tiistai 25. joulukuuta 2018

TI 25.12.2018 Ilmastovouhotus ja haittamaahanmuutto – veroparatiisit ja veronkierto


Vaikka ilmastomuutos olisikin totta sillä ei olisi mitään vaikutusta, vaikka Suomesta ei tulisi yhtään päästöjä. Suomen osuus koko maailman päästöistä on YK mukaan virallisesti 0,0054% vaikka luku olisi 0,018%.Joten ei ole mitään merkitystä tuleeko Suomesta päästöjä vai ei, koska se ei vaikuta yhtään koko maailman ilmastoon. Ilmastomuutokseen uskovat vain samat hyvin tyhmät ihmiset, jotka uskovat myös, että monikulttuurisuus on rikkaus.
Ilmastomuutoshuijaus on paljastettu ja ainoa tarkoitus on verottaa lisää kansalaisia.

Jo lyhyt kiertomatkailu Intiassa ja varsinkin sen saasteiden myrkyttämässä pääkaupungissa New Delhissä riitti kirkastamaan asian: päästöjen suhteen olemme menettäneet pelin. Mikään ei voi pelastaa ilmastoa, elleivät miljardit ihmiset Aasiassa muuta radikaalisti käytöstään.
Suomen vuotuiset hiilidioksidipäästöt ovat 56 miljoonaa tonnia ja ne laskevat kuuden prosentin tahtia. Intian päästöt ovat 2,5 miljardia tonnia ja ne kasvavat reilun viiden prosentin tahtia, eli vuodessa yli kaksi kertaa koko Suomen päästöjen verran.
Ilmastovouhotus on iso vitsi

Intian pääkaupungissa New Delhissä kuluneet kaksi päivää ovat olleet saasteisimmat vuoteen. Viranomaiset ovat nostaneet ilmanlaatua osoittavan tilan "ankaraan" ja "hätätilaan".
Saastemittarin nousu punaiselle tarkoittaa viranomaisten mukaan sitä, että ilma voi aiheuttaa vakavia ongelmia myös täysin terveille ihmisille.
New Delhissä ilma on niin saasteista, että viranomaiset julistivat hätätilan – näkyvyys pahimmillaan vain 200 metriä

Suomessa ihmiset ovat toistaiseksi seuranneet hiljaa ja hämmästyneenä tätä ilmastokiimaa. Kovia protesteja ei Suomessa ole esitetty. Puolueista keskusta on profiloitunut maaseudun puolestapuhujaksi. Tällaisia järjettömiä ehdotuksia tarjoilee meille keskustalaisen liikenneministerin asettama työryhmä. Puolueelta ei kuulu minkäänlaisia kommentteja. Työryhmään on kerätty kyllä runsaasti poliittisluonteista virka-aatelia, mutta ymmärrys käytännön elämästä tuosta työryhmästä on loistanut poissaolollaan.
Ilmastokiima

Gatestone-instituutin asiantuntijan Judith Bergmanin mukaanGCM:n kautta aiotaan ajaa läpi sellainen näkemys, että maahanmuutto on ihmisoikeus tai niin sanottu subjektiivinen oikeus, johon kenellä tahansa olisi oikeus. Hänen mukaansa ”julkinen keskustelu voisi vaarantaa koko projektin”, ja kannanotto osui nappiin.
Miksi GCM pitää hylätä?

Syksyllä 2015 Suomen länsiraja vuosi kuin seula. Koska rajalla ei ollut valvontaa, sekoittui holtiton ulko-ja turvallisuuspolitiikka sisäpolitiikkaan vaarantaen Suomen sisäisen turvallisuuden pysyvästi.
Suomen presidentti Sauli Niinistö ei tehnyt tuolloin mitään, jotta tilanne länsirajalla olisi saatu hallintaan. Rajavalvonta olisi voitu ottaa käyttöön kansallisen lainsäädäntömme puitteissa. Samaan aikaan Supo nosti terrorismin uhka-arviota ensimmäisen kerran Suomen historiassa, sitä ennen terrorismin uhka oli ollut maassamme hyvin matala
Hallitsematon maahanmuutto ja liittoutumispolitiikka ovat nostaneet terrorismin uhkaa Suomessa

Tähän mennessä tietoon on tullut ainakin viisi erillistä tapausta, joissa humanitaarisin perustein maahan päässeitä muslimimiehiä epäillään alaikäisten tyttöjen raiskaamisesta ja systemaattisesta törkeästä hyväksikäytöstä. Me emme tietäisi näistä tapauksista mitään, jos yksittäinen oululainen kaupunginvaltuutettu ei olisi julkaissut vangitsemisasiakirjoja sosiaalisessa mediassa. Tämä pakotti poliisin tiedottamaan asiasta.
Halla-aho: Vihapuhe on medialle ja muille puolueille suurempi ongelma kuin se, että Suomessa raiskataan pieniä lapsia

Sisäministeriön mukaan kiintiöpakolaisten vastaanotto on tehokkain tapa auttaa todellisessa hädässä olevia pakolaisia, sillä tulijoiden suojelun tarve arvioidaan jo ennen heidän tuloaan Suomeen.
Suomi ottaa 750 syyrialaista ja kongolaista pakolaista 2019

Norjan hallitus on päättänyt lähettää 1 600 somalia takaisin Somaliaan. Hallituksen mielestä somalit eivät enää tarvitse turvaa kaukana pohjoisessa vaan voivat palata turvalliseksi luokiteltuun Somaliaan.
Norja palauttaa 1 600 somalia kotimaahansa


Järkyttävät uutiset vanhusten nälkäkuolemista, muistisairaiden katoamisista, vuoteeseensa unohdetuista kotihoidon potilaista ja kuukausia kuolleina viruneista vanhuksista ovat yhä tavallisempia. Viranomaisten vastaus uutisiin on ollut lupaus selvittää asia ja vakuutus siitä, että kyse on yksittäistapauksista.
Vanhukset jätetään heitteille

Keräyksen tavoitteena oli auttaa perheitä konkreettisesti sekä herättää keskustelua lapsiperheköyhyydestä. Köyhyys koskettaa jatkuvasti noin 110 000 suomalaislasta.
28 000 vähävaraista suomalaisperhettä sai jouluapua – kolmen lapsen äiti purskahti helpotuksesta itkuun: ”Saan lapsille ruokaa”

Jättileikkauksista kärsivät nimenomaan pienituloiset, eläkeläiset, opiskelijat ja lapsiperheet, jotka ovat julkisten palvelujen ja yhteiskunnan tukiverkoston varassa. On edesvastuutonta ja täysin epäoikeudenmukaista, että hyväosaiset selviävät näistä leikkaustalkoista kuin koira veräjästä, samalla kun vähempiosaiset tuntevat leikkaukset nahoissaan.
Miljonäärien hallitus pidentää leipäjonoja

Petoksena neljä lapsilisäleikkauspäätöstä kahteen ja puoleen vuoteen on historiallinen. Kun nyt pääministeri Sipilän keskustan johdolla viimeisteltävä vuoden 2014 leikkauspäätös tehtiin, oli silloinen oppositiopuolue hurjassa nousussa. Puolue voihki ja vaikersi lapsiperheiden asiaa. Kansa kiitti ja galluplukemat osoittivat kohti taivasta.
Historiallinen petos: keskustalta tulossa jo neljäs lapsilisäleikkauspäätös kahteen ja puoleen vuoteen

SPR:n ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton keräyksen tuotolla on jaettu ruokalahjakortit 28 000 perheelle.
Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) ja Suomen Punaisen Ristin yhteiseen keräykseen saaduilla lahjoituksilla hankittiin ruokalahjakortteja vähävaraisille lapsiperheille.
Lahjakortit jaettiin yhteensä 28 000 lapsiperheelle eri puolille Suomea yhteistyössä neuvoloiden, sosiaalitoimen ja seurakuntien diakoniatyön kanssa.
28 000 vähävaraista suomalaisperhettä sai jouluapua – kolmen lapsen äiti purskahti helpotuksesta itkuun: ”Saan lapsille ruokaa”

Jo 150 000 lasta elää köyhissä oloissa. Yksinhuoltajaperheiden köyhyysaste on samaan aikaan laskussa. Vuonna 2017 yksinhuoltajaperheiden köyhyysaste oli 30,8 prosenttia, kun se vuonna 2015 oli 34 prosenttia. Surullinen ennätys on jo oven takana – 150 000 lasta elää köyhyydessä: ”Suomi on epäonnistumassa kohtalokkaalla tavalla”

Suomen Punainen Risti korostaa tiedotteessaan, että ruokalahjakortti on pelastanut monen perheen joulun, mutta heidän tilanteensa on muistettava myös arjessa. Lapsiperheköyhyyden korjaamiseen tarvitaan järjestön mukaan poliittisia päätöksiä, sillä köyhyys koskettaa Suomessa jatkuvasti noin 110 000 lasta.
Avasin kirjeen ja siellä olikin 70 euron lahjakortti ruokakauppaan” – Punainen Risti huolissaan lapsiperheiden köyhyydestä Suomessa

Suomen maatalous on syvässä kriisissä. Tilojen kannattavuus on heikentynyt niin, että keskimäärin tuotanto on tappiollista niin viljan viljelyssä, lypsykarjataloudessa, lihantuotannossa, siipikarjataloudessa kuin kasvihuoneviljelyssäkin.
Jopa 1100 lypsykarjatilaa lopettaa vuoteen 2020 mennessä – Heikot sadot, tappiot ja uupumus kaatavat maatiloja

Vaikka Suomi on hyvinvointiyhteiskunnan parhaimmistoa maailmassa, meillä on virallisten tilastojen mukaan noin 7000 asunnotonta. Helsingin tienoolla asunnottomuus on suurinta. Kaksi kolmesta asunnottomasta elää pääkaupunkiseudulla.
Asunnottomuus poistettavissa yhdessä yössä

340 litraa kahvia, noin 200 vapaaehtoista ja yli tuhat juhlavierasta. Heikki Hurstin järjestämä juhla tarjoaa vähävaraisille ja yksinäisille joulun myös tänä vuonna.
Heikki Hurstin köyhien joulujuhlaan jonotettiin kyynelsilmin pakkasessa - ”Tämä on minulle ainoa ohjelma tälle päivälle”

Yhteensä Suomi on kuluneen vuoden aikana myöntänyt humanitaarista apua 72,5 miljoonaa euroa. Eniten tukea on ohjattu YK:n pakolaisjärjestölle UNHCR:lle, joka on saanut 20 miljoonaa euroa. Kohdemaista eniten tukea on saanut Syyria, jonka kriisin hoitoon on myönnetty 12,6 miljoonaa euroa.
Suomi myöntää 5,45 miljoonaa tukea Afrikan kriiseihin

Sanotaan et yhteiskunta tunnetaan siitä miten se kohtelee heikoimpiaan. Miten vitussa Suomi ei pysty pitämään omistaan huolta?”
Arman Alizad leipäjonoista: Miten v***ssa Suomi ei pysty pitämään omistaan huolta?

Panaman papereiden mukaan Nordea on kahden viime vuosikymmenen aikana perustanut useita satoja tilejä Panamaan. Suomen Nordea kertoi viime viikolla, että tiedon julkistamisen jälkeen jo 4000 suivaantunutta asiakasta on jättänyt pankin.
Veroparatiisit syövät yhteisestä pussista – lasku palkansaajille

Veroparatiiseiksi tai salaajavaltioiksi luetaan yhteensä 82 maailman valtiota tai hallintoaluetta. Luettelo perustuu Tax Justice Networkin vuonna 2013 tekemiin tutkimuksiin. Mitä korkeampi taloussalailun indeksiluku (Financial Secrecy Index, FCI), sitä korkeammalle maa sijoittuu veroparatiisilistalla ja sitä negatiivisempi on maan vaikutus avoimuuteen ja avoimeen talouspolitiikkaan
Veroparatiisi

Suomalaisissa sijoitusvakuutuksissa on jo yli 25 miljardia euroa yksityishenkilöiden varallisuutta. Mukana on myös pääministeri Juha Sipilän “merkittävä rahoitusomaisuus”.
Näin toimivat Juha Sipilän kuuluisat vakuutuskuoret – Miljoonat piiloon verottajalta

Juha Sipilästä tuli rikas vuonna 1996.Valtionyhtiö Rautaruukki myi Sipilän holdingyhtiölle enemmistöomistuksensa Solitra Oy:stä, jonka toimitusjohtajana Sipilä toimi ja jonka vähemmistöomistaja hän oli. Rahat, yli 30 miljoonaa markkaa, Sipilälle tähän kauppaan lainasi Rautaruukki itse. Lisää rahaa pöytään toi sykemittarivalmistaja Polar Electro, josta tuli Solitran vähemmistöomistaja. Runsas vuosi myöhemmin Sipilä viimeisteli kaupat myymällä omistuksensa lähes nelinkertaisella hinnalla yhdysvaltalaiselle ADC Telecommunicationsille. Sipilän rikastumisesta voi olla monta mieltä: ehkä valtionyhtiö teki erityisen huonot kaupat tai Sipilä erityisen hyvät. Ainakaan Rautaruukista poliittista vastuuta kantaneiden hallintoneuvoston puheenjohtajan Paavo Väyrysen (kesk) tai silloisen kauppa- ja teollisuusministerin Seppo Kääriäisen (kesk) ei tarvinnut ottaa vastuuta kasvavan yhtiön myymisestä ulkomaille.
Seuran selvitys: Juha Sipilästä tuli miljonääri valtion tuella ja härskeillä tutunkaupoilla

Sipilän verotiedoissa pääomatuloiksi on merkitty nolla, mutta tämä ei tarkoita, etteikö pääomatuloja olisi viime vuonna kertynyt. Yrittäjänä miljoonaomaisuuden luonut Sipilä on järjestellyt omistuksensa piiloon niin sanotun vakuutuskuoren sisään.
Verotiedoissa on pääministeri Sipilän kohdalla pyöreä 0 – tästä se johtuu

Vakaan markan politiikka johti Suomen taloudelliseen katastrofiin. Tasavallan presidentti Mauno Koivisto kutsui 6.5.1992 oikeusjärjestelmän edustajia presidentinlinnaan kokoukseen, jossa heitä ohjeistettiin antamaan pankeille suosituimmuusasema riita-asioissa ja syytesuoja niistä johtuvissa rikosasioissa. Kokouksessa puhetta johti silloinen Korkeimman oikeuden presidentti Olavi Heinonen.
Pankit poistivat markkinoilta 48 000 elinkelpoista yritystä ja aiheuttivat 500 000 ihmisen työttömyyden ja 280 000 henkilön ylivelkaantumisen. Kaikki eivät tätä kärsimystä kestäneet sillä 11 500 ihmistä teki itsemurhan.
Aktiv Hansa Oy ja C&A Finland Oy ostivat 31.3.2000 ministeri Suvi Anne Siimeksenallekirjoittamalla kauppakirjalla Arsenal omaisuudenhoitoyhtiöiden 12,2 miljardin markan saatavat 5 %:lla todellisesta arvosta eli 600 miljoonalla markalla. Ongelmaluottoja oli n. 60 000 kappaletta.
Nyt näitä saatavia ulkomainen perintäyhtiö perii täydestä arvosta korkealla korolla suomalaisilta kansalaisen kuolemaan saakka ja eduskunnan päätöksellä vielä senkin jälkeen eli kuolinpesältä.
Koiviston konklaavi – SSP-sopimus ja muut salatut sopimukset
Minä, Erkki Aho, jouduin törkeän petoksen kohteeksi Arsenal Oy:n ja Kera Oy:n toimesta, kun ostimme Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesältä maa-alueet, kiinteistöt, koneet ja laitteet tuoteoikeudet sekä keskeneräisen tilauskannan. Kaupanteossa asianajajat Antti Latola ja Hannu Maskonen, joiden päämiehinä olivat Arsenal Oy ja Kera Oy, salasivat 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset ja ilmoittivat keskeneräisen tilauskanna 15 miljoonaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli. He myivät toisen omaisuutta omanaan konkurssisäännön ja maakaaren vastaisesti. Suomen valtio oli päättänyt etukäteen, että perustettava yritys poistetaan markkinoilta. Kysymys on törkeästä petoksesta.
Suomen valtion toiminta on ollut tietoisen rikollista. Keskeinen tekijä asioissani on ollut esteellinen syyttäjä Sulo Heiskari. Olen joutunut kärsimään valtion rikollisen toiminnan johdosta neljä konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion ja seitsemän kunnianloukkaustuomiota. Kaikki on saatu aikaa rikollisten toimesta rikosten avulla. Olen joutunut olemaan rikollisen ulosoton kohteena kohta 24 vuotta vuotta. En ole voinut harjoittaa yritystoimintaa luottokelvottomana 24 vuoden aikana. Minulta on tuhottu yritykseni, omaisuuteni, kotini ja aiheutettu perheen särkyminen sekä avioero. Minut on häädetty kodistani leipäjonon asiakkaaksi. Olen menettänyt terveyteni vaikeiden sairauksien, syövän ja korkean verenpaineen, johdosta. Kaikki on tuhottu Suomen valtion rikollisen toiminnan avulla. Olen joutunut olemaan maanpaossa useita kertoja ja vapauteni on riistetty useita kertoja. Olen joutunut olemaan Kalajoen kaupungin syrjinnän kohteen kohta 40 vuotta ja Suomen valtion kidutuksen kohteena kohta 24 vuotta. Kidutus on ihmisoikeusrikos, mikä alkanut 11.5.1995 ja on jatkunut keskeytymättä tähän päivään saakka.

Kysymyksessä on kidutusrikos. Kidutus on alkanut 11.5.1995 ja jatkunut keskeytyksettä tähän päivään saakka kestäen jo 23.5 vuotta.Kidutus on ihmisoikeuksien vastainen vakava rikos, joka kielletään niin Suomen rikoslaissa kuin myös kansainvälisen oikeuden puolella. Kidutuksen olennainen piirre on se, että tekijän on oltava virkamies, julkista luottamustehtävää hoitava tai julkista valtaa käyttävä henkilö tai julkisyhteisön työntekijä. Jotta teko lasketaan kidutukseksi, rikoksentekijän on käytettävä väkivaltaa pyrkimyksenään aiheuttaa tiettyjä laissa mainittuja seurauksia.
Kidutus on rikoslain mukaan kyseessä, kun edellä mainitussa asemassa oleva henkilö aiheuttaa toiselle voimakasta ruumiillista tai henkistä kärsimystä;
OLET MAAMME ARMAHIN SUOMENMAA – IHANUUKSIEN IHMEMAA

Otamme tämän toukokuuhun 2019 saakka jatkuvan tehtävän vastaan kansainvälisesti poikkeuksellisen haastavassa tilanteessa. Demokratian, ihmisoikeuksien ja oikeusvaltion periaatteet ovat elämänmuotomme ydinpilarit. Ihmisoikeudet, demokratia ja oikeusvaltio ovat arvoja, jotka ovat olleet toisen maailmansodan jälkeisen Euroopan rauhan peruspilareita. Ihmisoikeuksien, demokratian ja oikeusvaltion voimakas puolustaminen teknologian ja digitalisaation maailmassa sopisi juuri Suomelle .Oikeusvaltion, ihmisoikeuksien ja demokratian supervuosi voi alkaa.
Antti Häkkänen: Ihmisoikeudet autoritääristen maiden puristuksessa
Erkin kommentti: Oikeusmiisteri Antti Häkkäsen ajatukset eivät ole tästä maailmasta. Suomen on ensin puhdistettava oma pihansa ja palautettava Suomi oikeusvaltioiden joukkoon. Pankkikriisin uhreille on korvattava Suomen valtion aiheuttamat vahingot täysimääräisenä. Ei armoa vaan oikeutta.

Kyltymätön ahneus leimaa koko ihmishistoriaa, totesi paavi Pietarinkirkossa pidetyssä messussa.Paavi Franciscus tuomitsi jouluyön messussaan Vatikaanissa nykyisen kulutusyhteiskunnan ja ihmiskunnan kyltymättömän ahneuden ja kehotti ihmisiä keskittymään enemmän antamiseen. Roomalaiskatolisen kirkon 82-vuotias johtaja sanoi Rooman Pietarinkirkossa pidetyssä messussa, että useille ihmisille nykyään elämän tarkoitus on omistamisessa ja loputtomassa aineellisten asioiden haalimisessa.
Paavi tuomitsi ahneuden ja materialismin jouluyön messussa

Jösse Järvenpää: Köyhät kyykkyyn.wmv

Jösse Järvenpää: Saunan takana on tilaa

Jösse Järvenpää: Kapinaan.wmv

Kalajoki

Kalajoki Golfin Niina Liias varmisti pelioikeutensa kauden 2019 Ladies European Tourille, kun hän sijoittui jaetulle kymmenennelle sijalle Marokon Marrakechissä päättyneessä karsintafinaalissa.
Niina Liias golfasi tiensä Euroopan kiertueelle

JHT - Jussi Jokinen All Stars 15.08.2015 maalikooste

Alueuutiset

Ylivieskassa hiljennytään jouluaattona jouluyön hartauteen kirkon raunioilla tänäkin vuonna. Öisen taivaan alla järjestettävä hartaus järjestetään nyt kolmatta kertaa ja siitä on tullut seurakunnalle osa perinnettä. Viime vuonna jouluhartauteen kirkon raunioiden äärelle saapui kaikkiaan noin neljäsataa ihmistä.
Ylivieskan kirkon raunioilla hiljennytään jälleen jouluun

Fennovoiman laitos Pyhäjoella Pohjois-Pohjanmaalla valmistuu näillä näkymin neljä vuotta arvioitua hitaammin. Vielä kesäkuussa voimayhtiö Fennovoima piti kiinni siitä, että laitos valmistuu vuonna 2024. Laitostoimittaja, venäläinen Rosatom, arvioi nyt, että laitos tuottaa sähköä vasta vuonna 2028. Rosatom on antanut nyt uuden arvion aikataulusta laitoksen tilanneelle Fennovoimalle.
Fennovoiman ydinvoimala myöhästyy neljä vuotta – "Suomalaiset turvallisuusmääräykset maailman tiukimpien joukossa"

Kotimaan uutiset

Joulurauha julistetaan perinteisesti Vanhalla Suurtorilla, Brinkkalan talon parvekkeelta. Joulurauhan julistus on luettu Suomen Turussa jo 700 vuoden ajan. Tapa on jatkunut lähes katkeamattomana keskiajalta lähtien.
Tästä perinteestä joulu alkaa todella: Suomen Turku julistaa joulurauhan, katso suorana kello 11.55

Kiihtelysvaarassa Pohjois-Karjalassa hiljennyttiin joulun viettoon poikkeuksellisissa tunnelmissa.
Suuri joukko seurakuntalaisia kokoontui napakasta parinkymmenen asteen pakkasesta huolimatta jouluaaton hartauteen syyskuun lopulla palaneen kirkon raunioille, palossa hiiltyneistä hirsistä rakennetun ristin ympärille.
Kiihtelysvaarassa hiljennyttiin hiiltyneen ristin ympärille jouluaattona – suntio löysi yhden positiivisen asian kirkon ”kauhistuttavasta tuhosta”

Ulkomaan uutiset

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump on nimittänyt apulaispuolustusministeri Patrick Shanahanin virkaa tekeväksi puolustusministeriksi tammikuun alusta lähtien. Mattis kuvailee Shanahania insinööriksi, joka pitää ihmisistä. Hän on ollut hallituksessa 18 kuukautta. Ei aikaisempaa kokemusta kansainvälisistä suhteista. Hän voi olla hyvä tyyppi, mutta tämä on absurdia.
Donald Trump nimitti virkaa tekevän puolustusministerin – Heti tyly lyttäys: ”Absurdia”

Euroopan aktiivisin tulivuori päästi valtaisan tuhkapilven taivaalle. Sen seurauksena Catanian lentokenttä Sisilian saaren itärannikolla jouduttiin sulkemaan.
ITALIASSA sijaitseva Etna-tulivuori purkautui maanantaina, kertoo uutistoimisto Reuters.
https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000005946123.html

Yhdysvallat on ilmoittanut vetävänsä joukkonsa Syyriasta, jossa sillä oli noin 2 000 sotilasta.
Presidentti Donald Trump totesi Twitterissä pitävänsä Turkin presidentin Recep Tayyip Erdoganin olevan mies, joka joka pystyy eliminoimaan Isisin Syyriasta. Trump kertoi Erdoganin vakuuttaneen hänelle, että loputkin Isis-taistelijat eliminoidaan.
Turkin kerrotaan lähettäneen joukkoja Syyrian raja-alueelle – Trump: Erdogan on mies, joka pystyy eliminoimaan Isisin

Viranomaiset julkaisivat maanantaina tuoreet tiedot tsunamin uhriluvusta.
Indonesian tuhoisan tsunamin uhriluku on kasvanut. Valtion viranomaisten maanantaina antamien tietojen mukaan 373 ihmistä on kuollut ja yli 1 400 loukkaantunut Javan ja Sumatran saarilla.

– 1 459 ihmistä on haavoittunut ja 128 henkilöä on edelleen kateissa, kertoo tiedotteessa Indonesian katastrofiviraston johtaja Sutopo Purwo Nughoron.
Indonesian tsunamin uhriluku kasvoi – kuolleita jo 373

Tunteja kestänyt aseellinen hyökkäys ja panttivankidraama Afganistanin pääkaupungissa Kabulissa päättyi yli 40 ihmisen kuolemaan, kertoo uutistoimisto AFP. Lisäksi kymmenen haavoittui. Uutistoimiston tiedot perustuvat maan terveysministeriöön. Hyökkäys oli yksi Kabulin verisimmistä tänä vuonna.
Kabulin hyökkäyksessä kuoli yli 40 – asemiesten nujertaminen kesti kahdeksan tuntia

Pohjois-Koreassa vankina ollut yhdysvaltalaisopiskelija kuoli vammoihinsa muutama päivä kotiin pääsynsä jälkeen.YHDYSVALLOISSA tuomioistuin on määrännyt Pohjois-Korean maksamaan 501 miljoonan dollarin korvaukset yhdysvaltaisen Otto Warmbierin kuolemasta.Warmbier oli Pohjois-Koreassa vangittuna yli 17 kuukautta tammikuusta 2016 kesäkuuhun 2017. Kun opiskelijanuorukainen lopulta palautettiin kotimaahansa, hän oli koomassa. Warmbier kuoli muutama päivä vapauttamisensa jälkeen.
USA:ssa tuomioistuin määräsi Pohjois-Korean maksamaan 501 miljoonan korvaukset Otto Warmbierin kuolemasta

Talousuutiset

Loputtomasti päästötöntä energiaa, auringon voiman valjastaminen ihmiskunnan palvelukseen ja ilmastonmuutoksen pysäyttäminen.
Yksinkertaistettuna ihmiset yrittävät luoda Etelä-Ranskaan keinotekoisen tähden, joka tuottaisi puhdasta energiaa loputtomasti.
Lupaus on suuri, ja suuri on myös sen hinta. Yli 22 miljardia euroa. Ja kyllä, meidänkin verorahojamme käytetään tähän.
Niillä rakennetaan tänne fuusiovoimalaa, jonka pitäisi valmistua vuonna 2025.
Ihmiskunnan pelastusrengas

Yksi Venäjän ja Saksan välisen maakaasuputken rakennustöiden tärkeimmistä logistisista solmukohdista on Hankoniemellä.
Nord Stream 2:n osat pinnoitetaan betonilla Kotkassa, kuljetetaan varastoitavaksi Hankoon Koverharin satamaan ja sieltä edelleen merelle.
Kaasuputken rakennustyöt jatkuvat ympäri vuorokauden myös joulunpyhinä.
Työmaa ei hiljene jouluksikaan: Nord Stream 2 uppoaa Itämeren pohjaan pala kerrallaan vastarinnasta huolimatta

Yhdysvalloissa hallinnon sulkeminen näkyy myös joulunvietossa. Washingtonissa Valkoisen talon pihamaalle pystytetty "kansallinen joulukuusi" jää ilman jouluvaloja.
(siirryt toiseen palveluun)
, että Valkoisen talon vierailukeskus sekä pihamaa, jolla joulukuusi on, suljetaan yleisöltä. Syynä tähän on hallinnon osittainen sulkeminen.
Sadattuhannet Yhdysvaltain liittovaltion työntekijät jäävät jouluna vaille palkkaa maan hallinnon sulkemisen vuoksi.
Sadattuhannet Yhdysvaltain hallinnon työntekijät viettävät joulunsa palkatta – Valkoisen talon joulukuusen valot jäävät pimeiksi

Urheilu-uutiset

105-kiloisten sarjassa kultaa voittanut Ukrainan Oleksi Torohti on yksi kärähtäneistä. Toinen mitalisti on Azerbaidzhania edustanut Valentin Hristov. Hän sijoittui 56-kiloisten sarjassa kolmanneksi. Molemmat ovat vaarassa menettää mitalinsa. Asiasta päättää kansainvälinen olympiakomitea KOK.Muut kärynneet ovat Uzbekistanin Ruslan Nurudinov, Armenian Melanie Daluzyan sekä Valko-Venäjän Mikalai Novikau.
Viisi uutta olympiakäryä, joukossa kaksi kultamitalistia – Lontoon ja Pekingin jälkitestien kärysaldo on hurja

Suomen maalihanat avasi ensimmäisessä erässä alivoimalla Otto Latvala. Morgan Frostin tasoituksen myötä tauolle lähdettiin 1-1-lukemista. Toisessa erässä Linus Nyman ja Anton Lundell veivät Suomen kahden maalin johtoon. Molempiin maaleihin syöttöpisteen sai ensi kesän kärkivaraus Kaapo Kakko. Kolmannen erän alussa Eeli Tolvanen iski Nuoret Leijonat ylivoimalla 4-1-johtoon. Barrett Hawtonin 2-4-kavennuksen jälkeen Kanada loi muutamaan otteeseen kovan mylläkän suomalaisten kenttäpäätyyn, mutta Ukko-Pekka Luukkonenesitti hienoja torjuntoja.
Santeri Virtanen sinetöi 5-2-voiton laukomalla kiekon tyhjiin sekunti ennen päätössummeria.
Nuoret Leijonat yllätti Kanadan MM-kenraalissa!
Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen iskivät tehot 2+2 yön NHL-kierroksella.
Carolinan suomalaiskaksikko Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen oli täysin pitelemättömässä vireessä jääkiekon NHL:ssä jouluaaton aattona. Sekä Aho että Teräväinen iskivät tehot 2+2, kun Carolina kaatoi Bostonin kotikaukalossaan 5–3.
Raskin sähläys maalin takana kostautui – Aho ja Teräväinen rankaisivat armotta: ”Valtava virhe minulta

Chicagon Lauri Markkanen oli NBA-parketin pistekuningas 112–92-voittoon päättyneessä Cleveland-kamppailussa. Markkanen upotti ottelussa 31 pistettä ja heitti näin ensimmäistä kertaa NBA-urallaan toisessa peräkkäisessä ottelussa yli 30 pistettä.
Markkanen parketin kuningas – katso tästä herkkupalat!

Maailmalla tapahtuu

Tammikuun alussa 1999 Halonen otti suoraan Ahtisaaren kanssa puheeksi presidenttiehdokkuuden.
Se oli merkittävä, ehkä ratkaiseva keskustelu, ja se meni täysin pieleen, vaikka pöydässä istui kaksi kokenutta neuvottelijaa ja diplomatian taitajaa.
Halonen lupasi silloin panna pisteen keskustelulle omasta ehdokkuudestaan, jos Ahtisaaren tarkoituksena oli jatkaa presidenttinä.
Ilmeisesti Ahtisaari koki Halosen utelevan sopimattomasti hänen aikeitaan tai jopa painostavan häntä, tasavallan presidenttiä. Ahtisaari tuhahti Haloselle todella ilkeästi.
Ahtisaari vastasi, että jos kyseessä olisi Lipponen, niin hän ilman muuta vetäytyisi, mutta sinä et tässä pärjää”, kertoi Halonen tapaamisesta Tuomiojalle.
Kesken hallitusneuvottelujen, 6. huhtikuuta, Halonen kysyi Tuomiojalta tukea, jos lähtisi ehdolle esivaaliin. Tuomioja lupasi tukea, kannusti pyrkimään ehdokkaaksi ja ounasteli, ettei Ahtisaari uskaltaisi edes ehdolle, jos Halonen olisi mukana. Pian Halonen kertoi Tuomiojalle lähtevänsä ehdokkaaksi esivaaliin. Hän sanoi, ettei suostu kieltäytymään Ahtisaaren hyväksi, vaikka puoluejohto sitä pyysi.
Oliko se isänmurha?

TALOUDEN ylikuumeneminen ja 1980-luvun pörssi- ja kiinteistökuplan puhkeaminen johtivat Suomen historian pahimpaan lamaan. Tuhansia yrityksiä kaatui. Korot nousivat, ja asuntomarkkinat romahtivat. Kansalaiset ylivelkaantuivat ja joutuivat vararikkoon. Luottotappiot synnyttivät pankkikriisin. Lähes miljoona ihmistä perheineen suistui raiteiltaan. Konkurssit ja pitkäaikaistyöttömyys aiheuttivat ahdistusta ja traumoja. Leipäjonot syntyivät.
1960-luvun lapset nappasivat vallan suurilta ikäluokilta – katso, millainen Suomi oli, kun sinä tai läheisesi synnyitte

Krakataun purkaukset elokuussa 1883 tuhosivat tuolloin kaksi kolmannesta paikalla sijainneesta Krakataun saaresta.
Indonesian tuhoisan tsunamin sysäsi todennäköisesti liikkeelle merenalainen maanvyöry Anak Krakataun tulivuoren purkauduttua lauantaina.
Vuonna 1883 Krakataun purkaus nostatti 40-metrisiä aaltoja, aiheutti historian kovimman äänen ja viilensi koko maapallon – voisiko jättikatastrofi toistua?

Pelastusviranomaiset vahvistivat sunnuntaina, että Solikamskin kaivoksella menehtyi yhdeksän henkilöä tulipalossa. Kaivoksessa syttyi tulipalo 340 metrin syvyydessä lauantaiaamuna.Kaivos sijaitsee Solikamskissa Permin alueella. Palo syttyi, kun urakoitsija teki kaivoksessa rakennustöitä.
Yhdeksän henkilöä kuoli kaivospalossa Venäjällä

Poliisi otti kiinni 47-vuotiaan miehen ja 54-vuotiaan naisen myöhään perjantai-iltana. Kaksikko on kotoisin Crawleyn kaupungista Gatwickin lentoaseman läheltä.
Ennen kuin he pääsivät vapaaksi joutuivat he kuitenkin rajuun julkiseen ryöpytykseen. Useat brittilehdet julkaisivat heidän nimensä ja kuvansa.
Poliisi epäilee: Gatwickin dronehäiriköinti oli ehkä silkkaa harhaa?

Yle Areena

Tarunhohtoinen Viena dokumentti

Suomalaiset sotavankileirien saaristossa

Lippu laskee Viipurin tornissa

Youtube-videot

Top 10 Most Powerful NAVY In The World

Top 10 Strongest Air Force In the world 2018

Europe's Top 10 Most Powerful Countries 2018

The History of Europe: Every Year

Mielipiteet

Päälle kaatuvinta esimerkkiä ei tarvitse kaukaa hakea. Neljä vuotta on odoteltu luihujen ryssien suurta marssia länteen tai edes pienten vihreiden miesten ilmaantumista kotinurkille. Iltalehdet, päivänsanomat ja ylet ja alet ovat pelotelleet pelokkaimmat puolikuolleiksi kauhusta hälyotsikoillaan ja aukeaman kokoisilla kuvillaan päälle vyöryvistä panssariarmeijoista. Mutta ei, taas se vanha vainooja petkutti. Ja samalla koko länsimaisen laatumedian uskottavuus rojahti jälleen yhtä pykälää alemmas.
Kolumnisti Markku Kuisma: Pitäisikö uskoa – kaalivaltion generalissimus hallitsee koko maailmaa?

Taanila tarkoittaa julkisuudella suuria lehtiä ja Yleisradiota. Nykyisen Suomemme hallitsevan luokan ajatukset toitottuvat yhtenäisinä kaikkialla mediassa, joka ainoa päivä: lausuntakuorona ovat ne niin sanotut asiantuntijat, joiden niin sanoakseni pohjoiskorealaisena tehtävänä on kaiken aikaa kailottaa ja varoittaa Venäjän uhasta, Taanila kirjoitti Seppäselle pitämäänsä puheeseen.
Massiivista typeryyttä, turhautui vanha radioääni

Tiedättekö miksi eläkeläisetkin maksavat työttömyysvakuutusmaksua ja työeläkevakuutusmaksua? Ja miksi pitää maksaa palkansaajaa korkeampaa veroa? Minä en tiedä!
Ikäihmiset köyhtyvät vanhetessaan. Mitä vanhempi ihminen, sitä köyhempi hänestä tulee. Heti eläkkeelle päästyä alkaa indeksillä taitettu ”palkan alennus”. Indeksin vuoksi eläke alenee koko loppuiän. Indeksin säätämisestä päätti Lipposen hallitus 1996, ja sen piti olla ”tilapäinen poikkeus”. Silloin pääsi piru irti pullosta. Siitä tuli suuri puhallus, joka jatkuu ja jatkuu. Sille ei kukaan tunnu mahtavan mitään.
MIELIPIDE: ELÄKELÄISTEN KÖYHTYMISKIERRE ON KANSALLINEN HÄPEÄ

HS-Pravda kertoo, että Tanskan pääministeri Lars Løkke Rasmussen kutsui murhia ”hirviömäiseksi rikokseksi” ja Norjan pääministeri Erna Solberg tuomitsi teot ”brutaaleina ja järjettöminä hyökkäyksinä viattomia vastaan”.
Pääministeri Juha Sipilä on hiljaa. Presidentti Sauli Niinistö on hiljaa. Ulkoministeri Timo Soini on hiljaa. Puoluejohtaja Antti Rinne on hiljaa. Puoluejohtaja Petteri Orpo on hiljaa. Puoluejohtaja Ville Niinistö on hiljaa. Puoluejohtaja Li Andersson on hiljaa.
Päiden irtileikkaamiset eivät hetkauta Suomen päättäjiä

Reilu viisikymmentä vuotta myöhemmin Suomen nykyinen poliittinen johto päästi maahan tuhansia länsimaista elämäntapaa ja demokratiaa vihaavia miehiä. Ei vain päästänyt vaan suorastaan houkutteli, hoivasi ja huolehti.
Yksikään rajan yli tulleista ei ollut pannut tikkua ristiin Suomen hyväksi, osa heistä oli jättänyt vaimonsa, lapsensa, isänsä ja äitinsä sotaisaan maahan. Osa heistä oli rikollisia, osa sotilaskarkureita, jotkut jopa terroristisessa toiminnassa mukana olleita. Kiitokseksi turvasta, hoivasta ja avusta useat viime vuosina rajan ylittäneet miehet ovat kohdelleet kaltoin suomalaisia naisia, miehiä ja lapsia. Valtiovallan reaktiona on ollut täysi hiljaisuus.
Joulu on hyvien ihmisten juhla

Se kyllä pitää paikkaansa, että Facebookista tuli uhka yksityisyydelle ja demokratialle. Niin ei vain käynyt valtamedian hehkuttamista syistä, toisin sanoen viestinnän tilapäisen vapautumisen vuoksi, vaan siksi, että Facebook alkoi rajoittaa ihmisten ilmaisunvapautta Euroopan unionin painostuksesta.
Facebookin ja valtamedian vastuuvalheet

Valtionmedian toimittajien pitäisi poliittisen propagoimisen sijasta kuitenkin keskittyä asialliseen ja todenmukaiseen tiedonvälitykseen. Sitä edellyttää myös YLE-laki, jolla tätä nykyä tosin näyttää olevan pyllypaperin arvo. Jos sitäkään.
Ylen sokeat politrukit "natsijahdissa"

Maailmaa muutetaan puheella. Minut bannattiin Uuden Suomen blogista, koska mielipiteeni eivät miellyttäneet. Se on oikea syy, päätös oli tehty etukäteen, piti vain keksiä "rikos". Minun perusoikeuksiini puututtiin, vaikka minulla on kansalta mandaatti puhua kansanedustajana. Kyse ei ole minusta henkilönä, vaikkakin se henkilöityy. Kyse on vallasta. Kyse on islamista, joka on erityissuojeluksessa.
Toisinnäkijät

Tavio kyseenalaistaa "vihapuhe"-termin juridisen pohjan. Suomen lainsäädännössä ei ole määritelty, mikä on vihapuhetta.
Tavio kyseenalaistaa "vihapuhe"-termin juridisen pohjan. Suomen lainsäädännössä ei ole määritelty, mikä on vihapuhetta. Tavion mukaan Internet-kirjoituksiin liittyviä rikoksia ovat lähinnä laittomat uhkaukset sekä törkeät kunnianloukkaukset.
Tavio: Poliisin some-kyttäämistä vähennettävä

Elina Grundström on esiin nostamissaan molemmissa esimerkeissä niin väärässä, että luulisi toimittajakuntaa hävettävän. Tänään meille kerrotaan johonkin tutkimukseen nojaten, kuinka kansa on alkanut karsastamaan somesta saatavaa tietoa ja että suomalaiset luottavat (V)mediaan.
Merkkejä asiaintilan paranemisesta ei ole vaan on käymässä päinvastoin. Elina Grundström on palkannut lisää virheään posttotuuteen uskovia aatetovereita Julkisen Sanan Neuvostoon.
Ei voi olla julkisen sanan etu, että heillä on näin sivistymätön eliittiin itsensä lukeva henkilö keulakuvana ja virallisena totuusvalvojana. Erottakaa nyt ihmeessä hyvät median edustajat Elina Grundström nykyisestä pestistään. Virheä täydellisen tietämättömyyden antama ideologinen varmuus ei kanna loputtomiin.
Elina Grundström on vaaraksi koko (V) medialle
Saksan Liittotasavalta on suomalaisen käsityksen mukaan demokraattinen Euroopan Unionin talousveturi, mutta todellisuus on valitettavan raadollinen. Saksa on edelleen miehitetty valtio ja Saksan alueella on pysyviä sotilastukikohtia Britannialla ja USA:lla. Heikolla historian tuntemuksella varustetut suomalaiset poliitikot kuvittelevat Saksan liittokansleri Merkelin tekevän Euroopan ja Saksan kannalta itsenäisesti hyviä ratkaisuja lähettäessään saksalaisia joukkoja USA:n aloittamiin sotiin. Liittokansleri Merkel rikkoo näin toimiessaan Saksan perustuslakia ja vuonna 2002 presidentti Bush “syväpöyristyi”, kun silloinen liittokansleri Gerhard Schröder kieltäytyi lähettämästä saksalaisia joukkoja Irakiin. USA uhkasi Saksaa merkittävillä sanktioilla.
MIEHITETTY VALTIO

Oulussa pakolaisten aiheuttamaan raiskausaaltoon liittyen poliisilla on 11 epäiltyä, joista 10 on vangittu. Erillisiä tapauksia on kaikkiaan neljä ja kaikki uhrit ovat lapsia.
Oulun lapsiin kohdistuneessa raiskausaallossa jo 11 epäiltyä

Kotimaan matkailu

Laulaja Shakira ja jalkapalloilija Gerard Pique viettävät joulua Lapissa. KOLUMBIALAISSYNTYINEN poptähti Shakira ja Barcelonaa edustava jalkapalloilija Gerard Pique ovat vierailulla Suomen Lappissa, raportoivat useat brittimediat, kuten Daily Mail.
Pariskunnan nähtiin sunnuntaina lähtevän lapsineen matkaan kotikaupungistaan Barcelonasta. Tarkempaa kohdetta Suomessa eivät brittilehdet kertoneet, mutta Daily Mailin mukaan Shakira ja Pique matkasivat tapamaan Joulupukkia.
Megatähti Shakira ja jalkapalloilijapuoliso viettävät joulua Suomessa – lähtivät verokohun keskeltä Lappiin

Porvoon joulutunnelma syntyy Vanhan Porvoon hiljaisuudesta ja tonttujahdista, joka kierrättää matkailijaa kaupungin kortteleissa.Joulun hengen etsiminen alkaa Kirkkomäeltä, 1400-luvun myöhäisgotiikkaa edustavan Porvoon tuomiokirkon ympäriltä. Tonttuja on asunut vanhassa Porvoossa kaikkialla: käsityöläisten taloissa, porvariskodeissa ja ranta-aitoissa, joita kauppiaat tarvitsivat tavaroille. Piispantalon pihalla ei tonttuja näy, mutta Pirunportaita kiivetessä punainen nuttu vilahtaa ikkunan takana
Vanhan Porvoon joulu on ihana – uppoudu hetkeksi menneen maailman tunnelmaan

Suomeen julistettiin jälleen joulurauha puoliltapäivin. Julistuksen luki tänä vuonna Turun kaupungin protokollapäällikkö Mika Akkanen kuudetta kertaa.
Julistuksen aluksi todetaan, että joulupäivänä on "Herramme ja Vapahtajamme armorikas syntymäjuhla".
Joulurauha julistettiin perinteisesti Turusta – tällä kertaa uudella kuorolla höystettynä

Ulkomaan matkailu

Penangin saaren pääkaupunki on kulttuurien kohtauspaikka, josta löytyvät Malesian kauneimmat vanhat kujat, oivaltavimmat taideteokset ja parhaat katukeittiöt . Monessa muussa Kaakkois-Aasian kolkassa polkupyöräriksat alkavat jo olla kadonnutta perinnettä, mutta Malesiassa, Penangin saaren pääkaupungissa George Townissa niitä vielä käytetään turistien kuskaamiseen
Oletko jo käynyt Malesian must-kohteessa? Värikäs George Town on pakko nähdä

The Netherlands: Beyond Amsterdam

10 Best Places to Visit in Thailand - Travel Video

Musiikki

Andrea Bocelli - O Tannenbaum

Helene Fischer | Little Drummer Boy (Live aus der Hofburg Wien)

Kari Tapio - Joulun Kellot

Loppukevennykset

Vastausten perusteella seksin määrä ei vanhemmallakaan iällä dramaattisesti vähene, asiantuntija kommentoi IS:n suuren kesäseksikyselyn tuloksia.
Näin usein parisuhteissa olevat suomalaiset harrastavat seksiä viikossa – katso oman ikäryhmäsi tilasto

Kuopiolainen Saara Valtonen teki Kuopion kaupungintalosta pienoismallia piparista kolmen viikon ajan yhteensä 30 tuntia.Valtonen voitti Ylen Suomen makein piparkakkutaloäänetyksen. Valtosen luomus sai 699 ääntä.
Suomen makeimman piparitalokisan voitto Kuopioon – katso kuvat pikkutarkasta kaupungintalosta, jonka tekoon meni 30 tuntia

Lappeenrantalainen 65-vuotias mies on otettu tänä vuonna jo 178 kertaa kiinni Kaakkois-Suomen poliisin alueella. Suurin osa kiinniotoista on tapahtunut Lappeenrannassa.
Lisäksi mies on ollut kiinniotettuna tänä vuonna Itä-Suomen poliisialueella neljästi ja Hämeessä kerran. Vuoden 2013 jälkeen miehellä on poliisin rekisterissä kaikkiaan 458 kiinniottomerkintää.
Poliisi on ottanut lappeenrantalaisen miehen kiinni jo 178 kertaa tänä vuonna
Der Spiegel-lehden toimittajan Claas Relotiuksen toiminnan hämäryys on saanut uusia ulottuvuuksia. Lehden omissa tutkimuksissa on selvinnyt, että juttujensa sepittämisen lisäksi Relotius olisi kerännyt artikkeleittensa lukijoilta rahaa.
Kohu Der Spiegelin ympärillä paisuu – toimittaja Claas Relotius sepitti tarinan orvoista ja keräsi rahaa omalle tililleen

Satavuotias lentopallosankari on juuri pelannut voitokkaan erän Hassarien harjoitusvuorolla Helsingin Urheilutalolla ja istuu huilitauolle katsomoon, kun muut aloittavat jo toista.
Minä kuulun ainoana miehenä tähän rouvien joukkueeseen.
Jokaista erävoittoa seuraa miellyttävä rutiini.
Sen jälkeen halataan, Estola muikistelee.
Vihollisen luoti lävisti kaulan ja repi kylkiluun rikki jatkosodassa - 100-vuotias Jaakko Estola pelaa yhä lentopalloa ahkerasti ja haikailee ajokorttiaan takaisin: ”Hakemalla haetaan vikaa!”

Sosiaalisesta kosketuksesta voi olla paljon hyötyä sekä fyysiselle terveydelle että mielen­terveydelle. Sosiaalinen koskettami­nen suojaa stressiltä. Jos pitää toista kädestä tai halaa toista ennen jännittävää tilannetta, kuten esitelmän pitämistä, stressireaktio on pienempi.
Ihmisten pitäisi paijata toisiaan enemmän, sanoo tutkija – Tällainen on kosketus, joka tuntuu lähes jokaisesta hyvältä

Puoleen hintaan myytävät joulusuklaat aiheuttivat K-Citymarket Koivukylässä aattoaamuna varsinaisen asiakasryntäyksen.
Vantaalla sijaitsevassa K-Citymarket Koivukylässä myytiin jouluaattoaamuna hyllyihin jääneet suklaamakeiset puoleen hintaan – ja sen kyllä huomasi.
Aaton suklaa-ale aiheutti taas kaaoksen Vantaalla: Ihmiset rynnivät ja kahmivat suklaata laatikoittain – jopa ostoskori päätyi ilmaan

VIRREN veisuuta säestävä rauha katkeaa äkkiä, kun venäläisten puolelta ammutaan keskitys miesten taakse. Kranaatit räiskyvät kukkulamaastossa ja kelohongissa ilkeästi. Rantamaa tuntee ilkeän piston ymmärtäessään tasan samalla hetkellä, millaista jälkeä rivin keskelle putoava ammus voi saada aikaan.
Laulun täytyy kuulua parin sadan metrin päähän venäläisten etulinjaan. Konekiväärit äyskivät lyhyitä sarjoja. Kuuluu 45 mm:n piiskatykin paukahduksia.
Simo Häyhän komppanian jouluhartaus katkesi venäläisten keskitykseen – tämä talvisodan kuuluisa kuva ei unohdu

Presidents of Croatia And France Kiss & Hug Each Other World Cup final 2018 | Kolinda Grabar Kitar

LEOPARD PRANK! CAMDEN TOWN

Giving People Heart Attacks (Mannequin Scare Prank 4)

Best Funny "Fart Pranks" - Try Not to Laugh or Grin While Watching This!!!

Top 5 Best of Just for Laugh Gags 2018 Part 36

Kuntoilu

TEHOKAS vatsalihastreeni kehonpainolla!

10 MIN VATSALIHASTREENI - TRY THIS!

10 TEHOKKAINTA VATSALIHASLIIKETTÄ

Liikunta

Verenpaine 154/ 89 , pulssi 59 , Paino ? kg. Jumppa 0 /5370 min, kuntosali 0/8885 min, kävely 3/1235 km , uinti 0/41000 m, pyöräily 0/3580 km

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti