perjantai 3. kesäkuuta 2022

PE 03.06.2022 Hyvä SUOMI!

 Sääennusteen mukaan tänään on Kalajoella sateinen päivä. Aamulla lämpötila on + 10 C. Punnitsin itseni. Vaaka näytti lukemia 106.3 kg. Veren sokeri oli 6.7. Verenpaine 130/83 pulssi 58.

Katsoin, että rikollisesti ulosmitattu eläkkeeni oli tullut. Katsoin maksettavien laskujen määrän ja totesin, ettei rahat riitä yhdenkään kehyksen hankkimiseen maalauksiin. Maksoin kaikki laskuni. Tilille jäi 139 euroa. Tuosta summasta pankki ottaa oman osuutensa. Lääkkeiden ostoon menee n. 60 euroa. Lopulla rahalla eli noin 60 eurolla ostan minulle tärkeitä ruoka-aineita. Minulle siis jää n. 15 euroa viikossa rahaa elintarvikkeiden ostoon. Kelalta en saa mitään koska olen rikollisessa ulosotossa. Leipäjonossa joudun käymään kaksi kertaa viikossa tällä työkokemuksella ja koulutuksella

http://www.erkkiaho.com/tyokokemus.html ,


http://www.erkkiaho.com/henkilo.html


Hyvä SUOMI!


SU 24.10.2021 Suomi oikeusvaltiona – karu totuus julki

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/10/su-24102021-suomi-oikeusvaltiona-karu.ht


Olen tullut siihen tulokseen, että jaksa siitä huolimatta, että ihmiset ovat epäloogisia, epätarkoituksenmukaisia ja itsekeskeisiä. Jaksa välittää heistä siitä huolimatta.

Jos teet ihmisille hyviä asioita, syyttävätkö he sinua itsekäisistä ja omituisista tavoistasi. Tee heille hyviä tekoja siitä huolimatta.

Jos menestyt, saa myös huonoja ystäviä ja todellisia vihamiehiä. Menesty siitä huolimatta.

Rehellisyys ja oikedenmukaisuus voivat tehdä sinusta haavoittuva. Ole rehellinen siitä huolimatta.

Suuret ihmiset suurine ideoineen saattavat tulla tyrmätyksi kaikkein pienempien ihmisten mitättömillä ideoilla, Jaksa siitä huolimatta vaalia suuria ideoita.

Se mitä olet vuosia rakentanut, saattaa tuhoutua yhdessä yössä. Rakenna siitä huolimatta.

Ihmiset joita olet auttanut, saattavat unohtaa sen ja käydä kimppuusi. Auta heitä siitä huolimatta.

Anna maailmalle parastasi ja saatat saada iskun vasten kasvojasi. Anna parastasi siitä huolimatta.


Yställisyys on ainoa asia, jota ei koskaan voi antaa pois, se tulee aina takaisin.


Hymy ei maksa mitään, mutta antaa paljon. Se rikastuttaa häntä, joka sen saa, muttei tee antajaansakaan köyhemmäksi. Se kestää vain hetken, mutta joskus sen muisto säilyy ikuisesti. Kukaan e ole niin rikas ja vaikutusvaltainen, että pystyisi tulemaan toimeen ilman sitä, eikä kukaan niin köyhä, ettei se häntä rikastuttaisi.

Hymy luo onnen kotiin, hyvää tahtoa liike-elämään ja on ystävyyden tunnus. Se luo levon väsyneille, ilon lannistuneille, auringonpaisteen murheellisille ja on luonnon paras vastamyrkky kaikkiin huoliin. Siitä huolimatta sitä ei voi ostaa, kerjätä, lainata tai varastaa, sillä toisinaan sillä ei ole mitään arvoa kenellekään kuin poisannettuna.

Jotkus ihmiset ovat liian väsyneitä hymyilläkseen. Hymyile sinä heille, sillä ei kukaan niin suuresti hymyä tarvitse kuin hän, joka ei itse enää jaksa hymyillä.


Tänään Ukrainan sodan 100. päivä. Pidän Ukrainan sodasta sotapäiväkirjaa.

http://kalajoki-ploki.blogspot.com/2022/06/03062022-sodan-100-paiva.html


Ukraina joutui Venäjän raakalaismaisen hyökkäyksen kohteeksi. Venäjä rikkoi hyökkäyksellä tekemänsä hyökkäämättömyyssopiksen ( Budapest 1994), Neuvostoliitto rikkoi aikaan Suomen kanssa tehdyn hyökkäämättömyyssopimuksen. Ukrainalla on puolustettavaanaa n. 1000 km rajaaluetta ja on selvää, että Ukrainalla ei joukut alkuvaiheessa ole riittäneet koko maan puolustamiseen. USA , Britannia ja EU-maat sekä länsivallat ovat mahdollistaneet voimalla aseavulla ja Venäjään kohdistuneilla talouspakotteilla sen, että Venäjä ei ole kyennyt valloittamaan koko Ukrainaan. Tällä hetkellä sodan molemmat osapuolet kärsivät valtavia mieheistö- ja kalustotappioita. Venäläisiä on kuollut Ukrainan ilmoituksen mukaan jo n. 31 000 sotilasta ja kalustotappiot ovat valtavat. Ukraina menettää päivässä n. 100 sotilasta ja 500 haavoittuu Ukrainan oman ilmoituksen mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että Ukrainan sairaalat ovat täyttyneet sodasta haavoittuneista. Länsimaiden sotilasavun turvin Ukraina pystyy lähiviikkoina vastahyökkäyksiin vaikka Ukrainalta näyttää puuttuvan riittävää operatiivista sodanjohtoa. Hyökkäyssota vaatii aina enemmän uhreja kuin puolustussota. Tästä johtuen ukrainalaisten tappioiden määrät kasvavat entisestään. Ukrainalaiset maksavat yhä julmemmaksi muuttuvassa sodassa erittäin kalliin hinnan taistelleessaan Euroopan ja Maailman rauhan puolesta. Sota tullee jatkumaan vielä pitkään - mahdollisesti vuoden tai kaksi.


Suomen johto tasavallan presidentin johdolla on käynnistänyt Nato-operaation. Venäjä on koko historiansa ajan katsonut Suomen kuuluvan etupiiriinsä. Venäjä on vastustanut Suomen Nato-hanketta. On enemmän kuin todennäköistä, että Putin on sopinut Turkin presidentin Erdoganin kanssa, että tehdään kaikki mahdollinen jotta Suomesta ei tulisi Nato-maata Venäjän etupiiriin. Erdogan ja Turkki voivat estää Suomen Nato-jäsenyyden. Ei voi välttyä vaikutelmalta, että Turkki suojelee Venäjn oligarkkien omaisuutta. Näyttä siltä, että Turkki ostaa Venäjältä Ukrainalta varastettua viljaa. Turkki on puolensa valinnut? Seuraava vaihe on todennäköisesti se, että Turkki aloittaa sodan Syyrian kurdeja vastaan viimeistään heinä-elokuun aikana. Se merkitsee myös laajaa pakolaisaaltoa. Tämä pakolaisaalto tulee myös Suomeen Venäjän kautta elo-syyskuun aikana. Samalla kurdien mukana pakolaisaaltoon liittyvät kaiken maailman parempaa elämää hakevat elintasopakolaiset, jotka ohjataan Suomen-Venäjän rajalle. Silloin esimerkiksi vihreät ja vasemmisto sekä kokoomus ja mahdollisesti osa keskustaakin voivat ryhtyä vaatimaan ihmisoikeussopimusten noudattamasti. Suomella on pakolaisongelma edessä. Tilannetta vaikeuttanee vielä se, että syksyllä Suomi tullee todennäköisesti kokemaan vielä yhden korona-aallon.


Kävin tekemässä 2 tunnin kuntosalitreenin. Uskon, että liikunta on paras lääke.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti