keskiviikko 15. syyskuuta 2021

TO 16.09.2021 Kaksi totuutta

 

Eduskunnan oikeusasiamies Petri Jääskeläinen

Eduskunnan apulaisoikeusasiamies Maija Sakslin

oikeusasiamies Pasi Pölönen


Virallinen totuus”

Suomi oikeusvaltiona on kaukana todellisesta oikeusvaltiosta ja esittämästänne ”virallisesta totuudesta”


Eduskunnan oikeusasiamiehen toimintakertomus

https://www.oikeusasiamies.fi/documents/20184/42383/2020-fi/b5bc6780-d9cd-41a7-adb6-2f0a5dc29b5f


Asian käsittelyyn eduskunnassa osallistui ainoastaan yksi kansanedustaja

https://verkkolahetys.eduskunta.fi/fi/taysistunnot/taysistunto-92-2021?start=19487&end=20060&speaker=1437


Karu oikea totuus on tämä:


MA 06.09.2021 Valtakunnansyyttäjävirastolle ja eduskunnan oikeusasiamiehelle

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/09/ma-06092021-valtakunnansyyttajavirastol.html


Minä en ole ainoa Suomessa, joka on joutunut Suomen valtion rikollisen toiminnan kohteeksi. Tällaiset sivustot osoittavat kansalaisten todellisen hädän ja Suomen todellisen oikeusvaltiotilanteen, josta Te laillisuusvalvojina vastaatte. Tässä on oikeustieteen kandidaatti Jaana Kavonuksen ylläpitämä sivusto https://www.virkamafia.fi/


Tässä on Velallisten Tukiryhmän ylläpitämä sivusto https://www.velallistentuki.fi/ Sen johtohenkilö on Liisa Mariapori.


Tässä https://mekansa.fi/ , jonka vetäjänä on ekonomi Jukka Davidsson.


Oikeuslaitos ja poliisi Erkk Aho

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/


Pankkikriisi Erkki Aho

http://pankkikriisi.blogspot.com/


Nettikirja Erkki Aho

http://valtuustoaloite.blogspot.com/


Erkki Ahon blogi

http://kalajokinen.blogspot.com/


TI 14.09.2021 ”Vastassa on salaliitto ja Suomessa ei ole lakia salaliitosta.”

 


1990-luvun lopulla kävin tunnetun asianajajan Reino Lundenin luona kokkolalaisen yrittäjän Alpo Ylitalon kanssa kysymässä asianajaja Reino Lundenia hoitamaan PR-talojen konkurssivyyhteä. Alpo tunsi asianajaja Reino Lundenin ja veimme hänelle kuubalaisia sikareita. Asianajaja Reino Lunden kuunteli selvitykseni asiasta ja sanoi, ettei hän ota asiaani hoidettavakseen, koska kysymyksessä on salaliitto ja Suomessa ei ole lakia salaliitosta. Katso Yle:n selvitys 1990-luvun lamasta.


1990-luvun lama kaatoi pankkeja ja ihmisiä

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2012/03/19/90-luvun-lama-kaatoi-pankkeja-ja-ihmisia


Katso puhuuko pääministeri Esko Aho totuuden asioista:

Esko Ahon uudenvuodenpuhe lamavuonna 1993

https://yle.fi/aihe/artikkeli/2008/12/31/esko-ahon-uudenvuodenpuhe-lamasta-1993

Valitettavasti puheen sisältö ei ole totta ainakaan pankkituen osalta. Ehkä Esko Aho ei ollut tietoinen todellisesta tilanteesta.


Oikeusaputoimistot ovat kieltäytyneet antamasta minulle oikeusapua enkä ole saanut asianajajaa hoitamaan asioitani lukuunottamatta ruotsalaista asianajajaa, jolle Ylivieskan oikeusaputoimisto ( Kari Peippo) kieltäytyi maksamasta oikeusapukuluja. Siksi ruotsalainen asianajaja, jolla on asianajo-oikeudet Suomessa, ei voinut ryhtyä asianajajakseni.

Katso Ylivieskan oikeusaputoimisto

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2015/02/


Koska asian käsittely on kestänyt nyt jo 26 vuotta, niin asiasta (salaliitosta) on tullut kidutusrikoksen tunnusmerkit täyttävä kidutusrikos.


Suomi koki 1990-luvun kotitekoisen laman ja siitä johtuvan pankkikriisiän, jota ole vieläkään selvitetty. Vakaan markan politiikka johti siihen, että Suomen pankkien talous oli kuralla. Suomi pyrki kaikin keinoin pois Neuvostoliiton ikeen alta ja pyrki länsimaistumaan väärin opein. Vakaan markan politiikka oli myrkkyä Suomen taloudelle. EY edellytti tiettyä vakavaraisuutta Suomen pankeilta jotta Suomi voisi liittyä EY:n jäseneksi. Tässä tilanteessa presidentti Mauno Koivisto, joka oli vakaan markan politiikan johtohahmo, päätti pelastaa Suomen pankit. Hän kutsui tasavallan presidentin linnaan oikeuslaitoksen edustajia ja siellä päätettiin antaa pankeille suosituimmuusasema oikeudenkäynneissä. Tämä merkitsi sitä, että pankki voitti ylemmissä oikeusasteissa. Näin on myös käynyt. Kun on tutkittu 5000 pankkioikeudenkäyntiä, niin ainoastaan yhdessä tapauksessa pankki on hävinnyt. Kun tasavallan presidentti puuttuu riippumattoman tuomioistuinlaitoksen toimintaan , niin kysymyksessä on valtiopetos. Pankit pelastettiin ja samalla tuhottiin kymmeniä tuhansia yrityksiä jotta saatiin pankkien vakavaraisuus EY:n edellyttämälle tasolle.

Yritysten tuhoamisesta sovittiin Esko Ahon hallituksen ja neljän ostajapankin välisessä salaisessa sopimuksessa, jossa määriteltiin toimialarationalisointi ja yritysten kaatamisperusteet. Tarkemmin kerron tässä videollani


SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY


Olen itse tämän pankkikriisin ja valtiopetoksen uhri. Olen käynyt oikeustaistelua nyt yli 26 vuotta Suomen valtiota vastaan. Tässä näkyy poliisin rikollinen toiminta asioissani


Tässä poliisiviranomaisten rikollinen toiminta, josta aiheutti minulle syyttömälle vankeustuomio.


TI 15.12.2020 poliisi, tutkija Pekka Niskakangas, poliisi tutkinnanjohtaja Hannu Mensonen, poliisi tutkinnanjohtaja Tiina Sarparanta

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/12/ti-15122020-poliisi-tutkija-pekka.html


LA 01.08.2020 Perusteet sille, että olen oikeassa ja että on syytä epäillä, että Suomen valtion viranomaiset toimivat rikollisesti

http://kalajokinen.blogspot.com/2020/08/la-01082020-perusteet-sille-etta-olen.html


PE 20.08.2021Rovaniemen hovioikeuden presidentti

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/pe-20082021rovaniemen-hovioikeuden.html


MA 06.09.2021 Valtakunnansyyttäjävirastolle ja eduskunnan oikeusasiamiehelle

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/09/ma-06092021-valtakunnansyyttajavirastol.html


Edellä olevista linkeistä ilmenee kidutusrikoksesta epäillyt ja heidän tekemänsä päätökset. Koska viranomaiset eivä ole ilmoittaneet kaikkien päätösten tekijöitä, niin poliisin on hankittava ne. Minä vaadin kaikille kidutusrikokseen syyllistyneille lain mukaista ankarinta mahdollista rangaistusta eli 12 vuotta ehdotonta vankeutta sekä muista rikoksista lisää sekä viralta panoa. Lisäksi vaadin heidän pidättämistään vangitsemista varten ja heidän omaisuutensa hukkaamiskieltoon asettamista. Ilmoitan jo nyt, että rikostutkinnassa tulee ottaa huomioon myös ulosottoviranomaiset, oikeusaputoimistot sekä vastuulliset ministerit. Heitä on syytä epäillä myös kidutusrikoksesta.Vaadin aiheutettujen taloudellisen vahinkojen täysimääräistä korvaamista sekä hirvittävien henkisten käsrimysten korvaamista. Jos tavallinen laki eli ministerivastuulaki ja perustuslailliset oikeudet eli omaisuuden suoja ja kidutuksen kielto, jotka ovat perusoikeusksia. ovat ristiriidassa ministerivastuulain kanssa, niin perustuslailla on etusija (PeL 106§).


Rikos on tämä:

Olen joutunut syyttömänä kärsimään 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta, yritykseni, omaisuuteni, ihmisarvoni ja minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Olen ollut luottokelvottomana 25 vuotta enkä ole voinut harjoittaa yritystoimintaa. En ole saanut esteetöntä rikostutkintaa enkä oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä 25 vuoteen. Minut on pidätetty useita kertoja rikollisten toimesta ja olen joutunut olemaan maan paossa Suomessa, Ruotsissa ja Bulgariassa. Olen joutunu hakemaan poliittista turvapaikkaa Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta Euroopan Unionilta eli oikeuskomisaari Vera Jourovalta sekä Bulgarian presidentiltä. Olen menettänyt terveyteni sairastuttuani syöpään ja korkeaan verenpaineeseen. Syövän onnistuin voittamaan, mutta korkea verenpaine on tuhonnut elimistöäni. Minulle on aiheutettu avioero valtion rikollisen toiminnan johdosta. Tämä on minulle äärettömän vaikea asia.

Katson, että viranomaisten toiminta asiassani täyttää kidutuksen tunnusmerkistön. Suomen viranomaisten toiminta asiassani on ollut perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaista. Kohtelu täyttää kiistatta ihmisoikeusrikoksen tunnusmerkistön ja ennen kaikkea kidutuksen tunnusmerkistön. Toiminta on ollut perustuslain vastaista.


Rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa ja todistusaineistot ovat kiistattomat. Miksi en saa oikeutta? Entinen asianajaja Asko Keränen on tunnustanut rikoksensa ja varatuomari Paavo M. Petäjä ovat tunnustaneet rikoksensa. He ovat toimineet syyttäjä Sulo Heiskarin ja poliisi Raimo Ollilan rikoskumppaneina. Esteellinen syyttäjä on estänyt rikostutkinnat ja poliisi Raimo Ollila on laiminlyönyt virkavelvollisuutensa.


Todellisia syyllisiä on tässä


  • kihlakunnansyyttäjä Sulo Heiskari, edelleenkin vapaalla jalalla

  • asianajaja Antti Latola, edelleenkin vapaalla jalalla, päämies Arsenal Oy

  • asianajaja Hannu Maskonen ( tehnyt itse oman lopullisen ratkaisunsa), päämies Kera Oy

  • varatuomari Paavo M. Petäjä, kuollut ( tunnustanut rikoksensa)

  • entinen asianajaja, nykyinen varatuomari Asko Keränen ( tunnustanut rikoksensa, saanut ehdottoman vankeustuomion muista rikoksista)


Rikollisten suojelijat

  • poliisi Raimo Ollila

  • poliisi Petri Oulasmaa

  • Oulun KRP


Kiduttajat

  • kihlakunnanvouti Anssi Tuomaala

  • ulosottohenkilöt


Yle! Kuuntele ja hämmästy! Emeritus professori Erkki Aurejärvi

https://www.youtube.com/watch?v=hKTQAYzH2VQ


Professori: Tuomareiden ammattitaito on kelvoton

https://yle.fi/uutiset/3-7241986


Oikeustaisteluni ja professori Aurejärven todistus osoittaa, että Suomi ei ole oikeusvaltio. Suomessa kaikki eivät voi saada oikeutta laillisin keinoin. Suomen valtion toimesta on poistettu markkinoilta tuhansia yrittäjiä. Suomessa hallituksen ministerit ja eduskunta on vastuussa siitä, että kansalaisten perusoikeudet toteutuvat ja oikeusturva toteutuu. Perustuslain mukaan kansalaiset ovat yhdenvertaisia.

Haluan vastauksen heti (PeL 21 § ja 22 § ) eduskunnan oikeusasiamieheltä: Saanko oikeutta vai enkö saa oikeutta? Saatetaanko kiduttajani oikeudelliseen ja taloudelliseen vastuuseen vai eikö saateta? Tiedoksi hallituksen vastuuministerit pääministeri Sanna Marin, oikeusministeri Anna-Maja Henriksson ja sisäministeri Maria Ohisalo ja eduskuntaryhmät.


Oikeustieteen kandidaatti Jaana Kavonius toimii aktiivisesti Suomen kansalaisten hyväksi ja pyrkii kaikin keinoin palauttamaan Suomea takaisin oikeusvaltioksi. Tässä Jaanan aikataulua

HUOM! Kouvolan tilaisuuden (11.9.2021) paikka muuttuu:

Jatkan Suomenpelastajat-kiertuetta. Seuraavaksi ohjelmassa viikonloppu 10.-12.09.2021

PE 10.9.21 Lappeenranta kello 15.00 ja sattuu olemaan myös syntymäpäiväni eli mikäpä hienompaa kuin viettää sitä näissä Suomenpelastus-hommissa! ❤

Kauppatori Oksasenkatu Kaupunginaukio

LA 11.9.21 kello 13.00 Kouvola

MUUTTUNUT PAIKKA: Torikadun ja Poikkikadun kulmaus

(huom EI siis talvi- ja jatkosodassa kaatuneiden kouvolalaisten sankarivainajien muistomerkki,kuten aiemmin infottu)

LA 11.9.21 Lahti kello 16.00

Laununaukio, Rautatienkatu, 15110 Lahti

Su 12.9.21 Porvoo kello 13.00

Lundinaukio, Rauhankatu 22, 06100 Porvoo

Sitten 17.-19.9.2021 vuorossa Vantaa, Helsinki ja Espoo.

JATKAN KIERTUETTA P-SUOMEEN JA POHJANMAALLE SEURAAVALLA AIKATAULULLA:

PE 24.9.2021 Rovaniemi, Lordin aukio klo 18.30

LA 25.9.2021 Oulu Rotuaarilla puhujankorokkeella klo 13

SU 26.9.2021 Seinäjoki ja Vaasa, ilmoitan paikat ja kellonajat ensi viikolla

Tarjotkaa minulle kiertueelleni myö kyytiapua välille Oulu-Seinäjoki!

Muut kyydit, mikrofonit ja majoitukset ovat kunnossa, mutta tarjotkaa kyytiapua välille Oulu-Seinäjoki, jos joku sattuu siellä suunnalla kulkemaan. Jos ei ole kyytiapua, tulen sitten junalla sen välin.

Jaana


Vastuu kansalaisten perusoikeuksien ja oikeusturvan toteutumisesta on maan hallituksella, laillisuusvalvojilla ja viime kädessä kansanedustajilla ja eduskunnalla.



Kalajoki 16.09.2021

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki


Eduskntaryhmien puheenjohtajat

antti.lindtman@eduskunta.fi , ville.tavio@eduskunta.fi, kai.mykkanen@eduskunta.fi, emma.kari@eduskunta.fi, juha.pylvas@eduskunta.fi, jussi.saramo@eduskunta.fi, anders.adlercreutz@eduskunta.fi, harry.harkimo@eduskunta.fi, ano.turtiainen@eduskunta.fi

kirjaamo@vnk.fi, oikeusasiamies@eduskunta.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti