maanantai 2. syyskuuta 2019

MA 02.09.2019 Korkeimman oikeuden presidentti Tatu Leppänen


Korkeimman oikeuden presidentti Tatu Leppänen

From: Erkki Aho
Sent: Monday, September 2, 2019 10:15 AM
To: KKO Kirjaamo
Cc: merja.yla-anttila@yle.fi ; mot@yle.fi ; paivi.happonen@yle.fi
Subject: Ylen ohjelmaan aiheeksi

Korkeimman oikeuden presidentti Tatu Leppänen

Lähetän Teille saman sähköpostiviestin kuin lähetin tiedotusvälineille. Minä katson, että Suomi ei ole oikeusvaltio ja eräs keskeinen syy siihen on se, ettei korkein oikeus noudata Suomen perustuslakia eikä ihmisoikeussopimuksia. Olen ollut asiasta yhteydessä kaikkiin Suomen eduskuntapuolueisiin ja sekä hallituksen vastuuministereihin. Olen lisäksi informoinut asiasta EU:n kaikkia jäsenvaltioita ja EU:n komissiota sekä YK:n Ihmisoikeuskomissiota ja kansainvälistä rikostuomioistuinta. Asia on nyt ajankohtainen kun Suomi on EU:n puheenjohtajamaa ja vaatii EU-mailta oikeusvaltioperiaatteen noudattamista mutta ei itse noudata oikeusvaltioperiaatetta toimissaan.

From: Erkki Aho
Sent: Monday, September 2, 2019 8:15 AM
To: riikka.rasanen@yle.fi
Subject: Ylen ohjelmaan aiheeksi

Ylen ohjelmaan aiheeksi 1990-luvun lama ja sen seuraukset sekä oikeusvaltioperiaate
Suomen lähihistorian synkkä ajanjakso sisältää salaiseksi julistetun ns. Koiviston konklaavin asiakirjat 6.5.1992 100 vuodeksi salaiseksi julistetun SSP-sopimuksen 22.10.1992 sekä 25 vuodeksi salaiseksi julistetun Aktiv Hansa-kaupan 31.3.2000. Näiden salaisiksi asiakirjoiksi julistettujen asiakirjojen perusteella on Suomessa tehty valtiopetos, kun tasavallan presidentti puuttui riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaan. Pankit pelastettiin ja maksajiksi valittiin yrittäjät , heiän yrityksensä ja heidän takaajansa. Markkinoilta poistettiin vuoden 1997 loppuun mennessä 48 000 elinkelpoista yritystä, yli 500 000 ihmistä joutui työttömäksi, yli 280 000 ihmistä ylivelkaantui ja 11 500 yrittäjää teki itsemurhan. Vuoden 1997 jälkeen luvut ovat vielä kasvaneet. Olen yksi laman uhreista, joka ei ole saanut esteetöntä rikostutkintaa eikä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 24 vuoteen. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä, oikeus ei ota käsiteltäväkseen eikä laillisuusvalvonta näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan. Olen joutunut syyttömänä 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion ja 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen joutunut olemaan rikollisen ulosoton kohteena jo 24 vuotta. Olen menettänyt yritykseni, omaisuuteni, maineeni on mustattu ikuisiksi ajoiksi. Avioliittoni on rikottu. Tämä on oikeusvaltio Suomi.
Asioihin voi perehtyä myös näiden youtube-videoiden kautta.

Koiviston konklaavi

SSP-sopimus

Jukka Davidsson | Turku 14.8.2019 | Osa 1

190527 Vieraana Jukka Davidsson

Vieraana Jukka Davidsson (Jatko-osa 27.5.2019 ohjelmaan) | 21.6.2019

Lisäksi kannattaa perehtyä näihin blogi-kirjoituksiin:

Vakaan markan politiikka ja Koiviston konklaavi

 Koiviston konklaavi – SSP-sopimus ja muut salatut sopimukset

Pankkikriisin peitellyt paperit

Törkeä petos ja muita rikoksia Aktiv Hansa-kaupassa?

Erkki Aho suomalainen oikeustaistelija

tohtori Jukka Davidssonin kirjan Isänmaan ryöstäjät

 Jorma Jaakkolan kotisivut

Pankkikriisi

Nettikirja

SU 04.08.2019 Suomi ei ole oikeusvaltio – Suomi tarvitsee muiden EU-maiden apua oikeusvaltioiperiaatteiden toteuttamiseen

Seuraavana esitän lyhyen yhteenvedon asioista pääkohdittain ja todistusaineistojen kanssa.
Kauppasopimukset Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipestä ja Euronio Oy ( 3 kpl)
Konkurssisääntö 50 a § (31.1.1995/110)
Väliaikainen pesänhoitaja voi myydä velallista ja suurimpia velkojia kuultuaan konkurssipesään kuuluvaa irtainta omaisuutta siinä laajudessa kuin se on välttämätöntä tappioiden välttämikseksi tai kka konkurssipesän hallinnosta tai hoidosta aiheutuvien kustannusten maksamiseksi. Väliaikaiset pesänhoitajat eivät voi myydä kiinteää omaisuutta.
Kera Oy käytti saattohoitajaa, jonka tehtävänä oli tuhota yritys. Saattohoitaja teki muiden osakkaiden tietämättä Kera OY:n kanssa kuvassa olevan sopimuksen. Kysymyksessä on törkeä petos, koska myyjä Kera Oy oli päättänyt poistaa perustettavan yhtiön markkinoilta. Siihen liittyy kuvassa oleva sopimus.
Väliaikaiset pesänhoitajat eivät konkurssisäännön mukaan saa myydä kiinteää omaisuutta. He kuitenkin myyjät kiinteää omasuutta maakaaren vastaisesti. Heillä ei ollut valtakirjoja ja he myivät toisen omaisuutta omanaan kauppakaaren vastaisesti.
Kaupanteossa salattiin 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset. Kysymyksessä oli törkeäpetos.
Kaupanvahvistajaksi on merkitty tuleva syyttäjä Sulo Heiskari, joka ei kauppakirjan allekirjoittajan mukaan ollut paikalla, kun kauppasopimus allekirjoitettiin. Sulo Heiskari on toiminut syyttäjän kauppasopimuksista käysydissä oikeudenkäynneissä. Syyttäjistä annetun lain mukaan hän on toiminut esteellisenä syyttäjänä.
Kaupanvahvistajan kutsuma todistaja Arto Ranta-Ylitalo todistaa, ettei hän ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin. Kauppasopimukset ovat siis laittomia.
Kaupanvahvistajaksi merkitty nimismies Sulo Heiskari toimi syyttäjänä kaikissa kauppasopimuksista johtuvista oikeudenkäynneistä. Syyttäjistä annetun lain mkaan hän ehdottomastai esteellinen toimimaan syyttäjänä näissä asioissa.
Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä purki kaupat. Kaupan purku on aina lopullinen ja peruuttamaton. Kun pääsopimus puretaan niin liitännäiset eli takaukset eivät voida voimaan. Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä haki konkurssituomion väärillä tiedoilla, koska kaupat oli purettu. Konkurssi oli siis laiton. Kysymyksessä on prosessipetos.
Todistusaineistona kauppojen purkusopimukset
Todistusaineistona virheellinen konkurssihakemus
Varatuomari Paavo M. Petäjä antoi Ylivieskan käräjäoikeudelle väärän lausuman asiassa ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja. Paavo M. Petäjä tunnustaa asian KRP:lle
Silloiselle asianajajalle Asko Keräselle annettiin valtakirjat asioiden hoitamiseksi, koska hän pyysi niitä sillä perusteella, että konkurssi on laiton, koska kaupat oli purettu ja konkurssi oli haettu väärillä tiedoilla..
Entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen tunnustaa, että hän jätti valituksen tekemättä. Nyt ainoa mahdollisuus on saada purku korkeimmalta oikeudelta, mutta korkein oikeus ei suostu purkamaan vääriä tuomioita eikä Ylivieskan käräjäoikeus ota asiaa käsiteltäväkseen. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä eikä laillisuusvalvonta näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan.
Tutkinnanjohtajana ollut poliisi Raimo Ollila on jättänyt kaikki rikostutkintapyynnöt tutkimatta. Ollilan esimiehet ovat olleet lestadiolaisia kuten Ollilakin. On syytä epäillä, että lestadiolainen mafia on suojellut omia aateveljiään rakennusalalla sekä poliisialalla.
Asianajaja Hannu Maskonen teki asiassa oman lopullisen ratkaisunsa, putosi parvekkeelta ja kuoli.
Ennen kuolemaansa asianajaja Hannu Maskonen haastoi Erkki ja Eila Ahon oikeuteen velallisen epärehellisyydestä Merita-pankin nimissä pankinjohtajan tietämättä asiasta. Tässä pankinjohtajan todistus.
Erkki Aho tuomittiin asiassa 75 päivän ehdottomaan vankeuteen sellaisen velan perusteella jota ei edes ollut olemassa.
Koska oli eduskuntavaalit tulossa niin kansanedustajaehdokas Kalajoen kaupunginvaltuuston silloinen puheenjohtaja organisoi asiat niin, että Erkki Ahon piti antaa valtuustolle selvitys vankeustuomiosta otsikolla Luottamusmiehen rikollinen toiminta luottamustoimen ulkopuolella. Valtuutettu Erkki Aho teki parissa viikossa 1879-sivun selvityksen asioista. Valtuuston puheenjohtaja Raili Myllylä apunaan Kalajoen kaupungin virkamiesjohto estivät valtuutettu Erkki Ahoa esittämästä asioita valtuutetuille. Kysymyksessä oli törkeä luottamusaseman ja virka-aseman väärin käyttö sekä rikollisten suojelu. Poliisi kieltäytyi tutkimasta asiaa.

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen


 PR-Talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2

PR-Teollisuus Oy:n konkurssivyyhti todistusaineistoon 3

Vastaus ylitarkastaja Ylva Norrgårdille
Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle

Tässä selvitys 24 vuotta kestäneestä oikeustaistelustani
Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun

oikeustoimi ja poliisiblogi

Kaikki valtion rikollinen toiminta minua kohtaan perustuu valtiopetokseen ja valtiopetos ei vanhene koskaan. Kysymyksessä on 10.5.1995 alkanut kidutusrikos, mikä on jatkunut tähän päivään saakka.

Kalajoki 01.09.2019

Erkki Aho
Merenojantie 9 B 16
85100 Kalajoki

044-3025948

nimeni on Erkki Aho

Kalajoki

Kalajoki Virta-sali 15.09.2019 klo 19.00 liput 20 euroa

Jukka Kuoppamäki

Jukka Kuoppamäki on suomalainen muusikko ja lauluntekijä, jonka ura alkoi jo 1950-1960 -lukujen vaihteessa. Hän on säveltänyt ja sanoittanut kantaaottavia lauluja ja puhunut rauhan, rakkauden ja rehellisyyden puolesta sotaa, väkivaltaa ja petollisuutta vastaan. Jukka laulaa kantaaottavia lauluja edelleen, kuten myös suosittuja hittejään. Kuoppamäen tunnettuja lauluja ovat muun muassa Pieni mies, Valtatie, Kultaa tai kunniaa sekä Sininen ja valkoinen. Yhteensä Jukka Kuoppamäki on laatinut sävellyksiä itselleen sekä muille artisteille noin 1 500 kappaletta.

Alueuutiset

Venetsialaisjuhlinta piti poliisin kiireisenä Keski-Pohjanmaalla

Kotimaan uutiset

Miksi ei laitettu Saksaa ja Ranskaa maksamaan itse, vaan otettiin piikki koko Euroopalle?Sen takia, että Kreikka on euroalueen osa. Meillä oli vastuu oli Kreikasta. Kyse ei ole pelkästään Saksan ja Ranskan pankeista, vaan miten Kreikka ylipäänsä kykenee rahoittamaan omaa toimintansa – terveydenhuoltoa ja koulutusta. lääkkeitä. Siihen Kreikka sai toisilta euromailta apua, Katainen vastasi.
Miksi Kreikka-miljardien oikeaa osoitetta ei kerrottu? Näin selittää Jyrki Katainen
Erkin kommentti: Katainen ei ole ollut rehellinen. Rahat todella menivät Saksan ja Ranskan pankkien tukemiseen eikä kreikkalaisille. Saaksan ja Ranskan pankit rahittivat muun muassa suurien kauppakeskusten ja kauppaketjujen viemistä ja perustamista Kreikkaan ja muualle Etelä-Eurooppaan. Kysymys oli siis Saksan ja Ranskan maailmanvalloituksesta. Ennen se tehtiin asein nyt rahamaailman oveluudella.Täyttääkö Kataisen menettely petoksen tunnusmerkistön?

Julkisten hankintojen läpinäkyvyys heikkenee, julkisuuslain ja hankintalain avoimuusvaatimukset eivät täyty, virkavastuu sumentuu ja korruptiota tai eturistiriitatilanteita on vaikeaa ehkäistä.
Korruption ehkäisemistä tutkinut ryhmä: Julkisten tehtävien yh­tiöit­tä­mi­nen tarjoaa sumuverhon rahankäytölle

Näin toimitusjohtajat tienaavat
Posti: Heikki Malinen, yhteensä 987 764 euroa. Yhtiön hallituksen jäsenten palkat ja palkkiot noin 400 000 euroa.
Finnair: Topi Manner, vuosipalkka noin 650 000 euroa. Lisäksi kannustepalkkioita jopa usean kymmenen prosentin edestä.
VR: Rolf Jansson, ansiot noin 571 000 euroa. Toimitusjohtajan palkka ja palkkiot nousivat noin 100 000 eurolla vuodesta 2017.
Alko: Leena Laitinen, 351 000 euroa sisältäen luontaisetuudet.
Veikkaus: Olli Sarekoski, palkka ja palkkiot 437 000 euroa. Kokonaissumma laski 44 000 euroa vuodesta 2017.
Patria: Olli Isotalo (sai potkut tammikuussa 2019), kokonaispalkka 535 000 euroa. Noin viidennes summasta koostuu tulospalkkioista tai muista lisistä.
Finavia: Kimmo Mäki, kokonaisansiot 589 636 euroa. Summasta lähes puolet tulospalkkioita.
Gasum: Johanna Lamminen, kokonaisansiot 582 000 euroa.
Yleisradio: Lauri Kivinen, Merja Ylä-Anttila (1.9. alkaen), yhtiön toimitusjohtajan palkka 385 000 euroa, sisältää luontoisedut.
Vapo: Vesa Tempakka, vuosipalkka 307 000 euroa.
Arctia: Kim Höijer, vuosipalkka 253 000 euroa.
Fortum: Pekka Lundmark, 1 270 000 euroa, sisältää tulospalkkiot.
Finnvera: Pauli Heikkilä, vuositulot 399 000 euroa.
Kemijoki: Tuomas Timonen, 255 100 euroa, sisältää 57 000 euron tulospalkkion.
VTT: Antti Vasara sekä hallitus, palkat ja palkkiot yhteensä 665 000 euroa. Ei eritelty tilinpäätöksessä.
Fingrid: Jukka Ruusunen, vuosipalkka palkkioineen 452 000 euroa.
Suomen Malmijalostus: Matti Hietanen, palkat ja palkkiot yhteensä 182 136 euroa.
Suomessa on yhteensä 46 valtion enemmistöomistamaa yhtiötä.
Postin palkkaskandaali: Heikki Malinen ei ole ainoa ökytienaaja – katso, millaisia rahatukkoja toimitusjohtajat käärivät Suomen valtionyhtiöissä
Erkin kommentti: Valtio omistajana on vastuussa valtion yhtiöiden ökypalkoista ja sikailuista. Hallitus edustaa asiassa Suomen valtiota ja omistajaohjauksesta vastaa ministeri Sirpa Paatero.

Hjallis Harkimolta lista vinkkejä Antti Rinteelle: ”Poistaisin karenssin, pienentäisin sunnuntailisät”

Ulkomaan uutiset

Maahanmuuttovastainen, oikeistopopulistinen AfD-puolue otti vaalivoitot Itä-Saksan paikallisvaaleissa Brandenburgin ja Saksin osavaltioissa,Deutsche Welle ja BBC kertovat. Saksissa suurimpana puolueena pysyi liittokansleri Angela Merkelin CDU, mutta sen osuus äänistä laski 7,4 prosenttiyksiköllä 32 prosenttiin. Toisinaan äärioikeistolaiseksikin kuvattu AfD nousi toiseksi suurimmaksi puolueeksi noin 27,5 prosentin äänisaaliilla. Berliiniä ympäröivässä Brandenburgissa AfD:n odotetaan olevan lopullisissa tuloksissa hyvin lähellä keskustavasemmistolaista SPD:tä. SPD sai noin 27,2 prosenttia äänistä ja AfD noin 22,9 prosenttia.Oikeistopopulistit vaalivoittoon Saksassa – AfD nousi toiseksi suurimmaksi itäisen Saksan osavaltioissa

Al-Holin leirillä on kaksi kuolleen suomalaisnaisen lasta – orpojen omaiset ovat vedonneet viranomaisiin, jotta heidät noudettaisiin Suomeen

Britannian konservatiivit ottavat kovat keinot käyttöön: kansanedustaja erotetaan, jos äänestää brexit-ehdotusta vastaan
Erkin kommentti: Britannialaista demokratiaa.

Talousuutiset

Palkkatuki työllistää yrityksissä, mutta sielläkin vain vähän – Yrittäjä: Se on kuin pitkä työhaastattelu, jossa voi näyttää kykynsä
Erkin kommentti: Palkkatuen ehtoihin on tehtävä muutoksia. Minun esitykseni on seuraava: Jos palkkatuella palkattu henkilö lopettaa työnantajan vaatimuksesta alle kahden vuoden työsuhteen niin työnantajan on maksettava palkkatuki takaisin valtiolle. Näin estetään palkkatuen väärinkäyttö.

Nordkalk vähentää työntekijöitä – Suomesta lähtee enintään 90 työpaikkaa

Urhelu-uutiset

Oskari Mörö paransi jälleen kauden kotimaista kärkitulosta Berliinissä IAAF World Challenge -kilpailussa. Mörö juoksi 400 metrin aidat aikaan 49,47, mikä oikeutti kilpailussa toiseen sijaan. Voiton vei Saksan Luke Campbell ajalla 49,41.
Oskari Mörö juoksi jälleen uuden kotimaisen kärkiajan – Dohan rankingraja jäi kolmen sadasosan päähän

Elmo Lakka pinkoi tasaisessa 110 metrin aitajuoksupyrähdyksessä kuudenneksi ajalla 13,67 Sveitsin Bellinzonassa.
Elmo Lakka 6:s Sveitsissä – "En turhaan märehdi, treenaan ajatuksella että menen MM-kisoihin"

Ruotsalainen keihäänheittäjä Kim Amb paransi toisen kerran viikon sisään ennätystään. Amb kiskaisi tänään Ruotsin mestaruuskisojen neljännellä kierroksella tuloksen 86,03.
Kim Ambin kova vire keihäspaikalla jatkuu, 86 metriä puhkesi ensi kertaa

Maailmalla tapahtuu

Analyysi: Uutuuskirjassa Juha Sipilää suitsutetaan poikkeuksellisesta rohkeudesta, mutta rohkeudella on hintansa

Yle Areena

(1970) Postiauton ikkunasta näyttäytyy keväinen ja kesäinen Pohjanmaa tulvineen, jokineen, järvineen ja merenrantoineen. Posti- ja lennätinlaitoksen matkassa tutustutaan Etelä-, Keski- ja Pohjois-Pohjanmaan pitäjiin ja postitoimintaan 1970-luvun alussa.
Pohjanmaa postiauton ikkunasta

Keski-Suomen kesäinen esittely sekä katsaus posti- ja lennätinlaitoksen toimintaan alueella. Vierailemme mm. Jyväskylässä, Tampereella, Ruovedellä ja Hattulassa. (1968)
Postiautolla Keski-Suomessa

(1961) Kirkasvetisiä järviä, jylhiä vaaramaisemia ja koskematonta luontoa tarjosi 1960-luvun Suomi matkailijalle. Matka alkaa Ahvenanmaalta ja jatkuu Lappiin asti. Postiautolla Suomea pitkin ja poikin

Youtube

Onko Suomen turvallisuus uhattuna?

What is Russia Doing on this Secret Military Island in Finland?

Why is Finland building an underground city?

What Is Life Really Like In Estonia?

Mielipiteet

Pahat pojat pesivät rahaa yli 200 miljardia euroa!
Lyhyesti: näyttää siltä, että Danske, Nordea ja Swedbankin pesivät (sollen) rahaa valtavia määriä 2007-2015 baltialaisten tytäryhtiöittensä kautta!
Kyse on valtavasta summasta. Se koostuisi yli 200 miljardista eurosta, joita Danske, Swedbank ja Nordea ovat tämänhetkisten laskelmien mukaan pyöritelleet puhtaaksi.
Tutkintaviranomaiset eivät sulje pois mahdollisuutta löytää lisää laittomia transaktioita. Handelsblattin mukaan Julie Galbo Danskesta on myöntänyt firmansa olleen ”naiivin rajalla luottamuksessaan asiakkaisiinsa”.
Mistä nämä rahat ovat tulleet? Dansken Tallinnan filiaali kuuluu siirtäneen transaktioita 200 miljardin arvosta Viron ulkopuolella asuvilta henkilöiltä Dansken sisäisen tutkimusraportin mukaan. Pääosa (Großteil) näistä on ”epäilyttäviä” (verdächtig). Tehtävänantajat ovat Venäjältä, Moldaviasta ja Azerbaidzhanista. Mukana on myös Deutsche Bank Dansken monivuotisena kirjeenvaihtopankkina (Korrespondenzbank).
Nyt asiaa tutkitaan Ruotsissa ja tutkimuslinjat leviävät joka puolelle. Ruotsin finanssimarkkinaministeri Per Bolund sanoo, että sisäinen tutkimus ei riitä. Tutkimuksia tehdään nyt USAssa, Virossa ja Tanskassa. Kyseessä ovat isot rahat ja teoilla on seurauksia: Danske joutuu sulkemaan Tallinnan filiaalinsa vuoden loppuun mennessä. Nordea on ilmoittautunut vetäytyvänsä koko Baltiasta.
Suomalaiset sormi suussa?
Nordean asia on myös meidän.
Sen pääkonttorihan siirtyi Suomeen Ruotsista, ja usein sanotaan, että nimenomaan Suomen löysemmän kontrollilainsäädännön vuoksi. Siirron valmistelun yhteydessä luotiin myös tunnettu ”hämärärekisteri” rahan piilottelun helpottamiseksi.
Suomalainen pankkimaailma korruption ja rikollisuuden syövereissä?

Fortum 2009 Posti 2019

Kotimaan matkailu

Venetsialaiset 2019, Kalajoki

Varjoliitoa Kalajoella Lokakuussa 2018

SuperPark Kalajoki

Ulkomaan matkailu

Apollomatkat - Kaunis Makarskan Riviera, Kroatia

CROATIA - Makarska

Riwiera Makarska - przewodnik filmowy [Chorwacja]

Musiikki

André Rieu - The Second Waltz (Shostakovich)

Bésame Mucho - André Rieu

The Beautiful Blue Danube - André Rieu

Kulttuuri ja taide

SAKSOFONISTKA - Areta Chmiel - Stand by me ( Eric Marienthal version )

Petite Fleur - Andrea Motis, Joan Chamorro & Josep Traver (Live from Fnac, L'Illa)

Fasten Seatbelts - Salsa de la Luna

Winner's Jam Boogie-Woogie

"Шоб я так жил" Банд Одесса.

Безу-у-у-у-у-у-умнейшая КАДРИЛЬ !!!!! Band ODESSA REMIX


Akka ja kissa Akseli Gallen-Kallela


Niittomiehet Pekka Halonen


Vladimir Volegov (syntynyt Khabarovskissa, 1957) on monipuolinen kuvataiteilija Venäjältä, joka asuu nyt Espanjassa. Hänen varhainen työnsä keskittyi musiikkitallenteiden, sarjakuvien ja kaupallisten julisteiden graafiseen taiteeseen. Hänet tunnetaan lännessä realistisista, runsaasti värillisistä öljymaalauksista, joissa usein kuvataan romanttisesti ambiensoituja perhe-elämän ulkonäköjä

Loppukevennykset

Min mamma heter Matti Puoskari

Lapinlahden Linnut - Laula kanssain

Maailman kahdeksan ihmettä - Kymppitonni

Kuntoilu

10-Minute Full Body Workout Without the Gym

5 Quick Exercises to Get a Bigger Back In No Time

The Perfect Pair: Dumbbell Only Full Body Fat Burning Ft. David Morin

Liikunta ja terveys

Verenpaine 149/98, pulssi 53 , Paino 109,0 kg. Jumppa 0 /3830 min, kuntosali 0 / 3760 min, kävely 0 / 372 km , uinti 0 / 33 000 m, pyöräily 13 /2220 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti