maanantai 7. joulukuuta 2020

TI 08.12.2020 Arvoisa Rovaniemen hoivioikeudn presidentti

 Arvoisa Rovanimen hovioikeuden presidentti, asiat 20/146716 ja 20/2753

Vaadin suullista käsittelyä Oulun käräjäoikeuden päätöksistä 20/146716 ja R20/2753. En ole saanut 25,5 vuoteen esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä.

Asiassa 20/146716 todistan, että en ole saanut esteetöntä rikostutkintaa 25,5 vuoteen. Kysymyksessä on haasteeni poliisi Tiina Sarparannan toiminnasta.

Asiassa R20/2753 todistan, että en ole saanut oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25,5 vuoteen. Kysymyksessä on käräjätuomari Sarianna Ervastin tekemästä rikosilmoituksesta. Asiassa rikostutkinta on tehty tietoisesti ja tarkoituksellisesti virheellinen ja syyte sen mukainen. Käräjäoikeudessa asian käsittely oli Euroopan ihmisoikeussopimuksen vastainen.

Molemmissa oikeudenkäynneissä on sama todistusaineisto. Kirjani Olet Maamme Armahin Suomenmaa, johon on kopioitu todistusaineistot.
Tässä on selostukset, todistusaineistot ja juridinen argumentointi asioille

Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.htmlKopio salaiseksi julistetusta SSP-sopimuksesta todistaa sen, että PR-talojen konkurssivyyhti johtuu SSP-sopimuksessa sovitusta toimialarationalisoinnista ja pankkien pelastamisesta. Kummassakin asiassa olen toimittanut todistusaineistoksi kirjani ja SSP-opimuksen kopion. Minulla on edelleekin kopioita salaiseksi julistetusta SSP-sopimuksesta todistusainestoksi.

Oulun käräjäoikeuden laamanni on päättänyt, että asia on rikosasia.

28.03.2020

Hyvä Erkki Aho

Kirjeessänne selostamanne asia on Oulun käräjäoikeudessa vireillä rikosasiana diaarinumerolla R 20/925.


Ystävällisin terveisin
Antti Savela
laamanni

Oulun käräjäoikeus jätti asian käsittelemättä. Minun näkemykseni on se, että se johtuu siitå, että poliisi ei ollut tutkinut asiaa eikä syyttäjä näinollen ollut yhtynyt syytevaatimukseeni.

Rikos on tämä:

Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunu hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni. Minulle on aiheutetu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän vaikea asia.

Katson, että viranomaisten toiminta asiassani täyttää kidutuksen tunnusmerkistön. Suomen viranomaisten toiminta asiassani on ollut perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaista. Kohtelu täyttää kiistatta ihmisoikeusrikosen tunnusmerkistön ja ennenkaikkea kidutuksen tunnusmerkistön. Toiminta on ollu perustuslain vastaista.

Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa ja todistusaineistot ovat kiistattomat. Entinen asianajaja Asko Keränen ja varatuomari Paavo M. Petäjä ovat tunnustaneet rikoksensa. He ovat toimineet syyttäjä Sulo Heiskarin ja poliisi Raimo Ollilan rikoskumppaneina. Esteellinen syyttäjä on estänyt rikostutkinnat ja poliisi Raimo Ollila on laiminlyönyt virkavelvollisuutensa.

Rikostutkintapyynnöt on tehty ajoissa. Raimo Ollila, Ylivieskan poliisi, jokainen tutkintapyyntö on jätetty tutkimatta. Tutkintapyynnöt on tehty ajoissa, mm.

15.3.1997, täydennys 23.3.1997, päätös

26.06.1997 6870/5406/97

9.10.1997 6870/R/891/97, S10109/01

Olen tehnyt rikostutkintapyyntöjä koko ajan tähän päivään saakka Suomen valtiolle kymmeniä ellei satoja kaikkiaan. Asia on ollut keskeytyksesttä vireillä koko ajan. Siksi se ei voi olla vanhentunut. Lisäksi ulosotto pitää rikokset avoimena samoinkuin salaiseksi julistettu SSP-sopimus mikä on osa valtiopetosta.

Koiviston konklaavi ilman musiikkia 18 min 40 sek

https://www.youtube.com/watch?v=qxYWewCG9M8

SSP-sopimus 8 m 14 sekuntia

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY

ARSENAL-kauppa ja sen tuhoisat seuraukset - Liisa Mariapori 11 m 27 sek

https://www.youtube.com/watch?v=yIzuxVsuEzI

Toivon, että saan suullisen käsittelyn asioissani tammikuun aikana niin pian kuin käräjätuomarit Jarkko Pekkala ja Jyrki Määttä ovat tehneet vastineensa asioissa. Jos käytännössä on mahdollista niin suoritetaan kummankin asian käsittely samassa oikeudenkäynneissä, koska todistusaineisto on sama. Uskon, että Suomi on sittenkin oikeusvaltio. Minulle tärkeintä on se, että saan oikeutta ja Suomen valtion tehtävänä on hoitaa asiat niin, että oikeus toteutuu muidenkin osalta.

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

044-3025948

e.ahoky@gmail.com

Tiedoksi ja täydennykseksi rikostutkintapyyntööni keskusrikospoliisille.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti