torstai 8. heinäkuuta 2021

PE 09.07.2021 Uudistettu kiirehtimispyyntö

 


oulu.ko@oikeus.fi , anna-maja.henriksson@eduskunta.fi, toimitus@kpk.fi, toimitus@kalajokilaakso.fi toimitus@kalajokiseutu.fi, toimitus@kaleva.fi, timo.haapala@is.fi, jarno.liski@iltalehti.fi


Uudistettu kiirehtimispyyntö


Olen tehnyt Oulun käräjäoikeudelle ja oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonille seuraavan kiirehtimispyynnön:


KE 07.07.2021 käräjäoikeudelle ja oikeusministerille

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/07/ke-07072021-karajaoikeudelle-ja.html


Valitettavasti kumpikaan taho ei ole vastannut kiirehtimipyyntööni. Siksi uudistan kiirehtimispyyntöni ja kerron nyt tarkemmin asiasta Oulun käräjäoikeuden tuomarille sekä asioita seuraaville toimittajille ja tiedotusvälineille seuraavaa:

Minulla on perustuslain 15 §:n mukaan omaisuuden suoja. Minulla on perustuslain 21 §:n mukaan oikeusturva ja kidutus on kielletty rikoslaissa, perustuslaissa ja ihmisoikeussopimuksissa.

Perustuslain 106 §:n mukaan jos tavallinen laki perustuslaki on ristiriidassa ja perustuslailla on etusija.Pyydän Oulun käräjäoikeutta ilmoittamaan minulle välittömästi,

  1. kuka käsittelee asiaani Oulun käräjäoikeudessa

  2. vastustaako ulosottoviranomaiset vaatimustani käräjäoikeudessa. Jos ei vastusta niin käräjäoikeuden on tehtävä asiassa yksipuolinen ratkaisu eli hyväksyttävä vaatimukseni

    Jos ulostottoviranomaiset vastustavat vaatimustani käräjäoikeudessa,  niin silloin käräjäoikeuden on järjestettävä pikaisesti suullinen käräjäoikeuden istunto, jossa saan todistaa, että kaikki ulosotossa olleet ja olevat saatavat on aikaansaatu rikosten avulla ja ne ovat perintäkelvottomia ja siksi vaatimukseni on oikea. Asia ratkaistaan soveltamalla perustuslakia ja ihmisoikeussopimuksia. Perustuslailla on etusija oikeuskäsittelyssä tavalliseen lakiin verrattuna.

  3. Todistusaineisto on valmiina jo Oulun käräjäoikeudessa.

    Minulla on todistusaineisto valmiina käräjäoikeudessa.

Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2016/02/tyytymattomyyden-ilmaisu-ylivieska.html

Korkein oikeus on määrännyt sen säilytyksen Ylivieskan käräjäoikeuden tehtäväksi. Tässä Ylivieskan käräjäoikeuden ilmoitus asiasta:

Muut asiakirjat kuten haastehakemus, sen täydennys ja vahingonkorvauslaskelma sekä asian tiimoilta lähettämänne sähköpostit arkistoidaan käräjäoikeuteen ja niistä Teillä on mahdollisuus saada jäljennöksiä jäljennösmaksua vastaan.

Korkeimman oikeuden valituslupa-asian S 2015/796 asiakirjat (ennakkopäätösvalituksenne Ylivieskan-Raahen käräjäoikeuden päätöksestä 29.10.2015 nro 15/6857) korkein oikeus on lähettänyt arkistoitavaksi Ylivieska-Raahen käräjäoikeuteen, koska valituslupaa ei myönnetty. Niitä ei siten luovuteta Teille. Halutessanne Teillä on luonnollisesti mahdollisuus saada jäljennösmaksua vastaan jäljennöksiä kyseisistä asiakirjoista. Viranomaiskäyttöön asiakirjoja voidaan luovuttaa "lainaksi" viranomaisen pyynnöstä.

Jyrki Jylhä, käräjätuomari
Ylivieska-Raahen käräjäoikeus, Ylivieskan kanslia
PL 32, 84101 YLIVIESKA
p. 029 56 49 358, 040 508 9340, fax. 02956 49 410
email: jyrki.jylha@oikeus.fi


  1. Esitän kärjäoikeudessa/käräjäoikeudelle myös tämän todistusaineiston:

Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html


Kuten edelläesitetyssä todistusaineistosta käy ilmi niin olen joutunut Suomen valtion toimesta törkeän 63 miljoonan petoksen kohteeksi ja muiden rikosten kohteeksi. Keskeinen rikollinen asiassa on tuleva syyttäjä Sulo Heiskari. Yritykseni haettiin konkurssiin väärillä tiedoilla ja konkurssiasiassa tehtiin prosessipetos. Asianajajat Hannu Maskonen ja Antti Latola hakivat yrityksen konkurssiin väärillä tiedoilla ja asiassa antoi käräjäoikeudelle väärän lausuman varatuomari Paavo M. Petäjä ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja. Konkurssi oli laiton, koska kaupat oli purettu eikä konkurssiinhakijalla ollut mitään saatavaa konkurssiinhaetulta. Asiassa silloinen asianjaja ja nykyinen varatuomari Asko Keränen jätti valituksen tekemättä Vaasan hovioikeuteen. Korkein oikeus ei ole purkanut Ylivieskan käräjäoikeuden väärää päätöstä. Tätä Ylivieskan käräjäoikeuden väärää päätöstä rikolliset käyttivät hyväkseen saadakseen uusia vääriä päätöksiä aikaan. Se oli mahdollista, koska poliisi jätti kaikki rikokset tutkimatta. Kysymyksessä oli Oulun keskustalais/lestadiolainen mafia, minkä keskeisiä henkilöitä olivat poliisi Raimo Ollila, Oulun poliisi Tapani Tasanto sekä Oulun poliisipäällikkö Sauli Kuha.

Kysymyksessä on siis ylhäältä johdettu rikollisuus. Suomea ei saada oikeusvaltioksi ennen kuin valtiopetos ja 1990-luvun kototekoinen lama ja pankkikriisi selvitetään. Siihen kuuluvat ns. Koiviston konklaavi, Säästöpankkisopimus ja Aktiv-Hansa-kauppa.Koiviston konklaavi

https://www.youtube.com/watch?v=jjWF2Bs5sUA


SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY


Aktiv-Hansa-kauppa - ARSENAL-kauppa ja sen tuhoisat seuraukset - Liisa Mariapori

https://www.youtube.com/watch?v=yIzuxVsuEzI


Nyt Oulun käräjäoikeuden on ratkaistava vaatimukseni eli ulosottoviranomaisille tekemäni lasku Ulosottoviranomaiset eivät ole vastustaneet laskuani. Jos ulosottoviranomaiset eivät vastusta laskuani niin käräjäoikeuden on tehtävä yksipuolinen ratkaisu asiassa.


Jos ulosottoviranomaiset/Suomen valtio vastustaa laskun maksamista niin asia on ratkaistava Oulun käräjäoikeudessa esitettävän todistusaineiston pohjalta. Jos ulosottoviranomaiset/Suomen valtio vastustaa laskun maksamista, niin katson heidän syyllistyvän kidutusrikoksen jatkamisyritykseen sekä perustuslain vastaiseen toimintaan. Jos toimittajilla on jotakin kysymystä asian suhteen niin sähköpostiosoitteeni on e.ahoky@gmail.com


Oulun käräjäoikeus vastaa siitä, että saan asiassa oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin. Oikeusministeri vastaa siitä, että oikeusistuimet ja muut viranomaiset toimivat siten, että kansalaisten perusoikeudet ja oikeusturva toteutuu. Toimittajat vastaavat siitä, että he noudattavat journalistisia ohjeita.


09.07.2021 Kalajoki

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 KalajokiEi kommentteja:

Lähetä kommentti