perjantai 17. huhtikuuta 2020

LA 18.04.2020 Kihlakunnanvouti Anssi Tuomaala ja kihlakunnan ulosottomies Eveliina Nissilä




Olen kertonut Teille useita kertoja ja todistanut asian lukuisissa sähköpostiviesteissäni, että kaikkki ulosotossa olleet ja olevat saatavat on saatu aikaan Suomen valtion rikollisen toiminnan seurauksena.
Ulosottoviranomaiset ovat olleet tarkasti tietoisia tosiasioista. Olette ilmoittaneet asiasta myös valtakunnanvoudinvirastolle koska he ovat vastanneet ulosottoviranomaisille lähettämääni tietoihin ja ulosoton keskeyttämisvaatimuksiin.

Vastaus ylitarkastaja Ylva Norrgårdille


Ylitarkastaja Heidi Korri 15.11.2018

Kantelu ylitarkastaja Laura Kvarnströmin toiminnasta 20.09.2018

Sitä huolimatta ulosottomies Eveliina Nissilä on tehnyt minusta rikosilmoituksen 5770/R/15736/19 .

Rikostutkinnassa olen osoittanut, että tutkintapyyntö on ollut aiheeton ja on syytä epäillä ulosottomies Eveliina Nissilää perättömästä ilmiannosta sekä kidutuksesta, koska hän on ollut tietoinen tilanteestani eli 25 vuotta jatkuneesta virheellistä ulosotosta, mikä täyttää kidutuksen tunnusmerkistön. Kysymys on siis ihmisoikeusrikoksesta.
Kidutuksesta rangaistaan vähintään kahden ja enintään kahdentoista vuoden vankeudella. Siihen syyllistynyt virkamies on myös pantava viralta. Kidutuksesta tuomitaan myös virkamies, joka nimenomaisesti tai hiljaisesti hyväksyy alaisensa tai muutoin tosiasiallisessa määräysvallassaan ja valvonnassaan olevan henkilön suorittaman kidutuksen

Rikoslaki 15 luku 6 § (24.7.1998/563)Väärä ilmianto
Joka antaa esitutkinta- tai muulle viranomaiselle taikka tuomioistuimelle väärän tiedon ja siten aiheuttaa vaaran, että ilmiannettu pidätetään, vangitaan tai joutuu muun pakkokeinon kohteeksi tai joutuu syytteeseen tai tuomitaan rangaistukseen tai muuhun rikosoikeudelliseen seuraamukseen virheellisin perustein, on tuomittava väärästä ilmiannosta sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi vuodeksi.


Rikoslain 15 luku 10 §

Törkeän rikoksen ilmoittamatta jättäminen
Joka tietää joukkotuhonnan, joukkotuhonnan valmistelun, rikoksen ihmisyyttä vastaan, törkeän rikoksen ihmisyyttä vastaan, hyökkäysrikoksen, hyökkäysrikoksen valmistelun, sotarikoksen, törkeän sotarikoksen, kidutuksen, kemiallisen aseen kiellon rikkomisen, biologisen aseen kiellon rikkomisen, jalkaväkimiinakiellon rikkomisen, Suomen itsemääräämisoikeuden vaarantamisen, maanpetoksen, törkeän maanpetoksen, vakoilun, törkeän vakoilun, valtiopetoksen, törkeän valtiopetoksen, raiskauksen, törkeän raiskauksen, lapsen törkeän seksuaalisen hyväksikäytön, törkeän lapsenraiskauksen, murhan, tapon, surman, törkeän pahoinpitelyn, ryöstön, törkeän ryöstön, ihmiskaupan, törkeän ihmiskaupan, panttivangin ottamisen, törkeän tuhotyön, törkeän terveyden vaarantamisen, ydinräjähderikoksen, kaappauksen, 34 a luvun 1 §:n 1 momentin 3 kohdassa tarkoitetun terroristisessa tarkoituksessa tehdyn rikoksen, törkeän ympäristön turmelemisen tai törkeän huumausainerikoksen olevan hankkeilla eikä ajoissa, kun rikos vielä olisi estettävissä, anna siitä tietoa viranomaiselle tai sille, jota vaara uhkaa, on tuomittava, jos rikos tai sen rangaistava yritys tapahtuu, törkeän rikoksen ilmoittamatta jättämisestä sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi. (12.4.2019/486)
Törkeän rikoksen ilmoittamatta jättämisestä ei kuitenkaan tuomita rangaistukseen sitä, jonka olisi rikoksen estämiseksi täytynyt antaa ilmi nykyinen tai entinen aviopuolisonsa taikka nykyinen avopuolisonsa, sisaruksensa, sukulaisensa suoraan ylenevässä tai alenevassa polvessa taikka se, johon hänellä on vastaavanlainen parisuhteeseen tai sukulaisuuteen rinnastuva läheinen suhde. (12.6.2015/735)

Rikoslain 15 luku 11 §

Rikoksentekijän suojeleminen
Joka saatuaan tietää rikoksen tehdyksi edistämällä rikoksentekijän pakoa tai hävittämällä todisteita estää tai yrittää estää rikoksentekijän saattamista vastuuseen rikoksesta, on tuomittava rikoksentekijän suojelemisesta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.
Mitä 1 momentissa säädetään, ei koske rikokseen osallista eikä 10 §:n 2 momentissa mainitussa suhteessa rikoksentekijään olevaa henkilöä, eikä rikosta, josta ei säädetä ankarampaa rangaistusta kuin kuusi kuukautta vankeutta.

Ulosottokaaren 4 luvun 52 §:n mukaan ulosmittaus on keskeytettävä määräajaksi, kun 1) ulosmittaus on toimitettu tulorajanulosmittauksena, 2) velallisen välttämättömät asumiskustannukset tai muut elinkustannukset ovat hänelle ulosmittauksen jälkeen jäävään määrään nähden korkeat tai3) keskeyttämiseen on erityinen syy.

Erityinen syy on oikeudenkäynti, jossa todistan kaikki ulosotossa olleet ja olevat saatavani ovat rikoksilla aikaansaatuja ja ovat siten perintäkelvottomia ja perustuvat törkeisiin rikoksiin ja ihmisoikeusrikoksiin.

Koska ulosottoviranomaiset eivät ole suostuneet keskeyttämään ulosottoa niin olen joutunut haastamaan sekä ulosottomies Eveliina Nissilän ja kihlakunnanvouti Anssi Tuomaalan Oulun käräjäoikeuteen.
Oulun käräjäoikeudessa asia muutettiin ulosottovalituksesta rikosasiaksi: Oulun käräjäoikeudessa asia on käsiteltävänä R20/925

Totuus asioista on tämä. Todistusaineisto on kiistaton ja rikolliset ovat tunnustaneet tekonsa:

KE 08.04.2020 Kirjaani on vielä myynnissä Kalajoen kirjakaupassa

  • keskeiset asiat ovat kihlakunnansyyttäjä Sulo Heiskarin toimiminen esteellisenä syyttäjänä asioissani n. 20 vuoden ajan
  • poliisi Raimo Ollilan ja muiden poliisien virkavelvollisuuden laiminlyönti rikostutkinnassa
  • törkeä petos Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesän ja Euronio Oy:n (myöh. PR-Teollisuus Oy kaupoissa
  • prosessipetos Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssissa, kaupat oli purettu ja konkurssi oli haettu väärillä tiedoilla, konkurssi oli laiton
  • varatuomari PaavoM. Petäjä on tunnustanut että hänellä ei ollut toimeksiantoa konkurssiasiassa. Siitä huolimatta hän on antanut asiassa väärän lausuman Ylivieskan käräjäoikeudelle ilman valtakirjoja ja toimeksiantoja sekä asianomaisten tietämättä
  • entinen asianajaja, nykyinen varatuomari on tunnustanut että hän on jättänyt valituksen tekemättä konkurssiasiassa. Siksi väärä konkurssipäätös sai lain voiman ja tätä väärää konkurssipäätöstä rikosliiga käytti hyväkseen tehden uusia vääriä päätöksiä. Näistä johtuu minun ulosotossa olevat väärät ja perusteettomat ulosotot.
  • Olen näiden väärien päätöksien johdosta joutunut kärsimään syyttömänä 4 konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota. Olen menettänyt yritykseni, omaisuuteni, maineeni ja olen ollut virheellisen ulosoton kohteena 25 vuotta. En ole voinut harjoittaa yritystoimintaa ja aviolittonikin on rikottu valtion toimesta.

Jatketun 24 vuoden oikeusmurhan ja kidutuksen kohde

SSP-sopimus

Koiviston konklaavi ja muut salatut sopimukset

Koiviston konklaavi

Isänmaan Mies Jorma Jaakkola esittää faktat 1990-luvun laman lainvastaisista menettelyistä

Miten Suomi pelastetaan


Minulla on mahdollisuus täydentää haastehakemustani Oulun käräjäoikeuteen vielä 28.04.2020 saakka.

Haluan, että ulosottoviranomaiset noudattavat ulosottokaarta ja lopettavat ulosoton sekä palauttavat virheellisen ulosoton huhtikuun ja toukokuun ajalta eli oikeudenkäynnin ajalta.

Pyydän ulosottoviranomaisia ilmoittamaan ovatko he valmiita suostumaan yhteistyöhön asioiden selvittämiseksi yhteistyössä vai vaadinko oikeudenkäynnissä lain mukaisia rangaistuksia asiassa. Pyydän vastausta 23.04.2020 mennessä.

Kalajoki 18.04.2020

Erkki Aho
Merenojatie 9 B 16
85100 Kalajoki
044-3025948




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti