sunnuntai 13. lokakuuta 2024

MA 14.10.2024 Taidenäyttelyni on vielä valmistumisvaiheessa


Muotokuvapiirroksen Erkki Ahosta on tehnyt taiteilija Tanja Luukkonen

Taidenäyttelyni käsittelee Raution, Kalajoen ja Suomen historiaa taiteen ja historiikkien avulla vuodesta 1323 aina tähän päivään saakka. Taidenäyttelyssäni on n. 180 maalausta, muotokuvaa ja muotokuvapiirrosta sekä 24 rakennusten pienoismallia. Minun on hankittava vielä neljään muotokuvaan kehykset ja näyttelyyni valmistuu vielä kolme maalausta: Kalajoen kirkko, Himangan kirkko ja kaljaasi Ansio. Minun on vielä tilattava vihreät opastetaulut, jotka kertovat mitä taideteokset esittävät.



Taidenäyttelyssäni on World Champions-veljesten muotokuvapiirrossarja, jossa tällä hetkellä on kuusi muotokuvapiirrosta ja ne ovat saaneet kullatut kehykset. Kaikkiin taideteoksiin tulee vihreät opastetaulut, joihin tulee historiikki siitä, mitä taideteos esittää.




World Champions-veljesten muotokuvapiirrossarjan henkilöiden opastetaulut esitetään kuvan kanssa, koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Niihin taideteoksiin tulee vihreäkehyksen opastetaulu, jossa on tällainen kuva. World Champions-veljessarja voi täydentyä vielä 2-3 muotokuvapiirroksella.




Taidenäyttelyni kertoo Raution, Kalajoen ja Suomen historiaa taiteen ja historiikkien keinoin.


SU 06.10.2024 Sisäministeri Lulu Ranne - rikostutkintapyyntö ja sen valvonta

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/10/su-06102024-sisaministeri-lulu-ranne.html


TO 26.09.2024 Miksi en saa oikeutta? Miksi laillisuusvalvojat laiminlyövät tehtävänsä? Miksi tiedotusvälineet vaikenevat ja kieltäytyvät noudattamasta journalistisia ohjeita?

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/09/to-26092024-miksi-en-saa-oikeutta-miksi.html

Erkki Rankaviita - Virsi 440

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=oCErml3vbFo


Saarna HD

https://www.youtube.com/watch?v=0j5sMNad0b0

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti