perjantai 22. lokakuuta 2021

LA 23.10.2021 Mielenosoitus 31.10.2021 sekä oikeustieteen kandidaatin nälkälakko

 


Tuulia Helmisola

22 t

 

 · APUASI TARVITAAN! Pystyttekö jakamaan oikeustieteen kandidaatin Jaana Kavoniuksen miekkarikutsua

  • kuvia (yllä) kaikille henk.koht. tutuille ja mielellään Jaanan avuksi hänen kontakteilleen? Jaana fb-sivu on bannattu ja hän ei pysty jakamaan fb:ssä mitään 5000 kontaktilleen. Olen mukana talkoissa ja lisää ihmisiä tarvitaan! Laita viestiä Jaana K:n s-postiin jaana.pedersen@hotmail.com . Kiitos!

Henkilökohtainen kutsu 31.10.2021 miekkariin juuri Sinulle!

Hei, Jaanan fb-kaveri tai kaveripyynnön esittäjä! Lähetämme tämän tärkeän viestin Jaanan pyynnöstä. Fb bannasi Jaanan tahallaan juuri ennen miekkaria estääkseen normaalin mainostamisen.


Olet tärkeä ihminen Suomelle! TULE paikalle mielenosoitukseen 31.10.2021 klo 13 Eduskuntatalolle! Tarvitsemme juuri Sinua, jotta meitä on tarpeeksi pelastamaan Suomi ja sananvapaus! Jaana jää samalla nälkälakkoon ensimmäisenä juristina Suomessa, koko kansamme ja sananvapauden puolesta ja hänen mukana 5 muuta urheaa. Facebook laittoi Jaanalle tahallaan bannin, jotta emme pystyisi mainostamaan tätä tärkeää miekkaria. Samaan aikaan yöllä virkamafia kaatoi TokenTubenin serverit. Uusia servereitä tehdään parhaillaan. Ei alistuta laittomaan sensuuriin! Pyydämme apua: Jaa tätä tärkeää viestiä ja kahta liitteenä olevaa mainosta ryhmiin ja minne ikinä pystyt. Pysytään rohkeina ja taistellaan yhdessä mielivaltaista nykyhallintoa, virkamafiaa ja sensuuria vastaan laillisuuden ja itsenäisyyden puolesta. Tämä taistelu tarvitsee nyt jokaisen! Kun kansa tulee 31.10.2021 paikalle ja seisomme isona rintamana, näytämme valtaeliitille, että kansamme ei ole alistettavissa. Sinut tarvitaan tähän taisteluun! Vetoan sydämestäni, että tulet paikalle, rummutat tätä viestiä kaikkialle eteenpäin somessa ja otatte mahdollisimman paljon ihmisiä mukaan. Nähdään tärkeän asian äärellä Helsingissä 31.10.2021 klo 13!

Oikeustieteen kandidaatti Jaana Kavoinius aloittaa nälkälakon tasavallan presidentin linnan edustajalla 31.10.2021!

Suomen Suunta special 22.10.2021 Jaana Kavonius

https://www.youtube.com/watch?v=JOg2HPzXTyc


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti