sunnuntai 19. kesäkuuta 2022

SU 19.06.2022 Puoluejohtajille ja tiedotusvälineille sekä EU:n oikeuskomisarille

 


Olen seurannut tänä viikonloppuna kolmea oman alansa suurtapahtumaa - suunnistuksen Jukolan viestiä, Beach Futis Kalajokea ja jääkiekon Stanley Cupia.

Jukolan viestin toteutus on erinomainen. Nettisivut ovat erinomaiset. Viestin seuranta on helppoa. Minä en ole koskaan ollut Jukolan viestin tapahtumapaikalla mukana. Osaan vain kuvitella millainen tunnelma siellä on. Se on oman lajinsa suuri kilpailullinen ja henkinen juhla. Olen seurannut viestiä television avulla välillä vähän torkkuen ja nukahtaen hetkeksi.

Jukolan viesti

Tilanne 1.vaihto

https://online.jukola.com/tulokset-new/fi/j2022_ju/ju/tilanne/1/0/

Tilanne 2.vaihto

https://online.jukola.com/tulokset-new/fi/j2022_ju/ju/tilanne/2/0/

Tilanne 3.vaihto

https://online.jukola.com/tulokset-new/fi/j2022_ju/ju/tilanne/3/0/

Tilanne 4.vahto

https://online.jukola.com/tulokset-new/fi/j2022_ju/ju/tilanne/4/0/

Tilanne 5. vaihto

https://online.jukola.com/tulokset-new/fi/j2022_ju/ju/tilanne/5/0/

Tilanne 6. vaihto

https://online.jukola.com/tulokset-new/fi/j2022_ju/ju/tilanne/6/0/

Lopputulokset

https://online.jukola.com/tulokset-new/fi/j2022_ju/ju/tilanne/7/0/


Kalajoen Junkkarit sijalla 248. Viime vuonna sija oli 129.


Ruotsalainen Stora Tuna OK on voittanut jälleen perinteikkään Jukolan viestin Mynämäessä. Stora Tuna voitti myös kaksi aiempaa Jukolan viestiä.

Stora Tunan joukkueessa suunnisti neljä Svenskin veljestä: Jesper, Joakim, Emil ja Viktor. Heistä Viktor toi joukkueensa maaliin aamulla kello 6.56. Ruotsalaiset voittivat toiseksi tulleen OK Ravinen peräti kolmen minuutin ja 25 sekunnin erolla.

Kolmas oli norjalainen NTNUI (+3.38), joka kukisti OK Linnén lopussa neljällä sekunnilla.

Suomalaisjoukkueista Tampereen Pyrintö ja Helsingin Suunnistajat hylättiin, sillä joukkueet kävivät kilpailun aikana väärällä rastilla.

Stora Tunan ylivoima jatkui – ruotsalaisjoukkue voitti jälleen Jukolan, Tampereen Pyrintö ja Helsingin Suunnistajat hylättiin

https://yle.fi/urheilu/3-12500664


IFK Göteborg nappasi ensimmäisen voittonsa Venlojen viestissä – Minna Kauppi väläytteli kuntoaan

https://yle.fi/urheilu/3-12500472

Aurinko nousi tänään Kalajoella 02.49 ja laskee huomenna 00.02. Päivän pituus 21 tuntia 13 minuuttia. Ennusteen mukaan tulee sateinen päivä. Painoni oli aamulla 106.1 kg. Veren sokeri 6.3. Verenpaine 135/84 pulssi 53.


Beach Futis Kalajoen hiekoilla 17-18.06.2022

https://www.beachfutiskalajoki.fi/

Tapahtuma on erittäin hyvin organisoitu ja nettisivut ovat huippuluokkaa. Tapahtuma on merkittävä tapahtuma Kalajoen kesässä. Turnaukkseen osallistui noin 2000 pelaajaa. Valitettavasti minulla ei ollut mahdollisuus tänä vuonna seurata tapahtumaa paikan päällä ja siksi minulla ei ole kuvia tapahtumasta. Tapahtuman uutisointi on pääasiassa sosiaalisen median asia. Tapahtuman henki tulee esille parhaiten valokuvien avulla. Tapahtuma tuo Kalajoelle merkittävän määrän henkilöitä ja samalla rahaa paikallisille yrityksille. Se on myös samalla erinomainen Kalajoen matkailun markkinointitapahtuma.

Ilmoittautuneet joukkueet

https://beachfutiskalajoki.fi/ilmoittautuneet-joukkueet

Finaalit

https://bf2022.torneopal.fi/taso/finaalit.php

Miehet kilpasarja FC Baggio - Team Roskasakki 3-1

Naiset harrastesarja FC Paitsio - FC Tyrinkaiken 1-5


Colorado nöryytti hallitsevaa mestaria Tampa Bayta 7–0-lukemilla – täältä löydät Stanley Cupin toisen finaalin kohokohdat

https://yle.fi/urheilu/3-12500657

Colorado Avalanche otti toisen kiinnityksensä NHL:n Stanley Cupiin. Colorado voitti toisen loppuottelun ylivoimaiseen tapaan, vieden pelin maalein 7–0.

Colorado johtaa finaalisarjaa nyt voitoin 2–0.

Suomalaishyökkääjä Mikko Rantanen tarjoili isäntien maaleihin kolme syöttöä. Artturi Lehkonen jäi ilman pisteitä ja oli sen sijaan osana ottelun loppupuolella nähtyä joukkopainia, josta hän sai 2+2 minuuttisen rangaistuksen väkivaltaisuudesta.


Katselin rytmisen voimistelun EM-kilpailuja ja samalla kuntopyöräilin 10 minuuttia. Tein päähieronnan. Kuntopyöräilin 10 minuuttia. Tein kasvojumpan. Kuntopyöräilin 10 minuuttia. Tein sormijumpan. Kuntopyöräilin 10 minuuttia. Tein akupainelun. Kuntopyöräilin 10 minuuttia. Tein jalkakylvyn. Kuntopyöräilyä 10 minuuttia. Jumppasin 10 minuuttia. Kuntopyöräilyä 10 minuuttia.

___________________________________________________________________


Petteri Orpo ja Erkki Aho


Puoluejohtajille ja tiedotusvälineille sekä EU:n oikeuskomissarille

sanna.marin@vnk.fi, annika.saarikko@eduskunta.fi, petteri.orpo@eduskunta.fi, anna-maja.henriksson@eduskunta.fi, li.andersson@eduskunta.fi, riikka.purra@eduskunta.fi , maria.ohisalo@eduskunta.fi , sari.essayah@eduskunta.fi,

harry.harkimo@eduskunta.fi, ano.turtiainen@eduskunta.fi , elina.valtonen@eduskunta.fi


Poliitikoilla on vastuu 1990-luvun lamasta, valtiopetoksesta sekä siitä johtuvista murhista1990-luvun alussa Suomi koki erittäin syvän taloudellisen laman, mikä oli kotokutoinen. Lama johtui Suomen päättäjien virhearvioinnista eli vakaan markan politiikasta. Tasavallan presidentin johdolla päätettiin pelastaa pankit ja antaa pankeille suosituimmuusasema oikeudenkäynneissä. Tämä merkitsi sitä, että pankki voitti ylemmissä oikeusasteissa ja rikollisille annettiin syytesuoja. Muutoin pankki ei olisi voinut voittaa ylemmissä oikeusasteissa. Oikeuslaitos alistettiin poliittiseen valvontaa. Pankkien pelastaminen tapahtui Esko Ahon hallituksen ja neljän ostajapankin välisellä sopimuksella, jossa sovittiin toimialarationalisoinnista ja yritysten kaatamisperusteista. Pankkien pelastamiseksi sopimukessa sovittiin poistettavaksi markkinoilta tiettyjen alojen yritykset jotka ajettiin konkurssiin. Pankit tekivät luettelot markkinoilta poistettavista yrityksistä, joissa osassa tehtiin erityistilintarkastus, jonka suorittajiksi oli valittu tietyt tilintarkastustoimistot. Erityistilantarkastus tehtiin pankkien etujen turvaamiseksi oikeudenkäynneissä. Rikollisille oli annettu syytesuoja ja pankki voitti ylemmissä oikeusasteissa. On tutkittu 5000 pankkioikeudenkäyntiä ja ainoastaan yhdessä pankki on hävinnyt. Osa yrittäjistä ei ole kestänyt Suomen valtion rikollista toimintaa yritysten kaatamisessa ja niinpä yli 10 000 yrittäjää teki lopullisen ratkaisun eli itsemurhan. Rikosten peittelemiseksi konkurssiin ajettujen yritysten velat myytiin ulkomaille Aktiv-Hansa-kaupassa. Valtiopetos ja murhat eivät vanhene koskaan.''


Rikoslaki 15 luku 10 § (24.7.1998/563)

Törkeän rikoksen ilmoittamatta jättäminen

Joka tietää joukkotuhonnan, joukkotuhonnan valmistelun, rikoksen ihmisyyttä vastaan, törkeän rikoksen ihmisyyttä vastaan, hyökkäysrikoksen, hyökkäysrikoksen valmistelun, sotarikoksen, törkeän sotarikoksen, kidutuksen, kemiallisen aseen kiellon rikkomisen, biologisen aseen kiellon rikkomisen, jalkaväkimiinakiellon rikkomisen, Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantamisen, maanpetoksen, törkeän maanpetoksen, vakoilun, törkeän vakoilun, valtiopetoksen, törkeän valtiopetoksen, raiskauksen, törkeän raiskauksen, lapsen törkeän seksuaalisen hyväksikäytön, törkeän lapsenraiskauksen, murhan, tapon, surman, törkeän pahoinpitelyn, ryöstön, törkeän ryöstön, ihmiskaupan, törkeän ihmiskaupan, panttivangin ottamisen, törkeän tuhotyön, törkeän terveyden vaarantamisen, ydinräjähderikoksen, kaappauksen, 34 a luvun 1 §:n 1 momentin 3 kohdassa tarkoitetun terroristisessa tarkoituksessa tehdyn rikoksen, törkeän ympäristön turmelemisen tai törkeän huumausainerikoksen olevan hankkeilla eikä ajoissa, kun rikos vielä olisi estettävissä, anna siitä tietoa viranomaiselle tai sille, jota vaara uhkaa, on tuomittava, jos rikos tai sen rangaistava yritys tapahtuu, törkeän rikoksen ilmoittamatta jättämisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi. (12.4.2019/486)

Törkeän rikoksen ilmoittamatta jättämisestä ei kuitenkaan tuomita rangaistukseen sitä, jonka olisi rikoksen estämiseksi täytynyt antaa ilmi nykyinen tai entinen aviopuolisonsa taikka nykyinen avopuolisonsa, sisaruksensa, sukulaisensa suoraan ylenevässä tai alenevassa polvessa taikka se, johon hänellä on vastaavanlainen parisuhteeseen tai sukulaisuuteen rinnastuva läheinen suhde. (12.6.2015/735)

11 § (24.7.1998/563) Rikoksentekijän suojeleminen

Joka saatuaan tietää rikoksen tehdyksi edistämällä rikoksentekijän pakoa tai hävittämällä todisteita estää tai yrittää estää rikoksentekijän saattamista vastuuseen rikoksesta, on tuomittava rikoksentekijän suojelemisesta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.

Mitä 1 momentissa säädetään, ei koske rikokseen osallista eikä 10 §:n 2 momentissa mainitussa suhteessa rikoksentekijään olevaa henkilöä, eikä rikosta, josta ei säädetä ankarampaa rangaistusta kuin kuusi kuukautta vankeutta.


Valtiopetos on tosiasia

http://valtuustoaloite.blogspot.com/


Koiviston konklaavi – SSP-sopimus ja muut salatut sopimukset

http://kalajokinen.blogspot.com/2017/06/koiviston-konklaavi-ssp-sopimus-ja-muut.html


Koiviston konklaavi ilman musiikkia 18 min 40 sek

https://www.youtube.com/watch?v=qxYWewCG9M8


SU 24.10.2021 Suomi oikeusvaltiona – karu totuus julki

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/10/su-24102021-suomi-oikeusvaltiona-karu.html


Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion, mikä muutettiin ehdonalaiseksi ja yhden 5 kuukauden ehdottoman vankeustuomion, mikä muutettiin ehdonalaiseksi sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana yli 26 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 26 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunut hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen sekä diabetes-tautiin. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni ja on edelleenkin hengenvaarallisen korkea. Minulle on aiheutetu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän vaikea asia.

Koska poliisi ei tutki ja korkein oikeus ei pura eri oikeusasteiden vääriä päätöksiä, niin minulla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin haastaa ulosottoviranomaiset oikeuteen sen johdosta, että he perivät minulta sellaisia saatavia, mitkä on saatu aikaan rikosten avulla ja siksi ne on perintäkelvottomia.

Tässä on selostukset asioista ja juridinen argumentointi asioille. Oikeustieteen tohtori on tarkistanut materiaalin eikä ole siinä virheitä havainnut.


Laillisuusvalvojat, poliisi ja oikeusistuimet eivät ole havainneet näissä asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan. Poliitikot Suomessa valvovat laillisuusvalvojien toimintaaa.


Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html


Olen tehnyt todistusaineistoksi asioista 8 video, joissa todistan asiat asiakirjoin ja kerron tosiasiat: DVD-dokumentti YouTubessa. Olen syytön.

https://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2008/12/dvd-dokumentti-youtubessa.html


Kaikki ulosottotuomioni perustuvat Suomen valtion rikoksiin. Poliisi ei ole tutkinut/selvittänyt asioita ja syyttäjä ei ole nostanut syytteitä. Ehkä siihen on vaikuttanut se, että syyttäjä on ollut esteellinen ja asianosainen asioissa. On syytä epäillä, että hänellä on ollut tietty tarkoitus, kun on estänyt rikostutkinnat. Vaadin että kaikki ulosottotoimet keskeytetään oikeudenkäynnin ajaksi. Vaadin, että Suomen valtio palauttaa kaikki minulta perityt ulosotot korkoineen 30.06.1996 alkaen aina tähän päivään saakka 7 %:n korolla korkoa korolle menetelmän mukaisesti.

Kidutus on ihmisoikeuksien vastainen vakava rikos, joka kielletään niin Suomen rikoslaissa kuin myös kansainvälisen oikeuden puolella. Kidutuksen olennainen piirre on se, että tekijän on oltava virkamies, julkista luottamustehtävää hoitava tai julkista valtaa käyttävä henkilö tai julkisyhteisön työntekijä. Jotta teko lasketaan kidutukseksi, rikoksentekijän on käytettävä väkivaltaa pyrkimyksenään aiheuttaa tiettyjä laissa mainittuja seurauksia.

Kidutus on rikoslain mukaan kyseessä, kun edellä mainitussa asemassa oleva henkilö aiheuttaa toiselle voimakasta ruumiillista tai henkistä kärsimystä;

  1. saadakseen hänet tai muun henkilön tunnustamaan tai antamaan tietoja,

  2. rangaistakseen häntä jostakin hänen tai jonkun muun tekemästä tai tekemäksi epäillystä teosta,

  3. pelotellakseen tai pakottaakseen häntä tai muuta henkilöä tai

  4. rodun, kansallisen tai etnisen alkuperän, ihonvärin, kielen, sukupuolen, iän, perhesuhteiden, seksuaalisen suuntautumisen, perimän, vammaisuuden, terveydentilan, uskonnon, yhteiskunnallisen mielipiteen, poliittisen tai ammatillisen toiminnan tai muun näihin rinnastettavan seikan perusteella.

Kidutuksesta tuomitaan myös virkamies, joka nimenomaisesti tai hiljaisesti hyväksyy alaisensa tai muutoin tosiasiallisessa määräysvallassaan ja valvonnassaan olevan henkilön tekemän, edellä mainitun teon.

Kidutukseen ei voi syyllistyä olematta virkamies, eli valtion virassa toimiva, tai vastaava henkilö. Mikäli edellä mainittuja tekoja tekee toiselle ihmiselle, ei kyseessä ole kidutus, vaan pahoinpitely, tai todennäköisesti törkeä pahoinpitely. Kidutuksen kieltäminen valtiossa on useissa kansainvälisissä sopimuksissa ehtona liittymiselle, kuten Euroopan Unioniin liittymisessä. Kansainvälisiä sopimuksia rikkomisesta valtiolle syntyy suuria sanktioita, jonka takia kidutus on säädetty rangaistavaksi vain virkamiehen tekemänä. Mikäli suuri määrä henkilöitä osallistuu kidutukseksi luokiteltaviin seurauksiin, on kyseessä usean henkilön tekemä törkeä pahoinpitely, sekä mahdollisesti myös järjestäytyneeseen rikollisryhmään osallistuminen.

Kidutuksesta on Suomen rikoslain mukaan tuomittava vankeuteen vähintään 2 ja enintään 12 vuodeksi. Kidutuksesta tuomittu henkilö on lisäksi tuomittava viraltapantavaksi. Myös kidutuksen yritys on rangaistava.


Kalajoki 19.06.2022

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com

https://www.blogger.com/profile/00295090684102203500

Nimeni on Erkki Aho

https://www.youtube.com/watch?v=sJN6sWVJ5C4Ei kommentteja:

Lähetä kommentti