lauantai 28. syyskuuta 2019

LA 28.09.2019 Olen miettinyt tilanteeni uusiksi




Olen miettynyt tilanteeni uusiksi. Katson, että on parempi, että kirjoitan blogejani, koska en vielä halua vetäytyä eläkkeelle aktiivisesta toiminnasta. Tavoitteenani on toimia niin kauan aktiivisesti , että Suomi saadaan palautettua takaisin oikeusvaltioiden joukkoon. Se on koko Suomen kansan etu.

Olen vielä suhteellisen hyvässä kunnossa. Teen terveystilanteestani julkaisun kuten valtionpäämiehet. Kävin verikokeessa 24.09.2019 ja kaikki verikokeet olivat hyviä. Tärkein verikoe on minulle PSA-verikoe, jolla mitataan esim. syöpätilannetta. Minulle todettiin vuonna 2016 kesäkuussa eturauhassyöpä. OYKS:n magneetikuvauksen mukaan syöpä oli levinnyt leukaan, rintaan, selkään ja polviin. Tämä tieto pisti elämänarvoni uusiksi.

Oulaisten sairalan kuvassa syöpä näkyi selvänä tummana läikkänä eturauhasessani. Muutin ruokavalioni heti kesäkuussa saatuani tiedon syövästä. Luonnollisesti ajoissa aloitettu pistoshoito vaikutti tilanteeseen. Minä otin yhteyttä tuttuihin itäeurooppalaisiin lääkäreihin ja pyysin heiltä tietoja siitä mitkä ruoka-aineet vaikuttavat syöpäsolujen tuhoamiseen. Sain heiltä arvioita mahdollisista ruoka-aineista, jotka tuhoavaat syöpäsoluja. Muutin ruokavalioni sen mukaiseksi.

Tilanne huolestutti minua ymmärrettävästi. Siksi päätin kääntyä parhaan mahdollisen avun puoleen Suomessa eli Docrates-sairaalan puoleen. Päätin ottaa pankista 3000 euron lainan. Koska olen joutunut olemaan rikollisen ulosoton kohteena ja luottokelvottomana , niin tarvitsin takaajan lainalleni. Perhe eli lähimaiseni olivat köyhtyneet minuun kohdistuneen valtion rikollisen toiminnan johdosta. Ainoastaan yksi olisi voinut auttaa, mutta hän ei halunnut auttaa. Veljeni takasi lainan ja lähdin Helsinkiin Docrates syöpäsairaalaan. Siellä tehtiin syövänhoitosuunnitelma ja ennen hoitotoimenpiteiden aloittamista otettiin PTT-koe, https://www.docrates.com/syovan-hoito/kuvantaminen-ja-diagnoosi/positroniemissiotomografia-pet-tt/
Kokeen tulos oli ei löydöksiä ei levinneisyyksiä. Roukavalioni oli tämä http://kalajokinen.blogspot.com/2015/10/tama-oli-ruokavalioni-kun-voitin-syopani.html

OYKS:n lääkärit eivät uskoneet, että ruokavaliolla voidaan voittaa syöpä. En uskaltanut olla ottamatta sädehoitoa, koska OYKS:n lääkärit niin halusivat tai oikeastaan vaativat. Valitettavasti sädehoido vaikutti terveyteeni myös haitallisesti.

Syövän tilannetta tarkkaillaan verikokeilla ja PSA-arvoilla. Minulla PSA-arvo oli 24.09.2019 alle 0.1. Luonnollsesti tarkkailen myös muita veriarvoja. Sellaisia arvoja ovat kolesteroliarvot. Ne ovat suositusarvojen sisällä. Kuitenkin minun pitää tarkkailla erityisesti HDL arvoa eli ns.hyvä kolesterolin arvoja. https://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=snk03083
HB on 147. Suola-arvoja minun on syytä myös tarkkailla.

Minun täytyy pitää huoli siitä, että liikuntaa on tarpeeksi. Kuntosaliliikunta on lihaskunnon kannalta tärkeää tehdä 3-4 viikossa ja uintimääriä pyrin nostamaan kolmeen kertaan viikossa. Valitettavasti taloudellinen tilanteeni on ollut niin huono ettei ole ollut mahdollisuus käydä uimassa edes yhtä kertaa viikossa. Ulosottoviranomaiset pitävät minua kidutuksen täyttävän tunnusmerkistön täyttävässä tilassa. Jumppaa on harjoitettava joka päivä. Pidän liikunnasta päivittäistä seurantaa. Lisäksi on muistettava palautuksen tärkeys sekä riittävä uni.

Liikunnan lisäksi ruokavalioon pitää kiinnittää huomiota. Tärkeitä asioita ovat terveellinen aamupala, mikä sisältää ruusunmarjateetä, hunajaa ja sitruunaa. Kaurapuuroa ja mustikkaa sekä puolukkaa. Kananmuna. Banaani. Ruisvoileipä, jolla juustoa, valkosipulia ja paprikaa. Aamupala alkaa juomalla vesilasi tyhjään mahaan.
Päivällä syön kalaa tai kanaa. Salaatti kuuluu päivän ruokavalioon. Samoin marjat, hedelmät ja vihannekset. Porkkana on kaikkein tervellisin ruoka-aine. Samoin punajuuri ja suolakurkku sisältyy päivän ruokavalioon kuten omenakin. Mielestäni terveellistä ruokaa on lähellä tuotettu prosessoimaton ruoka.
Syöpääkin pahempi tauti on suomalainen oikeus- ja asianajajamafia. Minun on vielä voitettava sekin.

Kalajoki

JHT -Titaanit 4-2 JHT kaatoi sarjakärjen

Alueuutiset

Arvoisa päätoimittaja Tiina Ojutkangas

Olen samaa mieltä kanssanne päätoimittaja Tiina Ojutkangas – ”median pitää uskaltaa sanoa” . Minä katson lisäksi, että medän pitää noudattaa journalistisia ohjeita. Minä kysyn Teiltä päätoimittaja Tiina Ojutkangas: Milloin Te uskallatte kirjoittaa ja milloin Te alatte noudattaa journalistisia ohjeita?

Myös median pitää uskaltaa sanoa
Lukijoilla on oikeus saada tietää, mitä yhteiskunnassa tapahtuu. Vastuullinen journalismi on sitä, että lukija voi luottaa mediasta saamaansa tietoon. Median pitää uskaltaa ottaa esiin hankaliakin asioita. Tutkimusten mukaan yleisö luottaa sanomalehtiin. Media-alan on pidettävä huolta siitä, että näin on jatkossakin. Julkaisupäätöksissä eettisten näkökulmien pohtiminen on toimituksen jokapäiväistä työtä.

Journalistiset ohjeet


Salaiseksi julistettu Koiviston konklaavi
https://www.youtube.com/watch?v=jjWF2Bs5sUA
100 vuodeksi salaiseksi julistettu SSP-sopimus
https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY

25 vuodeksi salaiseksi julistettu ARSENAL-kauppa ja sen tuhoisat seuraukset - Liisa Mariapori

Koiviston konklaavi: suomalaisten ryöstäminen ja oikeusmurhat – Suomiko oikeusvaltio?
https://mvlehti.net/2019/07/30/koiviston-konklaavi-ja-suomalaisten-joukko-oikeusmurha-siis-suomiko-oikeusvaltio/

Koiviston konklaavi – lähihistoriamme suurimman tragedian salailun loputtava
https://www.jocka.fi/?p=4219

Koiviston konklaavi – SSP-sopimus ja muut salatut sopimukset
http://kalajokinen.blogspot.com/2017/06/koiviston-konklaavi-ssp-sopimus-ja-muut.html

190527 Vieraana Jukka Davidsson
https://www.youtube.com/watch?v=rWby5pEl8cw

Pankkikriisi

Jukka Davidsson Isänmaan ryöstäjät
Valtiopetos on tosiasia
http://valtuustoaloite.blogspot.com/

Vastaus ylitarkastaja Ylva Norrgårdille
PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 2

PR-talojen konkurssivyyhti todistusaineistoineen 3

Velallisten Tuki

Erkki Aho
www.erkkiaho.com
Merenojantie 9 B 16
85100 Kalajoki
044-3025948


Kotimaan uutiset

Kaikki ministerit jälleen poissa: Kansalaisaloitteen käsittely keskeytettiin

Turkista uudestaan kiihtynyt laittomien siirtolaisten virta koettelee jälleen Kreikkaa, jonka media kertoo katastrofista maan vuoristoalueilla.
Laittomat Lähi-idän siirtolaiset valtaavat Kreikan vuoristoalueita

Perussuomalaisten Purra ja sisäministeri Ohisalo (vihr.) ottivat kyselytunnilla yhteen väliaikaisesta pakolaisjärjestelystä

Hamina-luokan veneiden peruskorjaus on Merivoimille merkittävä ponnistus. Vuosina 1998–2006 rakennetuissa aluksissa uudistetaan tai peruskorjataan käytännössä lähes kaikki. Hintaa hankkeelle tulee 223 miljoonaa euroa.
Tällainen on Suomen modernein sotalaiva: HS tutustui peruskorjattuun Tornio-ohjusveneeseen

Heikki Malisen julkisuuteen antama selitys Postin golfosakekaupoista ei pidä paikkaansa, kertoo asian hyvin tunteva taho Iltalehdelle.
Valehteliko Posti ministerille golfosakkeen hankinnasta? Uudet tiedot paljastavat: ”Sarfvik oli de facto Heikki Malisen omassa käytössä”

Haagan puukottajan uhri pelkäsi henkensä puolesta – tuoreet oikeuden asiakirjat paljastavat kunniaväkivallan raa’at piirteet: Oma suku antoi tappoluvan

Eurooppalainen turvapaikkapolitiikka on ollut vuosia jumissa, ja Välimereen on tänäkin vuonna hukkunut satoja, Ohisalo muistutti. Suomen tehtävä EU:n tämänhetkisenä puheenjohtajamaana on edistää sekä pitkäaikaisia ratkaisuja että väliaikaismekanismeja, hän sanoi.
Sellaisena hän esitteli puolivuotisen "halukkaiden maiden" -projektin, johon osallistuvien maiden EU:n komissio tietää olevan valmiita ottamaan Välimereltä rantautuneita ihmisiä turvapaikkaprosessiin. Suomen hallitus keskustelee siitä, kuinka monta maata pitää olla mukana, jotta Suomikin osallistuu, Ohisalo kertoi.
Sisäministeri Ohisalo Ylen Ykkösaamussa: Turvapaikanhakuprosessin alkupää on saatava kuntoon
Erkin kommentti: Ministeri Ohisalon toiminta on Suomen ja veronmaksajien edun vastaista. Eduskunnan kyselytunnilla ei tullut tarkasti selville mihin Suomi on sitotunut tai sitoutumassa ilman eduskunna päätöstä. Mielestäni nyt on harkittava jopa välikysymystä asiasta.

Oikeusoppinut: Kevytautot selkeästi EU-oikeuden vastaisia, laki tulisi kumota – "Poliitikkojen toiminta erikoista, en muista vastaavaa"

Ulkomaan uutiset

YHDYSVALTAIN presidentinhallinto on varjellut tavanomaista tiukemmin tietoja presidentti Donald Trumpin muistakin puheluista kuin virkarikostutkintaan johtanutta keskustelua Ukrainan presidentin Volodymyr Zelenskyin kanssa.
Valkoinen talo on rajoittanut poikkeuksellisella tavalla viranomaisten pääsyä tietoihin myös Trumpin puhelinkeskusteluista Venäjän presidentin Vladimir Putinin ja Saudi-Arabian kruununprinssin Mohammed bin Salmanin kanssa, kertoo uutiskanava CNN.
CNN: Valkoinen talo rajoitti tietoja Trumpin puheluista myös Putinin ja Saudi-Arabian kruununprinssin kanssa, koska kiusallisia puheita päätyi julkisuuteen

Yhdysvallat on ollut todella, todella hyvä Ukrainalle. En sanoisi, että tämä on välttämättä ollut vastavuoroista, koska tapahtuu asioita, jotka eivät ole hyviä”, Trump totesi puhelussa. Sitten hän pyysi Ukrainan presidentiltä Volodymyr Zelenskyiltä apua poliittiseen vastustajaansa Joe Bideniin liittyvässä tapauksessa. Maailman kohutuin puhelu: HS käy läpi kuusi keskeistä kohtaa Trumpin ja Ukrainan presidentin keskustelusta

Afganistan äänestää lauantaina pikaisesti järjestetyissä presidentinvaaleissa – taliban uhkaa vaalirauhaa

Iranin kaappaama tankkeri päästettiin lähtemään

Euroopan parlamentin oikeusvaliokunta on arvioinut komissaarien taloudellisia sidonnaisuuksia. Unkarin Laszlo Trocsanyi ja Romanian Rovana Plumb eivät läpäisseet arviointia, mikä tarkoittaa sitä, että maat voivat joutua lähettämään Brysseliin uudet ehdokkaansa komissaareiksi.Vastaavaa esitarkastusta ei ole tehty aiemmin, joten on vielä epäselvää, mitä tapahtuu seuraavaksi.Mepit näyttävät hauiksiaan: Unkarin ja Romanian komissaariehdokkaat eivät läpäisseet arviointia

Presidentti Trumpin virkarikostutkinnan keskelle joutunut Ukraina on sodan runtelema valtio, jossa korruptio rehottaa

Talousuutiset

TÄLLÄ viikolla julkaistut tilastotiedot eivät ole tarjoilleet suuria yllätyksiä. Ne ovat kuitenkin vahvistaneet kuvaa siitä, että Suomi lipuu hitaan talouskasvun aikaan.
Yksi merkki tästä on se, että työllisyysaste ei nouse enää yhtä vauhdikkaasti kuin aiemmin. Työllisyysasteen trendiluku oli elokuussa 72,5 prosenttia, kun heinäkuussa kausi- ja satunnaisvaihteluista puhdistettu luku oli 72,4.
Viikon talous­tilastot vahvistavat: Suomi lipuu hitaan kasvun aikaan

YHDYSVALTALAISTEN kotitalouksien kulutus ei juuri kasvanut elokuussa, mikä voi olla uusin merkki talouskasvun hidastumisesta.Kotitalouksien kulutuksen kasvu pysähtyi Yhdysvalloissa

Miss Suomi -ehdokkaat sijoittamisesta: ”Sijoitin rippirahani osakkeisiin”

Urheilu-uutiset

Naista kaatui posketon määrä kammomaratonilla – suomalaisilta upeat suoritukset: ”Epäinhimilliset olosuhteet”

Ahdistavan kuumuuden vuoksi yöaikaan käyty kisa koitui liian kovaksi urakaksi 27 juoksijalle, kun matkaan lähti 63 yrittäjää.Keskeyttämisprosentti oli ennätyksellisen korkea 42,8.Yö oli kuuma: puoli kolmen aikaan yöllä oli vielä 34 celsiusastetta, mutta se tuntui 39 asteelta.SÄÄSTÄ huolimatta jyvät erottuivat akanoista seitsemän kilometrin pituisella radalla.Hyryläinen juoksi sijoituksellisesti parhaan maratoninsa arvokisoissa ja ylsi sijalle 19. Loppuaika, 2.51.26, oli vastaavasti on hänen huonoimpansa arvokisoissa.Sitä mukaa, kun 41-vuotiaan Hyryläisen vauhti kiristyi, Vainion hiipui. Arvokisojen ensikertalainen oli maalissa 26:s ajalla 2.56.30. Vainion ennätys on 2.33.24. Kaksi vuotta sitten Lontoossa Hyryläinen oli 25:s ja vuonna 2015 Pekingissä 29:s Lähes puolet naisista keskeytti ahdistavan yömaratonin Dohassa, mitalikolmikko tuli pirteänä maaliin
Dohassa oli maratonin aikaan noin 33 asteen hellelukemat. Kosteus oli yli 70 prosenttia.Raju rääkki oli liikaa suurelle joukolle MM-urheilijoita. Dohan kaduilla nähtiin lukuisia keskeytyksiä. Leikin jättivät kesken muun muassa kauden tilastokakkonen Ruti Aga ja kaikki muut Etiopian edustajat.
MM-maratonin säähelvetti iski karusti vasten kasvoja – Alisa Vainio hoippui maalissa heikossa kunnossa

Etiopialaiset Ruti Aga, Shure Demise ja Roza Dereje kuuluivat lauantain vastaisena yönä käydyn naisten MM-maratonin ennakkosuosikkien joukkoon.Yksikään heistä ei vaivautunut maaliin asti.Juoksijat löivät läskiksi kesken kisan, kun he huomasivat, ettei kultamitali näytä todennäköiseltä.Yksikään etiopialainen ei halunnut runtata väkisin 42 kilometrin urakkaa, sillä dollarit vilkkuivat silmissä.
Etiopian tähtijuoksijoilta pöyhkeä temppu – dollarit vilkkuivat silmissä ja naiset löivät MM-startin täysin läskiksi

 MM-kisat käynnistyivät raskaimman sarjan teknisellä munauksella, kun naisten estejuoksun ensimmäinen kuivaeste oli asetettu aivan liian kauas sisäradan reunuksesta. Yksi kärsijä oli esteelle pakkojarruttanut Camilla Richardsson. Luulisi, että MM-tasolla toimitsijat olisivat sen verran valveutuneita ja koulutettuja, ettei moista tapahtuisi. Se voi olla pienestä kiinni. Kolme harha-askelta radan ulkopuolelle olivat koitua karulla tavalla Norjan kestävyysjuoksun ihmelapsen Jakob Ingebrigtsenin, 19, kohtaloksi miesten 5 000 metrillä. Hallitseva Euroopan mestari diskattiin jo loppukilpailusta, mutta Norjan protesti meni kuin menikin läpi. Finaalissa nähdään siis historiallisesti kolme Ingebrigtsenin veljestä.
MM-tuomio: Norjan tähden typerä taktinen valinta oli kostautua rajusti MM-radalla – ”Miksi ihmeessä hän piti suunnitelmastaan kiinni?”
Erkin kommentti: Urheilullinen ratkaisu on mielestäni oikein. Jakob Ingebrigtsen juoksee finaalissa yhdessä kahden muun veljensä kanssa. Historiallinen tapahtuma.

Dohan MM-kisojen avauspäivä tarjosi yleisurheiluyleisölle jättiyllätyksen, kun naisten 800 metrin kauden MM-tilastonelosen Lynsey Sharpin taival katkesi jo alkuerissä. Brittijuoksija Sharp, 29, jäi 800 metrin alkuerässään vasta neljänneksi vaatimattomalla ajalla 2.03,57. Välieräpaikka jäi haaveeksi.
Mitalisuosikin piti olla elämänsä kunnossa Dohan MM-kisoissa – avauspäivänä kävikin ihan toisin: ”Putosi klassiseen sudenkuoppaan”

Perjantai-iltana se vihdoin päättyi. Patrik Laineen ja Winnipeg Jetsin koko kesän paikallaan vellonut sopimussoppa. Laine allekirjoitti lopulta kahden vuoden ja yhteensä 13,5 miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen.Kyseessä on niin sanottu siltasopimus eli lyhyt kontrahti, jolla pelataan aikaa ja odotetaan näyttöjä seuraavaa, pidempää ja rahakkaampaa ”pääsopimusta” varten. Kommentti: Tätä Patrik Laineen sopimus tarkoittaa – kauden alussa luvassa haasteita

Tiia Kuikka ei pysty osallistumaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kilpailtavaan MM-kisojen 50 kilometrin kävelyyn. Kuikka ei ole ehtinyt toipua kilpailukuntoon toissapäivänä iskeneestä flunssastaan. Flunssasta kärsivä Tiia Kuikka ei pysty osallistumaan 50 kilometrin kävelyyn Dohassa – "Kisa jää valitettavasti väliin"

Kommentti: Periaatteet lensivät roskiin 30 miljoonasta dollarista – Dohan MM-kisat ovat häpeällinen osoitus yleisurheilupomojen selkärangattomuudesta

Serbia ja Ranska tarjosivat pariisilaisyleisölle todellisen huippuottelun EM-kisojen välierässä. Yli 12 500 katsojaa hiljeni kuitenkin hetkeksi, kun Serbia vei taiston 3–2 (23–25, 25–23, 25–21, 17–25, 15–7). Serbia vei huiman viisieräisen ja sysäsi ennakkosuosikki-Ranskan pronssipeliin – "Tämä joukkue on täyttä rautaa"

Slovenia raivasi tiensä historiansa toiseen EM-loppuotteluun luvuin 3–1 (25–23, 24–26, 25–22, 25–23). Edellisen kerran Slovenia esiintyi EM-finaalissa vuonna 2015. Silloin se hävisi finaalin Ranskalle. "Tämä on lähes mahdoton juttu" – Hallitseva maailmanmestari Puola taipui, piskuinen Slovenia jälleen EM-finaaliin

Koska Richardsson juoksee tai Ruuskanen heittää? Poimi tästä talteen suomalaisten MM-ohjelma

Yle Urheilu kaivoi esiin häkellyttäviä tietoja yleisurheilun MM-kisaisännästä – ytimessä työskennellyt suomalaisvalmentaja paljastaa Qatarista puolia, joista harvoin puhutaan ääneen

Pitkän pelikiellon saanut Jussi Jokinen kommentoi suoraselkäisesti kohutaklaustaan – "Päähän kohdistuneet taklaukset on saatava pois jääkiekosta"

Maailmalla tapahtuu

VIRON poliisi on huolissaan kasvavista ylinopeuksista ja lisääntyneistä liikennekuolemista, jotka eivät ota laskeakseen. Koska vanhat keinot liikenteen valvonnassa eivät ole auttaneet, Virossa kokeillaan uutta keinoa. Postimees kertoo, että keskiviikkona alkaneessa kokeilussa ylinopeudesta pysäytetty voi valita, maksaako hän sakkoa vai odottaako hän tien sivussa ”rauhoittumispaikalla” ylinopeuden vakavuuden mukaan joko 45 tai 60 minuuttia pysähtyneenä, ja sivuuttaa maksun suorittamalla niin sanotun aikasakon.
Viro yrittää suitsia ylinopeuksia yllättävällä keinolla: Kuljettaja voi valita sakon sijaan 45 tai 60 minuutin aikarangaistuksen

HELSINKILÄISESSÄ arvotalossa on kahden vuoden ajan taisteltu auki jääneen vesihanan aiheuttaman katastrofin korvaajasta. Kruununhaassa Liisankadulla sijaitsevassa taloyhtiössä asui vuonna 2017 vuokralla opiskelija, joka poistui asunnostaan sulkematta vedentuloa asunnossaan.
Auki jääneestä hanasta kehkeytyi vuosien kiista: Opiskelijalle lankesi 115 000 euron lasku, maksukykyä oli seitsemän euroa kuussa

POLIISI on pelastanut yli 300 opiskelijaa uskonnollisesta sisäoppilaitoksesta Nigeriassa. Poliisin mukaan monia koulun opiskelijoista oli kidutettu ja käytetty hyväksi seksuaalisesti. Kaikki koulun opiskelijat olivat miespuolisia.
Nigerialaisesta sisä­oppi­laitoksesta pelastettiin satoja hyväksi­käytön ja kidutuksen uhriksi joutuneita nuoria

NELJÄ viidestä ihmisestä ei ole koskaan matkustanut lentokoneella, mutta elintason nousu mahdollistaa sen lähitulevaisuudessa yhä useammalle. Lentomatkoja tehdään nykyään hieman yli neljä miljardia vuodessa, ja määrän ennustetaan kaksinkertaistuvan 20 vuodessa Maailman lentoliikenne kaksinkertaistuu 20 vuodessa, Pekingiin avattiin meritähden muotoinen asema

Vuohijoki törmäsi omalla reissullaan Qatarissa vain yhteen hyvin poikkeukselliseen tilanteeseen, vaikka hän oli ottanut selvää paikallisista säännöistä ja tavoista.
– Tiesin, että siellä on tiukat säännöt. Menin yhdelle länsimaisten suosimalle uimarannalle, mutta jouduin uimaan vaatteet päällä, Vuohijoki kertoo.
Dohassa kilpaillut Anni Vuohijoki törmäsi Qatarin sääntöihin hiekkarannalla – ”Jouduin uimaan vaatteet päällä”

Alusten kyydissä oli yhteensä 46 henkilöä. He ovat Venäjän ja Filippiinien kansalasia. Kaksi öljytankkeria syttyi räjähdyksen seurauksena tuleen viime yönä Etelä-Korean kaakkoisrannikolla, Ulsanin satamakaupungissa. Caymansaarten lipun alla kulkevan 25 000 tonnin tankkerin kyydissä oli tapahtumahetkellä 25 henkilöä, jotka ovat Venäjän ja Filippiinien kansalaisia, paikallinen uutistoimisto Yonhap kertoo.Tuli levisi myös viereiseen tankkeriin, jonka kyydissä oli 21 henkilöä. Kaikki henkilöt molemmilta aluksilta saatiin pelastettua.
Kuvat: Kaksi öljytankkeria räjähti hirvittäväksi liekkimereksi Etelä-Koreassa – yhdeksän loukkaantui, yhden tila kriittinen

Helsingin poliisi tutkii Iltalehden tietojen mukaan tapausta, jossa helsinkiläisen isännöintifirman omistajan epäillään kavaltaneen yhteensä noin puoli miljoonaa euroa kymmeneltä helsinkiläiseltä taloyhtiöltä. Kyseinen mies työskentelee myös yrityksen toimitusjohtajana
Epäily: Isännöintifirman toimitusjohtaja kavalsi puoli miljoonaa euroa kymmeneltä helsinkiläiseltä taloyhtiöltä – taloyhtiöiden osakkaat järkyttyivät

Itsemurhan tehneelle Aivar Rehelle työ oli henki ja elämä, kirjoittaa Iltalehden Tallinnan-avustaja Sami Lotila Kommentti: Aivar Rehe maksoi äärimmäisen hinnan Danske Bankin rikoksista - kuntosalikaveristani tuli laiha ja surullinen mies

Venäjän suurlähetystö kertoo aloittavansa sähköisten viisumianomusten käsittelyn. Lähetystö alkaa lokakuun alusta lähtien myöntää Venäjälle uudenlaista sähköistä viisumia, joka on hakijalle ilmainen.Suomen kansalaisten lisäksi viisumin voivat saada 58 muun maan kansalaiset.Venäjä alkaa myöntää suomalaisille ilmaisia viisumeita – suurlähetystö julkaisi tarkat paikat, joissa viisumi kelpaa

Venäläinen troolari paloi vuorokauden Tromssan satamassa ja kaatui

Yle Areena

Ruotsalainen ilmastoaktivisti Greta Thunberg puhui YK:n ilmastokokouksen yhteydessä 24.9.2019. Thunberg matkusti Ruotsista New Yorkissa pidettävään kokoukseen purjealuksella. Kuinka kehtaatte? - Greta Thunbergin tunteikas puhe
Erkin kommentti: Greta Thunberg voisi kysyä itseltään: Kuinka kehtaatte?

Elämän ja kuoleman laiva. Suomalainen Petter Ehrnsten ja virolainen Marge Rull selvisivät hengissä Estonialta. He kohtaavat suomalaiset pelastajansa, jotka joutuivat hyisellä merellä päättämään siitä, kuka sai elää. (U). (11.3.2007)
Estonian uppoaminen – Satunnaiset sankarit 

Boeing 737 Max -lentokoneesta piti tulla maailman paras ja käytetyin matkustajalentokone. Toisin kävi: kaksi kohtalokasta onnettomuutta on pakottanut Boeingin 737 Max -laivueen maahan. Miksi yhtiö salli konetyypin käytön ensimmäisen suuronnettomuuden jälkeen? BBC:n raportti arvioi, että ahneus meni turvallisuuden edelle. Panorama: Boeingin turmakoneet 

Vieraana perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho

Yleisurheilun MM, 1. kilpailupäivä

Youtube

BenTV: Miten tämä julma näytelmä saataisiin loppumaan?

KorkkiTV: Vihreät vaativat tekoja hallitukselta

Miksi ulkomaalaisia raiskaajia suojellaan enemmän kuin suomalaisia? Kansalaisaloite-puhe 25.9.2019

Kyselytunti 26.9. Maahanmuutto

Suomi hajoavan imperiumin sylissä - kirjanjulkistus LIVE

Estonian Song Celebration

Mielipiteet

Gretalla tehdyssä agendamarkkinoinnissa on jotain todella häiritseviä elementtejä. Viestinnällisesti kiusallinen juttu on ensinnäkin, että tyttö näyttää ulkoisesti alle 12 vuotiaalta lapselta letteineen, mutta on tosiasiassa 16 vuotias. Pikkutytön lettipää-imagolla hänestä vahvistuu käsitys lapsinerona, poikkeuslapsena ja poliittisena Peppi Pitkätossuna, johon hänellä on myös visuaalinen mielikuvayhteys. Kyse on kuitenkin visuaalisesta mielikuva- ja havaintovirheestä iän ja kypsyyden suhteen.
Greta ja ilmastohätätila

Kuka olisi uskonut, että tämän päivän merkittävimmät tiedemiehet ovat yleläisen käsityksen mukaan Greta Thunberg ja Atte Ahokas.
Uuskommunistiseen aikaan lapsitähtien johdolla

Thunberg-ilmiö on mielenkiintoinen. Pakkoajatusten ehdollistama ahdistunut teini päätyy muutamassa kuukaudessa maailman globalistieliitin suosioon ja jeesuksenkaltaiseksi hahmoksi luonnehdittuna ja kuuluisaksi tehtynä nuorisoprofeetaksi, joka julistuksellaan ja performatiivisella esiintymisellään ilmaisee puhtaan saastumatonta viisautta, ymmärrystä ja toimintavelvoitteita, jotka kaikkien on pakko hyväksyä, jotta maailma pelastuisi muutoin muutamien vuosin kuluttua väistämättä uhkaavalta maailmanlopulta.
Greta Thunberg, IPCC ja hysteerinen ilmastovouhotus

Kaikille lienee selvää, että suhdannekäänne on tapahtunut, Euroalueen BKT:n on ollut laskussa 2017 viimeisen neljänneksen jälkeen ja loppuvuonna kasvu voi hyvinkin jäädä alle yhden prosentin 1. kuva). Siksi on selvää, että työllisyyden kehitys ei loppuvuonna, ensi vuodesta puhumattakaan, tuota suurempaa ilon aihetta hallitukselle. Työttömyyden lasku on jo nyt selvästi pysähtynyt ja sen peilikuvana työllisyydenkin kasvu voi jäädä nollille tai peräti laskea. Kehityksestä saa viitteitä tarkastelemalla alkaneita ja päättyneitä työttömyysjaksoja.
Työllisyys ei parane tavoitteita asettamalla

Jan Hurrin kommentti: Kolme syytä epäillä hallituksen ilmastolupauksia
Erkin kommentti: Minä arvostan näitä Jan Hurrin kirjoituksia. Ne ovat realistisia ja minä ajattelen asioista samalla tavalla kuin hän.

Kotimaan matkailu

Kalajoki hiekkasärkät, Kalajoki Finland - drone 4K

Amber Shadows - Ace of spades [Motörhead cover] @ Kalajoen Hiekkasärkät 30.8.2019

Kalajoen hiekkasärkät // Viikko lomailua uudella Dethleffs Generation Scandinavia 545 qmk -vaunulla

Ulkomaan matkailu

VACAY TO CROATIA

Top 10 Reasons to Visit Croatia

TOP 5 MUST SEE Places to Visit In Croatia!

Musiikki

Luv' - Trojan Horse

Jennifer Lopez - Let's Get Loud (Live)

SABRINA "BOYS"

Kultuuri ja taide

SAMBA | Dj Ice - Bailando (Enrique Iglesias Cover)

Nino Langella - Kristina Moshenskaya, Brno Open 2013, WDSF WO latin, final - samba

Pavel Zvychaynyy - Oxana Lebedew | 2018 DPV German Ch. Pro LAT, Augsburg - solo C

Mietelauseet

"Hymy on ikkuna, josta näkee, onko sydän kotona."
"Sillä, joka ei osaa nauraa itseään, onkin aihetta vakavuuteen."
"Nauru nuorentaa, rakkaus kaunistaa."

Loppukevenykset

Tommy Tabermann ja Edvin Laine poliisilaitoksella

Hymyhuulet - Vironperäläiset

Hymyhuulet - Mannet urakoimassa

Kuntoilu

15 MIN SIXPACK WORKOUT (No Equipment)

10 MIN INTENSE AB WORKOUT // No Equipment | Pamela RF

10 MINUTE AB WORKOUT | ALEXIS REN

Liikunta ja terveys

Verenpaine 133/86, pulssi 60 , Paino 109,0 kg. Jumppa 30 /4190 min, kuntosali 0 / 4420 min, kävely 0 / 378 km , uinti 0 / 36 000 m, pyöräily 2/2352 km

Rasva on tärkeää, sillä sen avulla ravintoaineet imeytyvät elimistöön.
Parasta mahdollista rasvaa ovat omega 3 -rasvahapot, joita löytyy muun muassa chiansiemenistä, pellavansiemenistä, pähkinöistä (erityisesti saksanpähkinästä) ja rasvaisesta kalasta. 9 luonnollista tapaa kiihdyttää aineenvaihduntaa – onnistuvat ihan tavallisessa arjessa!

Lotta, 51, on vuoden säännöllisellä hulavanteen pyörittämisellä saavuttanut merkittäviä tuloksia: vyötärö on kaventunut 34 cm, selkävaivat ovat poissa ja terveydentila on kohentunut huomattavasti.
Hulavanne kavensi vyötäröä 34 cm – Lue Lotan vinkit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti