torstai 5. syyskuuta 2019

TO 05.09.2019 Hallintovaliokunnalle ja perustuslakivaliokunnalle




From: Erkki Aho
Sent: Thursday, September 5, 2019 7:30 AM
To: hav@eduskunta.fi ; pev@eduskunta.fi ; antti.rinne@eduskunta.fi ; kirjaamo@vnk.fi ; eduskunta@eduskunta.fi ; maria.ohisalo@eduskunta.fi ; anna-maja.heriksson@eduskunta.fi
Cc: a-studio@yle.fi
Subject: hallintovaliokunnalle ja perustuslakivaliokunnalle

Hallintovaliokunnalle ja perustuslakivaliokunnalle

sisäministeri Maria Ohisalolle ja oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonille, valtakunnansyyttäjä Raija Toiviaiselle, oikeuskansleri Tuomas Pöystille, eduskunnan oikeusasiamies Petri Jääskeläiselle, korkeimman oikeuden presidentti Tatu Leppäselle, poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaiselle, kaikille eduskuntaryhmille, kaikille kansanedustajille, kaikille ministereille ja tasavallan presidentti Sauli Niinistölle.
Rovaniemen hovioikeudelle, Pohjanmaan poliisille, Suomen Yle:lle, EU-komissiolle, kaikille Euroopan Unionin jäsenvaltioille, YK:n ihmisoikeusneuvostolle ja Kansainväliselle rikostuomioistuimelle.

Hallintovaliokunnan puheenjohtaja Riikka Purran tulee huolehtia siitä, että poliisiministeri Maria Ohisalon toiminta käsitellään hallintovaliokunnassa ilman aiheetonta viivytystä. Olen vaatinut poliisiministeri Maria Ohisalolta useita kertoja vastausta siihen miksi Oulun poliisi Antti Räsänen ja Lapin poliisi Jukka Haataja ovat toimineet tietoisen rikollisesti valtiopetosasian tutkinnassa. Olen tehnyt asiassa rikostutkintapyynnön ja he kieltäytyvät kuulustelemasta minua ja kieltäytyvät ottamasta todistusaineistoa vastaan He laiminlyövät virkavelvollisuutensa ja toimivat esitutkintalain ja poliisilain vastaisesti. Kysymyksessä on minun oikeustajuni mukaan törkeä virka-aseman väärinkäyttö ja rikoslain 15 luvun vastainen teko. He peittelevät rikoksia ja suojelevat rikollisia. Tästä samasta asiasta voidaan syyttää Oulun ja Lapin muitakin poliiseja. Siksi olen joutunut tekemään rikosilmoituksen Pohjanmaan poliisille, mikä näyttää toimivan vastaavalla tavalla, koska ei ole aloittanut asiassa rikostutkintaa, vaikka minulla perustuslain mukaan on oikeus saada asiani käsittelyyn ilman aiheetonta viivytystä. On syytä epäillä, että poliisin rikollinen toiminta on ylhäältä johdettua eli poliisihallituksesta johdettua rikollista toimintaa. Poliisiministeri Maria Ohisalo kieltäytyy vastaamasta minulle vaikka laillisuusvalvojan mukaan hänellä on vastausvelvollisuus.
Perustuslakivaliokunnan puheenjohtajan SDP:n Johanna Ojala-Niemelän tulee huolehtia siitä, että oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin toiminta käsitellään perustuslakivaliokunnassa ilman aiheetonta viivytystä. Olen vaatinut useita kertoja oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonilta vastausta siihen, että miksi hän ei puutu syyttäjälaitoksen rikolliseksi epäiltävään toimintaan ja esimerkkinä olen ottanut kihlakunnansyyttäjä Heidi Savurinteen toiminnan. Savurinne tunnusti, että hän ei ollut perehtynyt valtiopetoksen todistamiseen esitettyihin asiakirjoihin tehdessään päätöksen asiassa. Siis kihlakunnansyyttäjä Heidi Savurinne oli tehnyt tietoisen rikoksen ja tunnustaa sen. Miksi oikeusministeri Anna-Maja Henriksson ei puutu vastuualueensa henkilöiden rikolliseen toimintaan vaikka nämä tunnustavat rikollisen toimintansa? Oikeusministeri kieltäytyy vastaamasta minulle asiassa vaikka laillisuusvalvojan mukaan hänellä on vastausvelvollisuus.
Oikeusministerin vastuualueeseen kuuluvat myös laillisuusvalvonta, oikeuslaitos ja ulosottoviraston toiminta. Laillisuusvalvojien päätöksistä vain kuusi promillea aiheuttaa huomautuksen vastaisen varalle. Kysymys on siis tietoisen rikollisesta toiminnasta jota pidetään verovaroilla yllä. Siihen käytetään verovaroja yli 10 miljoonaa euroa vuodessa. Miksi oikeusministeri Anna-Maija Henriksson ja perustuslakivaliokunta ei puutu laillisuusvalvonnan kansalaisten ja yhteiskunnan edun vastaiseen toimintaan? Olen pyytänyt useita kertoja oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonilta vastausta ulosottoviranomaisten rikolliseksi epäiltävään toimintaa. Ulosottoviranomaiset jatkavat rikollista ulosottoaan vaikka varmasti tietävät, että ulosottosaatavani ovat syntyneet valtion rikollisen toiminnan johdosta. Miksi ministeri ei vastaa vaan vaikenee? Onko vaikeneminen myöntämisen merkki? Olen huolissani Suomen oikeuslaitoksen toiminnasta, koska en ole saanut oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 24 vuoteen. Nytkin olen joutunut vetämään asiani käsittelyn pois Oulun käräjäoikeudesta, koska Oulun käräjäoikeus kieltäytyi antamasta minulle oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä. Valitin asiasta Rovaniemen hovioikeuteen, mikä ei ole antanut minulle koskaan oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä. Kysymys on minun kokemukseni mukaan oikeuslaitoksen tietoisen rikollisesta toiminnasta, jolla suojellaan valtiopetosta. Meillä ei ole perustuslakituomioistuinta kuten muissa maissa. Olen sitä mieltä, että Suomi ei ole oikeusvaltio. Meidän on palautettava Suomi takaisin oikeusvaltioiden joukkoon perustamalla perustuslakituomioistuin sekä totuuskomissio. Totuuskomission on selvitettävä 1990-laman asiat ja valtiopetos. Olen laskenut, että oikeusjärjestelmän uudelleenorganisoinnissa voimme lakkauttaa nykyisenkaltaisen laillisuusvalvonnan, korkeimman oikeuden ja hallinto-oikeudet sekä organisoida uudelleen poliisin ja syyttäjän toiminnaan. Tällöin kansalaisten oikeusturva paranisi ja kansalaiset perusoikeudet toteutuisivat. Säästö yhteiskunnalle olisi noin 100 miljoonaa euroa vuodessa.
Minulle on vahvistunut se käsitys, etteivät suomalaiset poliitikot voi ratkaista asiaa, vaan tarvitsemme asioiden korjaamiseen EU-komission, YK:n Ihmisoikeusneuvoston sekä Kansainvälisen rikostuomioistuimen apua.
1990-luvun lama ja sen seuraukset sekä oikeusvaltioperiaate
Suomen lähihistorian synkkä ajanjakso sisältää salaiseksi julistetun ns. Koiviston konklaavin asiakirjat 6.5.1992 100 vuodeksi salaiseksi julistetun SSP-sopimuksen 22.10.1992 sekä 25 vuodeksi salaiseksi julistetun Aktiv Hansa-kaupan 31.3.2000. Näiden salaisiksi asiakirjoiksi julistettujen asiakirjojen perusteella on Suomessa tehty valtiopetos, kun tasavallan presidentti puuttui riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaan. Pankit pelastettiin ja maksajiksi valittiin yrittäjät , heidän yrityksensä ja heidän takaajansa. Markkinoilta poistettiin vuoden 1997 loppuun mennessä 48 000 elinkelpoista yritystä, yli 500 000 ihmistä joutui työttömäksi, yli 280 000 ihmistä ylivelkaantui ja 11 500 yrittäjää teki itsemurhan. Vuoden 1997 jälkeen luvut ovat vielä kasvaneet. Olen yksi laman uhreista, joka ei ole saanut esteetöntä rikostutkintaa eikä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 24 vuoteen. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä, oikeus ei ota käsiteltäväkseen eikä laillisuusvalvonta näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan. Olen joutunut syyttömänä 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion ja 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen joutunut olemaan rikollisen ulosoton kohteena jo 24 vuotta. Olen menettänyt yritykseni, omaisuuteni, maineeni on mustattu ikuisiksi ajoiksi. Avioliittoni on rikottu. Tämä on oikeusvaltio Suomi.
Asioihin voi perehtyä myös näiden youtube-videoiden kautta.

Koiviston konklaavi

 SSP-sopimus

 Jukka Davidsson | Turku 14.8.2019 | Osa 1

190527 Vieraana Jukka Davidsson

Vieraana Jukka Davidsson (Jatko-osa 27.5.2019 ohjelmaan) | 21.6.2019

Velallisten Tuki ry

Lisäksi kannattaa perehtyä näihin blogi-kirjoituksiin:

Vakaan markan politiikka ja Koiviston konklaavi
Koiviston konklaavi – SSP-sopimus ja muut salatut sopimukset

Pankkikriisin peitellyt paperit

 Törkeä petos ja muita rikoksia Aktiv Hansa-kaupassa?

 Erkki Aho suomalainen oikeustaistelija

tohtori Jukka Davidssonin kirjan Isänmaan ryöstäjät

Jorma Jaakkolan kotisivut

Pankkikriisi

 Nettikirja

 Oikeustoimi ja poliisi-blogi

 SU 04.08.2019 Suomi ei ole oikeusvaltio – Suomi tarvitsee muiden EU-maiden apua oikeusvaltioiperiaatteiden toteuttamiseen

Seuraavana esitän lyhyen yhteenvedon asioista pääkohdittain ja todistusaineistojen kanssa.

Kauppasopimukset Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipestä ja Euronio Oy ( 3 kpl)
Konkurssisääntö 50 a § (31.1.1995/110)
Väliaikainen pesänhoitaja voi myydä velallista ja suurimpia velkojia kuultuaan konkurssipesään kuuluvaa irtainta omaisuutta siinä laajudessa kuin se on välttämätöntä tappioiden välttämikseksi tai kka konkurssipesän hallinnosta tai hoidosta aiheutuvien kustannusten maksamiseksi. Väliaikaiset pesänhoitajat eivät voi myydä kiinteää omaisuutta.
Kera Oy käytti saattohoitajaa, jonka tehtävänä oli tuhota yritys. Saattohoitaja teki muiden osakkaiden tietämättä Kera OY:n kanssa kuvassa olevan sopimuksen. Kysymyksessä on törkeä petos, koska myyjä Kera Oy oli päättänyt poistaa perustettavan yhtiön markkinoilta. Siihen liittyy kuvassa oleva sopimus.
Väliaikaiset pesänhoitajat eivät konkurssisäännön mukaan saa myydä kiinteää omaisuutta. He kuitenkin myyjät kiinteää omasuutta maakaaren vastaisesti. Heillä ei ollut valtakirjoja ja he myivät toisen omaisuutta omanaan kauppakaaren vastaisesti.
Kaupanteossa salattiin 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset. Kysymyksessä oli törkeäpetos.
Kaupanvahvistajaksi on merkitty tuleva syyttäjä Sulo Heiskari, joka ei kauppakirjan allekirjoittajan mukaan ollut paikalla, kun kauppasopimus allekirjoitettiin. Sulo Heiskari on toiminut syyttäjän kauppasopimuksista käysydissä oikeudenkäynneissä. Syyttäjistä annetun lain mukaan hän on toiminut esteellisenä syyttäjänä.
Kaupanvahvistajan kutsuma todistaja Arto Ranta-Ylitalo todistaa, ettei hän ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin. Kauppasopimukset ovat siis laittomia.
Kaupanvahvistajaksi merkitty nimismies Sulo Heiskari toimi syyttäjänä kaikissa kauppasopimuksista johtuvista oikeudenkäynneistä. Syyttäjistä annetun lain mkaan hän ehdottomastai esteellinen toimimaan syyttäjänä näissä asioissa.
Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä purki kaupat. Kaupan purku on aina lopullinen ja peruuttamaton. Kun pääsopimus puretaan niin liitännäiset eli takaukset eivät voida voimaan. Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä haki konkurssituomion väärillä tiedoilla, koska kaupat oli purettu. Konkurssi oli siis laiton. Kysymyksessä on prosessipetos.
Todistusaineistona kauppojen purkusopimukset
Todistusaineistona virheellinen konkurssihakemus
Varatuomari Paavo M. Petäjä antoi Ylivieskan käräjäoikeudelle väärän lausuman asiassa ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja. Paavo M. Petäjä tunnustaa asian KRP:lle
Silloiselle asianajajalle Asko Keräselle annettiin valtakirjat asioiden hoitamiseksi, koska hän pyysi niitä sillä perusteella, että konkurssi on laiton, koska kaupat oli purettu ja konkurssi oli haettu väärillä tiedoilla..
Entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen tunnustaa, että hän jätti valituksen tekemättä. Nyt ainoa mahdollisuus on saada purku korkeimmalta oikeudelta, mutta korkein oikeus ei suostu purkamaan vääriä tuomioita eikä Ylivieskan käräjäoikeus ota asiaa käsiteltäväkseen. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä eikä laillisuusvalvonta näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan.
Tutkinnanjohtajana ollut poliisi Raimo Ollila on jättänyt kaikki rikostutkintapyynnöt tutkimatta. Ollilan esimiehet ovat olleet lestadiolaisia kuten Ollilakin. On syytä epäillä, että lestadiolainen mafia on suojellut omia aateveljiään rakennusalalla sekä poliisialalla.
Asianajaja Hannu Maskonen teki asiassa oman lopullisen ratkaisunsa, putosi parvekkeelta ja kuoli.
Ennen kuolemaansa asianajaja Hannu Maskonen haastoi Erkki ja Eila Ahon oikeuteen velallisen epärehellisyydestä Merita-pankin nimissä pankinjohtajan tietämättä asiasta. Tässä pankinjohtajan todistus.
Erkki Aho tuomittiin asiassa 75 päivän ehdottomaan vankeuteen sellaisen velan perusteella jota ei edes ollut olemassa.
Koska oli eduskuntavaalit tulossa niin kansanedustajaehdokas Kalajoen kaupunginvaltuuston silloinen puheenjohtaja organisoi asiat niin, että Erkki Ahon piti antaa valtuustolle selvitys vankeustuomiosta otsikolla Luottamusmiehen rikollinen toiminta luottamustoimen ulkopuolella. Valtuutettu Erkki Aho teki parissa viikossa 1879-sivun selvityksen asioista. Valtuuston puheenjohtaja Raili Myllylä apunaan Kalajoen kaupungin virkamiesjohto estivät valtuutettu Erkki Ahoa esittämästä asioita valtuutetuille. Kysymyksessä oli törkeä luottamusaseman ja virka-aseman väärin käyttö sekä rikollisten suojelu. Poliisi kieltäytyi tutkimasta asiaa.

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen

 PR-Talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2

PR-Teollisuus Oy:n konkurssivyyhti todistusaineistoon 3

 Vastaus ylitarkastaja Ylva Norrgårdille

Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle

Tässä selvitys 24 vuotta kestäneestä oikeustaistelustani
Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun

oikeustoimi ja poliisiblogi

Kaikki valtion rikollinen toiminta minua kohtaan perustuu valtiopetokseen ja valtiopetos ei vanhene koskaan. Kysymyksessä on 10.5.1995 alkanut kidutusrikos, mikä on jatkunut tähän päivään saakka.

Kalajoki 05.09.2019
Erkki Aho
Merenojantie 9 B 16
85100 Kalajoki

044-3025948
nimeni on Erkki Aho

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti