perjantai 6. syyskuuta 2019

LA 07.09.2019 Kirjaani Olet Maamme Armahin Suomenaa on vielä saatavilla muutamia kappaleita.


Kirjassani sekä blogeissani on kiistattomat todistusaineistot Suomen valtion rikollisesta toiminnasta.


Jatketun 24 vuoden oikeusmurhan ja kidutuksen kohteena yrittäjä Erkki Aho


Unkarin pääministeri Viktor Orban on oikeassa väittäessään ettei Suomi ole oikeusvaltio, koska Suomessa ei ole perustuslakituomioistuinta.

Perustuslakituomioistuin https://fi.wikipedia.org/wiki/Perustuslakituomioistuin

Suomessa pukit ovat kaalimaan vartijoina, sillä Suomessa oikeuden toteutumista valvovat laillisuuvalvojat, joiden päätöksistä vain kuusi promillea aiheuttaa huomatuksen vastaisen varalle. Laillisuusvalvojien toimintaa valvoo eduskunnan perustuslakivaliokunta ja myös eduskunta, mikä hyväksyy laillisuusvalvojien kertomukset laillisuuden tilasta Suomessa. Kun asiaa käsitellään eduskunnassa niin paikalla on vain kourallinen kansanedustajia – normaalisti 5-6 kansanedustajaa televisiokuvan perusteella nähtynä. Oikeuskanslerinviraston laillisuusvalvojan Jukka Okon vastaus osuu täsmälleen oikeaan, kun hän sanoi, että ”On justiin sama mitä papereita Te tänne lähetätte niin niillä ei ole mitään merkitystä.”

Laillisuusvalvonta maksaa kuitenkin veronmaksajille 10 646 000 euroa vuodessa ja ne toimivat täysin veronmaksajien edun vastaisesti.

Korkein oikeus ei Suomessa noudata Suomen perustuslakia eikä ihmisoikeussopimuksia. Korkein oikeus ei perustele kielteisiä päätöksiään, koska niitä on vaikea perustella lakiin vedoten. Lisäksi korkein oikeus ei ota käsiteltäväkseen kaikkia tuomionpurkuhakemuksia, vaan päättää itse mitkä se ottaa käsiteltäväkseen hakemuksesta, jonka on tehnyt virallinen asianajaja.

Korkein oikeus rikkoo Suomen perustuslakia. Suomen perustuslaki 21 §
Oikeusturva
Jokaisella on oikeus saada asiansa käsitellyksi asianmukaisesti ja ilman aiheetonta viivytystä lain mukaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa tai muussa viranomaisessa sekä oikeus saada oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan koskeva päätös tuomioistuimen tai muun riippumattoman lainkäyttöelimen käsiteltäväksi.
Käsittelyn julkisuus sekä oikeus tulla kuulluksi, saada perusteltu päätös ja hakea muutosta samoin kuin muut oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin ja hyvän hallinnon takeet turvataan lailla.

Korkein oikeus vaatii tuomionpurkuhakemuksen laatimiseen virallista asianajajaa. Suomen perustuslain 106 §
Perustuslain etusija
Jos tuomioistuimen käsiteltävänä olevassa asiassa lain säännöksen soveltaminen olisi ilmeisessä ristiriidassa perustuslain kanssa, tuomioistuimen on annettava etusija perustuslain säännökselle.
Korkein oikeus ei ota käsiteltäväkseen tuomionpurkuhakemuksia elleivät ne ole virallisen asianajajan tekemiä. Korkein oikeus menettelee perustuslain vastaisesti, koska perustuslaki ei edellytä virallista asianajajaa tuomionpurkuhakemuksen tekijäksi.

Entinen Korkeimman oikeuden jäsen Jukka Kemppinen kirjoittaa kirjassaan "Taistelu oikeudesta" sivulla 15 näin: "Korkein Oikeus on tällä hetkellä todellisessa ahdingossa ja luottamus tuomioistuimiin on rapautunut niin pahasti, että menetetyn maineen korjaamiseen voi mennä kolmekymmentä vuotta. Monet kansalaiset eivät enää käytä sanoja "korkein oikeus" naureskelematta, ja varmasti joku oikeusneuvos on ammattia kysyttäessä häpeissään valehdellut soittavansa pianoa pornobaarissa, koska se kuulostaa kunniallisemmalta kuin jäsenyys Korkeimmassa Oikeudessa".

Korkeimman oikeuden toiminta maksaa veronmaksajille 8 796 000 euroa vuodessa.

1990-luvun kotikutoisessa lamassa pankit pelastettiin ja maksajiksi valittiin yrittäjät ja heidän omaisuutensa sekä yrittäjän lainojen takaajat ja heidän omaisuutensa. Suomi piti saada EU-kelpoiseksi ja pankit täyttämään vakavaisuusehdot. Siksi silloisen tasavallan presidentin Mauno Koiviston johdolla tehtiin valtiopetos, johon yhtenä tapahtumana kuuluu ns. Koiviston konklaavi. https://fi.wikipedia.org/wiki/Koiviston_konklaavi

Koiviston konklaavi

Tämän jatkeeksi tehtiin Esko Ahon hallituksen toimesta yhdessä neljän ostajapankin kanssa ns. SSP-sopimus.
Koiviston konklaavi – SSP-sopimus ja muut salatut sopimukset
SSP-sopimus

Ylimmät poliittiset päätökentekijämme ja heidän mukanaan koko virkakoneistomme on osoittautunut läpeensä korruptoituneeksi osaksi tuota järjestelmää, kirjoittaa Tapani Hautamäki kirjassaan. Hän kirjoittaa kuinka voimaton yhteiskunta on talousrikollisuuden ja korruption edessä. Tuossa huijauksessa siirrettiin miljardien edestä omaisuutta toisiin käsiin. Menettäjinä olivat pienet yritykset ja tavalliset kansalaiset. Veronmaksajien varoilla rahoitettiin toimintaa, jolla yksiselitteisesti ja tarkoituksellisesti kaadettiin yrityksiä, kasvatettiin työttömyyttä ja lisättiin veronmaksajien taakkaa.
Jotta nämä salaiseksi julistetut sopimukset voitiin panna täytäntöön niin tarvittiin seuraavat toimenpiteet:


1.laillisuusvalvonta pidettiin poliitikkojen päätäntävallassa

2.pankki voitti ylemmissä oikeusasteissa

3.yrittäjä virkaelättien kidutettavana
Suuren laman aikana valtio oli pankeille varmempi maksaja kuin talousvaikeuksissa ollut yrittäjä ja elinkelpoisia yrityksiä kaadettiin surutta ja yrityksiä suorastaan teurastettiin. Pankkien saatavat laitettiin valtion avonaiseen pankkitukipiikkiin. Yrittäjien elämäntyö, omaisuus ja tulevaisuus tuhottiin. Kun yritys saatiin kaadettua, kohdeltiin mahdottomien esteiden ylittämisessä epäonnistunutta yrittäjää talousrikollisena. Siinä auttoivat juristien hyvät suhteet poliiseihin ja ennen kaikkea syyttäjään. Tutut tuomarit olivat myös apuna asioiden hoidossa. Yrittäjä oli syyllinen kaikkeen, pankkiherrat ja valtionpomot eivät mihinkään. Talousrikollisuus ja hyvä veli-periaate kulkivat käsi-kädessä. Erona entiseen Neuvostoliittoon oli se, että Suomessa yrittäjää ei saanut ampua. Hänet murhattiin muulla tavalla aivan kuin olisi toteutettu mafian toimeksiantoa. Joutilaat virkaelätit kiduttivat työttömiksi joutuneita henkilöitä virkavallan väärinkäytöllä, Suomessa paviaanejakin kohdellaan paremminkuin työttömiä.

4.Ajan taikasanoja olivat yritystutkimus ja erityistilintarkastus. Kera Oy eli käytännössä Suomen valtio avusti kaadettaviakin yrityksia yritystutkimuksella, jolloin löydetiin yritystoiminnan kipukohdat. Niitä voitiin hyödyntää myöhemmin. Pankit teettivät kaadetuissa yrityksissä erityistilintarkastukset valittujen tilintarkastustoimistojen toimesta jotta kaadettujen yritysten kaatamiselle saatiin pankin vaatimat perusteet. Pesänhoitajien oli torjuttava kaikki mahdolliset oikeudenkäynnit päävelkojan asemassa olevaa pankkia vastaan. Sen lisäksi kaadetuista yrittäjistä tehtiin rikollisia oikeuden väärillä päätöksillä.

5. Kera Oy:ssä perustettiin ns. ruumiinpesuryhmä, jonka tehtävänä oli poistaa markkinoilta Keran rahoitusta uhkaavat kilpailevat yritykset. Keran ruumiinpesuryhmää veti kehityspäällikkö Veikko Anttonen varatoimitusjohtaja Seppo Arposen alaisuudessa.


6. Vähemmälle huomiolle on jäänyt se, että on syytä epäillä, että rikoksissa mukana oli myös Suomen Asianajajaliitto. Asianajajajista tehdyistä kanteluista sen oma kurinpitovaliokuntaa teki päätöksiä ja tätä toimintaa ”valvoi” oikeuskansleri. Asianajajista tehdyista kanteluista osa kanteluiden vastauksista on julistettiin salaisiksi. Miksi?

7. Rikollisille annettiin syytesuoja. Tästä voidaan ottaa esimerkkinä pankinjohtajat, poliitikot, laillisuusvalvojat, oikeudentuomarit, syyttäjät, poliisit, asianajajat ja muita henkilöitä, jotka olen maininnut kirjassani ja blogeissani

Laman syylliset - rikollisille syytesuoja?

Pankkikriisin syyt ja syylliset selvillä


Menestyneistä yrittäjistä tuli syrjittyjä työttömiä

He tuhosivat Suomen talouden”

Pankin toiminta ja pankkipelin pelurit

Laillistettua rosvousta



Suomen lähihistorian synkkä ajanjakso sisältää salaiseksi julistetun ns. Koiviston konklaavin asiakirjat 6.5.1992 100 vuodeksi salaiseksi julistetun SSP-sopimuksen 22.10.1992 sekä 25 vuodeksi salaiseksi julistetun Aktiv Hansa-kaupan 31.3.2000. Näiden salaisiksi asiakirjoiksi julistettujen asiakirjojen perusteella on Suomessa tehty valtiopetos, kun tasavallan presidentti puuttui riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaan. Pankit pelastettiin ja maksajiksi valittiin yrittäjät , heidän yrityksensä ja heidän takaajansa. Markkinoilta poistettiin vuoden 1997 loppuun mennessä 48 000 elinkelpoista yritystä, yli 500 000 ihmistä joutui työttömäksi, yli 280 000 ihmistä ylivelkaantui ja 11 500 yrittäjää teki itsemurhan. Vuoden 1997 jälkeen luvut ovat vielä kasvaneet. Olen yksi laman uhreista, joka ei ole saanut esteetöntä rikostutkintaa eikä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 24 vuoteen. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä, oikeus ei ota käsiteltäväkseen eikä laillisuusvalvonta näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan. Olen joutunut syyttömänä 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion ja 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen joutunut olemaan rikollisen ulosoton kohteena jo 24 vuotta. Olen menettänyt yritykseni, omaisuuteni, maineeni on mustattu ikuisiksi ajoiksi. Avioliittoni on rikottu. Tämä on oikeusvaltio Suomi.
Asioihin voi perehtyä myös näiden youtube-videoiden kautta.

Koiviston konklaavi

 SSP-sopimus

 Jukka Davidsson | Turku 14.8.2019 | Osa 1

190527 Vieraana Jukka Davidsson

Vieraana Jukka Davidsson (Jatko-osa 27.5.2019 ohjelmaan) | 21.6.2019

Velallisten Tuki ry

Lisäksi kannattaa perehtyä näihin blogi-kirjoituksiin:

Vakaan markan politiikka ja Koiviston konklaavi

Koiviston konklaavi – SSP-sopimus ja muut salatut sopimukset

Pankkikriisin peitellyt paperit

 Törkeä petos ja muita rikoksia Aktiv Hansa-kaupassa?

 Erkki Aho suomalainen oikeustaistelija

tohtori Jukka Davidssonin kirjan Isänmaan ryöstäjät

Jorma Jaakkolan kotisivut

Pankkikriisi

 Nettikirja

 Oikeustoimi ja poliisi-blogi

 SU 04.08.2019 Suomi ei ole oikeusvaltio – Suomi tarvitsee muiden EU-maiden apua oikeusvaltioiperiaatteiden toteuttamiseen

Seuraavana esitän lyhyen yhteenvedon asioista pääkohdittain ja todistusaineistojen kanssa.

Kauppasopimukset Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipestä ja Euronio Oy ( 3 kpl)
Konkurssisääntö 50 a § (31.1.1995/110)
Väliaikainen pesänhoitaja voi myydä velallista ja suurimpia velkojia kuultuaan konkurssipesään kuuluvaa irtainta omaisuutta siinä laajudessa kuin se on välttämätöntä tappioiden välttämikseksi tai kka konkurssipesän hallinnosta tai hoidosta aiheutuvien kustannusten maksamiseksi. Väliaikaiset pesänhoitajat eivät voi myydä kiinteää omaisuutta.
Kera Oy käytti saattohoitajaa, jonka tehtävänä oli tuhota yritys. Saattohoitaja teki muiden osakkaiden tietämättä Kera OY:n kanssa kuvassa olevan sopimuksen. Kysymyksessä on törkeä petos, koska myyjä Kera Oy oli päättänyt poistaa perustettavan yhtiön markkinoilta. Siihen liittyy kuvassa oleva sopimus.
Väliaikaiset pesänhoitajat eivät konkurssisäännön mukaan saa myydä kiinteää omaisuutta. He kuitenkin myyjät kiinteää omasuutta maakaaren vastaisesti. Heillä ei ollut valtakirjoja ja he myivät toisen omaisuutta omanaan kauppakaaren vastaisesti.
Kaupanteossa salattiin 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset. Kysymyksessä oli törkeäpetos.
Kaupanvahvistajaksi on merkitty tuleva syyttäjä Sulo Heiskari, joka ei kauppakirjan allekirjoittajan mukaan ollut paikalla, kun kauppasopimus allekirjoitettiin. Sulo Heiskari on toiminut syyttäjän kauppasopimuksista käysydissä oikeudenkäynneissä. Syyttäjistä annetun lain mukaan hän on toiminut esteellisenä syyttäjänä.
Kaupanvahvistajan kutsuma todistaja Arto Ranta-Ylitalo todistaa, ettei hän ollut paikalla kun kauppakirjat allekirjoitettiin. Kauppasopimukset ovat siis laittomia.
Kaupanvahvistajaksi merkitty nimismies Sulo Heiskari toimi syyttäjänä kaikissa kauppasopimuksista johtuvista oikeudenkäynneistä. Syyttäjistä annetun lain mkaan hän ehdottomastai esteellinen toimimaan syyttäjänä näissä asioissa.
Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä purki kaupat. Kaupan purku on aina lopullinen ja peruuttamaton. Kun pääsopimus puretaan niin liitännäiset eli takaukset eivät voida voimaan. Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä haki konkurssituomion väärillä tiedoilla, koska kaupat oli purettu. Konkurssi oli siis laiton. Kysymyksessä on prosessipetos.
Todistusaineistona kauppojen purkusopimukset
Todistusaineistona virheellinen konkurssihakemus
Varatuomari Paavo M. Petäjä antoi Ylivieskan käräjäoikeudelle väärän lausuman asiassa ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja. Paavo M. Petäjä tunnustaa asian KRP:lle
Silloiselle asianajajalle Asko Keräselle annettiin valtakirjat asioiden hoitamiseksi, koska hän pyysi niitä sillä perusteella, että konkurssi on laiton, koska kaupat oli purettu ja konkurssi oli haettu väärillä tiedoilla..
Entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen tunnustaa, että hän jätti valituksen tekemättä. Nyt ainoa mahdollisuus on saada purku korkeimmalta oikeudelta, mutta korkein oikeus ei suostu purkamaan vääriä tuomioita eikä Ylivieskan käräjäoikeus ota asiaa käsiteltäväkseen. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä eikä laillisuusvalvonta näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan.
Tutkinnanjohtajana ollut poliisi Raimo Ollila on jättänyt kaikki rikostutkintapyynnöt tutkimatta. Ollilan esimiehet ovat olleet lestadiolaisia kuten Ollilakin. On syytä epäillä, että lestadiolainen mafia on suojellut omia aateveljiään rakennusalalla sekä poliisialalla.
Asianajaja Hannu Maskonen teki asiassa oman lopullisen ratkaisunsa, putosi parvekkeelta ja kuoli.
Ennen kuolemaansa asianajaja Hannu Maskonen haastoi Erkki ja Eila Ahon oikeuteen velallisen epärehellisyydestä Merita-pankin nimissä pankinjohtajan tietämättä asiasta. Tässä pankinjohtajan todistus.
Erkki Aho tuomittiin asiassa 75 päivän ehdottomaan vankeuteen sellaisen velan perusteella jota ei edes ollut olemassa.
Koska oli eduskuntavaalit tulossa niin kansanedustajaehdokas Kalajoen kaupunginvaltuuston silloinen puheenjohtaja organisoi asiat niin, että Erkki Ahon piti antaa valtuustolle selvitys vankeustuomiosta otsikolla Luottamusmiehen rikollinen toiminta luottamustoimen ulkopuolella. Valtuutettu Erkki Aho teki parissa viikossa 1879-sivun selvityksen asioista. Valtuuston puheenjohtaja Raili Myllylä apunaan Kalajoen kaupungin virkamiesjohto estivät valtuutettu Erkki Ahoa esittämästä asioita valtuutetuille. Kysymyksessä oli törkeä luottamusaseman ja virka-aseman väärin käyttö sekä rikollisten suojelu. Poliisi kieltäytyi tutkimasta asiaa.

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen

 PR-Talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2

PR-Teollisuus Oy:n konkurssivyyhti todistusaineistoon 3

Vastaus ylitarkastaja Ylva Norrgårdille

Avoin kirje pääministeri Antti Rinteelle

Tässä selvitys 24 vuotta kestäneestä oikeustaistelustani
Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun

oikeustoimi ja poliisiblogi

Kaikki valtion rikollinen toiminta minua kohtaan perustuu valtiopetokseen ja valtiopetos ei vanhene koskaan. Kysymyksessä on 10.5.1995 alkanut kidutusrikos, mikä on jatkunut tähän päivään saakka.

Kalajoki 05.09.2019
Erkki Aho
Merenojantie 9 B 16
85100 Kalajoki

044-3025948
nimeni on Erkki Aho
https://www.youtube.com/watch?v=sJN6sWVJ5C4

Kalajoki

Yrittäjän uutiskirjeet sisältävät ajankohtaista yrityksille suunnattua tietoa mm. suurhankkeista, tapahtumista, koulutuksista, rahoituksista, avustuksista ja yrityspalveluista. Yrittäjän uutiskirjeessä voidaan julkaista myös yhteistyökumppaneiden lyhyitä tiedotteita yrityksille suunnattuna.
Ajankohtaista:
  • XIX Kerttu Saalasti -seminaari ma 16.9.2019 Nivala
  • Laatupäällikön aamukahvit 18.9.2019 klo 8 – 10: sisäinen auditointi
  • Pohjois-Pohjanmaan Matkailuparlamentti 19.-20.9.2019 Kalajoki
  • Northvoltin akkutehdas Skellefteåssa hakee alihankkijoita ja työntekijöitä
  • Laatu ja vastuullisuus matkailuyritykissä -valmennuspäivä 28.10.2019
  • SoloENTRE -hankkeen tiedonkeruu
  • Koulutuskeskus JEDU Kalajoen syksyn lyhytkurssit
  • Kalajoen seudun yrityspalvelun yhteystiedot

Alueuutiset

Pyykkikone syttyi palamaan omakotitalossa Sievissä – asukkaan ripeä toiminta säästi suuremmilta vahingoilta

Kotimaan uutiset

Katri Kulmuni valittiin keskustan uudeksi puheenjohtajaksi äänin 1092- 829.
Katri Kulmuni on keskustan puheenjohtaja - Yle seuraa Kouvolan puoluekokousta
Erkin kommentti: Itse ennakoin Kulmunin 120 äänen voittoa, mutta voitto oli suurempi. Keskustan lestadiolaiset ratkaisivat vaalin tuloksen.


Rinne ylisti henkilökohtaista palkkatukea Ylen Ykkösaamussa
Erkin kommentti: Työllistämistuen saamista tulee muuttaa niin, että jos työantaja lopettaa työsuhteen alle kahden vuoden niin työnantaja joutuu maksaa työllistämistuen takaisin valtiolle.

Kulmuni vai Kaikkonen? Näin keskustan konkarit valitsivat suosikkinsa

Ulkomaan uutiset

Vapautettujen joukossa on useita venäläisvankiloissa olleita ukrainalaisia, kuten krimiläinen elokuvaohjaaja Oleh Sentsov, josta käytetään usein venäjänkielistä kirjoitusasua Oleg Sentsov. Myös Venäjän marraskuussa Kertšinsalmessa kiinniottamat ukrainalaiset merisotilaat pääsivät vapaaksi. Yhteensä vapautettuja on 70. Heistä 35 on Venäjän vankeudessa ollutta ukrainalaista, 35 Ukrainan vangitsemaa ukrainalaisia ja venäläisiä.
Ukraina ja Venäjä vaihtoivat vankeja: vapautettujen joukossa oli myös ohjaaja Sentsov ja malesialaiskoneen alasampumiseen liitetty Tsemah

DORIAN-HURRIKAANISSA kuolleiden määrä on noussut Bahamasaarilla kolmeenkymmeneen, kertoi pääministeri Hubert Minnis uutiskanava CNN:lle.
Satoja tai jopa tuhansia ihmisiä on edelleen kateissa Abacon ja Grand Bahaman saarilla.Dorian laantui perjantaina ykkösluokan hurrikaaniksi. Se osui maihin Yhdysvaltain rannikolla Pohjois-Carolinan osavaltiossa.
Jopa tuhansia ihmisiä kateissa Bahamalla Dorian-hurrikaanin jäljiltä

Mellakkapoliisit valvovat Hongkongin lentokenttää – protesteille ei näy loppua

Talousuutiset

Yle vertaili valtionyhtiöiden johtajien tienestejä: Postilla ja VR:llä selvästi kovimmat tulot, naisjohtajat pahnanpohjimmaisia

Urheilu-uutiset

Pulli ponkaisi pituusvoittoon, Mörö hellekisan viides Espanjassa

Suomi kukisti Kreikan EM-karsintojen J-lohkon ottelussa Tampereella Teemu Pukin rangaistuspotkusta syntyneellä osumalla. Katso ottelun parhaat palat. (Kuvalähde:Viasat)
Suomi kukisti kotonaan Kreikan

Maailmalla tapahtuu

Kohuräppäri Asap Rockyn ruotsalaista asianajajaa ammuttiin päähän ja rintaan Tukholmassa

Yle Areena

la 7.9.2019

Youtube

Lepajõe ja Ruusna pakenivat Neuvosto-Virosta olympiaveneellä

Viro juhli itsenäistä vapauttaan Tallinnan laulujuhlissa

Turusta lähtenyt Neuvostoliiton sukellusvene upotti pakolaislaivan

Mielipide

Kommentti: Keskusta on kadoksissa – ja Kulmuni tai Kaikkonen kohta liemessä

Burkinit eivät kuulu uimahalleihin

Myrsky horjuttaa Eurooppaa, finanssi- ja pankkijärjestelmän myrsky

Kotimaan matkailu

Kalajoki traktor Pulling farm sport 10000kg

Kalajoki-messut 2017

Kalajoki

Ulkomaan matkailu

Sulawesi South - Indonesia - 2015

Musiikki

Sissel Kyrkjebø - Memory (from Cats)

Andrea Bocelli - Can't Help Falling In Love (Official Video)

Engelbert Humperdinck - "Spanish Eyes" (tańczą Tessa Virtue i Scott Moir)

Kulttuuri ja taide

Adam Lambert -"Mad World"(Cover) A Video by Devon Marshbank

Beautiful Dance by Charity & Andres - World of Dance 2018 S2E02 [QUALIFIERS]

Ed Sheeran - Shape of You - Pasha & Daniella Samba

Väinö Hämäläinen Pyykinpesijä
Elin Danielsson Gambogi Äiti
Konstantin Razumov

Mietelauseet

Rakkauden ei tarvitse olla täydellistä, vaan aitoa.
Oikeassa parisuhteessa on riitoja, luottamusta, uskollisuutta, kyyneliä, tuskaa, kärsivällisyyttä, mustasukkaisuutta ja RAKKAUTTA!
 Rakkaus on yhtä kuin elämä. Jos ei ole rakkautta, ei ole elämää.
- Leo Buscaglia
Loppukevennykset

Kirsi Alm putoaa tuolilta kesken uutislähetyksen

Uutismoka

Juice Leskinen kertoo vitsin kansantanssiryhmästä

Kuntoilu

10 Min Toned Arms Workout At Home (Quick + Intense)

20 Plank Exercise Variations - Moves For A Plank Workout

24 isometric leg exercises

Liikunta ja terveys


Verenpaine 133/86, pulssi 60 , Paino 109,0 kg. Jumppa 20 /3850 min, kuntosali 0 / 3820 min, kävely 0 / 372 km , uinti 0 / 34 000 m, pyöräily 6 /2254 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti