perjantai 4. lokakuuta 2024

SU 06.10.2024 Sisäministeri Lulu Ranne - rikostutkintapyyntö ja sen valvonta


Ministeri Lulu Ranne

tiedoksi ja toimenpiteitä varten Oulun poliisi


Teidän vastuualueeseenne kuluu Sisäministerin tehtävät ja poliisiasiat. Pyydän Teitä valvomaan, että Oulun poliisi ja muut viranomaiset noudattavat lakia asiassani. Olen joutunut Suomen viranomaisten kidutuksen kohteeksi, koska poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä eikä oikeus ota käsiteltäväkseen ja laillisuusvalvojat ei näe asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan. Minulla on kiistattomat todistusaineistot rikoksista, joiden kohteeksi olen joutunut. Olen esittänyt ne videoilla, kirjassani kopioituina asiakirjoina sekä blogeissani. Rikokset eivät ole vanhentuneet, koska ulosotto on voimassa ja valtiopetos pitää rikokset avoimena.


Presidentti Mauno Koiviston johdolla Suomessa noudatettiin vakaan markan politiikkaa ja vapautettiin Suomen rahamarkkinat kilpailulle. Siitä johtuu Suomen kotikutoinen 1990-lama ja pankkikriisi. Presidentti Mauno Koivisto puuttui riippumattoman oikeuslaitoksen toimintaa ja se on valtiopetos, mikä ei vanhene koskaan. Suomi jätti EY-jäsenhakemuksen 18.03.1992. Suomen pankkien piti täyttää EY:n vakavaraisuusvaatimus. Koska Suomen pankit olivat taloudellisesti erittäin huonossa kunnossa, niin SSP-sopimuksella päätettiin pilkkoa säästöpankit neljän ostajapankin vakavaraisuuden turvaamiseksi. Lisäksi SSP-sopimuksella Esko Ahon hallitus ja 4 ostajapankkia sopivat toimialarationalisoinnista eli markkinoilta poistettiin n. 60 000 yritystä, joiden omaisuus ja varallisuus jaettiin pankkien pelastamiseksi ja pankkien vakavaraisuuden nostamiseksi. Tämän johdosta yli 10 000 yrittäjää teki itsemurhat. Murhat eivät vanhene koskaan. Minä olen jaksanut kitua Suomen valtion rikollisen toiminnan johdosta 29 vuotta, mutta nyt alkaa terveys pettää lopullisesti. Kysymyksessä on ihmisoikeusrikokset.


Olen esittänyt todistusaineistot blogissani


LA 05.10.2024 Valtiopetoksen tekijä

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/10/la-05102024-valtiopetoksen-tekija.html


Keskeinen todistusaineisto on videoni SSP-sopimus, jossa esittelen kopioa SSP-sopimuksesta.


SSP-sopimus

https://www.youtube.com/watch?v=ZUXRy7336rY


Muu todistusaineisto on esitetty kirjassani Olet Maamme Armahin Suomenmaa, jonka esittelen tässä blogissani, jossa on ilmoitettu kirjan sivut mistä todistusaineisto löytyy.


TO 26.09.2024 Miksi en saa oikeutta? Miksi laillisuusvalvojat laiminlyövät tehtävänsä? Miksi tiedotusvälineet vaikenevat ja kieltäytyvät noudattamasta journalistisia ohjeita?

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/09/to-26092024-miksi-en-saa-oikeutta-miksi.html


Keskeisin rikollinen on syyttäjä Sulo Heiskari

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/10/pe-04102024-kihlakunnansyyttaja-sulo.html


Joudun tässä rikostutkintapyynnössäni toimimaan esittämälläni tavalla, koska olen jo tehnyt viranomaisille n. 200 000 kopiota 29 vuoden aikana, mutta poliisit kieltäytyvät tutkimasta asioita. Rikollisten muotokuvat olen esittänyt taidenäyttelyssäni, johon taiteilijat ovat maalanneet ne tutkinnan helpottamiseksi ja ne on esitetty blogissani


TO 26.09.2024 Miksi en saa oikeutta? Miksi laillisuusvalvojat laiminlyövät tehtävänsä? Miksi tiedotusvälineet vaikenevat ja kieltäytyvät noudattamasta journalistisia ohjeita?

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/09/to-26092024-miksi-en-saa-oikeutta-miksi.html



Oulun poliisin tulee siirtää asiat keskusrikospoliisin tutkittavaksi ja asioissa pitää olla tutkinnanjohtajana valtakunnansyyttäjä. Kaikki nämä ova tietoisia asioista mutta mitään ei tapahdu. Sisäministerin ja hallituksen on toimittava niin, että kansalaiset saavat oikeutta ja oikeus toteutuu, sillä Suomihan on ainakin ministerien ja kansanedustajien mukaan oikeusvaltio.


Vaadin, että Suomen valtion korvaa minulle aiheuttamansa valtavat taloudelliset tappiot ja hirvittävät henkiset kärsimykset. Jos ja kun Suomi on oikeusvaltio niin se toimii lain mukaisesti ja saattaa todelliset syylliset vastuuseen ja määrä heille ankarimman mahdollisen rangaistuksen heidän tekemistään rikoksista ja määrää heidät myös taloudelliseen vastuuseen tekemistään rikoksista. Vaadin rikostutkintaan ja oikeutta ilman aiheetonta viivytystä.


Kalajoki 05.10.2024

Erkki Aho

Merenojantie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti