maanantai 2. tammikuuta 2023

MA 02.01.2023 Suomen sisäinen turvallisuus on uhattuna

 


Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö kiinnitti uudenvuoden puheessaan huomiota myös maan sisäiseen turvallisuuteen.

Lue presidentti Niinistön uuden­vuoden­puhe sanasta sanaan

https://www.is.fi/politiikka/art-2000009300742.html


On kuitenkin korkea aika havahtua myös sisäiseen turvallisuuteen. Suomi on avoin ja suvaitseva, olemme siinä ajattelussa hiipineet Pohjolan, ehkä maailmankin kärkeen. Siinä on paljon hyvää.

Mutta olla suvaitsevaisin, siinäkin piilee sudenkuoppaa.

Paha kun on taitava löytämään sen kaikkein löysimmän. Pohjoismaissa suunta kulkee nyt kohti yleisen järjestyksen ja yksilöiden turvallisuuden vahvistamista”.


En ihmettele vaikka Tasavallan Presidentti Sauli Niinistön housunpuntit tutisee.

Suvi-Anne Siimeksen vastaus turkulaisen Kalevi Kannuksen kyselyyn:

"Arsenalin saatavakannan myyntiä on käsitelty esityksestäni hallituksen talouspoliittisessa ministerivaliokunnassa kahteen kertaan syksyllä 1999 eli 29.11 1999 ja 8.12.1999. Käsittelyn pohjana oli saatavien myynnistä järjestetyn tarjouskilpailun tulokset, ja 8.12 kokouksessa valiokunta puolsi saatavakannan myyntiä Cargill Inc + Aktiv Hansalle, jonka kanssa kauppa toteutui ja kauppakirja allekirjoitettiin 31.3.2000. Saatavakannan myynti perustui jo edellisen hallituksen aikana tehtyyn päätökseen ajaa omaisuudenhoitoyhtiön toiminta alas."

Mainitun valiokunnan kokouksessa 29.11. mukana olivat Paavo Lipponen, Olli-Pekka Heinonen, Suvi-Anne Siimes ja Eva Biaudet. Kokouksessa 8.12.: Sauli Niinistö, Olli-Pekka Heinonen, Sinikka Mönkäre, Kalevi Hemilä, Suvi-Anne Siimes ja Erkki Tuomioja.


Valtiopetos on tosiasia

http://valtuustoaloite.blogspot.com/


Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on todistettavasti osallisena valtiopetoksen salailussa ja osallisena 10 000 yrittäjän murhan salailussa sekä kymmenien tuhansien yrittäjien kiduttamisessa sekä Suomen suurimmassa omaisuuden ryöstössä ja kymmenien tuhansien yritysten markkinoilta poistamisesta. Rikollisille on annettu syytesuoja kun pankit pelastettiin.


TI 06.12.2022 Hyvää itsenäisyyspäivää kaikesta huolimatta

http://kalajokinen.blogspot.com/2022/12/ti-06122022-hyvaa-itsenaisyyspaivaa.html


Tässä on todistusaineisto, mikä todistaa poliitikkojen rikollisuuden ja samalla tekee ensi kevään eduskuntavaalit entistä turvattomammaksi, sillä kaikki nykyiset kansanedustajat ovat suojelemassa tätä rikollista virkamafiaa. Rikollisten suojelu on rikos. Valtiopetos ja yrittäjien murhat eivät vanhene koskaan. Tasavallan Presidentti Sauli Niinistö on siinä aivan oikeassa, että Suomen sisäinen turvallisuus on uhattuna. Suomi ei ole oikeusvaltio. Kyllä kansa tietää. On enemmän kuin todennäköistä, että kansa nousee barrikaadeille ja ottaa oikeuden omiin käsiinsä. Virkamafia kukistetaan. Rikoksiin syyllistyneet poliitikot ja virkamiehet on saatava vastuuseen teoistaan – laillisuusvalvojat, syyttäjät, poliisit, eri oikeusasteiden tuomarit.


Virkamieselättejä ei tarvita, Suomessa on nelinkertainen määrä virkamiehiä väestöön suhteitettuna kuin esimerkiksi Saksassa tai Sveitsissä. Suomi pitää palauttaa takaisin rehellisille suomalaisille. Suomi ei voi olla maailman sosiaalitoimisto ja ilmastohörhöilyn esimerkkimaa. Ilmasto on koko maailman yhteinen ja Suomen osuus koko maailman ilmastosta on äärettömän pieni. Suomeen tulleet yhteiskunnanvaroilla elävät ja rikoksiin syyllistyvät elintasopakolaiset on palautettava omaan maahansa.


TI 29.11.2022 Vastalause Pohjois-Suomen hallinto-oikeuden vastalausepyyntöön, Dnro 1437/2022 (AJ1)

http://kalajokinen.blogspot.com/2022/11/ti-29112022-vastalause-pohjois-suomen.html


Olen joutunut Suomen valtion kidutusrikoksen kohteeksi. Kidutus on kestänyt nyt lähes 27 vuotta.

Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion, 5 kuukauden ehdottoman vankeustuomion mikä muutettiin ehdonalaiseksi sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana yli 26 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 27 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunut hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään , korkeaan verenpaineeseen ja diabetekseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni ja on edelleenkin hengenvaarallisen korkea. Minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän vaikea asia.


LA 01.08.2020 Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html


KE 14.12.2022 Suomi ei ole oikeusvaltio. Tarvitsemme koko oikeusjärjestelmän uudistuksen.

http://kalajokinen.blogspot.com/search?updated-max=2022-12-14T18:36:00-08:00&max-results=7


Oulun poliisijohtajalle olen tehnyt asioissa rikostutkintapyynnön ja 8 kiirehtimispyyntöä. Johtopäätökseni on se, että poliisijohtaja kieltäytyy tutkimasta asioita, joissa rikoksiin ovat syyllistyneet poliisit, keskusrikospoliisi, syyttäjät, käräjätuomarit, hovioikeudentuomarit, laillisuusvalvojat ja korkeimman oikeuden tuomarit sekä poliittiset päättäjät. Kysymys on valtiopetoksesta ja yli 10 000 murhasta, mitkä eivät vanhene koskaan.


Valtakunnansyyttäjä on ilmoittanut, että minun lähettämiäni tutkintapyyntöjä ei tutkita, mutta ne otetaan kuitenkin vastaan.

Oikeuskansleri on ilmoittanut, että minun lähettämiäni kanteluita ei käsitellä, mutta ne otetaan vastaan. He haluavat suojella rikollisia virkamiehiä vastoin lakia. He eivät halua, että virkamiehet ja poliitikot joutuvat rikoksistaan vastuuseen.


Ministerit ja kansanedustajat eivät vastaa sähköpostiviesteihin. Maan hallitus ja vastuuministerit ovat vastuussa siitä, että kansalaisten perusoikeudet ja oikeusturva toteutuu. En voi välttyä vaikutelmalta, että kaikki nämä viranomaiset ja luottamushenkilöt (tasavallan presidentti, ministerit, kansanedustajat) syyllistyvät rikolliseen toimintaan.

Pohjois-Suomen hallinto-oikeus joutuu nyt tekemään päätöksen siitä, että onko kysymys Suomen perustuslain, perustuslain 106§:n , Euroopan ihmisoikeussopimuksen ja YK:n ihmisoikeussopimuksen vastaisesta toiminnasta.


Oikeuskanslerin ja valtakunnansyyttäjän toiminta kuuluu oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonin vastuualueeseen, Oulun poliisin toiminta kuuluu sisäministeri Krista Mikkosen vastuualueeseen. Ministerit Anna-Maja Henriksson ja sisäministeri Krista Mikkonen kuuluvat Sanna Marinin hallitukseen. Sanna Marinin hallitus vastaa siitä, että kansalaisten oikeusturva ja perusoikeudet toteutuvat. Ministerit vaikenevat, eivätkä reagoi asioihin. Viralliset tiedotusvälineet vaikenevat asioista.

Kansalaisten on noustava barrikaadeille ja Suomi on palautettava takaisin oikeusvaltioksi.


Kalajoki 02.01.2023


Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com


Tiedoksi ja toimenpiteitä varten


oikeuskansleri kirjaamo.okv@gov.fi .

valtakunnansyyttäjä valtakunnansyyyttaja.syyttaja@oikeus.fi

suojelupoliisi kirjaamo@supo.fi

tasavallan presidentti presidentti@tpk.fi

korkein oikeus korkein.oikeus@oikeus.fi

valtoneuvosto kirjaamo,vnk@gov.fi

eduskunnan perustuslakivaliokunta pev@eduskunta.fi

perttu.kauppinen@iltalehti.fi

timo.haapala@iltasanomat.fi

sanna.keskinen@kaleva.fi

jouko.jokinen@yle.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti