tiistai 10. marraskuuta 2020

TO 12.11.2020 Alpo kysyy ja Erkki vastaa

 

Erkki Aho sissirukin harjoituksissa. Lumikkokurssi 138

Alpo Ylitalo

Asia on juuri niin kuin kirjoitat, mutta mikä taho lähtee tilannetta oikaisemaan. Jos lähtee, se myöntää hallinnon toimineen juuri sillä tavoin kuin kirjoitat. Vallanpitäjille oikeusvaltion maine on tärkeämpi kuin yksilön oikeusturva.


Erkin vastaus


Tilanne on se, että haastoin Suomen valtion oikeuteen vuonna 2016 ja silloin laitoin kaikki todistusaineistot Ylivieskan käräjäoikeuteen. Käräjätuomari JJ teki silloin väärän päätöksen. Minä en valittanut päätöksestä. Käräjäoikeuden tulee säilyttää tuo aineisto 5 vuotta eli vuoteen 2021. Kävin tarkistamssa asian Ylivieskan käräjäoikeuden kansliassa, jossa aineiston paikalla oli vain lappu, jossa luki, että aineisto on säilytettävä käräjäoikeudessa 5 vuotta.

Kun haastoin ulosottoviranomaiset oikeuteen, niin pyysin tuon aineiston siirrettäväksi Raahen käräoikeuteen todistusaienistoksi. Asia näkyy käräjäsihteerin kuulustelukertomuksesta ja minun vastauksestani siihen. Kun käräjätuomari jäi kiinni valheesta ja samalla virkavelvollisuuden laiminlyönnistä niin hän ylireagoi ja teki minusta rikosilmoituksen virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Sen syytteen syyttäjä hylkäsi, mutta nosti varmuuden vuoksi syytteen minua vastaan kunnainloukkauksesta. Syyttäjä yritti ylläpitää oikeusvaltion mainetta. Väärä ihminen ei voi olla oikeassa.

Reservin yliluutnanttina minun taktiikkani on ollut puolustus- ja hyökkäys. Siksi minä haastoin poliisin oikeuteen, koska poliisi oli jättänyt asian tutkimatta. Käräjäoikeuden piti eilen 10.11.2020 ilmoituksensa mukaan tehdä kansliapäätös poliisin suojelemisesta. Minä tein poliisille virka-apupyynnön todistusaineiston hakemiseen. Todistusaineisto oli jo valmiina Oulun käräjäoikeudessa tämän asian asiakirjana. Olin pyytänyt aiemmin apua Oulunn laamannilta ja Oulun poliisipäälliköltä asiassa  ja sitonut heidät jo sillä tavalla tähän rikosyritykseen. Oulun laamanni palasi eilen lomaltaan ja Oulun käräjäoikeus ei voinutkaan tehdä asiassa päätöstä, koska todistusaineistona oleva kirjallinen salaiseksi julistettu SSP-sopimus on todistusaineistona ko. asiassa Oulun käräjäoikeudessa. Poliisi ei ole reagoinut virka-apupyyntööni.

Nyt tämä sama todistusaineisto on todistusaineistona valmiina Oulun käräjäoikeudessa asiani käsittelyä varten 27.11.2020. Katsotaan miten asia etenee, koska tutkinanjohtaja on jäänyt kiinni esteellisyydestä ja hän on tunnustanut asian ja syyttäjä on jäänyt kiinni puolueellisuudesta ja Oulun käräjäoikeus yhteisöjääviydestä. Toverituomioistuin ei kuulu oikeusvaltion kuvaan. Minä en ole saanut asiassa asianomistajakuulustelua eikä todistajaani ole kuultu. Myöskään todistajiani ei ole haastettu käräjäoikeuteen todistamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti