keskiviikko 14. huhtikuuta 2021

TO 15.04.2021 Tarkennus tiedustelupyyntöön Rovaniemen hovioikeuden presidentille,


Tarkennus tiedustelupyyntöön Rovaniemen hovioikeuden presidentille,

oikeuskanslerille, valtakunnansyyttäjälle ja keskusrikospoliisille

Minä en tehnyt oikaisupyyntöä Rovaniemen hovioikeudelle asiassa R20/855 tuomioistuinlain 11 §:n perusteella vaan siksi, että Rovaniemen hovioikeuden päätös on saatu aikaan monen rikoksen avulla ja siksi se on mitätön. Sellaisesta päätöksestä ei voi periä oikeudenkäyntimaksua.

Minä olen tehnyt asiasta valituksen oikeuskanslerille, syyttämispyynnön valtakunnansyyttäjälle ja tutkintapyynnön keskusrikospoliisille.

Rikoksistä epäillyt olen maininnut vastauksessani

TI 13.04.2021 Vastaus Rovaniemen hovioikeudelle

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/04/ti-13022021-vastaus-rovaniemen.html


Koska oikeuskansleri ja valtakunnansyyttäjä eivät ole reagoineet asiaan niin olen haastanut myös heidät oikeuteen.

MA 12.04.2021 Haastehakemuksen täydennys

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/04/ma-12042021-haastehakemuksen-taydennys.html


Suomessa ei normaalimenettelyllä saa oikeutta, koska poliisi tappaa rikoksia.

Näin rikosilmoituksia ”tapetaan”

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/3f2b2e4c-c38e-4ff7-b440-1bf91329d992


Minulla on tästä rikosten tappamisesta useita esimerkkejä.

Kidutusrikokseni ja PR-talojen konkurssivyyhti

MA 25.01.2021 Kantelu viranomaisten toiminnasta

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/01/ma-25012021-kantelu-viranomaisten.html


Loppulausuntotäydennys koskien tutkinnanjohtajan toimintaa

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2020/01/loppulausuntotaydennys-koskien.html

Tässä linkissä on ulkomaalaisten työntekijöiden törkeä hyväksikäyttö ja laittomat irtisanomiset. Nämä poliisi on jättänyt asiallisesti tutkimatta ja syyttäjä syyttämättä ja oikeus käsittelemättä. On mentelty lain vastaisesti ja rikollisesti jokaisessta portaassa.

Poliisi ja oikeuskansleri eivät vastaa

Tietopyyntö Oulun poliisille

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2018/09/tietopyynto-oulun-poliisille.html


Loppulausunto ulosottomies Eveliina Nissilän rikosilmotukseen 5770/R/15736/19

http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2020/01/loppulausunto-ulosottomies-eveliina.html

Heino Yli-Torven asiassa olen tehnyt useita rikostutkintapyyntöjä Oulun poliisille, mutta poliisi ei tutki asiaa. Se selviää muun muassa ylläolevata linkistä. Oulun poliisi toimii perustuslain vastaisesti eikä syyttäjä reagoi asiaan.


Kiirehtimispyyntö keskusrikospoliisille

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/02/kiirehtimispyynto-keskusrikospoliisille.html


Jumalisjärven Lohi ay ja Emajoen Lohi Oy – nimismies Vesa Juntunen ja varatuomari Mikko Kovalainen

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2012/08/jumalisjoen-lohi-ay-ja-emajoen-lohi-oy.html


Nämä rikokset poliisi on jättänyt tutkimatta. Niitä ei ole saanut normaalilla tavalla tutkintaan. Rikokset eivät ole vanhentuneita, koska ne liittyvät kidutusrikokseeni ajalla 30.06.1996 tähän päivään saakka.


Siksi minäkin olen joutunut valitsemaan toisen tie oikeuden saamiseksi. Minun oli päästävä syytetyn rooliin ja käymään puolustustaistelua. Ajoin ensin tahallisen ylinopeuden ja ilmoitin siitä poliisi Tomi Reinikaiselle heti jotta pääsisin esitutkintaa. Esitutkintannan asiassa teki Ylivieskan poliisi Leskinen vastoin esitutkintalakia ja perustuslakia.


Minä olen siirtänyt taidenäyttelyni oman yritykseni nimiin. Olen ilmoittanut siitä ulosottoviranomaisille, mutta he eivät reagoineet asiaan. Tein itsestäni rikosilmoituksen Kalajoen poliisille. Poliisi jätti asian tutkimatta. Haastoin poliisin Raahen kräjäoikeuteen. Raahen käräjäoikeus jätti asian käsittelemättä samalla kun se jätti toisenkin Kalajoen poliisin tutkimattajättämisasian eli ulkomiasten työntekijäiden törkeän hyväksikäytön ja laittomat irtisanomiset. Valitin asiasta Rovaniemen hovioikeuteen, mutta Rovaniemen hovioikeus piti Raahen käräjäoikeuden (lue käräjätuomari Timo Tammikedon ? Päätöksen voimassa.


LA 20.06.2020 Kalajoki-näyttelystä Erkki Ahon taidenäyttelyyn

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/06/la-20062020-kalajoki-nayttelysta-erkki.html


Sitten minä ilmoitin ulosottoviranomaisille, että kaikki ulosottoni on saatu aikaan rikoksilla ja ne ovat perintäkelvottomia. Ne perustuvat valtiopetokseen ja muihin rikoksiin. Ulosottoviranomaisten olisi tullut toimia rikoslain 15 luvun ja 10 §:n ja 11 §:n mukaisesti. He eivät reagoineet asiaan. Minä laitoin heille uuden sähköpostin jotta saisin asiat oikeuskäsittelyyn. Nyt asia on Rovaniemen hovioikeuden käsitelyssä.


Laitan vielä lopuksi tiedoksi Ylen kyselyn, mikä osoittaa Suomen oikeusjärjeselmän ongelmat.


Joka toinen Ylen kyselyyn vastannut tuomari ei ehdi perehtyä riittävästi oikeusjuttuihin

https://yle.fi/uutiset/3-7484399

Lähes puolet Yle Uutisten laajaan kyselyyn vastanneista tuomareista kertoo, etteivät he kiireen takia ehdi perehtyä käsiteltävään asiaan riittävästi. Lähes puolet kyselyyn vastanneista tuomareista tuntee itsensä usein uupuneeksi.

Erkin kommentti: Tämä väite pitää paikkansa. Tuomarit eivät ehdi perehtyä oikeusjuttuihin ja he eivät viitsi perehtyä oikeusjuttuihin. He ovat laiskoja ja erottamattomia. Tässä todistusaineisto väitteelleni

MA 12.04.2021 Haastehakemuksen täydennys

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/04/ma-12042021-haastehakemuksen-taydennys.htmlPuolet tuomareista kyselyssä: Syyllisiä on jäänyt tuomitsematta syyttäjien puutteellisen ammattitaidon vuoksi

https://yle.fi/uutiset/3-7502828

Viime keväänä tuomareiden ammattitaito sai lakimiehiltä kovaa kritiikkiä. Lähes puolet Yle Uutisten kyselyyn vastanneista lakimiehistä sanoi, että puutteet tuomareiden ammattitaidossa ovat johtaneet jopa syyttömien tuomitsemiseen.

Nyt kysyimme tuomareilta heidän näkemyksiään syyttäjistä ja oikeudessa juttuja hoitavista lakimiehistä.

Lähes jokainen Yle Uutisten kyselyyn vastannut tuomari sanoo, että oikeudessa juttuja hoitavien lakimiesten ammattitaito ei aina ole riittänyt jutun ajamiseen.

Lähes puolet vastaajista on sitä mieltä, että näin on käynyt usein.

Erkin kommentti: Väite pitää paikkansa. Esimerkkinä varatuomari Mikko Kovalaisen kunnianloukkausoikeudenkäynti, Markku Kosken kunnianloukkausoikeudenkäynti, Tässä laaja todistusaineisto asialle

MA 12.04.2021 Haastehakemuksen täydennys

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/04/ma-12042021-haastehakemuksen-taydennys.htmlLakimiehet Ylen kyselyssä: Tuomareiden puutteellinen ammattitaito tuonut tuomioita jopa syyttömille – juristit silti tyytyväisiä valtaosaan tuomioista

https://yle.fi/uutiset/3-7234166

Lakimiesten mukaan tuomareiden ammattitaito ei aina riitä jutun ratkaisemiseen. Lähes puolet Yle Uutisten poikkeuksellisen laajaan kyselyyn vastanneista lakimiehistä sanoo, että puutteet tuomioistuimissa toimivien tuomareiden ammattitaidossa ovat johtaneet jopa syyttömien tuomitsemiseen.

Erkin kommentti: Väite pitää paikkansa. Tässä laaja todistusaineisto väitteelle: MA 12.04.2021 Haastehakemuksen täydennys

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/04/ma-12042021-haastehakemuksen-taydennys.htmlYllättävä riesa Helsingin käräjäoikeudessa – asianajajat lähettelevät haukkumaviestejä

https://yle.fi/uutiset/3-7144953

Helsingin käräjäoikeuden tuomarit ovat saaneet henkilökohtaisia viestejä asianajajilta, jotka ovat olleet tyytymättömiä tuomioistuimen antamiin tuomioihin.

Erkin kommentti: Asia pitää paikkansa. Aihetta onkin lähettää viestejä tuomareille. Tässä laaja todistusaineisto väitteelle MA 12.04.2021 Haastehakemuksen täydennys

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/04/ma-12042021-haastehakemuksen-taydennys.htmlYlen kysely: Kolmannes lakimiehistä tyytymättömiä hallinto-oikeuden tuomioihin – "Kumileimasimia"

https://yle.fi/uutiset/3-7234186

Lakimiehiltä sataa tiukkaa kritiikkiä hallinto-oikeuksia kohtaan. Joka kolmas Ylen laajaan kyselyyn vastannut lakimies tai asianajaja sanoo, että hallinto-oikeudet ovat vain valtion viranomaisten vallankäytön jatke.

Erkin kommentti: Asia pitää paikkansa. Minun mielestäni hallinto-oikeudet voitaisiin laukkauttaa. Hallinto-oikeudet ovat yhtä tarpeettomia kuin nunnan nännit ja paavit pallit.Henriksson: Väitteet tuomarien ammattitaidottomuudesta ovat rajuja

https://yle.fi/uutiset/3-7241638

Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson (r.) suhtautuu epäillen väitteeseen, että tuomarien puutteellinen ammattitaito olisi johtanut syyttömien tuomitsemiseen. Yle Uutisten asianajajille tekemässä kyselyssä lähes puolet vastanneista asianajajista on sitä mieltä, että näin olisi käynyt. Henriksson pitää väitettä rajuna.

Erkin kommentti: Oikeusministeri Anna-Maja Henriksson yhtä pihalla asioista vuonna 2014 kuin vuonna 2022. Tässä mittava todistusaineisto asialle Haastehakemuksen täydennys

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/04/ma-12042021-haastehakemuksen-taydennys.htmlKyselyssä kaksi kolmesta tuomarista: Lakimiesten palkkiot ovat usein liian suuria

https://yle.fi/uutiset/3-7487477

Kyselyyn vastanneet tuomarit arvostelevat voimakkaasti oikeudessa juttuja hoitavien lakimiesten palkkiovaatimuksia. Kolme neljästä kyselyyn vastanneesta tuomarista uskoo, että lakimiehet valittavat joskus jopa ylempään oikeusasteeseen palkkionnostotarkoituksessa

Erkin kommentti: Asia pitää paikkansa.

Väitös yrittäjistä: "Oikeuslaitos suosii valtiota"

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/vaitos-yrittajista-oikeuslaitos-suosii-valtiota/5f6fa3b6-76f0-3ae6-8a65-ff0728fabc7b

Erkin komentti: Zacharias Sundströmin väitöskirjan väittämä pitää paikkansa. Siitä kiistattomana todisteena on Rovaniemen hovioikeuden päätös R20/855 Rikosten avulla tehty päätös on mitätön. Lisäksi minulla on perustuslain mukaan omaisuuden suoja ja oikeus oikeudenmukaiseen oikeudenkäyntiin. Perustuslain mukaan kidutus on kielletty. Jos tavallinen laki ja perustuslaki ovat ristiriidassa niin perustuslailla on etusija.

TI 13.04.2021 Vastaus Rovaniemen hovioikeudelle

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/04/ti-13022021-vastaus-rovaniemen.html

Oikeuskansleri ei puutu Suomen valtion viranomaisten rikolliseen toimintaan. Oikeusministerikin ummistaa silmänsä tällaiselta menettelyltä.

MA 25.01.2021 Kantelu viranomaisten toiminnasta

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/01/ma-25012021-kantelu-viranomaisten.html


Kalajoki 15.04.2021


Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com

Nimeni on Erkki Aho

https://www.youtube.com/watch?v=sJN6sWVJ5C4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti