keskiviikko 11. tammikuuta 2023

KE 11.01.2023 Esko Aho Kalajoella

 
Esko Aho Kalajoella


Entinen pääministeri Esko Aho vieraili Kalajoella ja kertoi uusimmasta kirjastaan ”1992 Suomen valinnat aavekissojen varjossa sekä Jegor Kaidarin kirjasta ”Imperiumin tuho”. Esko Aho kertoi kuinka Suomi pääsi maailmanpankin jäseneksi ennen Ruotsia ja kuinka Suomi sai olympialaiset jne kuinka Suomi sai tavallaan erikoiskohtelua. Esko Aho totesi kuinka Erkki Aho on paljon kirjoittanut Suomen historiasta.

Keskusteluosuudessa sain ensimmäisen puheenvuoron ja totesin John Raymond Ylitalon tärkeän roolin USA:n edunvalvonnassa USA:n Helsingin suurlähetystössä. Kerroin myös Vaaran vuosista ja CIA:n tavoitteesta estää vallankumous Suomessa. Neuvostoliiton johto lähetti YYA-sopimusesityksen Tsekkoslovakialle ja toiselle itäblokin maalle sekä Suomelle. Ylitalo lähetti sähkösanomia Washingtoniin ja kertoi, että seuraava on vuorossa Norja. Näiden sähkösanomien perusteella lähti käyntiin prosessi Naton perustamisesta. Kerroin myös kalajokisen Veikko Puskalan roolista CIA:n apurina. Puskalahan toimi aina 1970-luvulle saakka. Hän kartoitti kaikki Suomen kommunistit ja lähetti tiedot CIA:lle ja Urho Kekkoselle.

Esko Aho vastasi minulle, että YYA-sopimus on jo vanhempi asia, sillä Mannerheim jo esitti sellaista. Tämä pitää paikkansa. Mannerheim halusi turvata Suomen itsenäisyyden kaikin mahdollisin keinoin. Ehkä hän pelkäsi omaa asemaansa kun hän lähti Sveitsiin sairauksiaan hoitamaan. Hän halusi välttää joutumasta sotaoikeuteen.

Esko Aho unohti sen, ettei USA halunnut , että Suomi ryhtyy Neuvostoliiton liittolaiseksi. USA toimi niin, että vallankumous Suomessa estetään. Siksi se rahoitti SDP:tä ja pyrki hajottamaan vasemmistopuolueet kahteen osaan jotta niiden vaikutusvalta asioihin olisi pienempi ja siten estettiin vallankumous Suomessa.

CIA oli jatkuvasti kiinnostunut Suomen asemasta. Vielä 1950-luvulla kun kalajokinen Veikko Puskala hävisi SDP:n puoluesihteeriäänestyksessä Väinö Leskiselle, niin hän suivaantui siitä ja perusti oman etsivätoimiston, joka kartoitti kaikki Suomen kommunistit ja hän lähetti tiedot CIA:lle ja Urho Kekkoselle.

Nämä asiat ovat niitä asioita, jotka vaikuttivat Suomen kohtaloon toisen maailmansodan jälkeen, mutta näitä asioita Esko Aho ei halunnut tulkita oikein eli niin kun ne ovat tapahtuneet.

Esko Aho ei ole kirjoittanut vielä vuodesta 1993. Hän ei ole myöskään kirjoittanut ns. Koiviston konklaavista, jossa päätettiin, että pankki voittaa ylemmissä oikeusasteissa ja rikollisille annetaan syytesuoja. On tutkittu 5000 pankkioikeudenkäyntiä vain yhdessä pankki on hävinnyt. Kysymyksessä on Tampereen Osuuspankin oikeudenkäynti, josta Koivisto veti herneen nenäänsä. Rikolliset ovat saaneet syytesuojan ja siitä on loistavana esimerkkinä Kalajoella asuva syyttäjä sekä lestadiolaiset poliisit ja tuomarit.

Minulla on kopio tuosta SSP-sopimuksesta ja siinä on sivuilla 16 määritelty toimialarationalisointi ja sivulla 17 yritysten kaatamisperusteet. Säästöpankkisopimuksella poistettiin markkinoilta säästöpankit ja yli 48 000 yritystä. Presidentti Koivisto päätti, että pankit pelastetaan. Koivisto joutui toimimaan ahtaassa raossa, koska hänellä oli oma kotiryssä eli KGB:n mies nimeltään Felix Karasev. EY:hyn liittymisen ehtona oli vakavarainen pankkijärjestelmä eli pankin vakavarisuuden piti olla 8 %. Siksi säästöpankit ja yli 48 000 yritystä tuhottiin jotta jäljelle jäävät pankit täyttivät vakavaraisuusvaatimukset.

Tätä kaikki tahallaan kaadetut yrittäjät eivät kestäneet vaan ainakin 11500 yrittäjää teki itsemurhan. Valtiopetos ja murhat eivät vanhene koskaan. Suomen johtavat poliitikot ovat alistaneet oikeuslaitoksen poliittiseen valvontaan ja siksi nämä asiat yritetään pimittää kansalta.


Näillä päätöksillä tuhottiin koko Suomen oikeusjärjestelmä. Pankki voitti ylemmissä oikeusasteissa ja Korkein oikeus toimii vastoin perustuslakia ja ihmisoikeussopimuksia. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä, oikeus ei ota käsiteltäväkseen ja laillisuusvalvonta ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhuttamaan. Suomessa ei perustuslakituomioistuinta kuten muissa maissa. Poliitikot valvovat oikeusjärjestelmän toimintaa. Suomi on saanut huomautuksen jo vuonna 2004 YK:n ihmisoikeuskomissiolta sen johdosta, että poliitikot puuttuvat oikeuslaitoksen toimintaan.

Jukka Davidssonin kirjoittanut nettikirjan asioista "Isänmaan ryöstäjät" kertoo asioista tarkemmin.

Jukka Davidsonin nettikirja Isänmaan ryöstäjät

https://docplayer.fi/16092859-Isanmaan-ryostajat-viis-siita-velkaa-te-olette-pankille-kuitenkin-mutta-eihan-pankilla-ole-edes-velkakirjoja.html


Myös nämä lähteet kertovat mikä on oikea totuus

Valtiopetos on tosiasia

http://valtuustoaloite.blogspot.com/

Suomessa on tapahtunut valtiopetos, mikä ei vanhene koskaan.


Koiviston konklaavi

https://fi.wikipedia.org/wiki/Koiviston_konklaavi


Valtiopetosta todistaa muun muassa nämä asiakirjat

1.salaiseksi julistetut Koiviston konklaavin asiakirjat 6.5.1992

    2. salaiseksi julistettua SSP-sopimusta 22.10.1992

    3. 25 vuodeksi salaiseksi julistettua Aktiv-Hansa-kaupan asiakirjat 31.03.2000

Valtiopetosta todistaa muun muassa nämä videot


Koiviston konklaavi

https://www.youtube.com/watch?v=jjWF2Bs5sUA&t=2s


SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY&t=6s


Valtiopetosta todistaa muun muassa nämä selvitykset ja kirjat


Jorma Jaakkolan kotisivut

http://jormajaakkola.fi/Koiviston_konklaavi

Jostain minulle tuntemattomasta syystä Jorma Jaakkolan kotisivut eivät aukea. Onko mahdollisesti joku estänyt niiden aukaisemisen. Siksi lisään tähän blogikirjoitukseeni seuraavat lisäykset torstain 12.01.2023


Jorma Jaakkolan pyyntö Suomen kansalaisille valtiopetoksen saattamiseksi valtakunnanoikeuteen

https://www.velallistentuki.fi/yleinen-fi/jorma-jaakkola-suomessa-tehdyt-valtionpetokset-video-kesto-1336-min/


Koiviston konklaavi: suomalaisten ryöstäminen ja oikeusmurhat – Suomiko oikeusvaltio?

https://mvlehti.net/2019/07/30/koiviston-konklaavi-ja-suomalaisten-joukko-oikeusmurha-siis-suomiko-oikeusvaltio/


Pankkilaskun maksajat

https://areena.yle.fi/1-63212860?utm_medium=social&utm_campaign=areena-web-share&utm_source=facebook-share


Lisään tähän myös oikeustieteen kandidaatti Jaana Kavoniuksen Virkamafia.fi sivuston, koska se kertoo Suomen oikeusvaltion tilasta https://www.virkamafia.fi/


Kiireellinen toimenpidepyyntö Euroopan neuvostolle

https://www.velallistentuki.fi/yleinen-fi/kiireellinen-toimenpidepyynto-euroopan-neuvostolle/

Pankkikriisi

http://pankkikriisi.blogspot.com/


Oikeuslaitos ja poliisi

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/


 Näistä kirjoista löytyy lisää tietoa,

Esko Aho kertoi vielä Jegor Kaidarin kirjasta ”Imperiumin tuho”. Esko Ahon mukaan Jegor Kaidar on onnitunut ennustamaan Venäjän tilanteen aika tarkkaan. Mielestäni Ylen Arkistosta löytyvät dokumentit siitä miten CIA vaikutti Neuvostoliiton valtapeliin on äärettömän hyviä ja valaisevia. Jegor Kaidarin kirja on kirjoitettu pienellä kirjasimelle ja siksi se on vähän vaikea lukuinen. Esko Aho kertoi, että tekstiä on muutettu pari kertaa ennen julkaisemista. Hän ei kertonut mitä nämä muutokset olivat.


Ostin Esko Ahon molemmat kirjat ja Esko Aho sanoi, että ”mukava nähdä Erkkiä pitkästä aikaa”.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti