lauantai 12. lokakuuta 2024

SU 13.10.2024 Suomen valtion on korvattava minulle aiheuttamansa vahingot

 


Olin mukana ryhmässä, joka osti Alavieskan Puurakenne Oy:n konkurssipesältä talotehtaan kiinteistöt, koneet, laitteet, tuoteoikeudet sekä keskeneräisen tilauskannan. Myyjän päämiehinä olivat Arsenal Oy ja Kera Oy. Kaupanteossa he salasivat 48 miljoonan markan pantatut kiinnitykset ja ilmoittivat keskeneräisen tilauskannan 15 miljoonaa markkaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli. Törkeä petos oli siis 63 miljoonaa markkaa. Törkeämmäksi petoksen tekee se, että myyjä tiesi, että talotehdas oli markkinoilta poistettavien listalla. Esko Ahon hallitus ja neljä ostajapankkia olivat sopineet ns. SSP-sopimuksen, jossa määriteltiin toimialarationalisointi eli markkinoilta poistettiin säästöpankit sekä tiettyjen alojen yrityskapasiteetti. Määriteltiin toimialat ja kaatamisperusteet. Näin pelastetiin pankkien vakavaraisuus, koska Suomi oli jättänyt EY-jäsenhakemuksen 18.3.1992.


Kaupanvahvistajaksi oli valittu tuleva syyttäjä, joka on toiminut esteellisenä syyttäjänä kaikissa oikeudenkäynneissä, joissa on käsitelty näitä kauppasopimuksia. Kauppasopimuksissa väliaikaiset pesänhoitajat myivät kiinteää omaisuutta konkurssisäännön vastaisesti sekä kauppakaaren ja maakaaren vastaisesti salaten 48 miljoonan pantatut kiinnitykset sekä ilmoittaen keskeneräisen tilauskannan 15 miljoonaa suuremmaksi kuin se todellisuudessa oli. Lisäksi Kera Oy ja Arsenal Oy purkivat tehdyt kaupat ja hakivat talotehtaan väärillä tiedoilla konkurssiin.


Poliisi ei ole tutkinut asioita, syyttäjä ei ole saattanut syyllisiä vastuuseen teoistaan eikä oikeuslaitos ole ottanut asioita käsiteltäväkseen ja laillisuusvalvonta ei ole nähnyt asioissa mitään laitonta rikoksista puhumattakaan. Kidutustani on kestänyt nyt 29 vuotta ja kidutusrikos jatkuu yhä. Rikokset eivät ole vanhentuneet koska ulosotto on voimassa ja valtiopetos pitää rikokset avoimena. Kysymys on ihmisoikeusrikoksesta.


TO 26.09.2024 Miksi en saa oikeutta? Miksi laillisuusvalvojat laiminlyövät tehtävänsä? Miksi tiedotusvälineet vaikenevat ja kieltäytyvät noudattamasta journalistisia ohjeita?

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/09/to-26092024-miksi-en-saa-oikeutta-miksi.html


Keskeisin rikollinen on syyttäjä Sulo Heiskari

https://kalajokinen.blogspot.com/2024/10/pe-04102024-kihlakunnansyyttaja-sulo.html


Pyydän oikeusministeriä ja ulosottolaitosta palauttamaan minulle kaikki ulosottoni vuodesta 1996 lähtien tähän päivään saakka 7 %:n korolla korkoa korolle menetelmän mukaan ilman aiheetonta viivytystä. Pyydän Suomen valtiota korvamaan minulle valtavat taloudelliset tappiot sekä hirvittävät henkiset kärsimykset.


Kalajoki 13.10.2024

Erkki Aho

Merenojan tie 9 B 16

85100 Kalajoki

www.erkkiaho.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti