torstai 13. helmikuuta 2020

TO 13.02.2020 Tilannekatsaus oikeustaisteluuni


Tilannekatsaus oikeustaisteluuni. Aikanaan Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesän ( Arsenal Oy ja Kera Oy) hoitajat valitsivat kaupanvahvistajaksi Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesän ja Euronio Oy:n välisiin kaupoihin tulevan syyttäjän Sulo Heiskarin. Menettely oli tietoinen valinta, sillä näin pyrittiin estämän kaikki rikostutkinnat asiassa. Näin on myös tapahtunut. 

Poliisi Raimo Ollila on vahvistanut asian ilmoittamalla, ettei Erkki Ahon tai Heino Virran rikostutkintapyyntöjä tulla tutkimaan. Nän on myös tehty. Erkki Aho ei ole saanut yhtään esteetöntä rikostutkintaa eikä yhtään oikeudemukaista oikeduenkäyntiä 25 vuoteen. 

Pyysin ns. Koiviston konklaavin asiakirjoja tasavallan presidentti Tarja Haloselta, mutta hän kieltäytyi luovuttamasta niitä minulle vedoten presidentti Mauno Koiviston tahtoon.

Ns. Koiviston konklaavissa päätettiin, että pankit voittaa ylemmissä oikeusasteissa ja rikollisille annetaan syytesuoja. Näin on myös tehty. Pankit pelastettiin ja maksajiksi valittiin yrittäjät, heidän omaisuutensa ja heidän takaajien omaisuus. Markkinoilta poistettiin 60 000 yritystä. Yritysten markkinoilta poistaminen tapahtui SSP-sopimuksen perusteella. Pankit laativat luettelot markkinoilta poistettavista yrityksistä sekä sopivat kaatamisperusteet. Minulla on kopio salaiseksi julistetusta SSP-sopimuksesta,mikä todistaa asian. Myös tämä videoni kertoo totuuden asioista.
SSP-sopimus

Konkursipesän hoitaja Antti Latola. Latola on edelleenkin vapaalla jalalla
Konkurssipesän hoitaja Hannu Maskonen putosi parkeelta ja kuoli

Myyjä eli Kera Oy oli päättänyt etukäteen, että perustettava yritys eli PR-Teollisuus Oy poistetaan markkinoilta. Näin oli päätetty SSP-sopimuksen perusteella. Kysymyksessä on törkeä petos , koska myyjä oli päättänyt poistaa perustettavan yrityksen markkinoilta ja myi ostajalle kiinteistöt ja maa-alueet sekä koneet ja laitteet sekä tuoteoikeudet ja keskeneräisen tilanskannan tehden samalla 63 miljoonan törkeän petoksen. Myyjä salasi 48 miljoonan pantatut kiinitykset ja ilmoitti keskeneräisen tilauskannan 15 miljoonaa suuremmalla hinnalla kuin se todellisuudessa oli. Kaiken lisäksi Kera Oy oli tehnyt saattohoitajan Jouni Remeksen kanssa kirjallisen sopimuksen, ettei Kera Oy:tä käytetä rahoittajana perustettavan yrityksen toiminnassa. Yrityksen osakkaista yksikään muu kuin saattohoitaja Jouni Remes tiesi tuosta salaisesta sopimuksesta. 

Jos muut osakkaat olisivat tienneet tuosta sopimuksesta niin koko yritystä ei olisi perustettu eikä kauppoja tehty. Kaiken lisäksi kauppakirjan allekirjoittaja Heino Virta todistaa, ettei hän ole koskaan tavannut kaupanvahvistajaa ja kaupanvahvistajan kutsuma todistaja Arto Ranta-Ylitalo todistaa, ettei hän ole ollut paikalla kun kaupat on vahvistettu. Myyjillä ei ollut kirjallista todistusta siitä, että heillä oli oikeus myydä kiinteistöt ja maa-aluueet. Myyjät siis myivät toisen omaisuutta omanaan. Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesän väliaikaisina pesänhotajina toimivat asianajat Antti Latola ja Hannu Maskonen. Väliaikaisilla pesänhoitajilla ei ole oikeutta myydä kiinteää maisuutta konkurssisäännön mukaan. Kaupanvahvistajaksi on merkitty tuleva syyttäjä Sulo Heiskari.
Valtakunnansyyttäjä Jorma Kalske ja apulaisvaltakunnansyyttäjä ovat suojelleet kihlakunnansyyttäjä Sulo Heiskari.

Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä purki tekemänsä kauppakirjat. Kiinteistöjen kauppakirjat purettiin lain vastaisesti, koska kaupaunvahvistaja ei ollut paikalla. Lisäksi takaukset purkautuivat kauppojen purkujen yhteydessä, koska pääsopimus purettaessa liitännäisetkään eivät voi jäädä voimaan.

Alavieskan Puurakenne Oy haki PR-Teollisuus Oy:n konkurssiin väärillä tiedoilla, koska kaupat oli purettu. Väärillä tiedoilla konkurssiin hakeminen onnistui kun syyttäjä Sulo Heiskari lähetti ilmoituksen asiasta varatuomari Paavo M. Petäjälle, joka antoi asiassa väärän lausuman käräjäoikeudelle ilman toimeksiantoja ja ilman valtakirjoja. Varatuomari Paavo M. Petäjä on tunnustanut asian. Miksi syyttäjä laittoi haasteilmoituksen varatuomari Paavo M. Petäjälle eikä asianosaisille eli PR-Teollisuus Oy:lle ja takaajille?
Varatuomari Paavo M. Petäjä

Alavieskan Puurakenne Oy:n konkkurssipesä konkurssiinhakijana antoi Ylivieskan käräjäoikeudelle lausuman PR-Teollisuus Oy:n puolesta ilman valtakirjoja ja ilman toimeksiantoja PR-Teollisuus Oy:n tietämättä. Konkurssimenettelyn laillisuutta valvoi käräjäoikeudessa syyttäjä Sulo Heiskari, joka oli toiminut kaupanvahvistajana rikollisissa kaupoissa. Varatuomari Paavo M. Petäjä ei ole asanajaja joten käräjätuomari Juha Niemisen olisi tullut tarkistaa valtakirjat varatuomari Paavo M. Petäjältä. Käräjätuomari Juha Nieminen jätti valtakirjat tarkistamatta. Konkurssiasian käsittelyn lainmukaisuutta valvoi syyttäjä Sulo Heiskari.

Velkojien kokouksessa PR-Teollisuus Oy:n entinen toimitusjohtaja Erkki Aho todisti, että konkurssi on laiton, koska kaupat oli purettu. Naiskäräjätuomari ei reagoinut asiaan eikä menettelyn lainmukaisuutta valvonut syyttäjä Sulo Heiskari. Paikalla oli kuitenkin asianajaja Asko Keränen, joka pyysi tilaisuuden jälkeen Erkki Ahon kahville ja pyysi avoimet asianajovaltakirjan minulta, Erkki Aholta,  ja yhtiön hallituksen puheenjohtajalta Heino Virralta. Hän totesi, että konkurssi on laiton, koska kaupat oli purettu ja konkurssi oli haettu väärillä tiedoilla. Konkurssipesällä ei ollut saatavaa PR-Teollisuus Oy:ltä ja oli todennäköistä, että Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesä oli velkaa PR-Teollisuus Oy:lle, sillä loppuselvityksiä ei oltu tehty. 

Asianajaja Asko Keränen oli syyttäjä Sulo Heiskarin kaveri ja jätti asiasssa valituksen tekemättä Vaasan Hovioikeudelle. Näin väärillä tiedoilla haettu konkurssipäätös jäi voimaan. Poliisi kieltäytyi tutkimasta asiaa. KRP kieltäytyi tutkimasta asiaa. Korkein oikeus kieltäytyi purkamasta väärää päätöstä ja laillisuusvalvonta ei nähnyt asiassa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan.
Entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen sai vankeustuomion muista rikoksistaan.

Syyttäjä Sulo Heiskarin johtama rikosliiga käytti häikäilemättä Ylivieskan käräjäoikeuden väärää päätöstä hyväkseen. Käynnistettiin hirvittävä ajojahti PR-Teollisuus Oy:n toimitusjohtajaa Erkki Ahoa vastaan. Yrittäjästä piti tehdä rikollinen kuin yritys oli saatu kaadettua. Tätä on nyt jatkunut 25 vuotta. Olen kuitenkin vielä hengissä, mutta 16 000 muuta yrittäjää ei ole kestänyt tällaista ajojahtia vaan on joutunut tekemään itse lopullisen ratkaisun kovassa henkisessä paineessa. Lisäksi 500 000 ihmistä menetti työpaikkansa ja yli 280 000 ihmistä ylivelkaantui. Pankkien pelastaminen koski n. 1 miljoonaa suomalaista. Rikollisille on annettu syytesuoja. Siitä loistavana esimerkkinä on syyttäjä Sulo Heiskari.

Syyttäjä Sulo Heiskari on estänyt rikostutkinnat asiassa ja muissa asiossa, joista Erkki Aho on tehnyt rikostutkintapyynnöt. Näistä muista asioista voidaan mainita Kalajoen päättäjien rikokset sekä Naturarikokset. Tämän takia Erkki Aho on joutunut olemaan syrjinnän kohteena Kalajoella yli 30 vuoden ajan.

Olen jatkanut oikeustaistelua koska tiedän olevani oikeassa. Viimeisin vaihe oli se, kun käräjätuomari Sarianne Ervasti teki minusta rikostutkintapyynnön. Minä katsoin, että olin saanut vastaani lestadiolaiseksi epäiltävän ryhmän, jonka tarkoituksena oli saada minulle vankeusrangaistus jotta lopettaisin oikeustaisteluni. Siksi jouduin hakemaan poliittista turvapaikkaa EU:lta ja Bulgarian valtiolta. EU teki kielteisen päätöksen asiassa. Samoin teki Bulgarian presidentti. Tässä päätös.

Rikoksesta epäillyllä on erittäin vahva asema Suomen perustuslain ja ihmisoikeussopimusten mukaan. Tutkivat poliisit eivät välitä näistä asioista hevon paskaa. On mielenkiintoista nähdä mitä tästä seuraa, koska todistusaineistoni on kiistaton ja pystyn todistamaan käräjätuomarin rikollisen toiminnan, vaikka koko oikeus- ja poliisijärjestelmä yrittää suojella käräjätuomaria.

Kun tein rikosilmoituksen Sarianne Ervastin toiminnasta niin Raahen poliisi siirsi asian KRP:lle, jossa rikoskomisario Erkki Rossi teki tutkimattajättämispäätöksen. Koska tiesin ja pystyin todistamaan, että päätös on väärä, tein asiasta valituksen valtakunnansyyttäjälle. Siellä kihlakunnansyyttäjä Heidi Savurinne teki "ei anna aihetta" päätöksen, mikä perustui Oulun poliisin Antti Räsäsen ja Lapin poliisin Pekka Kuvaja ? päätöksiin. Soitin kihlakunnansyyttäjä Heidi Savurinteelle ja hän tunnusti, ettei hän ollut perehtynyt niihin asiakirjoihin, joiden perusteella hän on päätöksen tehnyt. Hän ei ollut perehtynyt valtiopetoksen todistusaineistoon.


Koska valtakunnansyyttäjävirasto kuuluu oikeusministeriön alaisuuteen niin pyysin oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonilta selvitystä asiasta ja sisäministeri Maria Ohisalolta selvitystä poliisin toiminnasta. Kumpikaan ministeri ei vastannut minulle.

Myöskään pääministeri Antti Rinne ja muut vastuuministerit jättivät vastaamatta minulle http://pankkikriisi.blogspot.com/

Olen pyytänyt oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonilta vastausta asiassa.

Olen pyytänyt Rovaniemen hovioikeutta ratkaisemaan asian

Olen valittanut asiasta Rovaniemen hovioikeuteen
Olen tehnyt kantelun asiast oikeuskanslerille:

Kantelu oikeuskanslerille
Kantelun aihe: Keskustalaislestadiolainen toiminta ym....
Oikeuskansleri Tuomas Pöysti

Pyydän oikeuskansleria selvittämän keskustalaislestadiolaisen toiminnan Suomessa ja sen vaikutuksen poliittiseen ja oikeudelliseen päätöksentekoon Suomessa. Pyydän selvittämään Oulun ja Lapin poliisien poliittisen ja uskonnollisen vakaumuksen. Pyydän selvittämään Oulun käräjäoikeuden ja Rovaniemen hovioikeuden tuomareiden poliittisen ja uskonnollisen kannan ja sen, että vaikuttaako se ratkaisujen tekoon. Pyydän käsittelyaineistona käyttämään ainakin minua ja yritystoimintaani koskevia ratkaisuja ja niiden tekijöitä. Kaikki päätökset minua ja yritystoimintaani koskien ovat vääriä. Mikään päätös ei ole vanhentunut, koska valtiopetos pitää rikokset avoimena.

Jouduin lähtemään ulkomaille pakoon Suomessa kokemaani keskustalaislestadiolaista toimintaa ja hain poliittista turvapaikkaa Bulgariasta.

Bulgarian presidentti Rumen Radev teki 11.02.2020 kielteisen päätöksen poliittisessa turvapaikka-asiassani.

Olen syyttömänä joutunut kärsimään neljä konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen kärsinyt valtavat taloudelliset tappiot ja hirvittävät henkiset kärsimykset. Olen ollut lähes 25 rikollisen ulosoton kohteena ja yli 30 vuotta Kalajoen keskustan ja virkamiesjohdon syrjinnän kohteena. Viimeisin vaihe kidutuksessani ja minuun kohdistuneissa ihmisoikeusrikoksissa on käräjätuomari Sarianne Ervastin tekemä rikosilmoitus virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Olen kuitenkin pystynyt todistamaan, että se on perätön ilmianto, mutta rikostutkinnanjohtaja ja rikostutkija eivät sitä näytä noteeraavan. Epäilen asiassa keskustalaislestadiolaisen mafian toimintaa.
5770/R/53493/18.

Katson, että rikostutkinta asiassa on tehty esitutkintalain, poliisilain, perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaisesti.

Olen pyytänyt, että käräjäoikeus käsittelee todistusaineistona Ylivieskan käräjäoikeuteen toimittamani aineiston. Nykyisin Ylivieskan käräjäoikeus muodostaa yhdessä Raahen käräjäoikeuden ja Oulun käräjäoikeuden kanssa yhden käräjäoikeuden. Siksi aineisto oli valmiina käräjäoikeudessa ja tästä aineistosta käräjäsihteerikin kertoo omassa kuulustelukertomuksessaan. Kysymys on tästä aineistosta, mikä Ylivieskan käräjäoikeuden olisi pitänyt säilyttää vuoteen 2021 saakka. Tämä aineisto on toimitettu käräjäoikeuteen vuonna 2016.
Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun

Tämän aineiston olen toimittanut Ylivieskan käräjäoikeuteen vuonna 2016 ja korkeimman oikeuden päätöksen mukaan sitä pitää säilyttää siellä vuoteen 2021. Poliisin on nyt hankittava minulle tämä todistusaineisto loppulausuntoa varten.
Olen haastehakemuksessa vaatinut, että käräjäoikeus hankkii todistusaineistoksi seuraavat salaiseksi julisterut asiakirjat, jotka todistavat valtiopetoksen.
Seuraavat asiakirjat paljastavat valtiopetoksen
  1. salaiseksi julistettu ns. Koiviston konklaavin asiakirjat 6.5.1992
  2. 100 vuodeksi salaiseksi julistettu SSP-sopimus 22.10.1992
  3. 25 vuodeksi salaiseksi julistettu Aktiv Hansa-kaupan asiakirjat 31.03.2000
Käräjätuomari ei ole hankkinut ko.asiakirjoja ja vaadin nyt, että poliisi rikostutkinnassa hankkii nämä asiakirjat.
Olen useita kertoja pyytänyt poliisia hankkimaan Ylivieskan käräjäoikeuteen toimittamani todistusaineiston asioissa ja olen tehnyt asiasta rikostutkintapyynnönkin, mutta poliisi vaikenee. MIKSI? Mitään ei tapahdu.

Asioissa on erikoista se, että poliisi jätti tutkimatta asiat silloin kun tein rikosilmoituksen käräjätuomari Sarianne Ervastin toiminnasta jolloin se oli ajankohtainen eli ennen rikoksen tapahtumista. Poliisi toimi vastoin poliisilakia. Käräjätuomari Sarianne Ervasti sai vapaasti tehdä rikoksensa ja Rovaniemen hovioikeus ei muuttanut Raahen käräjäoikeuden (lue Sarianne Ervastin ) ratkaisua, mitkä oli saatu aikaan rikoksilla. Siksi nyt on tutkittava Rovaniemen hovioikeudenkin toiminta asiassa.

Lisäksi perustuslakivaliokunta, hallintovaliokunta ja eduskuntaryhmät ja tiedotusvälineet ovat tietoisia tosiasioista. Miksi kaikki vaikenevat tosiasioista? Kysymys on siis varmasti valtiopetoksesta mikä ei vanhene koskaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti