Velallisten Tukiryhmän ja sen puheenjohtajan Liisa Mariaporin avustuksella.


Elvytyskusetus ja tutkintapyynnöt

https://www.virkamafia.fi/virkamafia-elvytyskusetus/


Virkamafia, Paljastus, Keisarille Ei Ole Vaatteita - Jaana Kavonius #47

https://www.youtube.com/watch?v=L0fUrvwuOik


Minulla on todistusaineisto valmiina käräjäoikeudessa.

Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2016/02/tyytymattomyyden-ilmaisu-ylivieska.html

Korkein oikeus on määrännyt sen säilytyksen Ylivieskan käräjäoikeuden tehtäväksi. Tässä Ylivieskan käräjäoikeuden ilmoitus asiasta:

Muut asiakirjat kuten haastehakemus, sen täydennys ja vahingonkorvauslaskelma sekä asian tiimoilta lähettämänne sähköpostit arkistoidaan käräjäoikeuteen ja niistä Teillä on mahdollisuus saada jäljennöksiä jäljennösmaksua vastaan.

Korkeimman oikeuden valituslupa-asian S 2015/796 asiakirjat (ennakkopäätösvalituksenne Ylivieskan-Raahen käräjäoikeuden päätöksestä 29.10.2015 nro 15/6857) korkein oikeus on lähettänyt arkistoitavaksi Ylivieska-Raahen käräjäoikeuteen, koska valituslupaa ei myönnetty. Niitä ei siten luovuteta Teille. Halutessanne Teillä on luonnollisesti mahdollisuus saada jäljennösmaksua vastaan jäljennöksiä kyseisistä asiakirjoista. Viranomaiskäyttöön asiakirjoja voidaan luovuttaa "lainaksi" viranomaisen pyynnöstä.

Jyrki Jylhä, käräjätuomari
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus, Ylivieskan kanslia
PL 32, 84101 YLIVIESKA
p. 029 56 49 358, 040 508 9340, fax. 02956 49 410
email: jyrki.jylha@oikeus.fi


Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html


Olin lähettänyt sähköpostilla myös tämän aineiston tutkinnanjohtaja Sarparannalle, koska eduskunnan oikeusasiamiehen päivystävän lakimiehen mukaan voin näin tehdä. Kysymys on sähköisestä viestinnästä ja linkit on avattava.

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen

http://kalajokinen.blogspot.com/2017/06/pr-talojen-konkurssivyyhti.html


PR-Talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2

http://kalajokinen.blogspot.com/2017/06/pr-talojen-konkurssivyyhti_24.html


PR-Teollisuus Oy:n konkurssivyyhti todistusaineistoon 3

http://kalajokinen.blogspot.com/2017/06/pr-teollisuus-oyn-konkurssivyyhti.html

Asko Keränen on tunnustanut paljon muitakin rikoksiaan ja sai niistä ehdottoman vankeustuomion. Juristi Asko Keräsen talousrikosoikeudenkäynti yllätti syyttäjän ja tuomarin – Keränen tunnusti kaiken heti kättelyssä

https://mvlehti.net/2016/10/18/juristi-asko-kerasen-talousrikosoikeudenkaynti-yllatti-syyttajan-ja-tuomarin-keranen-tunnusti-kaiken-heti-kattelyssa/Varatuomari Paavo M. Petäjä on tunnustanut rikoksensa.

Syyttäjä Sulo Heiskari on toiminut esteellisenä syyttäjänä n. 20 vuotta asioissani. Hän on keskeisin tekijä asioissani.

Konkurssipesänhoitaja Hannu Maskonen on tehnyt oman lopullisen ratkaisunsa sen jälkeen, kun hän oli pyytäänyt minua lopettamaan asioiden penkomisen ja maksamaan hänelle 10 000 markkaa jotta hän ei hae minua henkilökohtaiseen konkurssiin. Minä en suostunut Maskosen vaatimuksiin ja Maskonen haki minut henkilökohtaiseen konkurssiin. Sen jälkeen hän teki oman ratkaisunsa ja "putosi" parvekkeelta.
Kera Oy käytti saattohoitajaa, jonka tehtävänä oli tuhota yritys. Saattohoitaja teki muiden osakkaiden tietämättä Kera OY:n kanssa kuvassa olevan sopimuksen. Kysymyksessä on törkeä petos, koska myyjä Kera Oy oli päättänyt poistaa perustettavan yhtiön markkinoilta. Siihen liittyy kuvassa oleva sopimus.Väliaikaiset pesänhoitajat eivät konkurssisäännön mukaan saa myydä kiinteää omaisuutta. He kuitenkin myivät kiinteää omaisuutta maakaaren vastaisesti. Heillä ei ollut valtakirjoja ja he myivät toisen omaisuutta omanaan kauppakaaren vastaisesti.Kaupanteossa salattiin 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset. Kysymyksessä oli 63 miljonan markan törkeä petos.Minä esitän pantatut kiinnitykset todistusaineistona asiastaKaupanvahvistajaksi on merkitty tuleva syyttäjä Sulo Heiskari, joka ei kauppakirjan allekirjoittajan mukaan ollut paikalla, kun kauppasopimus allekirjoitettiin. Sulo Heiskari on toiminut syyttäjän kauppasopimuksista käydyissä oikeudenkäynneissä. Syyttäjistä annetun lain mukaan hän on toiminut esteellisenä syyttäjänä.Kaupanvahvistajan kutsuma todistaja Arto Ranta-Ylitalo todistaa, ettei hän ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin. Kauppasopimukset ovat siis laittomia.Kaupanvahvistajaksi merkitty nimismies Sulo Heiskari toimi syyttäjänä kaikissa kauppasopimuksista johtuvista oikeudenkäynneistä. Syyttäjistä annetun lain mkaan hän ehdottomastai esteellinen toimimaan syyttäjänä näissä asioissa.Juristi Asko Keräsen talousrikosoikeudenkäynti yllätti syyttäjän ja tuomarin – Keränen tunnusti kaiken heti kättelyssä

https://mvlehti.net/2016/10/18/juristi-asko-kerasen-talousrikosoikeudenkaynti-yllatti-syyttajan-ja-tuomarin-keranen-tunnusti-kaiken-heti-kattelyssa/

Tutkinnanjohtajana ollut poliisi Raimo Ollila on jättänyt kaikki rikostutkintapyynnöt tutkimatta.Asianajaja Hannu Maskonen teki asiassa oman lopullisen ratkaisunsa, ”putosi” parvekkeelta ja kuoli.Ennen kuolemaansa asianajaja Hannu Maskonen haastoi Erkki ja Eila Ahon oikeuteen velallisen epärehellisyydestä Merita-pankin nimissä pankinjohtajan tietämättä asiasta. Tässä pankinjohtajan todistus.Erkki Aho tuomittiin asiassa 75 päivän ehdottomaan vankeuteen sellaisen velan perusteella jota ei todellisuudessa edes ollut olemassa.Koska oli eduskuntavaalit tulossa niin kansanedustajaehdokas Kalajoen kaupunginvaltuuston silloinen puheenjohtaja Raili Myllylä organisoi asiat niin, että Erkki Ahon piti antaa valtuustolle selvitys vankeustuomiosta otsikolla Luottamusmiehen rikollinen toiminta luottamustoimen ulkopuolella. Valtuutettu Erkki Aho teki parissa viikossa 1879-sivun selvityksen asioista. Valtuuston puheenjohtaja Raili Myllylä apunaan Kalajoen kaupungin virkamiesjohto estivät valtuutettu Erkki Ahoa esittämästä asioita valtuutetuille valtuuston kokouksessa. Kysymyksessä oli törkeä luottamusaseman ja virka-aseman väärin käyttö sekä rikollisten suojelu. Poliisi kieltäytyi tutkimasta asiaa.


Olen kirjoittanut asioista kirjan selostuksineen ja todistusaineistoon jo vuonna 2002, mutta edelleenkin poliisi kieltäytyy tutkimasta.
Lisäksi näillä asioilla olisin halunnut todistaa alkuvaiheessa, että PR-talojen konkurssivyyhdellä ja valtiopetoksella on suora yhteys.


Koiviston konklaavi ilman musiikkia 18 min 40 sek

https://www.youtube.com/watch?v=qxYWewCG9M8


SSP-sopimus 8 m 14 sekuntia

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY


ARSENAL-kauppa ja sen tuhoisat seuraukset - Liisa Mariapori 11 m 27 sek

https://www.youtube.com/watch?v=yIzuxVsuEzI


Lisäksi olen itse tehnyt asiosta 8 youtubevideota


Erkki Ahon videot ( 8 videoa)

Hätähuuto Suomesta

https://www.youtube.com/watch?v=4nXGEkuiAvs&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=8&t=86s


Rikolliset konkurssit

https://www.youtube.com/watch?v=ypfexhxQT64&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=2


Oikeudenkäynti tietämättämme

https://www.youtube.com/watch?v=XiEVYhhx4DU&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=3


Saattohoitajat

https://www.youtube.com/watch?v=mB1U6KXh3rA&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=4


Toimialarationalisointi

https://www.youtube.com/watch?v=MKxCNequ31E&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=5


SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=6


Hätähuuto Suomesta

https://www.youtube.com/watch?v=4nXGEkuiAvs&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=7


Ahojahti

https://www.youtube.com/watch?v=njyMvw7qrik&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=8Minä olen syytön ja todellisia syyllisiä ovat mm. seuraavat henkilöt: 1. Raahen poliisi Hannu Mensonen

 2. Raahen poliisi Pekka Niskakangas

 3. Oulu käräjäoikeuden käräjätuomari Sarianne Ervasti

 4. Kajaanin poliisi Tiina Sarparanta

 5. Oulun käräjäoikeuden käräjätuomari Jyrki Määttä

 6. aluesyyttäjä Juha Karikoski

 7. Rovaniemen hovioikeuden määräaikainen hovioikeudenneuvos Jarkko Pekkala

 8. Rovaniemen hovioikeuden hovioikeudenneuvos Maarit Tukiainen

 9. Rovaniemen hovioikeuden hovioikeudenneuvos Petri Nykänen

 10. Rovaniemen hovioikeuden hovioikeudenneuvos Suvi Hannula

 11. eläkkeellä oleva syyttäjä Sulo Heiskari

 12. entinen asianajaja Asko Keränen

 13. asianajaja Antti Latola

 14. eläkkeellä oleva poliisi Raimo Ollila

 15. eläkkeellä oleva poliisijohtaja Sauli Kuha

 16. eläkkeellä oleva Kera Oy:n johtaja Seppo Arponen

 17. entinen pääministeri Esko Aho

 18. entinen valtionvarainministeri Iiro ViinanenPyydän kaikkia vastuullisia Suomen kansalaisia ryhtymään oikeustaisteluun oikeustieteen kandidaatti Jaana Kavoniuksen johdolla, Oikeustaistelun tarkoituksena on palauttaa Suomi takaisin itsenäiseksi oikeusvaltioksi. Hallituksen on jätettävä eronpyyntönsä, koska se on kuuro kansalaisten avunpyynnöille ja sokea Virkamafian rikolliselle toiminnalle.


Kalajoki 21.07.2021

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 KALAJOKI


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti