perjantai 5. kesäkuuta 2020

LA 06.06.2020 Vaadin rehellisyyttä , pyydän korjaamaan virheenne poliisijohtaja Sauli Kuha


Vaadin rehellisyyttä , pyydän korjaamaan virheenne poliisijohtaja Sauli Kuha

Minä, Erkki Johannes Aho, olen tehnyt Oulun poliisille rikostutkintapyynnön sen perusteella, että Oulun käräjäoikeus on tehnyt päätöksen, että asia U20/4572 ei ole ulosottovalitus vaan on rikosasia R20/925. Koska Oulun käräjäoikeus on katsonut, että asia on rikosasia niin poliisin on tutkittava asia rikosasiana.

U20/4572

28.03.2020

Hyvä Erkki Aho
Kirjeessänne selostamanne asia on Oulun käräjäoikeudessa vireillä rikosasiana diaarinumerolla R 20/925.
Ystävällisin terveisin
Antti Savela
laamanni

Rikos on tämä:

Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunu hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni.
Katson, että viranomaisten toiminta asiassani täyttää kidutuksen tunnusmerkistön.

Todelliset syylliset ovat tässä

 • kihlakunnansyyttäjä Sulo Heiskari, edelleenkin vapaalla jalalla
 • asianajaja Antti Latola, edelleenkin vapaalla jalalla, päämies Arsenal Oy
 • asianajaja Hannu Maskonen ( tehnyt itse oman lopullisen ratkaisunsa), päämies Kera Oy
 • varatuomari Paavo M. Petäjä, kuollut ( tunnustanut rikoksensa)
 • entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen ( tunnustanut rikoksensa, saanut ehdottoman vankeustuomion muista rikoksista)

Rikollisten suojelijat
 • poliisi Raimo Ollila
 • poliisi Petri Oulasmaa
 • Oulun KRP

Kiduttajat
 • kihlakunnanvouti Anssi Tuomaala
 • ulosottomies Eveliina Nissilä

Asioista vastuussa olevat ministerit tällä hetkellä


 • pääministeri Sanna Marin
 • oikeusministeri Anna-Maja Henriksson
 • sisäministeri Mari Ohisalo

PE 05.06.2020 Kuka suorittaa syyteharkinnan asiassa 5770/S/5514/20

TO 04.06.2020 KIIREELLINEN ASIA


MA 18.05.2020 Kansanedustajan pitää noudattaa lakia

KE 13.05.2020 Vaadin kidutukseni lopettamista välittömästi

Rikostutkintapyyntö Oulun poliisille, syytevaatimus valtakunnansyyttäjälle ja kantelu oikeuskanslerille

R20/925

Inbox
x

Erkki Aho <e.ahoky@gmail.com>Mon, Jun 1, 12:06 PM (5 days ago)
to kirjaamo.oulu, valtakunnansyyttaja.syyttaja, kirjaamo

Rikostutkintapyyntö Oulun poliisille, syytevaatimus valtakunnansyyttäjälle ja kantelu oikeuskanslerille

Koska Oulun käräjäoikeus on päättänyt, että asia R 20/925 on rikosasia, mutta ei antanut minun todistaa rikosasiaa ja oikeusavustaja ei susotunut avustamaan rikosasiassa, niin katson, että on syytä epäillä rikosta. Teen nyt asiasta rikosilmoituksen, koska käräjäoikeus on päättänyt, että kysymyksessä on rikosasia.
Pyydän ilmoittamaan välittömästi kuka toimii rikostutkijana asiassa ja kuka toimii rikostutkinnanjohtajana asiassa ja kuka tekee syyteharkinnan asiassa. Pyydän, että kuulustelut tehdään esitutkintalain, poliisilain ja perustuslain sekä ihmisoikeussopimusten edellyttämällä tavalla.Vaadin, että saan antaa asiassa loppulausunnon.

Asiat selviävät tästä linkistä

Kalajoki 31.05.2020
Erkki Aho
Merenojatie 9 B 16
85100 Kalajoki
044-3025948
Nimeni on Erkki Aho


Minun tekemäni rikostutkintapyyntö 01.06.2020 ei siis ole Muu tutkinta vaan se on nimenomaan rikostutkinta Oulun käräjäoikeuden päätöksen perusteella asiassa R20/925 tehty tutkintapyyntö..
Vaadin korjausta kirjalliseen vahvistukseen rikosilmoituksen tekemisestä eli se on kirjattava niin kuin totuus on.

Rikoksella tehdyn vahingon arvoksi olen ilmoittanut n. 200 miljoonaa euroa. Miksi se on jätetty rikostutkintailmoituksesta pois? Katson, että rikostutkintaa ei voi voida aloittaa ennenkuin virheet on korjattu.

Rikostutkinta voidaan aloittaa käymällä läpi tutkintailmoituksessa esittämäni todistusaineisto sekä kirjani Olet Maamme Armahin Suomeenmaa todistusaineisto.
Rikostutkinnan nopeuttamiseksi ja ajan säästämiseksi pyydän tutkintajohtajaa hankkimaan Oulun käräjäoikeudesta tämän todistusaineiston
Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun

Aineisto sisältää muun muassa kopion SSP-sopimuksesta sekä kirjat A-P. Pietilä Pankkikriisin peitellyt paperit, Seppo Konttisen Salainen pankkituki sekä Oikeuspoliittisen työryhmän kirjan Rahan ja Laman pelurit.

Koska en valita Oulun käräjäoikeuden päätöksestä niin tämä aineisto säilytetään Oulun käräjäoikeudessa vielä 5 vuotta. Koska aineisto on tarkasti luetteloitu niin käsitykseni mukaan sitä voidaan lainata rikostutkintaan. Käydään tämä todistusaineisto ensimmäisessä kuulustelussa lävitse.

Pyydän tutkintasihteeriä tai tutkijaa avaamaan nämä linkit ja monistaamaan kaikki asiakirjat erikseen todistusaineistoksi rikostutkintaan.

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen

PR-Talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2

PR-Teollisuus Oy:n konkurssivyyhti todistusaineistoon 3

Pyydän ilmoittamaan milloin virheet on korjattu. Sen jälkeen olen valmis aloittamaan rikostutkinnat välittömästi tutkinnanjohtajan ja tutkijan tapaamisella ja ensimmäisellä kuulustelulla.

Tämän jälkeen tutkinnanjohtaja ja syyteharkinnantekijä voivat pyytää Oulun käräjäoikeutta keskeyttämään ulosottoni rikostutkinnan ajaksi.

Erkki Aho
Merenojatie 9 B 16
85100 Kalajoki
044-3025948
Nimeni on Erkki Aho
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti