sunnuntai 3. lokakuuta 2021

SU 03.10.2021 Valtiosyyttäjä Jukka Rappe

 

Valtiosyyttäjä Jukka Rappe

tiedoksi oikeusministeri Anna-Maja Henriksson, jonka alaisuuteen valtakunnansyyttäjävirasto kuuluu.

Olen joutunut taistelemaan jo 26 vuotta lestadiolaista mafiaa vastaan. Rovaniemen hovioikeuden tietoisesti tehdyissä väärissä päätöksissä R20/834 ja R20/855 lestadiolaisen mafian vaikutus on äärettömän suuri. Kysymys on kidutusrikoksesta, koska en ole saanut saanut 26 vuoteen esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä. Tutkinnanjohtaja Hannu Mensonen on lestadiolainen ja tutkija Pekka Niskakangas on lestadiolainen. Minä epäilen, että myös rikostutkintapyynnön tekijä on lestadiolainen ja mahdollisesti myös syyttäjä ja käräjätuomarit ovat lestadiolaisia.

tutkinnanjohtaja Hannu Mensonen


TI 15.12.2020 poliisi, tutkija Pekka Niskakangas, poliisi tutkinnanjohtaja Hannu Mensonen, poliisi tutkinnanjohtaja Tiina Sarparanta

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/12/ti-15122020-poliisi-tutkija-pekka.html


Tässä olen esittänyt Rovaniemen hovioikeuden presidentille totuuden asioissa

PE 20.08.2021Rovaniemen hovioikeuden presidentti

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/pe-20082021rovaniemen-hovioikeuden.html


Kera Oy:n varatoimitusjohtaja Seppo Arponen on lestadiolainen


kansanedustaja Markku Koski

syyttäjä Sulo Heiskari, keskeinen rikolliseksi epäilty henkilö

entinen asianajaja Asko Keränen rikoksensa tunnustanut henkilö

varatuomari Paavo M. Petäjä rikoksensa tunnustanut henkilö

poliisi Raimo Ollila lestadiolainen henkilö

poliisijohtaja Sauli Kuha lestdiolainen henkilö

PR-talojen konkurssivyyhdessä keskeinen tekijä oli Kera Oy:n varatoimitusjohtaja lestadiolainen Seppo Arponen, joka oli mukana törkeässä 63 miljoonan petoksessa kauppasopimuksissa. Kansanedustaja Markku Koski, joka oli PR-Teollisuus Oy:n hallituksen puheenjohtajana erottamiseensa saakka, ei ollut lestadiolainen, mutta hän toimi yhteistyössä Seppo Arposen kanssa. Syyttäjä Sulo Heiskari on keskeinen rikolliseksi epäilty henkilö PR-Teollisuus Oy:n konkurssissa yhdessä rikoksensa tunnustaneiden asianajaja Asko Keräsen ja varatuomari Paavo M. Petäjän kanssa. Kysymyksessähän oli prosessipetos, kun PR-Teollisuus Oy:n konkurssi haettiin väärillä tiedoilla ja asianajaja Asko Keränen jätti valituksen tekemättä Vaasan hovioikeuteen.

Lestadiolainen poliisi Raimo Ollila jätti kaikki rikokset tutkimatta samoin kuin Oulun poliisi lestadiolainen Tapani Tasanto ja Oulun poliisin poliisijohtaja lestadiolainen Sauli Kuha. Lisäksi Arsenalissa oli lestadiolaisia henkilöitä.


Terve Juha!

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2017/07/erkki-ahio-ja-paaministeri-juha-sipila.html

Pyysin apua minulle tutulta pääministeri Juha Sipilältä, mutta apua ei tullut. Mikään salaisuushan ei ole se että Juha Sipilä on lestadiolainen. Olen pyytänyt lukuisia kertoja apua minulle tutulta oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonilta, Hän ei vastaa sähköpostiviesteihini. Hänelläkin on uskonnollinen vakaumus. Tunsin hyvin hänen isoisänsä rovasti V.H. Kiviojan.

rovasti V. H. Kivioja

TO 15.07.2021 Olkaa rehellinen , oikeusministeri Anna-Maja Henriksson!

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/07/to-15072021-olkaa-rehellinen.html


ssp-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY

Myös entinen pääministeri Esko Aho on minulle tuttu henkilö ja olen todella surullinen siitä, että hän on mukana valtiopetoksessa SSP-sopimuksen kautta. 1990-luvun kotitekoinen lama ja pankkikriisin hoitotapa sekä pankkien pelastaminen aiheuttivat sen, että markkinoilta poistettiin kymmeniä tuhansia yrityksiä ja aiheutettiin yli 10 000 itsemurhaa. Valtiopetos ei vanhene koskaan ja murhat eivät vanhene koskaan.


Vaadin kaikille rikoksiin syyllistyneille Suomen lain mukaista ankarinta rangaistusta sekä kaikkien aiheutettujen taloudellisten vahinkojen ja hirvittävien kärsimysten täysimääräistä korvaamista korkoineen.


Kalajoki 03.10.2021

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti