torstai 21. lokakuuta 2021

PE 22.10.2021 Rikotutkinnat kiireellisesti käyntiin ja todelliset syylliset oikeudellisen ja taloudelliseen vastuuseen

 





Ulosotto.uo@oikeus.fi , valtakunnansyyttaja.syyttaja@oikeus.fi , anna-maja.henriksson@eduskunta.fi, maria.ohisalo@intermin.fi , kirjaamo.oulu@poliisi.fi, kirjaamo.keskusrikospoliisi@poliisi.fi

Ulosottomies Jesse Lyytinen – pyydän Teitä keskeyttämään ulosoton asiassa 8972821, koska Rovaniemen hovioikeuden päätökset R20/834 ja R20/855 on saatu aikaan rikosten avulla ja siksi päätökset ovat mitättömiä ja kaikki maksut ovat perintäkeltovottoia. Seuraavassa osoitan poliisien rikollisen menettelyn rikostutkinnassa, jossa he suojelivat käräjätuomarin ja poliisin rikollista toimintaa.

TI 15.12.2020 poliisi, tutkija Pekka Niskakangas, poliisi tutkinnanjohtaja Hannu Mensonen, poliisi tutkinnanjohtaja Tiina Sarparanta

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/12/ti-15122020-poliisi-tutkija-pekka.html


Olen seuraavassa selostanut Rovaniemen hovioikeuden presidentille asioiden todellisen tilan ja ketkä ovat asian todellisia rikollisia. Olen selostanut asioiden juridisen argumentein ja todistein.

PE 20.08.2021Rovaniemen hovioikeuden presidentti

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/pe-20082021rovaniemen-hovioikeuden.html


Seuraavasssa todistan, että kaikki ulosotossa olevat saatavat on saaut aikaan rikollisesti ja siksi ne ovat perintäkelvottomia.


LA 01.08.2020 Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html

Ihmettelen miksi oikeusministeri Anna-Maja Henriksson ei reagoi alaistensa/vastuualeensa virkamiesten rikolliseen toimintaan. Miksi sisäminsiteri Maria Ohisalo ei reagoi vastuualueensa viranomaisten rikolliseen toimintaan. Vaadin ministereiltä selvitystä asiassa. Miksi valtakunnansyyttäjävirasto toimii niin kuin se toimii eikä oikeus toteudu.

TO 14.10.2021 Vilho Heikki kääntyisi haudassaan jos saisi tietää, mitä ....

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/10/to-14102021-vilho-heikki-kaantyisi.html

Koska kysymys on valtiopetoksesta sekä kidutusrikoksesta niin ulosottomiestä ja kihlakunnanvoutia koskee rikoslain 15 luvun 10 § ja 11 § sekä Suomen perustuslaki ja Ihmisoikeussopimukset. Minulla on perustuslain mukaan omaisuudensuoja ja kidutus on kielletty rikoslaissa, perustuslain ja ihmisoikeussopimuksissa. Minulle on perustuslaissa taattu oikeus- ja sosiaaliturva. Olen vaatinut asiassa kiireellisiä toimenpiteitä valti0nsyyttäjä Jukka Rappelta jotta todelliset syylliset saadaan oikeudelliseen ja taloudelliseen vastuuseen ja että oikeus toteutuisi.

TI 19.10.2021 Valtionsyyttäjä Jukka Rappe

https://kalajokinen.blogspot.com/2021/10/ti-19102021-valtiosyyttaja-jukka-rappe.html


LA 16.10.2021 Irvokasta toimintaa – Nyt on kansalaisten syytä herätä!

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/10/la-16102021-irvokasta-toiminta-nyt-on.html


Kiitän vastauksestanne kihlakunnanvouti Paula Lukkarila.

tiedoksi ja toimenpiteitä varten valtakunnansyyttäjävirasto Jukka Rappe ja Mika Appelsin sekä eduskunnan oikeusasiamies.

Lukkarila Paula (UO) <paula.lukkarila@oikeus.fi>


5:04 PM (6 hours ago)


to me



Hei,


olette esittäneet vaatimuksen ulosoton keskeyttämisestä.

Täytäntöönpano tai tilitys voidaan ulosoton toimesta keskeyttää Ulosottokaaren säännösten mukaisesti, joiden mukaisia perusteita ette ole esittäneet.

Minä en ole esittänyt ulosottokaaren mukaisia perusteita. Ulosottoa koskevat myös muut lait kuten perustuslaki ja ihmisoikeussopimukset. Perustuslain 106 §:n mukaan perustuslailla on etusija. Ulosottokaari on tavallinen laki. Minulla on perustuslain mukaan omaisuudensuoja ja kidutus on kielletty rikoslaissa, perustuslaissa ja ihmisoikeussopimuksissa. Olen esittänyt nämä perustelut ulosottoviranomaisille. Pyydän kihlakunnanvouti Paula Lukkarista pyytämään valtiosyyttäjää Jukka Rappea tai Mika Appelsia tai eduskunnan oikeusmiestä määräämään ulosoton keskeytyksen välittömästi ilman aiheetonta viivytystä. Tässä on perustelut:

MA 06.09.2021 Valtakunnansyyttäjävirastolle ja eduskunnan oikeusasiamiehelle

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/09/ma-06092021-valtakunnansyyttajavirastol.html



Kuten ylläolevasta linkistä ilmenee niin Oulun poliisi kieltäytyy tutkimasta asiaa, vaikka minä tekisin minkälaisen rikostutkintapyynnön tahansa. Lisäksi Oulun käräjäoikeus ja Rovaniemen hovioikeus kieltäytyvät käsittelemästä asiaa , vaikka minä tekisin minkälaisen todistusaineiston oikeuskäsittelyyn. Todistusaineisto on kiistaton ja rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa. Todistusaineistot on kopioitu kirjaani Olet Maamme Armahin Suomenmaa ja kirjat on lähetetty todistusaineistoksi valtakunnansyyttäjän toimistoon ao.henkilöille sekä eduskunnan oikeusasiamiehelle. Kirjat ovat todennäköisesti jo perillä. Lisäksi blogitekstini todistavat asioiden tilan eli kaikki ulosotot – entiset ja nykyiset – ovat saatu aikaan virkamiesten ja viranomaisten rikosten avulla ja siksi ne ovat perintäkelvottomia. Nämä teot täyttävät ihmisoikeusrikoksen tunnusmerkistön ja eteenkin kidutuksen tunnusmerkistön. Poliisi ei ole suostunut tutkimaan asioita 26 vuoteen eikä oikeus käsittelemään asioita oikeudenmukaisesti.

Siksi pyydän Teitä toimimaan niin, että ulosotto keskeytetään välittömästi.

Jos ulosottoa ei ole keskeytetty 30.09.2021 mennessä, niin pyydän liittämään nimenne kiduttajieni joukkoon ja vaadin Teille korkeinta mahdollista rangaistusta eli 12 vuotta vankeutta kiduttamisesta sekä viralta panoa. Lisäksi vaadin omaisuuteenne hukkaamiskieltoon asettamista, jos ulosotto jatkuu.


Kalajoki 09.09.2021


Ystävällisin terveisin


Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

Vaadin ulosoton keskeyttämistä rikostutkintojen ajaksi. Jos tästä huolimatta ulosottomies Jesse Lyytinen jatkaa ulosottotoimia niin vaadin hänen välitöntä pidättämistä oikeudenkäyntiä varten. Vaadin hänen omaisuutensa hukkaamiskieltoon asettamistaa sekä vaadin hänelle Suomen lain mukaista ankarinta rangaistusta eli 12 vuoden vankeutta kidutusrikoksesta. Vaadin asioissa kiireellistä ja esteetäntä rikostutkintaa ja oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä.

Kalajoki 22.10.2021

Erkki Aho

http://www.erkkiaho.com/henkilo.html

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

http://www.erkkiaho.com/


Nimeni on Erkki Aho

https://www.youtube.com/watch?v=sJN6sWVJ5C4





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti