torstai 2. syyskuuta 2021

PE 03.09.2021 Lasku on mitätön, koska se on saatu aikaan rikoksilla

 



rovaniemi.ho@oikeus.fi , kirjaamo.oulu@poliisi.fi, valtakunnansyyttaja.syyttaja@oikeus.fi, oikeusasiamies@eduskunta.fi


Rovaniemen hovioikeuden presidentti


Olen lukuisia kertoja jo ilmoittanut Teille, että en hyväksy rikoksilla aikaansaatuja laskua. Asia on nyt Oulun poliisin, Pohjois-Suomen syyttäjälaitoksen, valtakunnansyyttäjäviraston ja eduskunnan oikeusasiamiehen hoidettavana.


KE 01.09.2021 Miksi poliisi ei tutki?

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/ke-01092021-miksi-poliisi-ei-tutki.html


TO 02.09.2021 Miksi tiedotusvälineet vaikenevat? Tässä on journalistiset ohjeet joita tiedotusvälineet ovat sitoutuneet noudattamaan

http://kalajokinen.blogspot.com/2021/08/to-02092021-miksi-tiedotusvalineet.html


Valtiopetos ja ulosotto pitävät rikokset avoimena. Aikanaan Suomen liittyessä EY:hyn niin pankit pelastettiin tasavallan presidentti Mauno Koiviston johdolla. Pankkien vakavaraisuus piti saada EY:n vaatimalle tasolle jotta voitiin liitty EY:hyn. Siksi pankit pelastettiin tiettyjen alojen yritykset ajettiin konkurssiin pankkien taseiden pelastamiseksi. Se toteutettiin SSP-sopimuksella ja jäljet peiteltiin Aktiv-Hansa-kaupalla, Kymmenituhansia yrityksiä ajettiin konkurssiin. Kera Oy:n perustettiin ns. ruumiinpesuryhmä varatoimitusjohtaja Seppo Arposen alaisuuteen ja jota veti kehityspäällikkö Veikko Anttinen. PR-Teollisuus Oy oli markkinoilta poistettavien listalla kuten Pentti Arhippainen kirjallisesti todistaa ja minä voin todistaa saman asian. Muut todistusaineistot on ylläolevissa linkeissä.

Minä vaadin kaikille rikoksiin syyllistyneille Suomen lain mukaista ankarinta rangaistusa. Kidutuksesta vähintään 10 vuotta ja muille lisänä muista rikoksista. Poliisi ei ole tutkinut, syyttäjä ei ole syyttänyt, oikeus ei ole ottanut käsiteltäväkseen ja laillisuusvalvonta ei ole nähnyt mitään laitonta rikoksista puhumattakaan. Nyt on totuuden hetki ja Suomi on palautettava takaisin oikeusvaltioksi ja rikolliset on saatava taloudelliseen ja oikeudelliseen vastuuseen.


Kalajoki 02..09.2021

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti