perjantai 13. tammikuuta 2023

LA 14.01.2023 Kirjat ja muu todistusaineisto täydentävät toisiaan

 


Selasin läpi Esko Ahon kirjoittaman kirjan ”1992 Suomen valinnat aavekissojen varjossa”. Kirjassa on kerrottu Esko Ahon näkökulmasta asioita ajoittain hyvinkin tarkasti. Kirjasta puuttuu analyysi siitä miksi näin on tapahtunut. Kirjassa ei kerrota vakaan markan politiikasta eikä SSP-sopimuksesta eikä Aktiv-Hansa-kaupasta, jotka ovat keskeisiä syitä siihen mitä on tapahtunut eli valtiopetos ja pankkien pelastaminen, yritysten tuhoaminen ja yrittäjien itsemurhat.

Totuus paljastuu seuraavista linkeistä:


Koiviston konklaavi

https://www.youtube.com/watch?v=jjWF2Bs5sUA&t=2s


SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY&t=6s


Aktiv-Hansakauppa

https://www.youtube.com/watch?v=yIzuxVsuEzI&t=151s


"Arsenalin saatavakannan myyntiä on käsitelty esityksestäni hallituksen talouspoliittisessa ministerivaliokunnassa kahteen kertaan syksyllä 1999 eli 29.11 1999 ja 8.12.1999. Käsittelyn pohjana oli saatavien myynnistä järjestetyn tarjouskilpailun tulokset, ja 8.12 kokouksessa valiokunta puolsi saatavakannan myyntiä Cargill Inc + Aktiv Hansalle, jonka kanssa kauppa toteutui ja kauppakirja allekirjoitettiin 31.3.2000. Saatavakannan myynti perustui jo edellisen hallituksen aikana tehtyyn päätökseen ajaa omaisuudenhoitoyhtiön toiminta alas."

Mainitun valiokunnan kokouksessa 29.11. mukana olivat Paavo Lipponen, Olli-Pekka Heinonen, Suvi-Anne Siimes ja Eva Biaudet. Kokouksessa 8.12.: Sauli Niinistö, Olli-Pekka Heinonen, Sinikka Mönkäre, Kalevi Hemilä, Suvi-Anne Siimes ja Erkki Tuomioja.


Valtiopetos on tosiasia

http://valtuustoaloite.blogspot.com/ 


Pankkilaskun maksajat

https://areena.yle.fi/1-63212860?utm_medium=social&utm_campaign=areena-web-share&utm_source=facebook-share


Koiviston konklaavi

https://fi.wikipedia.org/wiki/Koiviston_konklaavi


Koiviston konklaavi: suomalaisten ryöstäminen ja oikeusmurhat – Suomiko oikeusvaltio?

https://mvlehti.net/2019/07/30/koiviston-konklaavi-ja-suomalaisten-joukko-oikeusmurha-siis-suomiko-oikeusvaltio/


Jukka Davidsonin nettikirja Isänmaan ryöstäjät

https://docplayer.fi/16092859-Isanmaan-ryostajat-viis-siita-velkaa-te-olette-pankille-kuitenkin-mutta-eihan-pankilla-ole-edes-velkakirjoja.html


Kiireellinen toimenpidepyyntö Euroopan neuvostolle

https://www.velallistentuki.fi/yleinen-fi/kiireellinen-toimenpidepyynto-euroopan-neuvostolle/
Olen selannut läpi Esko Aholta ostamani Jegor Gaidarin kirjan Imperiumin tuho. Perehdyn tarkemmin kirjaan lähipäivinä. Kirja on erinomainen selvitys tai paremminkin näkemys Neuvostoliiton romahdukseen. Myös YLE:n dokumentit Neuvostoliiton romahduksesta ja Venäjän kohtalon vaaleista täydentävät kokonaiskuvaa Neuvostoliiton lopun tapahtumista.


Neuvostoliiton romahdus

https://areena.yle.fi/1-51001738

Kun Neuvostoliitto hajosi vuonna 1991 yhteiskuntajärjestys romahti ja kansalaiset joutuivat usein koville. Henkilökohtaisten tarinoiden kautta kuulemme miten venäläiset selviytyivät kaaoksen ja taloudellisen epävarmuuden läpi. Tuotanto: Les Poissons Volants/France Télévisions, Ranska, 2021.


Venäjän kohtalon vaalit

https://areena.yle.fi/1-50994274

Vuonna 1996 Boris Jeltsin asettuu ehdolle Venäjän presidentinvaaleissa. Tsetsenian sota, huono taloudellinen tilanne ja uusien rikollisryhmien nousu vaikuttavat heikkoon kannatukseen ja suosivat kommunistien ehdokasta Gennadi Zjuganovia. Mitkä taustavoimat saivat kannatuksen nousuun ja mikä oli lännen rooli vallan kulisseissa? Mitkä olivat vaalien seuraukset? Tuotanto: Point du Jour/Sundial Entertainment/Arte/RTS, Ranska, 2021.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti