torstai 6. helmikuuta 2020

PE 07.02.2020 Kalajoki-näyttelyn rahoituksen varmistaminenOlen pyytänyt sisäministeriöltä lausuntoa rahankeräyksen järjestämiseksi Kalajoki-näyttelylle. Tässä sähköpostikirjeenvaihtoamme. Kuten sähköpostista näkyy niin sisäministeriö pyysi kääntymän paikallisen poliisin puoleen. Siksi tiedustelen mikä on paikallisen poliisin lain tulkinta asiaan. Voinko järjestää rahankeräyksen Kalajoki-näyttelyn kehittämiseen?

From: Rydman Elina SM
Sent: Thursday, February 6, 2020 9:17 AM
To: Erkki Aho
Subject: VS: Tiedustelu rahankeräyksen järjestämisestä

Hei,
kiitos sisäministeriöön tulleesta viestistänne. Sisäministeriö vastaa rahankeräyslainsäädännön valmistelusta. Poliisihallitus vastaa puolestaan rahankeräysten toimeenpanon yleisestä valvonnasta ja ohjauksesta. Oman kotikunnan mukaan määräytyvä poliisilaitos antaa myös neuvontaa rahankeräysasioissa niissä tilanteissa, kun kyse on poliisilaitoksen toimialueella toimivan yhteisön lupa-asioista. Koska kysymyksenne liittyvät uuden rahankeräyslain soveltamiseen, pyytäisin ystävällisesti olemaan yhteydessä Poliisihallituksen arpajaishallintoon (arpajaishallinto@poliisi.fi) tai paikalliseen poliisilaitokseen tarkempien tietojen saamiseksi. Poliisilaitosten yhteystiedot löytyvät poliisin verkkosivuilta www.poliisi.fi (etusivulla on paikkakuntahaku). Valitettavasti emme voi sisäministeriöstä antaa tarkempia toimintaohjeita tai vastata mahdollisiin laintulkintakysymyksiin.

Ystävällisin terveisin,

Elina Rydman
Elina Rydman
Neuvotteleva virkamies
Sisäministeriö, poliisiosasto
Puhelin 0295 488 586, 050 456 4531
PL 26, 00023 Valtioneuvosto
Käyntiosoite Kirkkokatu 12, Helsinki
www.intermin.fi
@sisaministerio


Lähettäjä: Erkki Aho <e.ahoky@kotinet.com> Lähetetty: perjantai, 31. tammikuuta, 2020 18:43Vastaanottaja: Rydman Elina SM <Elina.Rydman@intermin.fi>Aihe: Tiedustelu rahankeräyksen järjestämisestä
Tiedustelu rahankeräyksestä
Minulla on oma yritys Konsulttitoimisto Erkki Aho Ky Y-tunnus
0866560-5 (YTJ) . Se toiminta on ollut keskeytyksissä useita vuosia. Yritys omistaa Kalajoki-näyttelyn.
Kalajoki-näyttely Etappi-Kirppiksellä

Yrityksen toiminta on ollut keskeytyksissä tästä syystä

Täytän toukokuussa 70 vuotta. En ole voinut harjoittaa yritystoimintaa, koska olen ollut rikollisen ulosoton kohteena jo 25 vuotta. Terapiatyönä olen tehnyt Kalajoki-näyttelyn ja pitänyt näyttelyä yllä omilla henkilökohtaisilla varoillani. Nyt Kalajoki-näyttelyn taulut ja pienoismallit ovat kotonani, koska minulla ei ole varaa maksaa näyttelyvuokria rikollisen ulosoton takia. Kalajoki-näyttelyyn ei ole peritty pääsymaksua vaan olen itse maksanut näyttelytilojen vuokrat ja muut kulut. Konsulttitoimisto Erkki Aho Ky ei ole arvonlisäverollinen yritys.

Kalajoki-näyttelyn synty

Erkki Ahon KALAJOKI-näyttely

Jos haluat vaikuttaa siihen, että Suomi palautetaaan oikeusvaltioiden joukkoon eli 1990-luvun laman ja valtiopetoksen asiat saadaan tutkintaan ja todelliset syylliset oikeudelliseen ja taloudelliseen vastuuseen niin voit tukea asiaa siten, että tuet Erkki Ahon Kalajoki-näyttelyä. Erkki Aho on oikeustaistelija. Valtiopetos ei vanhene koskaan. Syyteoikeus on edelleen voimassa. Muutamme maailmaa taiteen avulla. Erkki Ahon Kalajoki-näyttelyn taideteoksista tehdään entistä enemmän Kalajoen historiaa osana Suomen (pimeää) historiaa. Suomeen on perustettava perustuslakituomioistuin ja totuuskomissio. Jos kannatat näitä ajatuksia niin tee lahjoitus taiteen hyväksi.

Jos haluat osallistua Kalajoki-näyttelyn kehittämiseen osana Suomen (pimeää) historiaa niin voit tehdä sen lahjoittamalla rahaa Kalajoki-näyttelyn omistavan Konsulttitoimisto Erkki Aho Ky:n tilille FI02 5099 0720 0836 67 . Pienikin summa on suuri lahjoitus. Kerron koko ajan kenestä/mistä teemme seuraavan maalauksen ja mitä se kertoo Kalajoen historiasta.

Erkki Ahon Kalajoki-näyttelylle varmaan löytyy Erkki Ahon hyväksymä paikka parin vuoden sisällä. Erkki Ahon Kalajoki-näyttelystä osana Suomen historiaa tulee matkailunähtävyys Kalajoelle. Se on tavoitteeni.

Seuraava maalaus on Mikko Torvinen ja Kalajoen kristillinen kansanopisto

Miten minun tulee toimia jotta voin järjestää rahankeräyksen Kalajoki-näyttelylle ja sen kehittämiseksi uusilla maalauksilla, jotka esittävät Erkki Ahon Kalajoki-näyttelyn tekemistä tavoitteen mukaiseksi?

Kalajoki 31.01.2020
Erkki Aho

Koska sisäaministeriön henkilö Elina Rydman pyysi kääntymään paikallisen poliisin puolueen niin tarkennan asioita:

Olen tehnyt Kalajoen Kristillisestä Kansanopistosta seuraavat historiikit

Välähdyksiä seurakunnasta, joka sai opiston

Kalajoen kristillisen opiston syntyvaiheet

Kalajoen kristillisen opiston alkutaipaleelta

Kalajoen Kristillisen Opiston ensimmäinen rakennus (Aurasen tilanpäärkennus), jossa oli ruokasali ja rehtorin asuntoa, opisto alkaessa 20.2.1942.Rakennus purettiin v. 1974. Nykyisin paikalla on v. 2013 valmistunut asuntolarakennus. Samalla paikalla sijaitsi Anttilan kestikievari, jossa pidettiin Kalajoen käräjien 5 viimeistä istuntoa v.1837-38.


Kalajoen Kristillisen Opiston ensimmäinen luokka- ja asuntolarakennus, mikä rakennettiin v.1939-40 presidentti Kyösti Kallion lapsuuskodin tallin hirsistä. Nurmeksen ja Sortavalan siirtoväki oli rakentamassa rakennuksen loppuvaiheita ja asui väliaikaisesti vuoden ajan. 20.1.1942 alkaen rakennuksessa majoittuivat opiston oppilaat. Vuosina 1944-45 rakennus toimi sotasairaalana ja petsamolaisten majoitustilana.

Maalattavaan tauluun tulisi Kalajoen kristillisen opiston johtajan Mikko Torvisen kuvan sekä Kalajoen Kristillisen Opiston ensimmäinen rakennus.

Olen löytänyt Bulgariasta erittäin hyvän taidemaalarin ja olen testannut hänen ammattitaitonsa hääkuvani maalauksella. Hän on äärettömän taitava taidemaalari kuten maalauksesta näette.

Seuraavana vuorossa olisivat muotokuvat hanuritaitelija Unto Jutilasta

John Raymond Ylitalo - suurlähettiläs
ja Mäkitalon talo Raution Kärkisissä

Pyydän paikallisen poliisin tulkintaa laista, koska sisäministeriön asiantuntija ei siihen voinut ottaa kantaa. Voinko järjestää rahankereäyksen Kalajoki-näyttelyn kehittämiseen yritykseni kautta?

Kalajoki 06.02.2020

Erkki Aho
Merenojantie 9 B 16
85100 Kalajoki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti