sunnuntai 12. huhtikuuta 2020

SU 12.04.2020 Pääsiäisen 2020 kärsimysnäytelmä – saa jakaa eteenkin kansanedustajille



Koiviston konklaavi ja muut salatut sopimukset

Entrepreneur Erkki Aho is the target of continued 24 years of legal murder and torture

KE 08.04.2020 Kirjaani on vielä myynnissä Kalajoen kirjakaupassa

From: Erkki Aho
Sent: Saturday, April 11, 2020 4:57 AM
To: kirjaamo.poliisihallitus@poliisi.fi ; kirjaamo.oulu@poliisi.fi ; maria.ohisalo@intermin.fi ; hav@eduskunta.fi ; pev@eduskunta.fi ; riikka.purra@eduskunta.fi
Subject: poliisipäällikkö sauli kuha

Oulun poliisi poliisipäällikkö Sauli Kuha

Pyydän Teitä ilmoittamaan poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaiselle ja sisäministeri Maria Ohisalolle miksi Oulun poliisi laiminlyö virkatehtävänsä eikä tutki rikoksia ja aiheuttaa toiminnallaan kansalaisille valtavia taloudellisia vahinkoja ja hirvittäviä henkisiä kärsimyksiä. Pyydän eduskunnan hallintovaliokuntaa sekä perustuslakivaliokuntaa käsittelemään Sauli Kuhan raportin asiasta. Pyydän ministeriä ja hallintovaliokunnan puheenjohtaja Riikka Purraa valvomaan, että poliisipäällikkö Sauli Kuha antaa raportin poliisijohdolle ja että raportti tulee hallintovaliokunnan ja perustuslakivaliokunnan käsittelyyn viimeistään kolmen kuluttua.

'
Kalajoki 11.04.2020
Erkki Aho
044-3025948

From: Erkki Aho
Sent: Saturday, April 11, 2020 9:16 AM
To: rovaniemi.ho@oikeus.fi ; kirjaamo@okv.fi ; hanna.seppa@om.fi ; teija.moilanen@om.fi ; sanna.marin@vnk.fi ; pev@eduskunta.fi
Subject: Rovaniemen hovioikeuden presidentti Marianna Wagner-Prenner


Rovaniemen hovioikeuden presidentti Marianne Wagner-Prenner

Pyydän Teitä ilmoittamaan oikeuskansleri Tuomas Pöystille ja oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonille miksi Rovaniemen hovioikeus ei noudata Suomen lakia eikä ihmisoikeussopimuksia. Miksi Rovaniemen hovioikeus estää toiminnallaan kansalaisten oikeudensaannin ja aiheuttaa kansalaisille valtavia taloudellisia vahinkoja ja hirvittäviä henkisiä kärsimyksiä. Pyydän oikeusministeri Anna-Maja Henrikssonia valvomaan, että Rovaniemen hovioikeuden presidentti antaa raportin oikeuskanslerille ja että oikeuskansleri raportoi asiasta oikeusministerille ja perustuslakivaliokunnalle ja että raportti tulee perustuslakivaliokunnan käsittelyyn viimeistään kahden kolmen kuluttua.



Kalajoki 11.4.2020
Erkki Aho
Merenojantie 9 B 16
(5100 Kalajoki
044-3025948

From: Erkki Aho
Sent: Saturday, April 11, 2020 1:22 PM
To: valtakunnansyyttaja.syyttaja@oikeus.fi ; kirjaamo@okv.fi ; hanna.seppa@om.fi ; teija.moilanen@om.fi ; pev@eduskunta.fi ; riikka.purra@eduskunta.fi
Subject: valtakunnansyyttaja Raija Toiviainen

Valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen

Pyydän Teiltä selvitystä mistä johtuu se, ettei valtakunnansyyttäjä ole ryhtynyt syytetoimiin tässä rikoskokonaisuudessa



Suurin syyllinen tähän rikoskokonaisuuteen on Oulun poliisi ja syyttäjälaitos. Oulun poliisi on tietoisesti jättänyt tämän kokonaisuuden lisäksi useita muita rikoksia tutkimatta muun muassa Heino Ylitorven asian, Paavo Heikkisen asian , bulgarialaisten asian Antero Penttilä Oy:ssä jne. Johtuuko Oulun poliisin toiminta syyttäjälaitoksen toiminnasta? Miksi Oulun poliisi jättää kaikki minun tekemät rikostutkintapyynnöt tutkimatta ja minulla on sellainen epäilys, että ne laitetaan suoraan roskakoriin. Minä en voi hyväksyä tällaista menettelyä. Se on lain vastaista.
Pyydän Teitä tekemään selvityksen oikeuskanslerille sekä oikeusministerille asiassa jotta selvitys voidaan saattaa perustuslakivaliokunnan käsittelyyn viimeistään 3 viikon kuluessa.

Kalajoki 11.04.2020
Erkki Aho
Merenojantie 9 B 16
85100 Kalajoki


From: Erkki Aho
Sent: Monday, April 13, 2020 8:13 AM
To: POL_VP_KRP_kirjaamo ; kirjaamo@okv.fi ; maria.ohisalo@intermin.fi ; riikka.purra@eduskunta.fi ; hav@eduskunta.fi ; pev@eduskunta.fi
Subject: keskusrikospoliisin päällikkö Robin Lardot


Keskusrikospoliisin päällikkö Robin Lardot

Pyydän Teitä ilmoittamaan poliisiylijohtaja Seppo Kolehmaiselle ja sisäministeri Maria Ohisalolle miksi KRP laiminlyö virkatehtävänsä eikä tutki rikoksia ja aiheuttaa toiminnallaan kansalaisille valtavia taloudellisia vahinkoja ja hirvittäviä henkisiä kärsimyksiä. Miksi KRP suojelee valtion rikollista toimintaa? Pyydän eduskunnan hallintovaliokuntaa sekä perustuslakivaliokuntaa käsittelemään Robin Lardotin raportin asiasta. Pyydän ministeriä ja hallintovaliokunnan puheenjohtaja Riikka Purraa valvomaan, että KRP:n päällikkö Robin Lardot antaa raportin poliisijohdolle ja että raportti tulee hallintovaliokunnan ja perustuslakivaliokunnan käsittelyyn viimeistään kolmen viikon kuluttua.



Kalajoki 13.04.2020
Erkki Aho
044-3025948


From: Erkki Aho
Sent: Monday, April 13, 2020 8:35 AM
To: KKO Kirjaamo ; kirjaamo@okv.fi ; hav@eduskunta.fi ; pev@eduskunta.fi ; hanna.seppa@om.fi ; teija.moilanen@om.fi
Subject: korkeimman oikeuden presidentti Tatu Leppänen

Korkeimman oikeuden presidentti Tatu Leppänen
Perustuslain mukaan 21 § Oikeusturva

Jokaisella on oikeus saada asiansa käsitellyksi asianmukaisesti ja ilman aiheetonta viivytystä lain mukaan toimivaltaisessa tuomioistuimessa tai muussa viranomaisessa sekä oikeus saada oikeuksiaan ja velvollisuuksiaan koskeva päätös tuomioistuimen tai muun riippumattoman lainkäyttöelimen käsiteltäväksi.
Käsittelyn julkisuus sekä oikeus tulla kuulluksi, saada perusteltu päätös ja hakea muutosta samoin kuin muut oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin ja hyvän hallinnon takeet turvataan lailla.

Perustuslain mukaan kansalaisella on oikeus hakea muutosta. Miksi korkein oikeus estää muutoksen hakemisen? Miksi korkein oikeus ei perustele kielteisiä päätöksiään?

106 § Perustuslain etusija
Jos tuomioistuimen käsiteltävänä olevassa asiassa lain säännöksen soveltaminen olisi ilmeisessä ristiriidassa perustuslain kanssa, tuomioistuimen on annettava etusija perustuslain säännökselle.

Kansalaisella on perustuslain mukaan omaisuuden suoja ja oikeus saada oikeudenmukainen oikeudenkäynti. 

Korkein oikeus ei noudata perustuslain 106 §:ää, koska se antaa Suomen valtion rikollisesti ryöstää kansalaisten varoja perustuslain vastaisesti ja eikä korkein oikeus anna oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä vaan estää kansalaisten oikeudensaannin vedoten oikeudenkäymiskaareen, mikä on tavallinen laki.
Korkein oikeus aiheuttaa toiminnallaan valtavia taloudellisia vahinkoja ja hirvittäviä henkisiä kärsimyksiä toiminnallaan, kun se estää kansalaisilta oikeudensaannin.
Pyydän Teitä korkeimman oikeuden presidentti ilmoittamaan oikeuskanslerille sekä perustuslakivaliokunnalle ja hallintovaliokunnalle miksi korkein oikeus estää kansalaisilta oikeuden saannin perustuslain ja ihmisoikeussopimusten vastaisesti.
Pyydän eduskunnan hallintovaliokuntaa sekä perustuslakivaliokuntaa käsittelemään korkeimman oikeuden presidentin raportin asiasta. Pyydän oikeusministeriä ja perustuslakivaliokunnan puheenjohtaja valvomaan, että korkeimman oikeuden presidentti antaa raportin oikeuskanslerille ja oikeusministerille ja että raportti tulee hallintovaliokunnan ja perustuslakivaliokunnan käsittelyyn viimeistään kolmen viikon kuluttua.



Kalajoki 13.04.2020
Erkki Aho
044-3025948




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti