tiistai 17. maaliskuuta 2020

KE 18.03.2020 Pimeyden silmät ja toivon sarastusMielestäni on erikoista että kirjailija Dean Koontzin pystyi ennustamaan koronaviruksen, taudin luonteen ja sen leviämisen ajankohdan täsmällisesti kirjassaan Pimeyden silmät.

Pimeyden silmät

Dean Koontzin kirja Pimeyden silmät saavat nyt paljon uutta huomiota huolimatta siitä, että hän on lähes 40-vuotias. Kirjassa mainitaan tappava virus, nimeltään “Wuhan 400”, jota hän kuvaili ”vakavaksi keuhkokuumeen kaltaiseksi sairaudeksi”, joka leviää hyökkäämällä “keuhkoihin ja keuhkoputkiin” ja “vastustavan kaikkia tunnettuja hoitoja”.

Ennustaako kirjailija Dean Koontz 'Coronavirus' 80-luvun suspensiotrillerissä?

Keskustelin tänään eduskunnan oikeusasiamiehen tuomioistuimia valvovan lakimiehen Jarmo Hirvosen kanssa puhelimessa. Hänen mielipiteensä oli se, että asiassani syyttäjän esteellisyys on selvä. Lisäksi hän oli myös muista esittämistäni asioista samaa mieltä kanssani.
Eilen Oulun käräjäoikeuden laamanni Antti Savela ilmoitti minulle

Hyvä Erkki Aho

Kysymykseenne vastaan, että tuomarit käsittelevät itsenäisesti heille jaettavia asioita eikä laamannilla ole toimivaltaa puuttua heidän tekemiinsä lainkäyttöratkaisuihin.

Ystävällisin terveisin
Antti Savela
laamanni
Oulun käräjäoikeus

Käräjäoikeuden tuomari oli muuttanut haastehakemukseni ulosottovalitukseksi. Kukaan ei ole vielä pystynyt selvittämään mihin lakipylään menettely perustuu. Käräjätuomarille oli varmaan uusi asia etten minä vaatinut rikollisille tuomiota ja ehkä siksi hänen mielestään on vaikea käsitellä asiaa rikosasiana. Minä olen vaatinut vain sen toteamista, että kaikki ulosottoni on saatu aikaan rikosten avulla ja ulosotot ovat siksi perintäkelvottomia. Mielstäni siihen riittää entisen asianajaja Asko Keräsen kirjallinen tuunustus ja varatuomari Paavo M. Petäjän tunnustus sekä syyttäjä Sulo Heiskarin esteellisuus ja väärillä tiedoilla tehty konkurssihakemus, koska kaupat oli purettu. Täältä löytyy päätökset joissa esteellisenä syyttäjänä on toiminut syyttäjä Sulo Heiskari.

Terve Juha

Tämä on erittäin vaikea asia nykyiselle Oulun poliisille ja KRP.:lle, jotka ovat jättäneet kaikki rikokset tutkimatta. Lisäksi sen on vaikea asia syyttäjälle, käräjäoikudelle, hovioikeudelle ja korkeimmalle oikeudelle, koska ne ovat toimineet niin, etteivät ole päätöksissään huomioineet näitärikoksia. Tämä on oikeusvaltio Suomi.

Kaikista on kirjallisen todistusaineistot esitetty käräjäoikeudelle. Käräjäoikeuden päätöksellä minä voisinn hakea tuomioiden purkua korkeimmalta oikeudelta ja vahingonkorvauksia Suomen valtiolta. Tuomioiden purku korkeimmassa oikeudessa on tehty niin vaikeaksi että niitä on muutoin täysin mahdoton saada. Korkein oikeus ottaa käsittelyynn vain 10 % hakemuksista ja vain ani harva saa tuomiot purettua. Tämä on oikeusvaltio Suomi.
Minä olen lähtenyt siitä, että kun käräjäoikeus käsitteleee asian niin korkeimman oikeuden on purettava väärät tuomioni. Olen lähettänyt asiat Ylivieskan oikeusaputoimistoon jotta Ylivieskan oikeusaputoimisto hoitaa asian puolestani.
Jos Ylivieskan oikeusaputoimisto kieltäytyy edelleenkin hoitamasta asiaani ja toimii lain vastaisesti, niin asia tulee oikeuskäsittelyyn varmasti , koska Oulun käräjätuomari Ervasti ja ulosottomies Nisislä ovat tehneet rikosilmoituksen minusta. Minä olen rikostutkinnassa todistanut asiat ja syyttäjän on toimittava nyt lain mukaisesti. Minä tiedän, että varmasti voitan asiani, vaikka asiani käsittely on kestänyt jo 25 vuotta. On tässä kuitenkin pieni toivon sarastus kun tuomioistuimia valvova laillisuusvalvoja ymmärsi asian.

From: Erkki Aho
Sent: Wednesday, March 18, 2020 4:03 AM
To: oulu.ko@oikeus.fi ; valtakunnansyyttaja.syyttaja@oikeus.fi ; jarmo.hirvonen@eduskunta.fi ; raahe.uo@oikeus.fi

Subject: U20/4572

U20/4572

Kalajoki 18.02.2020
Erkki Aho
Merenojatie 9 B 16
85100 Kalajoki


Tänään vastaanotin Bulgariasta taitelija Rositsa Tanchevan maalaaman Kalajoen Kristillisen Opiston ja sen ensimmäisen rehtorin, uskonnonopettajani Mikko Torvisen muotokuvan. Olen todella tyytyväinen taitelijan työhon ja tähän muotokuvaan.

Kalajoen kaupunginhallitus on edelleenkin erimielinen ja tämä vaikuttaa koko Kalajoen kaupungin toimintaan ja ennenkaikkea se on erittäin raskasta virkamieskunnalle. Voisiko keskustan valtuustoryhmä keskustella asiasta ja tehdä päätöksiä oman valtuustoryhmänsä puitteissa heitä edustavien kaupunginhallituksen jäsenten toiminnasta?

Ministeri Maria Ohisalo varmisti halllituksen tiedotustilaisuudessa, että 175 lasta pakolaisleireiltä voidaan tuoda Suomeen vaikka rajat on kiinni. Hän ei kuitenkaan maininnut tätä asiaa niin, että kaikki kuulijat olisivat sen ymmärtäneet. Mielestäni koronaviruksessa on jo tarpeeksi taakkaa suomalaisille – ei tarivta enää lisää taakkaa suomalaisille veronmaksajille.

Ohjeeni yrittäjille
  1. Ota yhteys pankinjohtajaa ja sovi lainanmaksujen vapaakuukausista, lainojen maksuaikojen pidentämisestä sekä mahdollisesti uusista lainoista.
  2. Ota yhteys verottajaan ja sovi verojen maksujärjestelyistä
  3. lomauta henkilöstöäsi jos et pysty maksamaan palkkoja
  4. neuvottele vuokranantajasi kanssa vuokranmaksuista
  5. ota yhteyttä tavarantoimittajaasi tarvittaessa jos et pysty maksaman laskujasi ja sovi maksuajoista. Jos saat pankista lainaa niin parempi on hoitaa asiat pankin kanssa.
  6. Älä lankea pikapankkien tarjoamiin lainoihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti