keskiviikko 22. syyskuuta 2021

TO 23.09.2021 Tämä on oikeusvaltio Suomi, jossa on vapaa lehdistö!

 





Viranomaiset ja tiedotusvälineet ovat kuin susi kukassa – he vaikenevat

Kihlakunnanvouti ja ulosottomies toimivat rikoslain 15 luvun,  perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaisesti.

Olen tehnyt kidutusrikoksestani rikosilmoituksen Oulun poliisille ja lähettänyt heille todistusaineistot asiassa. Oulun poliisi vaikenee kuin muuri.


Olen tehnyt syyttämispyynnön Pohjois-Suomen syyttäjälaitokselle kidutusrikoksestani. Pohjois-Suomen syyttäjälaitos vaikenee kuin muuri.


Olen tehnyt tutkintapyynnön valtakunnansyyttäjälle kidutusrikoksestani. Valtiosyyttäjä Jukka Rabbe vaikenee kuin muuri ja valtiosyyttäjä Mika Appelsin on jäänyt vuorotteluvapaalle joten en tiedä kenelle asian vastuu on siirretty.

Olen tehnyt kidutusrikoksessa kantelun eduskunnan oikeusasiamiehelle, mutta oikeusasiamies vaikenee kuin muuri.


MA 06.09.2021 Valtakunnansyyttäjävirastolle ja eduskunnan oikeusasiamiehelle

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/09/ma-06092021-valtakunnansyyttajavirastol.html


Olen pyytänyt perustuslakivaliokuntaa ja eduskunnan puhemiestä ryhtymään toimenpiteisiin kidutusrikosasiassani. He vaikenevat kuin muuri.


MA 20.09.2021 Perustuslakivaliokunnalle ja eduskunnan puhemiehelle

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/09/ma-20092021-perustuslakivaliokunnalle.html


Olen lähettänyt tiedot johtaville tiedotusvälineille kidutusrikoksestani. Suomen viralliset tiedotusvälineet kuten YLE, Helsingin Sanomat, Iltalehti, Iltasanomat, Kaleva, Keskipohjanmaa, Kalajokilaakso, Kalajokiseutu jne. eivät noudata journalistisia ohjeita. Siksi Suomen oikeus- ja poliisiviranomaiset sekä kansanedustajat ja ministerit voivat toimia perusutuslain ja ihmisoikessopimusten vastaisesti kuten tästä ilmenee


MA 20.09.2021 Perustuslakivaliokunnalle ja eduskunnan puhemiehelle

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/09/ma-20092021-perustuslakivaliokunnalle.html

Huom. eräät toimittajat blokkasivat sähköostiviestini.


Suomi on tehnyt pitkäjänteistä työtä ihmisoikeuksien edistämiseksi vuosikymmenten ajan. Ehdokkuus YK:n ihmisoikeusneuvostoon on jatkumoa Suomen ihmisoikeusperustaiselle ulko- ja turvallisuuspolitiikalle. Ihmisoikeusneuvostoehdokkuus on kirjattu myös pääministeri Sanna Marinin hallitusohjelmaan.

Tämä on ymmärrettävää, koska Suomen presidenttiä, hallitusta ja kansanedustajia sekä oikeus- ja poliisiviranomaisia on syytä epäillä ihmisoikeusrikoksista, muun muassa kidutuksesta kuten tästä ilmenee


MA 20.09.2021 Perustuslakivaliokunnalle ja eduskunnan puhemiehelle

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/09/ma-20092021-perustuslakivaliokunnalle.html


Olen pyytänyt Euroopan oikeuskomissaari Vera Jourovaa puuttumaan Suomen oikeusvaltiotilanteeseen. Hän vaikenee kuin muuri.

Asiani käsittely Suomen viranomaisten toimesta on kestänyt yli 26 vuotta ja siksi siitä on muodostunut kidutusrikos.

PE 20.08.2021Rovaniemen hovioikeuden presidentti

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/pe-20082021rovaniemen-hovioikeuden.html

Perustuslain 21 §

Oikeusturva

Jokaisella on oikeus saada asiansa käsitellyksi asianmukaisesti ja ilman aiheetonta viivytystä lain mukaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa tai muussa viranomaisessa sekä oikeus saada oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan koskeva päätös tuomioistuimen tai muun riippumattoman lainkäyttöelimen käsiteltäväksi.

Käsittelyn julkisuus sekä oikeus tulla kuulluksi, saada perusteltu päätös ja hakea muutosta samoin kuin muut oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin ja hyvän hallinnon takeet turvataan lailla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti