sunnuntai 29. syyskuuta 2019

SU 29.09.2019 Oikeusvaltiosta on kysymys – siksi taistelu jatkuuHaluan , että koko maailma tulee tietämään millainen oikeusvaltio Suomi on.  Suomi ei noudata oikeusvaltioperiaatetta eikä ihmisoikeussopimuksia. Olen joutunut kärsimään Suomen valtion rikollisesta toiminnasta jo 24 vuoden ajan. Olen kärsinyt syyttömänä neljä konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion ja 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen joutunut olemaan Suomen valtion rikollisen ulosottotoiminnan kohteena jo 24 vuotta. Minä en ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä koko 24 vuoden aikana. Olen menettänyt yritykseni, omaisuuteni ja minulle on aihetettu avioero valtion rikollisen toiminnan seurauksena. Tähän yhdistyy myös Kalajoen kaupungin yli 30 vuotta jatkunut syrjintä minua kohtaan. Minulta on estetty yritystoiminta rikollisen ulosoton toimesta.

Korkein oikeus ei ole purkanut rikoksilla aikaansaatuja alioikeuksien tuomiota. Poliisi ei tutki, syyttäjä syytä, oikeus ei ota käsiteltäväkseen ja laillisuusvalvojat ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan vaikka todistusaineistot ovat kiistattomat ja osa rikollisista on tunnustanut tekonsa.

Koska korkein oikeus on sulkenut tuomionpurkutien niin ainut mahdollisuuteni on haastaa ulosottoviranomaiset oikeuteen ja todistaa kaikki ulosottosaatavat rikollisesti aikaansaaduiksi. Olen haastanut ulosottoviranomaiset useita kertoja oikeuteen, mutta käräjäoikeus ei ole suostunut käsittelemään asiaan. Olen todistanut ulosottoviranomaisille ja blogeissani sen, että ulosottoviranomaiset ovat varmasti tietoisia siitä, että kaikki ulosottosaatavani on rikollisesti aikaansaatu ja ne ovat siksi perintkelvottomia. Ulosottoviranomaisten olisi pitänyt rikoslain 15 luvun 10 § ja 11 § mukaan reagoida asioihin. He eivät ole suostuneet toimittamaan minulle tietoja ulosottohistoriastani eivätkä ole suostuneet keskeyttämään ulosottotoimintaa oikeudenkäynnin ajaksi, vaikka se lain mukaan olisi mahdollista. Minulla on perustuslain 15 §:n mukaan omaisuuden suoja, mutta ulosottoviranomaiset eivät välitä perustuslaista eikä ihmisoikeusopimuksista  vaan jatkavat kiduttamistani, mikä on ihmisoikeusrikos.
Vastaus ylitarkastaja Ylva Norrgårdille

Mielstäni käräjätuomari menettelee perustuslain ja ihmisoikeussopimuksen vastaisesti kun estää minulta oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin. Katson, että hän syyllistyy virka-aseman väärinkäyttöön ja virkatehtävien laiminlyöntiin, kun hän kieltäytyy ottamasta asiaa oikeuskäsittelyyn oikeudenmukaisessa oikeudenkäynnissä. Hän ei ollut edes haastanut vastapuolta oikeuteen asiassa. Lisäksi hän vääristeli todistusaineistoa, koska todistusaineisto oli tulostettu väärin. Kävin itse todistajan kanssa toteamassa tilanteen Raahen käräjäoikeuden tiloissa. Ilmoitin asiasta käräjäsihteerille ja pyysin käräjätuomarin toteamaan tilanteen. Käräjätuomari tuli paikalle, mutta hän ei reagoinut tilanteeseen asian vaatimalla tavalla. Hänen mielestään asialla ei mitään merkitystä sillä, että todistusaineisto oli tulostamatta. Tämän myös mukana ollut todistajani voi todistaa.

Kun kävin Raahen käräjäoikeudessa ja huomasin käräjätuomarin asenteellisuuden ja ennakkoasenteen asiaan ja totesin todistusaineiston väärin tulostetuksi ja lisäksi huomasin, ettei käräjätuomari ollut perehtynyt asiaan ennenkuin ilmoittaa päätöksenantopäivän eikä ollut hankkinut todistusaineistoksi valtiopetosta koskevia asiakirjoja, niin menin suoraan todistajani kanssa Raahen poliisiaselmalle tekemään rikosilmoitusta. Raahen poliisiasema oli kiinnin ja kun tulin kotiin tein välittömästi rikosilmituksen Oulun poliisille ja keskusrikospoliisille. Poliisit laiminlöivät virkavelvollisuutensa. Tein asiasta rikosilmoituksen valtakunnansyyttäjävirastolle ja siellä kihlakunnansyyttäjä Savurinne teki kielteisen päätöksen asiassa perustaen päätöksensä Oulun poliisin ja Lapin poliisin päätökseen. Soitin syyttäjä Savurinteelle , joka tunnusti, ettei hän ole perehtynyt aineistoon tehdessään tutkimattajättämispäätöksen. Pyysin sisäministeri Mari Ohisaloa puuttumaan Oulun ja Lapin poliisin toimintaa ja oikeusministeriä puuttumaan kihlakunnansyyttäjä Savurinteen toimintaan. Valitettavasti ministerit olivat asiassa avuttomia kuin lehmät suonsilmäkkeessä. He eivät eväänsä väräyttäneet eivätkä vastanneet lukuisiin sähköposteihini.

SU 04.08.2019 Suomi ei ole oikeusvaltio – Suomi tarvitsee muiden EU-maiden apua oikeusvaltioiperiaatteiden toteuttamiseen

Nyt käräjätuomari on tehnyt rikosilmoituksen minusta ja myös ulosottomies on tehnyt rikosilmoituksen minusta.
Virkamiehen väkivaltainen vastustaminen

Kiduttajat olivat pahoittaneet mielensä siitä kun kidutettu kertoi totuuden asioista. Olen nyt joutunut alentumaan leipäjonon asiakkaaksi, koska rikollisen ulosoton seuruaksena rahat eivät riitä elämiseen.

Asiassa on suoritettu jo kuulustelut ja minä otin kuulustelutodistajan mukaan. Kuulustelu ja esitutkinta tehtiin esitutkintalain, poliisilain, perustuslain ja ihmisoikeusopimusten vastaisesti.
Kuulustelutodistajan lausunto

Tutkinnanjohtajana asiassa on kuulusteluissa saamani tiedon mukaan poliisi Pekka Niskakangas. Minä olen vaatinut, että asiassa suoritetaan rikostutkinta ennen syyteharkintaa. Olen ilmoittanut asiasta kuulustelupöytäkirjassa sekä sähköpostissa suoraan Niskakankaalle. Lisäksi olen ilmoittanut asiasta Euroopann unionin oikeuskomissaarille. Olen lisäksi ilmoittanut, että jos en saa esteetöntä rikostutkintaa asioissa niin anon poliittista turvapaikkaa Euroopan unioinilta.

Katson, että suuren yleisön on syytä tietää miten Suomen viranomaiset toimivat. Siksi jatkan blogikirjoitteluani jotta voin toteuttaa tavoitteeni: Suomen palauttamisen oikeusvaltioiden joukkoon. Se on Suomen kanssa etu jos valtiopetos ja 1990-laman asiat saadaan oikeuskäsittelyyn ja todelliset syylliset taloudelliseen ja oikeudelliseen vastuuseen asiossa.

Kalajoki

D-kiekko – JHT 5-2

Alueuutiset

Uuden kirkon rakentaminen varmistui elokuun lopussa, kun kirkkohallitus hyväksyi suunnitelman. Hanke oli jo kaatua kalleuteensa, sillä kirkkohallitus ehti aiemmin arvioida yli 13 miljoonan euron kirkon seurakunnalle liian kalliiksi urakaksi.
Uuden kirkon rakentaminen vihdoin vauhtiin Ylivieskassa

Kokkolalainen Päivi katosi perjantaina – poliisi pyytää havaintoja kuvan autosta

Kotimaan uutiset

Tarkoitus ei ole naulata yhtäkään jäsenvaltiota seinään, vaan kyse on siitä, miten puolustetaan tavallisia, eurooppalaisia ihmisiä siltä mielivallalta, että oikeusvaltioperiaatetta ei noudateta. Miten puolustetaan vapaata mediaa siltä, että hallitusvalta ei rupea ohjailemaan median käyttäytymistä ja toimintaa.
Rinteen mukaan yksikään EU-jäsenmaa, mukaan lukien Unkari ja Puola, ei suoranaisesti vastusta monivuotisen rahoituskehyksen ja oikeusvaltioperiaatteen kytkemistä toisiinsa.Pääministeri Rinne: Yksikään EU-maa ei vastusta, että rahoitus kytketään oikeusvaltioperiaatteeseen
Erkin kommentti: Rinne on varmasti tietoinen mikä on Suomen oikeusvaltiotilanne. Loppuuko EU-avustukset Suomelta?
Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle

SASTAMALALAINEN 23-vuotias Anni Harjunpää kruunattiin lauantaina Suomen kauneimmaksi naiseksi Miss Suomi -finaalissa Raaseporissa. Harjunpää valittiin niin ikään myös Miss International Finland 2019 -palkinnon voittajaksi.Ensimmäisen perintöprinsessan ja median suosikin tittelin vei oululainen Jutta Kyllönen. Toisen perintöprinsessan ja yleisön suosikin manttelin peri rovaniemeläislähtöinen Riikka Uusitalo. Anni Harjunpää kruunattiin Miss Suomeksi

Halla-ahon mainitsema Hussein saapui Halla-ahon mukaan Suomeen pakolaisena Somaliasta 90-luvun alussa.
Vuonna -93 hän raiskasi puukolla uhaten 13-vuotiaan tytön Tampereella ja sai teostaan vajaan kolmen vuoden vankeusrangaistuksen. Vuonna -95 - kaksi kuukautta vapautumisensa jälkeen - Hussein tappoi silpomalla 15-vuotiaan tytön ja sai elinkautisen vankeusrangaistuksen. Vuonna 2005 hän muutaman tunnin loman aikana käytti seksuaalisesti hyväkseen 4-vuotiasta lasta.
Helsingin hovioikeus päätti vapauttaa Husseinin syksyllä 2016. Oli kuitenkin jo asian saaman valtavan julkisuuden vuoksi selvää, että häntä ei voinut laskea vapaalle jalalle. Niinpä hänet otettiin heti vapautumispäivänä säilöön, ja keväällä 2017 Helsingin poliisilaitos tiedotti, että Hussein on poistettu maasta, Halla-aho sanoi.
Seksuaalirikollisten karkottaminen keskustelussa: Halla-aho vetosi tapaus ”Husseiniin” - ministeriaitio ammotti tyhjyyttään

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Vuosina 1995–1996 henkilö joutui maksamaan entiselle taloyhtiölleen 25 000 markan vahingonkorvaukset. Isännöidessään taloyhtiötä henkilö maksoi taloyhtiön rahoilla omat puhelinlaskunsa, ei toimittanut lainkaan vuoden 1991 tositteita, piti taloyhtiön rahaliikenteestä kirjaa puutteellisesti ja aiheutti yhtiölle taloudellisia vahinkoja.

Henkilö joutui eroamaan AKT:stä 1996, koska hän oli laskuttanut samoista työmatkoista kahteen kertaan.

Helmikuussa 2009 henkilö sai finanssivalvonnalta moitteet ilmaistuaan sisäpiiritietoa laittomasti puhelinkeskusteluissa. Henkilö paljasti UPM:n ay-johtajille ilmoittamia luottamuksellisia tietoja paperitehtaiden sulkemisista tuntia ennen UPM:n pörssitiedotteen lähettämistä.

Käräjäoikeus katsoi 2011 puheenjohtajan (henkilö) henkilökohtaisesti syyllistyneen rangaistavaan tekoon, josta hänelle määrättiin 20 päiväsakkoa sekä 11 000 euron oikeudenkäyntikulujen korvausvelvollisuus.

Helsingin käräjäoikeuden antoi 2016 tuomion jonka mukaan henkilö on syyllistynyt työriitojen sovittelussa annetun lain rikkomiseen ja tuomitsi rangaistuksena 20 päiväsakkoa. 2018 Hovioikeus piti tuomion voimassa ja lisäksi tuomitsi henkilön korvaamaan Metsäteollisuuden oikeudenkäyntikulut.
  1. kesäkuuta 2019 henkilö nimitettiin Suomen pääministeriksi.
          1. Perustuslaki 60 §
Valtioneuvosto
Valtioneuvostoon kuuluu pääministeri ja tarvittava määrä muita ministereitä. Ministerien on oltava rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia.
Ministerit ovat virkatoimistaan vastuunalaisia eduskunnalle. Jokainen asian käsittelyyn valtioneuvostossa osallistunut ministeri vastaa päätöksestä, jollei hän ole ilmoittanut eriävää mielipidettään pöytäkirjaan merkittäväksi.
Ulkomaan uutiset

ESTONIA-ALUKSEN uppoaminen syyskuussa 1994 on rauhan ajan mittavin merionnettomuus Euroopassa. Sen jälkeen oli selvää, että vastaavaa ei saisi ikinä tapahtua uudelleen.Onnettomuutta tutkimaan asetettiin suomalais-ruotsalais-virolainen komissio, jonka piti laatia suosituksia samanlaisen tragedian välttämiseksi. Monen virheen ketju johti Estonian katastrofiin, näin laivaliikenteen turvallisuutta on parannettu

Itävallassa taistellaan vallasta maan historian likaisimmissa vaaleissa: ”Tämä maa on keskellä kaikkien aikojen skandaalia”

Talousuutiset

Turun kaupungin Arkea ajautunut taloudellisiin vaikeuksiin – vaihtaa tuhannen työntekijänsä työehtosopimukset halvempiin
Kotkan tulos painumassa yli 11 miljoonaa miinukselle – verotuloja saadaan ennakoitua vähemmän

Urheilu-uutiset

USA:n Christian Coleman on maailman nopein mies – juoksukisan erikoisjärjestelyt yllättivät

Daniel Ståhl voitti miesten kiekonheiton karsinnan tuloksella 67,88 ja lähtee kultasuosikkina maanantain loppukilpailuun. Suomea puhuva Ståhl heitti ensimmäisellä karsintaviskaisullaan pitkän kaaren, paljon yli 70 metriä, mutta astui sen yli. MAANANTAINA Dohassa voidaann nähdä myös toinen pohjoismaalainen kultamitalisti, kun Norjan Karsten Warholm juoksee 400 metrin aitafinaalissa.
Ruotsin kiekkojätti Ståhl ja Norjan ihmeaituri Warholm ylivoimaisesti finaaleihin

Matkan kultamitali meni edellisen kerran Afrikan maiden ulkopuolelle sitten Göteborgin MM-kisojen 1995. Silloin voittaja oli Portugalin Fernanda Ribeiro, joka otti myös matkan edellisen ei-afrikkalaisen olympiakullan, Atlantassa 1996.
Lähes neljännesvuosisata – näin harvinainen oli naisten kymppitonnin kultamitali

Jättiyllätys Dohassa! Seiväshypyn ME-mies Renaud Lavillenie putosi MM-finaalista

Partasen valmentaja Valentin Kononen kertoi Ylelle, että Partanen valitti kisan aikana tuntevansa olonsa sairaaksi. Suomen valmennusryhmään kuuluva Jani Lehtinen kertoi Ilta-Sanomille, että Partasella on ollut oireita jo muutaman päivän. Tiia Kuikka joutui jäämään naisten 50 kilometrin kävelystä pois sairastuttuaan ankaraan flunssaan. Suomen kävelytoivo Aku Partanen keskeytti Dohassa ennen puolimatkaa

Katso suorana: Partanen ja puolustava maailmanmestari keskeyttivät – millainen kärsimysnäytelmä 50 kilometrin kävelystä tulee?

Kuvat: Dramaattinen loppu: Suomen mitalitoivo putosi tuskaisena asvalttiin kauhukävelyn jälkeen – epäselvyyksiä lääkintäporukan kanssa

Osat vaihtuivat Lontoon kisoista – näin Coleman tykitti MM-kultaan huippuajalla

Uskomaton kirikamppailu kympin voitosta – hollantilaisen viimeinen tonni oli kylmää kyytiä

Jamaikalaisnuorukainen pituushypyn maailmanmestariksi hurjalla 37 sentin ennätysparannuksella

Pituushypyn MM-finaalissa Dohassa nähtiin hirmuloikka, kun Tajay Gayle hyppäsi 8,69 metriä. Gayle paransi aiempaa ennätystään 37 sentillä. 23-vuotias jamaikalainen voitti kaikkien yllätykseksi maailmanmestaruuden.Hirmuloikka pituushypyn MM-finaalissa! Yllätysnimi paransi ennätystään lähes 40 senttiä ja voitti kultaa

Coleman hirmuajalla maailman nopeimmaksi, Jamaikan pituusihme uskomattomalla ennätysparannuksella MM-kultaan – Yle Urheilu seurasi lauantain tapahtumia

Rantanen teki Colorado Avalanchen kanssa kuuden vuoden ja yhteensä 55,5 miljoonan dollarin jatkosopimuksen.
Mikko Rantaselle yli 50 miljoonan jättisopimus NHL:ään!

Puola palasi mitalikantaan kahdeksan vuoden tauon jälkeen, kun se kukisti Ranskan Pariisissa pelatussa pronssiottelussa 3–0 (26–24, 25–22, 25–21).
Ranskalle suuri pettymys – Puola vei pronssimitalit

Valtteri Bottas palkintopallille, onnekas Mercedes kaksoisvoittoon Venäjän F1-kisassa – Kimi Räikkösellä tuskien taival

Merja Rantanen jäi niukasti kolmannesta sijasta – Suomen naisilla kelpo sprinttipäivä

Maailmalla tapahtuu

Washingtonista San Franciscoon matkalla ollut lentokone joutui laskeutumaan kesken lennon Denveriin.United Airlinesin lento Washingtonista San Franciscoon joutui laskeutumaan kesken matkan, koska naismatkustaja oli jäänyt jumiin lentokoneen wc-tilaan, CNN kertoo. Nainen jäi jumiin lentokoneen vessaan – kone jouduttiin vaihtamaan kesken matkan

Suomalaisiin kohdistuneet puhdistukset olivat vain osa Stalinin hirmutekoja. Virallinen luku 1930-luvun lopulla teloitetuista Neuvostoliitossa on vajaat 700 000.
Stalinin vainoissa tapettiin satojatuhansia, mutta varsinaista syytä massateloituksille ei tiedetä – uhreja etsittiin jopa puhelinluetteloista

Yle Areena

Lentopallon miesten EM-kilpailut, pronssiottelu. Ranska. Selostus Mikko Hannula. Lentopallon EM, pronssiottelu

Miesten ja naisten 50 km kävely. Doha. Qatar. Selostus Petri Hänninen. Ruotsinkielinen selostus Leif Lampenius.
Yleisurheilun MM, naisten ja miesten 50 km kävely

Toinen kilpailupäivä. N 800 m välierät, moukarin ja 10 000 m finaali ja M pituushypyn ja 100 m finaalit. Selostus Kimmo Porttila ja Jussi Eskola. Doha. Qatar. Ruotsinkielinen selostus Niklas Henrichson.
Yleisurheilun MM. 2. kilpailupäivä

Toinen kilpailupäivä. M kiekon, 800 m ja seiväshypyn karsinta, sekä N 100 m karsinta ja välierät. Selostus Kimmo Porttila ja Jussi Eskola. Doha. Qatar. Ruotsinkielinen selostus Niklas Henrichson.
Yleisurheilun MM. 2. kilpailupäivä

Yhdysvalloille vihdoin moukarimitali

Miesten 5 000 metrillä nähtiin upeaa urheiluhenkeä

Yleisurheilun MM-kisaperinne alkoi Helsingistä 1983

Youtube

Greta Thunberg ja maailmanlopun ilmastokultti.

Suomen Sodat - Kesän 1944 Torjuntataistelut

Suomen sota 1808-1809

Mielipiteet

Kärsimyksenikö on vähempiarvoinen, kuin ulkomaalaisten maanpakolaisten? Kuka Teistä antaa etusijan omaan kotiinne muuttajalle luopuen omista työllä hankituista ja ansaituista oikeuksista ja elämän arvoista?
Olen kaikkea muuta, kuin rasisti, mutta minullakin on sietämisrajani.
Hävetäkö minun täytyy maahanmuuttajien edessä?

Kotimaan matkailu

Seikkailupuisto Pakka Kalajoki Hiekkasärkät

Kalajoki - Seikkailupuisto Pakka

Lassi Hurskainen ja Lauri Kalma kiipeävät korkeammalle kuin koskaan!

Ulkomaan matkailu

Best Things to do in Bavaria Germany - From Franconia to the Alps | Travel Vlog

Bavaria - In the Footsteps of King Ludwig II | Discover Germany

Unfinished Business 03 Herrenchiemsee Palace | euromaxx

Musiikki

Helene Fischer - Lass mich in dein Leben

Helene Fischer - Achterbahn

Helene Fischer | Herzbeben (Live aus dem Kesselhaus München)


Kulttuuri ja taide

Suosittelen näitä kirjojaMietelauseet

"Hymy ei maksa mitään, mutta se antaa paljon. Se rikastuttaa niitä, jotka sen saavat - tekemättä köyhemmiksi niitä, jotka sen antavat."
"Voimme aina hymyillä, mutta se ei merkitse sitä, etteikö sydämemme samaan aikaan vuodattaisi kyyneleitä."
"Joskus ihmisten on itkettävä itkunsa, jotta syntyisi tilaa hymylle."

Loppukevennykset

Tabu - Tansseista kotiin

Jussi Jurkka - Tervetuloa Suomeen.mpg

Lapinlahden Linnut - Poliisikin on ihminen

Kuntoilu

Do These 5 Things Every Morning, See How It Will Change You

Aliens May Have Visited Earth But We Haven't Seen Them

13 Simple Yoga Poses To Get a Slim Body

Liikunta ja terveys

Verenpaine 133/86, pulssi 60 , Paino 109,0 kg. Jumppa 40 /4230 min, kuntosali 0 / 4420 min, kävely 0 / 378 km , uinti 0 / 36 000 m, pyöräily 2 /2354 kmEi kommentteja:

Lähetä kommentti