tiistai 3. marraskuuta 2020

KE 04.11.2020 R20/2753

 

R20/2753


Korjaus asiaaan: käräjäsihteeri on Marjo Jaatinen ja käräjätuomari Jyrki Määttä. Nyt asia muuttuu vielä pahemmaksi.

Käräjätuomari Jyrki Määttä, laamanni Antti Savela, valtakunnansyytäjä Raija Toviainen, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson, poliisijohtaja Mika Heinilä

Olen saanut tänään 03.11.2020 Oulun käräjäoikeuden sihteeriltä ilmoituksen päiväyksellä 27.10.2020 asiassa R20/2753, jossa hän ilmoittaa, että ratkaisu asiassa annetaan 10.11.2020.

Minä katson, että käräjätuomari Jyrki Määttä ei anna minulle oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä vaan hän suojelee rikollisesti toimivaa poliisi Tiina Sarparantaa ja toimii esteellisenä käräjätuomarina. Minulla on kiistattomat todistusaineistot poliisi Sarparannan rikollisesta toiminnasta enkä voi hyväksyä käräjätuomarin rikollista suojelevaa päätöstä. Kaiken lisäksi käräjätuomari on Jyrki Määttä on esteellinen käsittelemään asiaa, koska hän on aiheuttanut minulle järkyttävän suuren vahingon, kun ei ole antanut kuulustella vastapuolen todistajaa Kalervo Savolaista oikeuskäsittelyssä. Teko on ihmisoikeussopimuksen vastainen teko. Käräjätuomari Jyrki Määttä antoi asiassa väärän lausuman Rovaniemen hoivoikeudelle samoin kuin syyttäjä Esa Mustonen sekä vastapuoleni varatuomari Mikko Kovalainen.





Olen tehnyt  jo aikaisemmin kantelun oikeuskanslerille asiasta. Miksi en ole saanut vastausta. Mielestäni asia on annettava poliisin tutkittavaksi. 

Jumalisjärven Lohi ay ja Emajoen Lohi Oy – nimismies Vesa Juntunen ja varatuomari Mikko Kovalainen

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2012/08/jumalisjoen-lohi-ay-ja-emajoen-lohi-oy.html


Asia selviää tästä aineistosta

SU 01.11.2020 Olen todella huolissani Oulun poliisijohdon rikollisesta toiminnasta

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/10/su-01112020-olen-todella-huolissani.html

Kysymyksessä on valtiopetoksen peittely ja siitä on kiistattomana todistusaineistona ollut poliisi Tiina Sarparannalla kopio salaiseksi julistetusta SSP-sopimuksesta muistitikulle kopioituna ja kirjani Olet Maamme Armahin Suomenmaa kirja, jossa oli pääosa PR-talojen konkurssivyyhden todistusaineistoa. Sieltä puuttui vain asianajaja Asko Keräsen tunnustus ja 48 miljoonan salatut pantatut kiinnitykset, mitkä todistavat törkeän petoksen. Ne on lähetetty sähköpostitse. Rikokset eivät ole vanhentuneet, koska rikostutkintapyynnöt on tehty ajoissa ja asiat ovat olleet vireillä koko 25 vuoden ajan. Ulosotto pitää rikokset avoimena samoin kuin valtiopetos.

Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html

Lisää todistusaineistoa

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/09/la-12092020-lisaa-todistusainestoa.html

Minulla on siis kiistattomat todistusaineistot niin ei silloin voi tehdä kansliapäätöstä. On otetava huomioon, että koko Oulun poliisin johtoa on syytä epäillä rikollisesta toiminnasta asioissa kuten todistusaineistosta käy ilmi.

Minä vaadin, että ratkaisun antamista asiassa siirretään oikeudenkäynnin jälkeen 27.11.2020, jolloin todistetaan valtiopetos ja sen yhteys PR-talojen konkurssiyyhteen. Minulla on kiistaton näyttö asioista ja 9 todistajaa asialle.

Jos käräjätuomari Jyrki Määttä tekee ratkaisunsa estämällä oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin ja suojelemalla rikollisesti toimivaa poliisi Tiina Sarparantaa niin vaadin poliisia pidättämään käräjätuomari Marjo Jaatisen vangitsemista varten. Todistusaineisto asiassa on kiistaton.

Minä katson, että Oulun käräjäoikeus ei ole toimivaltainen käsittelemään asiaani.

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

oulu.ko@oikeus.fi, antti.savela@oikeus.fi, valtakunnansyyttaja.syyttaja@oikeus.fi, anna-maja.henriksson@eduskunta.fi, kirjaamo.oulu@poliisi.fi

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kantelu oikeuskanslerille käräjätuomari Jyrki Määtän toiminnasta, tiedoksi oikeusministeri Anna-Maja Henriksson ja perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja.


Olen haastanut Kajaanissa toimipaikkaansa pitävän Oulun poliisin Oulun käräjäoikeuteen. Haastehakemus on tässä

https://haastehakemus.blogspot.com/2020/08/haastehakemus.html

Haastehakemuksen täydennys on tässä

https://haastehakemus.blogspot.com/2020/09/haastehakemuksen-taydennys.html

Kun näytti siltä, ettei asia etene, niin pyysin Oulun käräjäoikeuden laamannia Antti Savela ja Oulun polisipäälliköä Mika Heinilää apuun asiassa.

https://haastehakemus.blogspot.com/2020/08/laamanni-antti-savela-ja.html

Asiaa ryhtyi käsittelemään Oulun käräjäoikeudessa esteellinen käräjätuomari Jyrki Määttä

https://haastehakemus.blogspot.com/2020/09/esteellisyysvaittama.html

Minä jääväsin hänet asian käsittelystä esteellisyytensä takia. Laitoin asian tiedoksi näille tahoille

Tiedoksi ja toimenpiteitä varten: keskusrikospoliisi, valtakunnansyyttäjä, oikeusminsteri, sisäministeri ja päministeri sekä oikeuskansleri.

Olen saanut tänään 03.11.2020 Oulun käräjäoikeuden tuomarilta Jyrki Määtältä ( kräjäsiheri Maria ilmoituksen päiväyksellä 27.10.2020 asiassa R20/2753, jossa hän ilmoittaa, että ratkaisu asiassa annetaan 10.11.2020.

Nyt on huomattava, että Oulun poliisi Tiina Sarparanta on saanut sähköpostitse kaiken aineiston asioiden tutkimiseksi ja lisäksi hän on saanut kirjani Olet Maamme Armahin Suomenmaa, jossa on kopioituna todistusaineistona kirjan sivuille lähes kaikki rikokset PR-talojen konkurssivyyhdessä lukuun ottamatta asianajaja Asko Keräsen tunnustusta ja salattuja 48 miljonan pantattuja kiinnityksiä, jotka todistavat törkeän petoksen kaupanteossa. Lisäksi poliisi Sarparannalla on ollut käytössään kopio salaiseksi julistetusta SSP-sopimuksesta, mikä todistaa valtiopetoksen. Poliisi Sarparanta on palauttanut nämä todistusaineistot minulle takaisin ottamatta niitä huomioon rikostutkinnassa.

On huomattava, että asiassa Oulun käräjäoikeuden laamanni teki päätöksen, että asia on rikosasia. Oulun poliisi muutti rikostutkintapyyntöni S-asiaksi. En voi ymmärtää miten poliisi voi muuttaa käräjäoikeuden laamannin päätöksen R-asiasta S-asiaksi. Tutkijaksi tuli poliisi Tiina Sarparanta ja tek tutkimattajättämispäätöksen. Nyt Oulun käräjäoikeuden tuomari Jyrki Määttä aikoo tehdä kansliapäätöksen asiassa, jossa on kysymys näistä asioista

Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html

Lisää todistusaineistoa

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/09/la-12092020-lisaa-todistusainestoa.html

Velallisten tuki ry tekee hartiavoimin töitä saadakseen 90-luvun laman ja oikeuslaitoksen uhrien asiat kuntoon ja lakkauttaakseen ulosoton ja perintätoimistot, luottotietorekisterit, yksipuoliset tuomiot jne. jne. Suomesta on tehtävä oikeusvaltio ja Suomeen on perustettava perustuslakituomioistuin ja Suomeen on saatava totuusfoorumi, jossa nämä asiat 90-luvulta lähtien tutkitaan, tehdään uudet päätökset ja määrätään valtio korvaamaan aiheuttamansa vahingot yrittäjille ja yksityisille.

VELALLISTEN TUKI RY:N TARKENNETTU 13.5.2019 ESITYS HALLITUKSELLE

https://www.velallistentuki.fi/yleinen/velallisten-tuki-ryn-tarkennettu-13-5-2019-esitys-hallitukselle/

KIIREELLINEN TOIMENPIDEPYYNTÖ EUROOPAN NEUVOSTOLLE

https://www.velallistentuki.fi/yleinen-fi/kiireellinen-toimenpidepyynto-euroopan-neuvostolle/

Valtiopetoksen liittyy kiinteästi salaiseksi julistettu SSP-sopimus, mikä solmittiin Esko Ahon hallituksen ja neljän ostajapankin välillä 22.10.1992.




Suomen Säästöpankki-SSP Oy:n pilkkomissopimus solmittiin 22.10.1992 Suomen valtion ja neljän ns. ostajapankin (SYP, KOP, Osuuspankit ja Postipankki) välillä. Tässä salaiseksi julistetussa sopimuksessa sovittiin toimialakohtaiset listaukset yrityksistä, jotka tullaan viemään konkurssiin, sekä määriteltiin kaatamisperusteet luottomäärien ja asiakkuuksien pohjalta. Jos asiakas toimi joillakin seuraavista toimialoista, niin pankeille annettiin vapaus poistaa yritys markkinoilta ja laittaa saatavansa valtion avoimeen pankkitukipiikkiin: kiinteistösijoittaminen ja kiinteistösijoittamiseen verrattava kiinteistötoiminta, muu sijoittaminen, rakentaminen, vähittäiskauppa, hotelli- ja ravintolatoiminta, vapaa-aikatoiminta. SSP-sopimus solmittiin pääministeri Esko Ahon hallituksen toimesta. Valtionvarainministerinä toimi Iiro Viinanen ja sisäministerinä Mauri Pekkarinen. Nämä kolme ministeriä muodostivat valtioneuvoston ”sisäpiirin”. Suomen 1990-luvun pankkikriisissä ja suuren lamassa toteutettiin Suomen historian suurin omaisuuden ryöstö. Liituraitojen jäljiltä jäi kitumaan 280 000 elinkautista lumevelkavankia, joista 11 500 valitsi lopullisimman ratkaisun vuoden 1997 loppuun mennessä. Sen jälkeen on vielä on poistettu yrityksiä markkinoilta ja niiden kokonaismäärä Velallisten Turkirymän mukaan on n.60 000 kappaletta ja itsemurhan tehneiden määrä n. 16 000. Katkeraa kansaa kasvaa jo kahdessa sukupolvessa.

SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY&list=UUYDxoEzvz_VQ_HnFKXRkrZA&index=6

Ns Koiviston konklaavissa ohjeistettiin oikeuslaitoksen edustajia tasavallan preisentti Mauno Koiviston toimesta antamaan pankeille suosituimmuussasema. Pankit siis voittivat ylemmissä oikeusasteissa. SSP-sopimus on jatkoa ns. Koiviston konklaaville. Kysymyksessä on valtiopetos, mikä ei vanhene koskaan. Tässä presidentti Tarja Halosen päätös minulle kun pyysin asiakirjoja Koiviston konklaavista. Esko Aho kirjoitti uusimmassa kirjassaan, että hän päätti Koiviston kanssa kahdestaan asioista.

SSP-sopimus on julistettu salaiseksi 100 vuodeksi.

http://kalajokinen.blogspot.bg/2017/06/koiviston-konklaavi-ssp-sopimus-ja-muut.html

ja Aktiv Hansakauppa 25 vuodeksi salaiseksi

Törkeä petos ja muita rikoksia Aktiv Hansa-kaupassa?

http://kalajokinen.blogspot.fi/2017/06/torkea-petos-ja-muita-rikoksia-aktiv.html

ARSENAL-kauppa ja sen tuhoisat seuraukset - Liisa Mariapori

https://www.youtube.com/watch?v=yIzuxVsuEzI&t=122s

Suomen johtavat poliitikot ovat tarkasti tietoisia valtiopetoksesta, mutta vaikenevat siitä. Onko kysymys rikoslain 15 luvun 11 §:n mukaisesta rikoksesta?

Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle

http://pankkikriisi.blogspot.com/2019/06/avoin-kirje-paaministeri-antti-rinteelle.html

Valtiopetoksella ja PR-talojen konkurssivyyhdellä on kiistaton syy-yhteys. Minulla on omassa asiassani kiistattomat todistusaineistot lähettämässäni kirjassa.

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

PS. Pyydän ilmoittamaan kantelun käsitelijän nimen ja kantelun numeron ensi tilassa.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti