maanantai 14. lokakuuta 2024

TI 15.10.2024 Viisi kuukautta ehdotonta vankeutta

 

Olen joutunut kärsimään Suomen valtion rikollisesta toiminnasta jo 29 vuotta. Poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä todellisia rikollisia, oikeus ei ota käsiteltäväkseen oikeiden rikollisten tekemiä rikoksia ja laillisuusvalvojat eivät näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan vaan suojelevat viranomaisten rikollista toimintaa.





Sain viime viikonloppuna ulosotosta kirjeen, jossa ilmoitetaan, että minulta peritään 16,21 euroa käräjätuomari Sarianna Ervastille. Jäännössaldo on 6.314,95 euroa. Markku Kosken kunnianloukkauksesta minulta peritään vielä 10.127.09 euroa. Ulosotto pitää rikokset avoimena samoin kuin valtiopetos, johon kuuluu se, että presidentti Mauno Koivisto puuttui riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaan, kun hän päätti, että pankit pelastetaan ja pankki voittaa ylemmissä oikeusasteissa. Pankkien pelastaminen tapahtui SSP-sopimuksella 22.10.1992. Käytäntö on osoittanut, että rikollisille on annettu syytesuoja.



On syytä epäillä, että käräjätuomari Sarianna Ervasti jäi rikoksesta kiinni, kun minä kävin todistajan kanssa katsomassa Raahen käräjäoikeudessa, että varmasti kaikki todistusaineisto on käytössä, kun käräjätuomari tekee asiassa kansliapäätöksen. Paikalla oli myös itse käräjätuomari Sarianna Ervasti. Hänen mielestään todistusaineistolla asiassa ei ollut mitään merkitystä. Tämän keskustelun jälkeen menin Raahen poliisiasemalle tekemään asiasta rikosilmoitusta todistajan kanssa. Raahen poliisiasemalla ei ollut ketään paikalla joten ajoin Kalajoelle ja tein rikosilmoituksen Oulun poliisille sähköisesti. Asian tutkijaksi määrättiin Raahen poliisi Hannu Mensonen, joka teki asiassa tutkimatta jättämispäätöksen. Tein Mensosen toiminnasta KRP:lle rikosilmoituksen. KRP teki tutkimatta jättämispäätöksen. Laillisuusvalvojat eivät nähneet asiassa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan. Hyvä-veli-verkosto toimi.




Käräjätuomari Sarianna Ervasti teki minusta rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta. Tutkinnanjohtajaksi määrättiin esteellinen Hannu Mensonen ja tutkijaksi Raahen poliisi Pekka Niskakangas. Minun kuulusteluni suoritti Kalajoen poliisi ylikomisario Joel Mäntysaari. Hän kertoi minulle jo etukäteen, että millainen kuulustelu on kysymyksessä. Siksi otin kuulustelutodistajan mukaan. Hän todistaa kuulustelusta näin:



Koska kuulustelussa ei otettu minulta mitään todistusaineistoa vastaan niin lähetin todistusaineistot sähköpostitse ja kirjallisesti kummallekin esteelliselle tutkinnanjohtajalle ja tutkijalle. Näitä todistusaineistoja ei otettu huomioon rikostutkinnassa eikä oikeuden käynnissä, jossa syyttäjänä oli Juha Karikoski.




Oikeudenkäynnissä minulla oli mukana todistusaineistot ja todistaja, joka kertoo mitä oikeudessa tapahtui. Hän ei saanut todistaa, vaikka oli oikeudenistunnossa läsnä. Käräjätuomaria kuultiin videonäytön kautta mutta minua estettiin esittämästä tarkentavia kysymyksiä hänelle.

Tässä on poliisille esittämäni asiat rikostutkinnassa. He kieltäytyivät vastaamasta minulle. Minä sain oikeuden päätöksellä viiden kuukauden ehdottoman vankeustuomion sekä oikeudenkäyntikulut


Tutkinnanjohtaja Hannu Mensonen

TI 15.12.2020 poliisi, tutkija Pekka Niskakangas, poliisi tutkinnanjohtaja Hannu Mensonen, poliisi tutkinnanjohtaja Tiina Sarparanta

https://kalajokinen.blogspot.com/2020/12/ti-15122020-poliisi-tutkija-pekka.html

Kysymykset Kajaanin poliisille Tiina Sarparannalle

Kysymyksessä oli valtiopetoksen todistusaineisto, josta johtuu PR-talojen konkurssivyyhti ja minun kidutusrikokseni. Kidutusrikos on alkanut 30.6.1996 ja jatkunut tähän päivään, Valtiopetos ei vanhene koskaan,

  1. Kysymys Miksi Te tutkinnanjohtajana palautitte ko. todistusaineistot ja teitte tutkimatta jättämispäätöksen? Miksi halusitte jatkaa kidutusrikostani ja miksi ette ryhtyneet sellaisiin toimenpiteisiin kuin valtiopetosasiassa olisi pitänyt ryhtyä?


Tiedoksi Teille, että haastoin Teidät oikeuteen ja pyysin siirtämään oikeuskäsittelyä varten tämän aineiston käräjäoikeuden käsittelyyn

1.Tyytymättömyyden ilmaisu Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden käräjäoikeuden esteellisyyttä koskeva osaratkaisuun

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2016/02/tyytymattomyyden-ilmaisu-ylivieska.html

Oulun käräjäoikeus ei siirtänyt aineistoa Ouluun eikä käräjätuomari Jyrki Määttä haastanut Teitä oikeuteen joten oikeuskäsittelyä ei tapahtunut. Minun oikeustajuni mukaan Jyrki Määttä oli esteellinen asian käsittelyssä ja asia olisi pitänyt käsitellä Kajaanin käräjäoikeudessa.

Pyydän vastaukset 30.12.2020 mennessä joko sähköpostitse tai kirjeitse.


On syytä epäillä, että Seppo Arponen on yksi PR-talojen konkurssivyyhden päärikollisista.

Keskeisin rikollinen on syyttäjä Sulo Heiskari. Siitä on kiistaton todistusaineisto mm. kirjassani Olet Maamme Armahin Suomenmaa.

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/10/pe-04102024-kihlakunnansyyttaja-sulo.html


Laillisuusvalvojan pitäisi valvoa viranomaisten toimintaa, mutta onko se toiveajattelua.

SU 06.10.2024 Sisäministeri Lulu Ranne - rikostutkintapyyntö ja sen valvonta

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/10/su-06102024-sisaministeri-lulu-ranne.html

SU 11.09.2022 Valtiopetos, SSP-sopimus, Aktiv-Hansa-kauppa, murhat ja kidutukset

https://kalajokinen.blogspot.com/2022/09/su-11092022-valtiopetos-ssp-sopimus.html


SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY&t=8s


PE 07.06.2024 Tuonelanjoella

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/06/pe-07062024-tuonelanjoella.html


TO 26.09.2024 Miksi en saa oikeutta? Miksi laillisuusvalvojat laiminlyövät tehtävänsä? Miksi tiedotusvälineet vaikenevat ja kieltäytyvät noudattamasta journalistisia ohjeita?

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/09/to-26092024-miksi-en-saa-oikeutta-miksi.html

Kalajoki 15.10.2024

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com

jakelu oikeuskansleri ja tiedotusvälineet sekä kansanedustajat ja vastuulliset ministerit




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti