perjantai 1. lokakuuta 2021

PE 01.10.2021 Kun rikos on riittävän suuri, niin sitä ei voi laillisin keinoin ratkaista

 

Erkki Aho ja Juha Sipilä

TO 30.09.2021 Suomi ei ole oikeusvaltio

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/09/pe-30092021-suomi-ei-ole-oikeusvaltio.html

Suomessa on tehty valtiopetos, kun on korjattu Suomen poliittisen johdon virheitä ja pelastettu pankit. Maksajiksi on valittu tiettyjen alojen yritykset, niiden omistajat ja takaajat sekä heidän omaisuutensa. Se on tehty siten, että tasavallan presidentti Mauno Koiviston johdolla puututtiin rippumattoman oikeuslaitoken toimintaan. Valtiopetos muodostuu kolmesta tapahtumasta

  1. Ns. Koiviston konklaavi

  2. SSP-sopimus

  3. Aktiv-Hansa-kauppa.

Valtiopetoksella aiheutettiin yli 10 000 murhaa ja kymmeniä tuhansia ihmsiä kidutettiin eli syyllistyttiin kidutusrikokseen, josta lain mukaan on tuomittava 2-12 vuotta vankeutta. Murha ei vanhene koskaan.


Koiviston konklaavi: VAIETTU RIKOS

https://www.youtube.com/watch?v=-ZTx-SwVYDQ


SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY


ARSENAL-kauppa ja sen tuhoisat seuraukset - Liisa Mariapori

https://www.youtube.com/watch?v=yIzuxVsuEzI&t=50s



Vakaan markan politiikka

Suomi koki 1990-luvun alussa erittäin syvän taloudellisen laman johtuen vakaan markan politiikasta. Talouspolitiikan virheet moninkertaistuivat liberalisoinnin kanssa. Vahvan markan politiikasta tuli tappava myrkky. Presidentti Mauno Koivisto nimitti Suomen Pankin johtajan Harri Holkerin sinipunahallituksen. Hän oli sinipunahallituksen kätilö. Vahvan markan politiikka kirjattiin Holkerin hallituksen ohjelmaan kuten myös Esko Ahon hallituksen ohjelmaan. Kun vahvan markan politiikan aikana rahaa tuotiin keinottelutarkoituksiin, yhteiskunta salli sen tapahtua. Valvojat eivät valvoneet. Rahoitustarkastus laiminlöi tehtävänsä. Lamasyyllisiä löytyy pankkien ohella Suomen Pankista ja Pankkitarkastusvirastosta. Suomen 1990-luvun alun lama oli Suomen poliittisten ja talouden päättäjien aikaansaama.

Koivisto ei toiminut yksin. Hänen sisäpoliittiseen junttaansa kuuluivat Suomen johtokunnan jäsenet Rolf Kullberg, Markku Puntila, Harri Holkeri ja Kalevi Sorsa. Junttaan kuului myös sinipunahallituksen valtionvarainministeri Erkki Liikanen, jonka kardinaalimunaus oli verotuksen keventäminen noususuhdanteessa.

Vahvan markan politiikalla aiheutettiin Suomeen yli 500 000 ihmisen työttömyys. Ylivelkaantuneita oli yli 280 000. Markkinoilta poistettiin n. 60 000 elinkelpoista yritystä ja itsemurhia tehtiin Stakesin tilaston mukaan 14500. Voidaanko puhua kansanmurhasta?


Koiviston konklaavi on valtiopetos?

Tasavallan presidentti Mauno Koivisto kutsui 06.05.1992 tasavallan presidentin linnaan oikeusjärjestelmän edustajia kokoukseen, jossa heitä ohjeistettiin antamaan pankeille suosituimmuusasema riita-asioissa ja syytesuoja niissä johtuvissa asioissa. Kokouskutsu oli Martti Mannisen allekirjoittama ja päivätty 16.04.1992.

Kokouksessa teemoina olivat
1. Tuomioistuinten yhteiskunnallinen vallankäyttö ja riippumattomuus
2. Tuomioistuimen toiminnan arvostelu

Kokouksessa johti puhetta silloinen KKO:n presidentti Heinonen. Palveriin osallistuivat tasavallan presidentti Mauno Koivisto, rouva Tellervo Koivisto, KKO:n presidentti Olavi Heinonen, oikeusneuvos Erkki-Juhani Taipale, oikeusneuvos Per Lindholm, KHO:n hallintoneuvos Pekka Hallberg, kihlakunnantuomari Markku Arponen, ylituomari Olli Karikoski, pormestari Juha Kettunen, Itä-Suomen HO:n presidentti Esko Kilpeläinen, Vaasan HO:n presidentti Erkki Rintala, oikeusneuvos Mikko Tulokas, professori Aulis Aarnio, apulaisprofessori Jukka Kekkonen, erikoistutkija Jyrki Tala, professori Leena Kartio, professori Olli Mäenpää, dosentti Juha Pöyhönen, professori Kirsti Rissanen, professori Kaarlo Tuori, oikeustieteen lisensiaatti Veli-Pekka Viljanen, Antti Kivivuori, professori Jaakko Uotila, kansliapäällikkö Jaakko Kalela, erityisavustaja Martti Manninen ja Ratan johtaja Jorma Aranko.

Suomen perustuslain 2 §:n mukaan tuomiovaltaa käyttävät riippumattomat tuomioistuimet.
KKO:n päätöksistä on todettavissa, että oikeudenkäytön linjaus muuttui Koiviston pitämän tilaisuuden jälkeen pankkeja suosivaksi.


Eduskunnan oikeusasiamiehen esittelija Jarmo Hirvonen on ratkaissut tämän asian näin:





Tämä eduskunnan oikeusasiamiehen vastaus 29.9.2021 EOA/7159/2020, joka on merkitty esittelijä Jarmo Hirvosen allekirjoittamaksi, todistaa väittämän, kun rikos on riittävän suuri, niin sitä ei voi laillisin keinoin ratkaista. Jarmo Hirvosen päätöstä on syytä epäillä törkeäksi virkarikokseksi. En ole 26 vuoden aikana saanut yhtään oikeaa päätöstä Suomen laillisuusvalvojilta, vaikka rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa ja todistusaineistot ovat kiistattomat. Kansanedustajien tulee noudattaa lakia. Laillisuusvalvojat on saatavat oikeudelliseen ja taloudelliseen vastuuseen rikollisesta toiminnastaan.


Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Suomen poliisijohto on vahvasti mukana rikollisessa toiminnassa. Korkein oikeus ei noudata perustuslakia eikä ihmisoikeussopimuksia. Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta kuten on muissa maissa.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Perustuslakituomioistuin


Asiassani todellisia syyllisiä ovat nämä henkilöt:

Kaikki ulosotot, entiset ja nykyiset, perustuvat siihen, että silloinen asianjaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen jätti valituksen tekemättä virheellisestä PR-Teollisuus Oy:n konkurssipäätöksestä Vaasan Hovioikeuteen. Entinen asianajaja Asko Keränen tunnustaa tekonsa.

PR-Teollisuus Oy:n konkurssissa 30.6.1996 silloinen asianajaja Asko Keränen jätti valituksen tekemättä vaikka itse pyysi valtakirjoja valituksen tekemiseen. Konkurssi oli haettu väärillä tiedoilla, koska kaupat oli purettu eikä konkurssiin hakijalla Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesällä ollut konkurssiin haetulta PR-Teollisuus Oy:ltä saatavaa.

Tätä väärää konkurssipäätöstä rikoksista epäillyt ovat käyttäneet hyväkseen tehdessään uusia vääriä päätöksiä. Olen nyt joutunut kärsimään syyttömänä asiasta jo 26 vuoden ajan. Teko täyttää kiistatta kidutuksen tunnusmerkistön.

Rikoksista epäillyt ovat tunnustaneet tekonsa ja muukin todistusaineisto asioissa on kiistaton.

Entinen asianajaja Asko Keränen tunnustaa rikoksensa eli hän jätti valituksen tekemättä Vaasan Hovioikeuteen PR-Teollisuus Oy:n konkurssiasiassa. Konkurssi oli laiton, koska se oli haettu väärillä tiedoilla, sillä kaupat oli purettu. Silloinen asianajaja ja nykyinen varatuomari Keränen pyysi valtakirjat valituksen tekemiseen, mutta jätti valituksen tekemättä.






Asko Keränen on tunnustanut muitakin rikoksia



Juristi Asko Keräsen talousrikosoikeudenkäynti yllätti syyttäjän ja tuomarin – Keränen tunnusti kaiken heti kättelyssä

https://mvlehti.net/2016/10/18/juristi-asko-kerasen-talousrikosoikeudenkaynti-yllatti-syyttajan-ja-tuomarin-keranen-tunnusti-kaiken-heti-kattelyssa/



2. Varatuomari Paavo M. Petäjä tunnustaa tekonsa





Varatuomari Paavo M. Petäjän tunnustus

Varatuomari Paavo M. Petäjä tunnustaa ettei hänellä ollut toimeksiantoa konkurssiasiassa ja siitä huolimatta hän on antanut väärän lausuman Ylivieskan käräjäoikeudelle asiassa. Varatuomari Paavo M. Petäjä tunnustaa rikoksensa.

En voi välttyä vaikutelmalta, että päärikollinen asioissani on syyttäjä Sulo Heiskari. Onko hänelle annettu syytesuoja?



TI 15.12.2020 poliisi, tutkija Pekka Niskakangas, poliisi tutkinnanjohtaja Hannu Mensonen, poliisi tutkinnanjohtaja Tiina Sarparanta

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/12/ti-15122020-poliisi-tutkija-pekka.html



PE 20.08.2021Rovaniemen hovioikeuden presidentti

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/pe-20082021rovaniemen-hovioikeuden.html


Ulosottomies Jesse Lyytinen ilmoitti minulle seuraavasta palkan ulosmittauksesta. Valitettavasti minä olen jo eläkkeellä joten en saa palkkaa.



Tämä ulosotto on saatu aikaan rikosten avulla. Kysymys on kidutusrikoksesta, josta on lain mukainen rangaistus on 2-12 vuotta vankeutta. Katso

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/


Suomi ei ole oikeusvaltio!



Eduskunnan puhemies Anu Vehviläisellä on henkilökohtaista kokemusta Suomen valtion rikollisesta toiminnasta, sillä hänen puolisonsa oli poliisijohtaja, joka ampui itsensä, kun ei kestänyt paineita, jotka johtuivat hänen työstään,


Näistä laittomista keinoista ratkaista asioita meillä on esimerkkejä Ruotsista, Venäjältä ja Suomesta.


1. Tässä esimerkki Ruotsista

Göteborgin räjähdyksen kerrostalossa asui poliisipäällikkö ja rikollisjengejä vastaan todistanut henkilö

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/goteborgin-rajahdyksen-kerrostalossa-asui-poliisipaallikko-ja-rikollisjengeja-vastaan-todistanut-henkilo/8247460#gs.co6ghs


2.Tässä esimerkki Venäjältä

Navalnyin vankilaan lähettänyt naistuomari kuoli yllättäen 50-vuotiaana

https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000008272701.html

3. Tässä esimerkki Suomesta

Kuolema kotitalon ovella

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2d366c85-49e9-4596-bf8b-3ab819492450


Itse kuitenkin noudatan lakia ja vaadin muitakin noudattamaan lakia. Sen olen todennut myös videollani. Nimeni on Erkki Aho

https://www.youtube.com/watch?v=sJN6sWVJ5C4


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti