perjantai 10. huhtikuuta 2020

PE 10.04.2020 Ihmisoikeusrikokset eivät ole riita-asioita


Oulun käräjäooikeus
käräjätuomari Timo Mäkeläinen

Asia L20/7203

Pyydän jatkoaikaa haastehakemuksen täydentämiseen. Asian olette nähneet jälleen riita-asiana vaikka kysymyksessä on törkeät ihmioikeusrikokset sekä syyttäjän esteellisyys, törkeät petokset, prosessipetos ja muita törkeitä rikoksia. Tekijöinä kihlakunnansyyttääjä Sulo Heiskari, poliisi Raimo Ollila, asianajajat Antti Latola ja Hannu Maskonen, joista jälkimmäinen on tehnyt oman lopullisen ratkaisunsa sekä rikoksensa tunnustaneet entinen asianajaja ja nykyinen varatuomari ja ehdottoman vankeusrangaistuksen muista rikoksista saanut Asko Keränen sekä varatuomari Paavo M. Petäjä, joka on jo siirtynyt taivaallisiin sotajoukkoihin. Mainitsen tässä vain muutamia nimiä. Asiassa on kymmeniä ellei satoja virkarikoksia. Rikokset eivät ole vanhentuneet koska ulosotto on voimassa ja asiat ovat olleet koko ajan keskeytyksettä vireillä. Lisäksi valtiopetos pitää rikokset avoimena. Valitettavasti rikokset eivät ole riita-asioita. En voi välttyä vaikutelmalta, että tavallinen kansalainen ei saa näistä rikosasioista riita-asioita, mutta käräjätuomarit ja heitä suojelevat hovioikeuden tuomarit siihen pystyvät. Silloinkin väärä osapuoli voittaa. Tämä on oikeusvaltio Suomi.

Oulun käräjäoikeudessa on käsiteltävänä R20/925 käsittelijänä käräjätuomari Markku Hämäläinen. Asia on samaa asiaa kuin L29/7230. Oulun käräjäoikeus on muuttanut riita-asiana olleen asian R20/925 rikosasiaksi, koska kysymyksessä on törkeät ihmisoikeusrikokset päällimmäisenä 25 vuoden kidutusrikos. Katso

Ulosottokaaren 4 luvun 52 §:n mukaan ulosmittaus on keskeytettävä määräajaksi, kun 1) ulosmittaus on toimitettu tulorajanulosmittauksena, 2) velallisen välttämättömät asumiskustannukset tai muut elinkustannukset ovat hänelle ulosmittauksen jälkeen jäävään määrään nähden korkeat tai 3) keskeyttämiseen on erityinen syy.
Erityinen syy on oikeudenkäynti, jossa todistan kaikki ulosotossa olleet ja olevat saatavani ovat rikoksilla aikaansaatuja ja ovat siten perintäkelvottomia ja perustuvat törkeisiin rikoksiin ja ihmisoikeusrikoksiin.
Koska käräjätuoamri Markku Hämäläinen ei keskeyttänyt ulosottoani oikeudenkäynnin ajaksi, niin tein tämän uuden haastehakemuksen.

Huomautan Teitä siitä, että olette jo aikaisemmin käsitelleet nämä rikosasiat ja ihmisoikeusrikokset riita-asiana. Sen takia olette minun oikeustajuni mukaan esteellinen käsittelemään asiaa. Valitin silloin asiasta Rovaniemen hovioikeuteen ja pyysin hovioikeutta palauttamaan asian takaisin Oulun käräjäoikeuteen jotta olisitte voineet korjata tekemänne virheenne antamalla minulle oikeudenmukaisen oikeudenkäynnin ja suullisen käsittelyn asialle, niin Teillekin olisi selvinnyt, että kysymyksessä ei todellakaan ole riita-asia vaan törkeät rikokset ja ihmisoikeusrikokset.

Koska Rovaniemen hovioikeus ei suostunut palauttamaan asiaa takaisin käräjäoikeuteen niin minulle ei jäänyt muuta mahtollisuutta kuin tehdä Teistä ja Rovaniemen hovioikeuden tuomareista rikosilmoitus valtakunnansyyttäjävirastolle ja kantelu oikeuskanslerille.

Teidät voidaan kuitenkin pelastaa jos Oulun käräjäoikeus ja käräjätuomari Markku Hämäläinen keskeyttävät välittömästi rikoksilla aikaansaadun ulosottoni ulosottokaaren 4 luvun 52 §:n mukaisesti oikeudenkäynnin ajaksi eli se merkitsee sitä, että ulosottoviranomaisten on palautettava ulosottoni huhtikuulta.
Olen lisäksi vaatinut, että oikeudenkäynnissä päätetään seuraavisa asioista:

Minä vaadin, että käräjäoikeus päättää, että ulosottoni keskeytetään välittömästi ja ulosottoni lopetetaan ja Suomen valtio palauttaa minulle kaikki perimänsä ulosotot 30.06.1996 tähän päivään saakka maksaa niistä korkoa 7 % ja korkoa korolle systeemillä kuukauden kuluessa.

Oikeustoimi ja poliisblogini ja muut blogini ja muu todistusaineisto todistavat kidutusrikokseni ja sen että ulosottoviranomaiset ja muut valtion viranmaiset ovat tietoisesti kiduttaneet minua eivätkä ole suostuneet ulosotoni yhteisymmärryksessä tapahtuvaan lopettamiseen.

Minä en vaadi kenellekään mitään rangaistusta vaan haluan oikeutta itselleni. Suomi on oikeusvaltio ja ministerit ovat vastuussa siitä, että viranomaiset toimivat lain mukaisesti ja jos eivät toimi niin valvovat viranomaiset vastaavat siitä maan hallitukselle ja eduskunnalle.

Vaadin, että käräjäoikeus tekee sellaisen päätöksen, joka velvoittaa Suomen valtion korvaamaan minulle , Erkki Aholle, kaikki valtavat taloudelliset tappiot ja hirvittävät henkiset kärsimykset korkoineen. Kysymys on siitä, että olen kärsinyt syyttömänä neljä konkurssia, yhden 75 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä 7 kunnianloukkaustuomiota.

Vaadin, että asiasta on sovittava Suomen valtion ja Erkki Ahon kesken kahden kuukauden kuluessa. Korvausmääriä ei käsitellä oikeudessa vaan vain korvausvelvollisuus.

Vaadin, että käräjäoikeuden päätös on sellainen, että korkein oikeus purkaa kaikki minua ja yritystoimintaani koskevat eri oikeusateiden päätökset.

Vaadin oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä ja asioiden suullista käsitelyä ilman aiheetonta viivytystä sekä tarvittaessa valmisteluistunnon järjestämistä.

Vaadin, että oikeudenkäyntikulut tulevat Suomen valtion kustannettavaksi.

Olen valmis sopimaan asiat Suomen valtion kanssa. Tähän sopimukseen haluan sisällyttää käräjäoikeuden tuomareiden virheellisen menettelyn ja pelastaa näin käräjäoikeuden tuomarit rangaistuksilta. Toivon, että laamanni Antti Savela ja laillisuusvalvoja Jari Hirvonen toimivat yhteyshenkilöinä jotta sovintoneuvottelut saadaan pikaisesti aikaan Erkki Ahon ja Suomen valtion välillä ja että asiat saadaan ratkaistua 2 kuukauden kuluessa. Asia on järjestelykysymys ja tahdon asia.

Erkki Aho
Merenojantie 9 B 16
85100 Kalajoki

jakelu laamanni Antti Savela ja laillisuusvalvoja Jarmo Hirvonen,


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti